Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 93

Θέμα: Δημοσκόπηση "εκλογές 2009"

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Μικρά κόμματα(εκτός βουλής), λευκό άκυρο, αποχή πάνε υπερ του πρώτου κόμματος....

ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...

υγ στο φατσοβιβλίο ψηφίζει ο καθένας απο μία φορά, εκτός αν έχει 10 λογαριασμούς.... Δεν ζητάνε και ταυτότητα, όπως και σε κάθε δημοσκόπηση... Το άκυρο είναι ότι ψηφίζουν και ανήλικα...
    με τον ιδιο λογαριασμο 2κ3κ4 φορες.
    Αν ψηφισεις και βγαλεις την εφαρμογη (η ψηφος μετραει ακομα)αν ξαναβαλεις την εφαρμογη ξαναψηφιζεις...το εκανα γιατι ηθελα να δω αποτελεσματα και πρεπει να εχει εγκαταστησει την εφαρμογη
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Eγω βαζω στοιχημα οτι,οσοι απειχαν στις προηγουμενες εκλογες,ψηφισαν ΟΛΟΙ στο face book...:a31:
    The only easy day was yesterday.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Eγω βαζω στοιχημα οτι,οσοι απειχαν στις προηγουμενες εκλογες,ψηφισαν ΟΛΟΙ στο face book...:a31:
    Ποιό είναι το στοίχημα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μαυρο και αραχνο το μελλον μου,σου ολων μας..Ειμαι 27 δουλευω απο τα 21 και ακρη δεν βγαζω.Ο μησθος ανεβαινει σαν την χελωνα και ολα τ`αλλα λες και τους εβαλαν νεφτι στον κωλο.Καλα ρε πουστη μου τοσο βλακες εχουμε καταντησει σαν εθνος?Δηλαση το να καταφερει καποιος να βγαζει 1500 ευρω απο 750 μικτα που ειναι ο βασηκος π.χ. ειναι κατορθωμα?Ρε παμε καλα?Ο δημοσιος εχει λησει το οικονομικο προβλημα της ζωης του δηλαδη οταν του χαριζουν μια θεση για μια ψηφο?Μια ζωη γυρω απο 4 τοιχους με θεα το απεναντι μπαλκονι και ρεστα απο τα 1500 ευρω ειναι καλη ζωη?Δεν μηλαω για την φτωχια που μας μαστιζει...Μηλαω για ιδανικα που εχω ακουσει γυρω μου..Με 1500 ευρω το μηνα χερεσε που δεν περνεις 750 και αυτο το λεμε επιτυχια..Γαμω και το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και καλα να παθουμε.Εγω τι φταιω που δεν τους θελω απο πανω μου?ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ. Να ηταν μονο η Ελλαδα
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Μαυρο και αραχνο το μελλον μου,σου ολων μας..Ειμαι 27 δουλευω απο τα 21 και ακρη δεν βγαζω.Ο μησθος ανεβαινει σαν την χελωνα και ολα τ`αλλα λες και τους εβαλαν νεφτι στον κωλο.Καλα ρε πουστη μου τοσο βλακες εχουμε καταντησει σαν εθνος?Δηλαση το να καταφερει καποιος να βγαζει 1500 ευρω απο 750 μικτα που ειναι ο βασηκος π.χ. ειναι κατορθωμα?Ρε παμε καλα?Ο δημοσιος εχει λησει το οικονομικο προβλημα της ζωης του δηλαδη οταν του χαριζουν μια θεση για μια ψηφο?Μια ζωη γυρω απο 4 τοιχους με θεα το απεναντι μπαλκονι και ρεστα απο τα 1500 ευρω ειναι καλη ζωη?Δεν μηλαω για την φτωχια που μας μαστιζει...Μηλαω για ιδανικα που εχω ακουσει γυρω μου..Με 1500 ευρω το μηνα χερεσε που δεν περνεις 750 και αυτο το λεμε επιτυχια..Γαμω και το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και καλα να παθουμε.Εγω τι φταιω που δεν τους θελω απο πανω μου?ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ. Να ηταν μονο η Ελλαδα
    Η καλύτερη και περιεκτικότερη οικονόμο – κοινωνικό – πολιτική ανάλυση που έχω διαβάσει εδώ και καιρό…

