Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω δεν καταλαβαινω κατι

εκει που η κοινωνια ειχε αγανακτισει

οι νεοι ξυπνησαν

γιναν επαναστασεις επι επαναστασεων

ακομα και ο λακης αφυπνισε τον κοσμο

τους σιχαθηκαμε

μας κουρασανε

η διαφθορα τελιωσε επειδη ολοι καταλαβαμε οτι δεν ειναι καλο πραγμα

ειπαμε τελος στα κομματοσκυλα

ειπαμε ΟΧΙ ΞΑΝΑ σε αυτους που μας κοροιδευουν τοσα χρονια,

μετα απο ολα αυτα λοιπον, εχουμε ακομα τετοια φαινομενα κομματοσκυλων και ψηθοθηριας?
    μη μου πειτε οτι θα βγουν οι ιδιοι στις εκλογες

δεν το πιστευω...
    Ω, ναι...
    Δεν είναι θέμα πίστης αλλά καταπιόνας και ένδοξου ελληνισμού.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...μαλλον απο οσο ειδα στις κατηγοριες δεν υπαρχει σωστη τοποθετηση για την αγγελια μου , οποτε την αναρτω εδω και ας τοποθετηθει αργοτερα οπου αρμοζει καλυτερα....

Λοιπον.........στο ψητο!

Ως γνωστον πλησιαζουν εκλογες! Εχουν ξαμοληθει τα απανταχου τσουτσεκια slash κομματοσκυλα slash λοιποι αυλικοι slash παρατρεχαμενοι , φορεσαν τα καλα τους και τις γραββατουλες τους και εχουν παρει σβαρνα δρομους , καφετεριες , γραφεια και γενικοτερα οπου μπορουν να συναντησουν αρκετο κοσμο ωστε να προβαλουν τον αφεντη τους καλυτερα και πιο αποτελεσματικα.

.....ποτε σε μικρες ομαδες , ποτε σε μεγαλυτερες στις οποιες ξεχωριζει φανερα καποιος κοιλαρας κουστουμαρισμενος με ασπρα μαλλια και βροντερη φωνη ή καποια παρθενα μαρια κυρια με κοντα μαλλια , σοβαρη οψη και ταγιερ (μπεζ συνηθως ή καφε για μη δηλωνει τυφλη κομματικη προσυλωση-αλλα προσωπικη διαθεση για να κανει καλο στον τοπο...)

Τελος παντων και για να μην σας κουραζω (....καλα μαλλον θα σας κουρασω) , δεν θελω να μπω σε κλισε τυπου ''τωρα μας θυμηθηκαν?''

Θελω ομως να εκφρασω την κουραση , την αηδια και την βαρεμαρα που μου δημιουργουν....δεν μπορω αλλο ρε παιδι μου, δεν αντεχω!...σαν χτες μου φαινεται που ξανα-μανα-ξαμοληθηκαν οι ιδιοι και μου ζηταγαν με πανουργους τροπους την ψηφο μου (σου-του)......στο ιδιο εργο θεατες δηλαδη και ξανα και ξανα και ξανα..........

....υποσχεσεις που δεν πραγματοποιηθηκαν , ιδεες που δεν εφαρμοστηκαν , καλυτερη ζωη που δεν ειδαμε.........εχω κουραστει!.........πραγματικα εχω κουραστει σε φαση να εξαντλω τα ψυχικα μου απομειναρια για να σας προβαλω τον προβληματισμο μου.........εεεεε.........την αγγελια μου ηθελα να πω!

........και παλι στους δρομους , και παλι στις τηλεορασεις , και παλι στα ραδιοφωνα , και παλι τοιχοκολλημενοι καμαρωτοι καμαρωτοι ολο ποζα και χαμογελο.........και παλι τα ιδια!

.........δεν ξερω!.......ειμαι ο μονος που σιχαθηκε αραγες?

