Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: Africa 98,triumph tiger 98,bmw 650gs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε...ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ:rotflmao:
    Τέλος από εμένα. :ZZZ:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πες πες πείστηκα, ήμουν έτοιμος να πάρω SS αλλά τελικά θα προτιμήσω ένα Africa του 1993 αλλά σκέπτομαι να του βγάλω μίζα και δισκόφρενα και να τα αντικαταστήσω με ταμπούρα και μανιβέλα...

συγνωμη να πω κατι ( εχω πιει και μερικες μπυρες)

λοιπον βασικα εχω βαρεθει να ακουω της μλκς του καθε ελληνα....μπορει να μην εχω εμπειρία στης μηχανες αλλα τουλαχιστον εχω μυαλο να μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα και οχι να λεω οτι λεει ο αλλος σπασμενο τηλ κτλ!

φετος εκανα μαζι με τον φιλο μου σε 8 μερες 4000 χλμ ,,,,,,,,,ο φιλος μου ητανε με το τενερε 660 μονοκυληνδρο!

οταν ητανε να ξεκινήσουμε το ταξιδι ολοι λεγανε ακομα και τα μαστορια που 8α παμε με το μονοκυληνδρο!!!!

ε ενταξει ελεος με τους ελληνες ξερολες που τα ξερουν ολα......!

ολα πανε παντου.........αρκει να το θελεις!

και καλυτερα με το αφρικα !

επισης φιλε vales δεν νομίζω οτι κανενα ταξίδι δεν ειναι ευχάριστο πανω απο 140 χλμ.............εκτος εαν ανα 100 χλμ θελεις στάση για ξεκούραση!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Μήπως ξέρει κανείς γιατί η μαλακισμένη η Honda σταμάτησε να βγάζει το Africa? Γιατί βγάζει γμτ και άλλα μοντέλα και δεν έχει μόνο αυτό στη γραμμή παραγωγής να τρελαθεί στα κέρδη και να μειώσει κόστη και να κάνει και οικονομίες κλίμακας; Αληθεύει ότι από του χρόνου στο MOTOGP η Honda θα συμμετέχει με Africa Twin?

μπορείς κάθε φορά που γράφεις να'σαι πιωμένος?

well said!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    μπορείς κάθε φορά που γράφεις να'σαι πιωμένος?

well said!

ta lev kalytera etsi e?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    [B]συγνωμη να πω κατι ( εχω πιει και μερικες μπυρες)

λοιπον βασικα εχω βαρεθει να ακουω της μλκς του καθε ελληνα....μπορει να μην εχω εμπειρία στης μηχανες αλλα τουλαχιστον εχω μυαλο να μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα και οχι να λεω οτι λεει ο αλλος σπασμενο τηλ κτλ!

φετος εκανα μαζι με τον φιλο μου σε 8 μερες 4000 χλμ ,,,,,,,,,ο φιλος μου ητανε με το τενερε 660 μονοκυληνδρο!

οταν ητανε να ξεκινήσουμε το ταξιδι ολοι λεγανε ακομα και τα μαστορια που 8α παμε με το μονοκυληνδρο!!!!

ε ενταξει ελεος με τους ελληνες ξερολες που τα ξερουν ολα......!

ολα πανε παντου.........αρκει να το θελεις!

Αν και πιωμένος σωστά μιλάς ρε φίλε...Βαρέθηκα αυτή την ατέρμονη διαμάχη χωρίς λόγο,λες κι έχουμε προσωπικά...Μένω σε αυτό που λες,ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
    Η ουσία λοιπόν για το παληκάρι που άνοιξε το θέμα είναι πως στα μηχανάκια που ενδιαφέρεται με το ποσό που διαθέτει μόνο Άφρικα και Tiger παίρνει,με το δεύτερο χλωμό.ΤΕΛΟΣ

egv 8a tou elega na balei akoma liga fraga kai na parth ena fthno strom,,,,,,! tzampa einai pia.....

alla basika eg den 8a polousa pote to afrika gia strom!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    καλα,,,,,χαλαρωσε ......!

παντως εγω δεν ξερω κανενα απο αφρικα να πηγε στο ψοφίμι!

το ψοφιμι ειναι το gs...?

το 650 περναει για πλακα το αφρικα σουβλακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Τέλος από εμένα. :ZZZ:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ΤΕΛΟΣ
    όχι από τώρα ρε σεις!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το ψοφιμι ειναι το gs...?

το 650 περναει για πλακα το αφρικα σουβλακι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to na λες οτι ο ελεφαντας με τα 50κατι ψωροαλογα(αυτο οντως ειναι χοφιμι, για το αφρικα μιλαμε), και τα 250 κιλα ειναι πιο γρηγορο απο ενα απο τα πιο δυνατα μονοκιλυνδρα της εποχης, ειναι ακομα πιο αστειο...

δοκιμασε να ανοιξεις με κανα lc4 να πιεις τσαι βουνου...και μετα υπολογισε οτι το gs ειναι ακομη πιο σβελτο μιας και δε σουζαρει και ειναι λιγο πιο δυνατο...

κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου στην κοσμαρα σας...μην οδηγησετε τιποτα αλλο ομως, γιατι ειναι κριμα να πατε να τα πεταξετε στη θαλασσα η σε κανα γκρεμο και λερωρεσε το φυσικο τοπιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    to na λες οτι ο ελεφαντας με τα 50κατι ψωροαλογα(αυτο οντως ειναι χοφιμι, για το αφρικα μιλαμε), και τα 250 κιλα ειναι πιο γρηγορο απο ενα απο τα πιο δυνατα μονοκιλυνδρα της εποχης, ειναι ακομα πιο αστειο...

δοκιμασε να ανοιξεις με κανα lc4 να πιεις τσαι βουνου...και μετα υπολογισε οτι το gs ειναι ακομη πιο σβελτο μιας και δε σουζαρει και ειναι λιγο πιο δυνατο...

κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου στην κοσμαρα σας...μην οδηγησετε τιποτα αλλο ομως, γιατι ειναι κριμα να πατε να τα πεταξετε στη θαλασσα η σε κανα γκρεμο και λερωρεσε το φυσικο τοπιο...

ετσι μας αρεσει! δεν θελουμε να οδηγισουμε τπτ αλλο να σκασεις!

και αμα οδηγήσουμε θα οδηγήσουμε variandera!

exexexexexexex

ρε δεν χτυπιεσται 50 αλογα διλπος και με τινγκα φοτρομενος και και πιο λιγο με καρπυλατερ !

ας μην μηλησουμε για servis κτλ...... και οτι συγκρηνεται ενα μηχανακι σχεδον 20 ετιας!

ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ? ΤΙΜΉ ΜΑς ΚΙΌΛΑΣ.....ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ LC4 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΠΊΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΗΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ!

και σταματηστε την ελληνική μαλακια στο κεφαλι σας.....εγω το αφρικα το εχω τρια χρονια εχει 70 000 χλμ,,,,,,,,και δεν μου βγαζει κανενα πρόβλημα το κυκλοφορώ σαν παπάκι (μιας και εχω ενα scouter 250 και δεν το παιρνω) ,,,,,, δεν μπορούμε ολοι να θέλουμε τα ιδια !

εσυ μπορει να θελεις το lc4 για να ικανοποίησης τον αντρησμο σου εγω σε φταίω με το αφρικα?

και επισης για πολους εδω μεσα η μηχανη ειναι τροπος ζωης,,,,,λάθος εσύ είσαι ο τρόπος ζωης και την βρίσκεις με την μηχανή σου και με αλλα πολλα που σου προσφερει η ζωη!
    το να εισαι κολλημενος με τη καινουριο βγαινει με το ποσο τρεχει ποσο λαδι καιει,,,,,,,,,εισαι απλα κολλημενος......και να κάθεσαι να συγγρηνεις συνεχώς μηχανάκι με μηχανάκι το έχασες το παιχνίδι!

αυτην ειναι διαφορα με τους αφρικανους............(την ειπα εδω λιγο ε?)

υγ δεν απευθηνομαι προσωπικα σε κανενα εδω μεσα....γενικως μιλάω για να μην παρεξηγηθούμε!

(μάλλον το βλέπω να καταλήγει σε αντιπαραθέσεις)

Φίλε larisa man κατανοώ τη λατρεία σου για τη μηχανή σου...
    Αλλά γιατί γίνεσαι οπαδός? Μου θυμίζεις λίγο...τζιχάντ!
    Ο φίλος έχει απορία για το τι μηχανάκι να διαλέξει... Όλοι είπαμε για κάποιες μηχανές
    για τα καλά και τα κακά... Μόνο καλά έχεις να πεις για το άφρικα? Και τελος πάντων,
    είσαι δεμένος με τη μηχανή σου...Αλλά γιατί προσπαθείς να το περάσεις και σε άλλους αυτό?

Πες μας, τα πρωτερήματα αλλά και τα ελαττώματα της.. Να δει το παλλικάρι, να συγκρίνει!
    Έλεος πια με τον οπαδισμό που έχεις...

Φιλικά έτσι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    (μάλλον το βλέπω να καταλήγει σε αντιπαραθέσεις)

Φίλε larisa man κατανοώ τη λατρεία σου για τη μηχανή σου...
    Αλλά γιατί γίνεσαι οπαδός? Μου θυμίζεις λίγο...τζιχάντ!
    Ο φίλος έχει απορία για το τι μηχανάκι να διαλέξει... Όλοι είπαμε για κάποιες μηχανές
    για τα καλά και τα κακά... Μόνο καλά έχεις να πεις για το άφρικα? Και τελος πάντων,
    είσαι δεμένος με τη μηχανή σου...Αλλά γιατί προσπαθείς να το περάσεις και σε άλλους αυτό?

Πες μας, τα πρωτερήματα αλλά και τα ελαττώματα της.. Να δει το παλλικάρι, να συγκρίνει!
    Έλεος πια με τον οπαδισμό που έχεις...

Φιλικά έτσι!

συγνωμη δεν ειμαι οπαδος της μηχανης μου αλλα την λατρευω οπως ο καθε ενας..μας εδω μεσα!

ειληκρινα απο εδω μεσα ισως βγαινει λαθος ο χαρακτηρας μου γιατι ειμαι πολυ αποτομος μερικες φωρες.!

και εγω καποια στιγμη μπορω να αλλάξω το αφρικα με κατι καλύτερο ....δεν ειμαι κολλημένος !

απλως ειμαι πολυ αντίθετος με την ελληνικη νοτροπια λογου εξωτερικού!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε