Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Ελληνικα σχολεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    γιατι πιο παλια αμα πηγαινες με χαλια βαθμους σπιτι ετρωγες τον εξαψαλμο...τωρα σου παιρνουν καινουριο κινητο και βριζουν τον καθηγητη...

τα παιδια σημερα εχουν ξεφυγει...

στο πρωτο ... ισως πραγματικα και οι ιδιοι οι γονεις να μην βρισκουν τροπο , να ανταμειψουν τα παιδια για το ολο κ@βλι που τους εχουν χωσει και την τοση πιεση ...

η απαξιωση του ελληνικου δημοσιου σχολειο , ειναι πολυ πιθανον μια πραγματικοτητα , η οποια ομως κατεφτασε με το περασμα αρκετων ετων ...απο γονιο σε γονιο εγινε εμφανες οτι με το δημοσιο σχολειο δεν πας μπροστα ...και ετσι φορτωσαν το παιδι με 1002 ...και ετσι ισως να ενδιαφερονται για αυτα που πιστευουν οτι σπροσφερει στο παιδι τους τα περισσοτερα ...και το δημοσιο σχολειο δεν ειναι ενα απο αυτα ...

τα παιδια σημερα εχουν ξεφυγει ...ναι ισως ... ειναι πιθανον ενας σημερινος σαρανταρης να κοκομπλοκαρει αν χρειαστει να αντιμετωπισει τοσο ογκο νεων πληροφοριων που καλειτε να αντιμετωπισει ενα μικρο παιδι σημερα ... λογικο λοιπον δεν ειναι να κοκομπλοκαρουν και τα παιδια
    PROzacRIDER

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παω σχολειο τωρα και θα σας κραξω μετα , μπαρμπες ε, μπαρμπες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Παω σχολειο τωρα και θα σας κραξω μετα , μπαρμπες ε, μπαρμπες.

:rotflmao: :rotflmao:

Σχολασα.

Τα εχουμε πει, οπως υπαρχουν μαλακες μοτοσυκλετιστες,ταριφες,φορτηγαντζηδες,πολιτικοι, κτλ.κτλ.Ετσι υπαρχουν μαλακες καθηγητες,μαθητες,γονεις.

Τα παραπανω βιντεο δεν μου λεει τιποτα, οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου ,τοτε ολοι μπορουν να σε καβαλησουν.

Εγινε καποια αναφορα για νυχτερινα σχολεια.
    Δευτερη χρονια σε νυχτερινο λυκειο, και ο βασικοτερος λογος που καταφερα να κατσω ειναι ο αγωνας ολων αυτον των ανθρωποκαθηγητων να μαθουν τα παιδια γραμματα,συντακτικο,σωστη σκεψη και αξιες.

Θα μπορουσα να γραφω ωρες, αλλα πραγματικα αυτη οι μεριδα ανθρωπον ,νομιζα οτι εχει εκλειψει.

Οι του 70 και κατι , αναγουν την εποχη τους στην κορυφη και την σημερινη την πεταν στα αχρηστα, δεν πειραζει της ηλικιας ειναι. :rotflmao:

Γινεται δουλεια, το κακο ειναι οτι δινουμε περισσοτερο βαση στα αρνητικα γεγονοτα των καιρο μας.

Κυριοι μοντ. να διαφημισω το σχολειο μου? ή θα χουμε κυρωσεις. :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σχολασα.

Τα εχουμε πει, οπως υπαρχουν μαλακες μοτοσυκλετιστες,ταριφες,φορτηγαντζηδες,πολιτικοι, κτλ.κτλ.Ετσι υπαρχουν μαλακες καθηγητες,μαθητες,γονεις.

Τα παραπανω βιντεο δεν μου λεει τιποτα, οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου ,τοτε ολοι μπορουν να σε καβαλησουν.

Δευτερη χρονια σε νυχτερινο λυκειο, και ο βασικοτερος λογος που καταφερα να κατσω ειναι ο αγωνας ολων αυτον των ανθρωποκαθηγητων να μαθουν τα παιδια γραμματα,συντακτικο,σωστη σκεψη και αξιες.

Θα μπορουσα να γραφω ωρες, αλλα πραγματικα αυτη οι μεριδα ανθρωπον ,νομιζα οτι εχει εκλειψει.

Οι του 70 και κατι , αναγουν την εποχη τους στην κορυφη και την σημερινη την πεταν στα αχρηστα, δεν πειραζει της ηλικιας ειναι. :rotflmao:

Γινεται δουλεια, το κακο ειναι οτι δινουμε περισσοτερο βαση στα αρνητικα γεγονοτα των καιρο μας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σχολασα.

φιλε , αν και είμαι ενας του '70 (και λιγο κατι).....

balls of steel Το avatar του/της p@nos

φιλολογος εισαι?οσους αντρες φιλολογους ειχα ηταν τρομεροι τυποι...που να χα και μηχανοβιο καθηγητη κιολας

αντιθετα οσες ηταν γυναικες ηταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλολογος εισαι?οσους αντρες φιλολογους ειχα ηταν τρομεροι τυποι...που να χα και μηχανοβιο καθηγητη κιολας

αντιθετα οσες ηταν γυναικες ηταν...

Μαθητης.

και κατι ακομα που θυμηθηκα τωρα για να καταλαβεται οτι τα παιδια εχουν ξεφυγει...

ειναι περιστατικο που συνεβη στο δημοτικο που πηγαινα, και υπαρχει και inside information μιας και η μανα μου ηταν προεδρος του συλλογου γονεων...

ηταν ενας δασκαλος πολυ γαματος τυπος, απο τους ωραιους δασκαλους δημοτικων που αγαπανε ολα τα παιδια...

λοιπον αυτος ειχε μια πολυ ασχημη περιπετεια...

ενα κοριτσακι βγηκε και ειπε οτι της ειχε βαλει χερι!!!

ΟΛΟΙ επεσαν απο τα συννεφα οταν το εμαθαν αυτο, κανεις δε μπορουσε να το διανοηθει πως αυτος ο ανθρωπος μπορουσε να κανει κατι τοσο διεστραμενο...αυτος φωναζε οτι δεν ειχε κανει τιποτα και ειχε τρελαθει με ολο αυτο το σκηνικο...αλλα σε τετοιες περιπτωσεις δεν εμπιστευεσαι κανεναν, οσο καλος και αν φαινεται...

ο δασκαλος εφυγε απο το σχολειο, δε γνωριζω τι εγινε στη συνεχεια με λεπτομεριες...

μετα απο κανα χρονο το κοριτσακι βγηκε και ειπε οτι δεν ειχε γινει τιποτα και ολη την ιστορια με το ''χερι'' την ειχε δει στην τηλεοραση

ομως γ@μησε τη ζωη του ανθρωπου εντελως...η ρετσινια δε φευγει με τιποτα σε τετοιες περιπτωσεις...ποσοι εμαθαν αραγε το τι συναιβει στην πραγματικοτητα?

Μαθητης.

:a19:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Σχολασα.

Τι θα πει δεν σου λεει τιποτα το παραπανω βιντεο!?
    Το ειδες?
    Δηλαδη για να σου πει θα επρεπε να πλακωθουν στα μπουκετα?-εχει αλλο βιντεο τετοιο-
    Τα αλλα παρόμοια ,τα ειδες?

Οσο για τους 70κατι μαλλον δεν ξερεις οτι οι πρωτες καταληψεις εγιναν απο εμας του 70κατι,το οτι δεν φορας ποδεια σημερα στο σχολειο ισως το οφειλης σε εμας του 70κατι,το οτι φορας το σκουλαρικακι σου στην μυτη η στο αυτι και κανεις οτι κουρεμα θελεις και αυτο σε εμας του 70κατι,το οτι δεν σε σαπιζουν στο ξυλο οπως την Βουγιουκλακη στην ταινια το ξυλο βγηκε απ-τον παραδεισο και αυτο σε εμας του 70κατι,το οτι ΔΕΝ στα χωνουν οι γονεις σου και αυτο στους 70κατι.

Ομως αυτο που δειχνει το βιντεο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ αυτο ειναι μπουρδελο!
    Το να μην χτυπανε οι δασκαλοι/καθηγητες τα παιδια και να εχουν ελευθερια στο να ντυνονται και με το σωβρακο στο κεφαλι κανενα προβλημα...αλλα ειναι προβλημα σοβαρο αυτες οι συμπεριφορες.
    Αν γινεται ετσι στα σχολεια τωρα...τι θα γινεται στα πανεπιστημια σε λιγα χρονια που ειναι ηδη μπουρδελα ???
    Και τι θα γινει οταν η γεννια αυτων που ειναι μαθητες τωρα γινουν δασκαλοι/καθηγητες υστερα???

Οι μαλακιες δικαιολογουνται μεχρι καποιο βαθμο,απο εκει και περα θελει αλλα μετρα.

Εγω τουλαχιστον προλαβα και μπαλα να παιζω καθε μερα με τους φιλους,και βολτες στην Φωκιωνος πριν γινει το μπουρδελο που ειναι τωρα και τα μπιλιαρδακια μου στην υπογα του 39,στην Ρεγγινα (εκει που εχει γυρησει ταινιες ο Ψαλτης) και τα μπαρακια μου στο πιρανχα και στον μαγο με τον Πετραν-για οποιον τον ξερει-και τις βολτες μας στην Κηφισια στα ρολερς κ.α πολλα γιατι ακομα το Play station δεν υπηρχε,ειχαμε κανεναν Αμστραντ και αυτο ηταν ολο.....αυτα για εμενα του 70κατι.
    Την μαγκια μας την καναμε εξω,στο μεταξι μας και οχι στον δασκαλο/καθηγητη...ετσι απλα.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Εγω τουλαχιστον προλαβα και μπαλα να παιζω καθε μερα με τους φιλους,και βολτες στην Φωκιωνος πριν γινει το μπουρδελο που ειναι τωρα και τα μπιλιαρδακια μου στην υπογα του 39,στην Ρεγγινα (εκει που εχει γυρησει ταινιες ο Ψαλτης) και τα μπαρακια μου στο πιρανχα και στον μαγο με τον Πετραν-για οποιον τον ξερει-και τις βολτες μας στην Κηφισια στα ρολερς κ.α πολλα γιατι ακομα το Play station δεν υπηρχε,ειχαμε κανεναν Αμστραντ και αυτο ηταν ολο.....αυτα για εμενα του 70κατι.
    Την μαγκια μας την καναμε εξω,στο μεταξι μας και οχι στον δασκαλο/καθηγητη...ετσι απλα.
    τα κανατε ολα αυτα , τα χαιρεστε , να διατυμπανιζετε ...αλλα παρολαταυτα , εσεις εχετε χωσει τα παιδακια σας στην μαυριλα την οποια ζουνε σημερα ...

δεν νομιζω οτι εχει ενα 10χρονω την δυνατοτητα να παρει πλαειστατιον3 με 300 ευρα ... ενας μπαμπας σαν εσενα , που εκανε ολα αυτα που λες και εσυ του το πηρε
    PROzacRIDER

ΚΑΙ «πεσίματα» σε αντίπαλα σχολεία με νεράντζια ενισχυμένα με ξυραφάκια…
    ΚΑΙ βαφή «τρικολορε ντεγκραντε» αυτοκινήτων καθηγητών….
    ΚΑΙ «οχτάρια» με κάτι ρημάδια στο προαύλιο….
    ΚΑΙ χάσαμε κάνα δυο τρεις συμμαθητές από πρέζα…
    ΚΑΙ πεταγαν «πεταλούδες» για ένα ζευγάρι Martins ή ένα Perfecto…
    ΚΑΙ….
    ΚΑΙ….
    ΠΑΝΤΑ υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν ακραίες , βίαιες , «ενοχλητικές» αντιδράσεις από τους εφήβους..

Τα αίτια ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την χρονολογία ….

Οσο για τους 70κατι μαλλον δεν ξερεις οτι οι πρωτες καταληψεις εγιναν απο εμας του 70κατι,το οτι δεν φορας ποδεια σημερα στο σχολειο ισως το οφειλης σε εμας του 70κατι,το οτι φορας το σκουλαρικακι σου στην μυτη η στο αυτι και κανεις οτι κουρεμα θελεις και αυτο σε εμας του 70κατι,το οτι δεν σε σαπιζουν στο ξυλο οπως την Βουγιουκλακη στην ταινια το ξυλο βγηκε απ-τον παραδεισο και αυτο σε εμας του 70κατι,το οτι ΔΕΝ στα χωνουν οι γονεις σου και αυτο στους 70κατι.

Ευχαριστω για αυτα που τοσο απλοχερα μας προσφερατε.

Τον Πανουτσο απ'το μαγο τον ηξερες?

Κανε ενα κλικ στο προφιλ μου να δεις τι μοντελο ειμαι.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    τα κανατε ολα αυτα , τα χαιρεστε , να διατυμπανιζετε ...αλλα παρολαταυτα , εσεις εχετε χωσει τα παιδακια σας στην μαυριλα την οποια ζουνε σημερα ...

δεν νομιζω οτι εχει ενα 10χρονω την δυνατοτητα να παρει πλαειστατιον3 με 300 ευρα ... ενας μπαμπας σαν εσενα , που εκανε ολα αυτα που λες και εσυ του το πηρε
    Δεν νομιζω...οτι εμεις ειμαστε οι υπευθυνοι....και ΔΕΝ ειναι 10χρονα αυτα στο βιντεο,ουτε και ο καθηγητης μοιαζει για 30ανταρης κατι...

Δεν ειπα οτι θα επρεπε οι πιο νεοι να μιμουνται τους προηγουμενους αλλα να καλητερευουν....οταν εφερα αυτα τα παραδειγματα ηταν για να δειξω οτι ο,τι καναμε το καναμε για καλητερα και οχι για χειροτερα.
    Εμεις στο τελος τελος ειχαμε να κανουμε και με χουντικοβασιλικες νοοτροπιες στο σχολειο...οι σημερινοι με τι???
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιλάτε Ελληνικά????
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2004, 17:07
  2. Nέα ελληνικά βιομετρικά διαβατήρια
    από Κανένας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 15:22
  3. τα Ελληνικά Στρατά!!!