και καταληγω: αφου δεν βλεπω να την γλυτωνω την φασαρια τους , και αφου δεν υπαρχει τροπος να επωφεληθω προφανως απο κανενα αποτελεσμα σαν πολιτης ανεξαρτητως αποτελεσματος εκανα την εξης σκεψη: ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!
    .....σκεφτηκα μαλιστα και το ποσον!1000 ευρουδακια για να ψηφισω οποιονδηποτε!
    Αυτη λοιπον ειναι η αγγελια μου και παει καπως ετσι:

Ψηφος προς πωληση απο εντιμο εργαζομενο και νομοταγη πολιτη (λεμε τωρα) , προς το αντιτιμο των 1000? , αποτελεσμα εγγυημενο.
    Ψηφιζω οποιονδηποτε και οτιδηποτε (λες και εχει διαφορα δηλαδη!) , ακομα και τον αδολφο χιτλερ , τον πολ ποτ , τον μαχατμα γκαντι , τον μεγα αλεξανδρο , τον ελευθεριο βενιζελο , τον τσαρλι τσαπλιν κλπ κλπ χωρις δευτερη σκεψη και ηθικες αναστολες!
    Δεκτη η χρηση μικροκαμερας εντος του παραβαν της καλπης για παρακολουθηση οτι δεν πηγε το χιλιαρικακι στραφι!
    Μη δεκτη η συμμετοχη σε αφισσοκολλησεις/ομιλιες/κομματικες εκδηλωσεις.Τετοιες ενεργειες πληρωνονται extra βασει χρονου που σπαταληθηκε.
    Τσιμπατε την ψηφο και τον μπουλο.......

Λεω να το σκεφτω σοβαρα να βαλω την αγγελια!Η ιδεα γεννηθηκε στις περασμενες κοινοβουλευτικες εκλογες οταν πιναμε με την παρεα μου καφεδακι και ηρθαν απο πανω μας κατι κομματογαβγαβ και μας ζαλισανε.......τους εκανα ευθεως την προταση θελοντας να δειξω δυσαρεσκεια και οτι με μια καλη μπαζα θα τους ψηφιζα...αλλα δεν ειχα σκεφτει το ποσον και ζητησα ενα εκατομυριο ευρω......λετε αν ''πεσω'' στο χιλιαρικακι να τσιμπησουν? Αν το σκεφτoυμε και λιγο καλυτερα πιο πολυ τους συμφερει και αυτους...ξερετε ποσο κοστιζει το τηλεοπτικο δευτερολεπτο εν ωρα αιχμης?...τοσα λεφτα τζαμπα στην κυριολεξια για υποσχεσεις του αερα και λογια του τιποτα....και ασε τα σχολεια χωρις βιβλια και τα παιδια χωρις εμβολια....δεν γαμ1εται?...4ετια ειναι αυτη...για πολυ μασα μιλαμε!

Στο κατω κατω δεν εχω να ντραπω και να φοβηθω τιποτα....τουλαχιστον τιποτα περισσοτερο απο δαυτους! Γιατι να μην στραφω και εγω σε ενα σκεπτικο τυπου ''οτι αρπαξω τωρα'' αδιαφορωντας για τις μετεπειτα συνεπειες?

Και για να κλεισω , θα ηθελα να παρακαλεσω την διαχειρηση να μην θεωρησει την τοποθετηση μου κομματικη (γιατι φανταζομαι δεν επιτρεπεται) αλλα καθαρα προσωπικη , περιπαιχτικη και σατυρικη.
    ..δεν κλινει προς τα πουθενα πρασινα/μπλε/κοκκινα/κιτρινα ολα τα ιδια σκ@τα ειναι και δεν θεωρω οτι εγραψα κατι παραπανω απο οτι σε ενα thread με θεμα τα χαλια των δρομων μας και σιχτιρισμα του κατεστημενου (κατι που συνηθιζεται σε πολλα θεματα και σε πολλα Forum).

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να ψηφισω....θεωρω χαμενο τον κοπο οσο θλιβερο και αν ακουγεται , μιας και οσοι κατεβαινουν στις εκλογες με ελπιδα και αξιωσεις για την εκλογη τους εχουν πιασει το νοημα για ενα καλυτερο αυριο:το δικο τους!

