Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε;
εγώ θα του έκανα "τη μέρα της μαρμότας" (έχετε δει τη ταινία; )αλλά με εμένα στο ταξί και αυτόν στη μηχανή... και να τον εγκαταλείπω....κάθε μέρα...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε;
εγώ θα του έκανα "τη μέρα της μαρμότας" (έχετε δει τη ταινία; )αλλά με εμένα στο ταξί και αυτόν στη μηχανή... και να τον εγκαταλείπω....κάθε μέρα...![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.![]()
Λοιπόν.....εγώ εσένα δεν σε ξανακοντράρω........![]()
με τα κονέ που έχεις, ξετρυπώνεις και τον Μπιν Λάντεν....α πα πα πα ...!!!!!!!
αα.....και τα ΚΤΜ μαμούν
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Για ποιον;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.![]()
Ααα! Καταλαβα! Εγω τοτε θα τον μεταμορφωσω σε βατραχο ετσι και τον πετυχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Ααα! Καταλαβα! Εγω τοτε θα τον μεταμορφωσω σε βατραχο ετσι και τον πετυχω!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
και εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με ταξί μόνο που του την χάρισα στο θέμα δικαστήριο..Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Όπως κ να χει, αν λειτουργούμε ομαδικά κ καλύπτουμε ο ένας τον άλλον θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στην περίπτωση μου, 3 μηχανές που είδαν το συμβάν ακολούθησαν το ταξί, πήραν πινακίδες κ παραλίγο να τις μαζέψει ο "επαγγελματίας". Τους ευχαριστώ όλους.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
να σου πω εγω?Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
του την χάρισα στο θέμα δικαστήριο..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.![]()
μα εκείνη τη στιγμή εννοείται οτι πάνω στην ένταση της στιγμής θα μπορούσαν τα παλικάρια να τον "αφήσουν" στον τόπο, ωστόσο, αν και μικρός, έχω δει σκηνικό, που ενώ κάποιος είχε άδικο σε αντίστοιχο συμβάν, το παρολίγον "θύμα", που και με το δίκιο του πήγε να του κάνει κονέ με τον α.πέτρο, ήταν ένα βήμα πριν να μπλέξει πολυ πολύ άσχημα. δυστυχώς κυκλοφορούν και κάποιοι που νομίζουν οτι είναι "γάτες" επειδή ξέρουν κανά νόμο παραπόνο!Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Στην περίπτωση μου, 3 μηχανές που είδαν το συμβάν ακολούθησαν το ταξί, πήραν πινακίδες κ παραλίγο να τις μαζέψει ο "επαγγελματίας". Τους ευχαριστώ όλους.
συμφωνώ σ' αυτό, οπότε ύστερα από το πακέτο που θα φάει ο συγκεκριμένος ταρίφας θα μπορούμε να μιλάμε για έναν "wanna be"-δολοφόνο-κιτρινιάρη λιγότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Όπως κ να χει, αν λειτουργούμε ομαδικά κ καλύπτουμε ο ένας τον άλλον θα βελτιωθεί η κατάσταση.