Α ρε μαφιοζε , πόσο δίκιο έχεις ….

ggs Φιλε το χειροτερο απ`ολα ειναι να τους βλεπεις με τι χαρα το υποστιριζουν..Δεν την παλευω πια.Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να φανει δημοσια τι κριβετε πισω απο τα εδρανα της βουλης.Καθε πολιτικος που πιανει μια καρεκλα εχει ενα ολοκληρο επιχειρηματικο κυκλο απο πισω που του λεει τι να κανει και πληρωνετε καλα για αυτο.Και οταν λεω επιχειρηματικο κυκλο δεν ενοω μονο εταιρειες,βαλτε μεσα και τα συνδηκατα,βαλτε μεσα ξενα συμφεροντα,βαλτε μεσα και την υπεροψια του Ελληνα..Αντε Γεια λεμε..Μεθαυριο στις εκλογες θα γινουμε ακομα μια φορα ηθοποιοι του καλητερου θεατρου με πρωταγωνηστες εμας γαμω την τρελα μου μεσα. :a020:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    πρέπει να το κόψανε...
    ούτε αποτελέσματα δείχνει ούτε δημοσκόπηση ούτε τίποτα...
    ακόμα και αυτό ελεγχόμενο τελικά...

οκ τωρα Ησυχασα

PEDIA MOLIS EIPE O PRO8YPOURGOS OTI EINAI PANTA DIA8ESIMOS GIA THN KATAPOLEMISI TIS DIAF8ORAS.den einai gamatos?

nio8w poly kalytera twra,kati hremise mesa moy ena pragma

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εμενα απο το debate ενα καταλαβαινω, που γινεται πιο εντονο οταν βλεπεις και τους δυο ''μεγαλους'' εννοειτε

φευγει ο ηλιθιος και ερχεται ο ΠΑΝηλιθιος

εχει κωμωδια σε ολα τα καναλια αποψε

καμαρωστε τον αυριανο πρωθυπουργο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κριμα να μην ειναι η Τσαπανιδου στο συντονισμο να αποκτησει και λιγο νοημα το εργο

Καλα βλεπετε το debate? :hypnotize Δεν τους βαρεθηκατε να λενε παπαριες?:rotflmao:

Μην το παρει κανεις προσωπικα πλακα κανω.Απλα πιστευω οτι ειναι τοσο ενδιαφεροντα αυτα που εχουν ξαναπει και ξαναλενε.χαχαχαχαχαχαχαχα Λεω να βαλω μια τηλεωραση στην τουαλετα τωρα,που ξερεις μπορει να ειναι καλητερο απο το να διαβαζω περιοδικα την ωρα που χ@ζ@..Θα εσθανομαι οτι τους χ@ζ@ στην μαπα. :rotflmao: :rotflmao: Debate :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a31:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ποιό είναι το στοίχημα;
    Mπυριτσα?
    The only easy day was yesterday.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Mπυριτσα?
    Avec plaisir!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εμενα απο το debate ενα καταλαβαινω, που γινεται πιο εντονο οταν βλεπεις και τους δυο ''μεγαλους'' εννοειτε

φευγει ο ηλιθιος και ερχεται ο ΠΑΝηλιθιος

εχει κωμωδια σε ολα τα καναλια αποψε

καμαρωστε τον αυριανο πρωθυπουργο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για πες μας και εσύ τώρα πάνσοφε φίλε Πάνο τί προτείνεις για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Για πες μας και εσύ τώρα πάνσοφε φίλε Πάνο τί προτείνεις για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας;
    Να ψηφίσουμε τον ΡαντΤανΠλαν

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκλογές 2009: Υπουργικό συμβούλιο moto.gr
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 14:07
  2. βουλευτικες εκλογες 2009 -official stats-
    από fantacid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2009, 20:40

Κανόνες δημοσιεύσεων