....Α!Εχει ερθει και μια ειδοποιηση στα ελτα!χμμμμμμμμμμμμ
    ...απο ebay δεν περιμενω τιποτα εχω παραλαβει ολα τα item , λεφτα δεν περιμενω (κατι αντικαταβολες απο επαρχια τις παρελαβα-ευχαριστω παιδια) , καρτα δεν περιμενω ...... τι να ειναι , τι να ειναι.........?
    ...μηπως για καμια εφορευτικη επιτροπη?ΡΕ ΟΥΣΤ!....θα παω να το παραλαβω την δευτερα μετα τις εκλογες!ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ

Ωραιο το κειμενο σου,σατιριζει μια διαχρονικη κατασταση κ.λ.π. μεταξυ σοβαρου και αστειου
    ομως βγαινουν οι μεγαλυτερες αληθειες.
    Απο τη μια γιουχαρεις τα κομματοσκυλα και τα επιτελεια τους , αλλα πες μου οταν καποιος
    πουλαει την ψηφο του σε τι διαφερει απο αυτους που βριζει?
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    αλλα πες μου οταν καποιος
    στο παχος της τσεπης:wacko:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos

Re: Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

στο παχος της τσεπης:wacko:

Και της κοιλιας ισως ?

Λεμε τους αλλους πουλημενους κλπ αλλα και εμεις δεν παμε πισω
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Και μετά αναρωτιέστε τι είναι το πελατειακό κράτος και γιατί μας καπέλωσε ! Δεν σας ενοχλούν τα σκάνδαλα και οι δοσοληψίες των πολιτικών ,αλλά το οτι μείνατε απ έξω από την μοιρασιά.... Κρίμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    Πω ρε φίλε, τι έπαθα!
    Διάβαζα τόση ώρα και τώρα είδα ότι είναι από πέρσι!

Σα να μη περασε μια μέρα :a1:
    ειδες ε?...και γ@μω ετσι??:rotflmao: :rotflmao:

τελικα η μικρη μου σατυρα εχει μια καποια ''διαχρονικοτητα'' δεν μπορεις να πεις!! :rotflmao:

εγω δεν καταλαβαινω κατι.....

.....μετα απο ολα αυτα λοιπον, εχουμε ακομα τετοια φαινομενα κομματοσκυλων και ψηθοθηριας?
    μη μου πειτε οτι θα βγουν οι ιδιοι στις εκλογες

δεν το πιστευω...
    ...μεγαλε εισαι μεσα στο μυαλο μου!
    την ιδια απορια εχω και εγω , με την ελλαδα να πενθει , με την οικονομια μας κατεστραμενη , με εμφανεις πλεον τις αποδειξεις για το δημοσιο χρημα που μαγαριστηκε και τις βιλλες που χτιστηκαν......

ΝΑΙ!!

....υπαρχουν ακομα τσανακογλυφτες που φιλανε κατουρημενες ποδιες και ακολουθουν τους μεγαλοπαπ@ρες στην προεκλογικη τους εκστρατεια ως ''αυλικοι-παρατρεχαμενοι''...και ελπιζουν-αποσκοπουν για θεσουλα (στον δημο κυριως αυτη τη φορα-ή καποιο αλλο οποιοδηποτε ''βολεμα'')...

Καθε μερα που κατεβαινω ταμπουρια για καφε , περναω μπροστα απο ενα εκλογικο κεντρο , εκει βεβαια παιζει το ιδιο με καθε 4ετια σκηνικο: κυριες με ταγιερ και ευτραφεις κυριοι με κοστουμια και καραφλα/καπακι απο το πλαϊ!
    ........κομμωσεις , ενδυσεις και υποδησεις που υποσχονται την απαραιτητη σοβαροτητα ωστε να εναποθεσουμε στα χερια τους το μελλον μας......

....και επειδη θα ειναι για παντα ΓΕΛΟΙΟΙ , και επειδη οσα χρονια και αν περασουν φροντιζω να διατηρω λιγο απο εκεινο το ''κωλοπαιδο'' τους φωναζω με οσο πιο αστεια φωνη μπορω: ''ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΕΕΕΣ!!!''

Μαλιστα επειδη κανω αναστροφη στο φαναρι ξαναπερναω δυο φορες για να φτασω στην πλατεια και ξαναφωναζω στο repeat: ''ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!''

Μιλαμε οτι αυτο γινεται καθημερινα 2 φορες την ημερα στο περασμα μου...θα γινοταν ακομα περισοτερες , αλλα οταν φευγω ειναι αργα και το ''μαγαζακι'' εχει κλεισει!
    Τις περισσοτερες φορες εχω και την κοπελα μου δικαβαλο και εκεινη γελαει , κρυβει το προσωπο της και μου λεει καθε μα καθε φορα:''ελα ρε ζεφο!...φτανει να τους βριζεις''

Η πλακα ειναι οτι περναω πραγματικα αργα καθως κοβω για την πλατεια και με βλεπουν για ωρα , αλλα επειδη πιστευω οτι μετα απο τοσα δεινα αφου δεν εβαλαν μυαλο , το μονο που μπορω να κανω ειναι να τους ξεφτιλιζω....και το χαιρομαι ομολογω!

..μετα εχουμε και τους ''καφετεριακηδες-κομματοσκυλα'' (στην περιπτωση μου τους ανυποψιαστους) , γιατι αν εβλεπε ο επομενος τι εσουρα στον προηγουμενο (!) ΔΕΝ θα ερχοταν να με προσυλητισει ο βλαξ!
    ...λεπτομερειες περι τουτου σε αλλο ποστ γιατι θα γινει σεντονι!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Ωραιο το κειμενο σου,σατιριζει μια διαχρονικη κατασταση κ.λ.π. μεταξυ σοβαρου και αστειου
    ομως βγαινουν οι μεγαλυτερες αληθειες.
    Απο τη μια γιουχαρεις τα κομματοσκυλα και τα επιτελεια τους , αλλα πες μου οταν καποιος
    ..καμια διαφορα επι της ουσιας!

...αλλα ειπαμε (απο περσι ρε φιλε):rotflmao: ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!...ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ!

μα καλα...δεν φαινεται? λες να εβαλα δημοσια αγγελια πωλησης ψηφου δημοτικων εκλογων σε φορουμ για μοτο?
    ...ουτε περιφερεια δεν αναφερω για να τραβηξω τους τοπικους νοθευτες/ψηφοθηρες! :rotflmao: :rotflmao:

(θα δοκιμασω στην χρυση ευκαιρια φετΟ!)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    χα χα χα χα περσινά αλλά επίκαιρο.

Ζέφο εύχομαι καλές πωλήσεις (αν θα πάρουν την αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία).

Δοκίμασε και το car.gr , πες δίνεται η ταυτότητα ανταλλαγή με κουτί χα χα χα πολύ ωραίος.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Άσε που υπάρχει και πόστ του banana που συμφωνεί κι όλας με κάτι!
    :wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αντε να γινουν οι εκλογες μπας και ξαναγινουμε μοτοσυκλεττιστικο forum...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ζέφο εύχομαι καλές πωλήσεις (αν θα πάρουν την αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία).
    Δοκίμασε και το car.gr , πες δίνεται η ταυτότητα ανταλλαγή με κουτί χα χα χα πολύ ωραίος.
    να'σαι καλα βασιλη!

(...ταυτοτητα?)..what you mean re filos?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσε που υπάρχει και πόστ του banana που συμφωνεί κι όλας με κάτι!
    :wacko:
    ...τι?...πρωτοφανες και ετσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...γιατι ρε φιλε , δεν χωραει σε μοτοφορουμ λιγη διαφημιση που περιεχει πολιτικο μυνημα λες?

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Έχει και παραέχει σχέση, γιατί αν ο Ζέφος καταφέρει και πουλήσει την ψήφο του και πάρει κανένα φράγκο, θα αρχίσει την μόντα του Eliminator, που τόσο θέλουμε να δούμε....

:rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Αν συμπεριφοράμασταν όλοι με αυτόν τον τρόπο τότε όταν βαριόμασταν ή δεν μας ικανοποιούσε πιά η γυναίκα μας θα τη βγάζαμε στο σφυρί μπάς και βγεί και κάτι για το καινούριο μοτόρι.
    Φίλε.... Οτιδήποτε για τη ρόδα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture3.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	217960

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Έχει και παραέχει σχέση, γιατί αν ο Ζέφος καταφέρει και πουλήσει την ψήφο του και πάρει κανένα φράγκο, θα αρχίσει την μόντα του Eliminator, που τόσο θέλουμε να δούμε....

:rotflmao:
    .....κατσε ρε john να ξεκινησω να ποσταρω το zl αφου θες τοσο να το δεις!!

ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! (κατι ''ψιλα''!)

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113094

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    .....κατσε ρε john να ξεκινησω να ποσταρω το zl αφου θες τοσο να το δεις!!

ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! (κατι ''ψιλα''!)

...επανερχομαι με λινκ απο το thread!
    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΨΗΦΟΣ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2008, 18:52
  2. πωλειται εγκυκλοπαιδεια
    από Boxer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