η Moto Morini ξεπουλά και μετά κλείνει λόγω χρεοκοπίας![]()
6.600 ευρώ για μια granpasso!!!! ναι καλα διαβάσατε!
περισσότερα
εδώ (είναι στα ιταλικά)
τώρα είδα οτι υπάρχει ήδη αλλο thread!
ας μπει και αυτο μαζι με την άλλη συζήτηση.
να συμπληρώσω οτι το 9 και1/2 εχει 3.600 ευρώ και το scrambler 6.360 !!!
πως τα αγοραζει αυτα κανεις στο ελλαντα?
Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
Σωκράτης
απο λίγο που δίαβασα σε ένα ιταλικό φορουμ, λένε ότι στέλνεις email στην motomorini και σου στέλνουν να συμπληρώσεις μία αίτηση.
το θέμα είναι με τα ανταλακτικα τι γίνεται!
Scrambler : 6360 ευρώ...
ΝΤΟΙΝΓΚ !!!
ΠΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
πω ρε πστ μου!![]()
Αιντε να εχεις φραγκα τωρα να παρεις 2-3 να κανεις την πλακα σου εντελως ομως!!!
με ανταλλακτικα ομως, οπως προειπε καποιος, τι θα παιζει μετα?
![]()
ρε συ, αυτο δεν ηταν αληθεια, σκηνοθετικο τρικ ητανε!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γαματο, ειχε και ο Τom Cruise ενα Triumph αντιστοιχης φιλοσοφιας στο "Mission Με Τη Καμμία 1" και σκοτωσε ολους τους κακους ενω περιστρεφοταν 180 με endo...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
πηρα τηλ Hellinmoto, τους εξηγησα για την προσφορα του στοκ που κυκλοφορει στο ιντερνετ και μου παν θα με παρουν τηλ να μου πουν...θα ενημερωσω
Σωκράτης
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ρε συ, αυτο δεν ηταν αληθεια, σκηνοθετικο τρικ ητανε!
όχι ρε συ!! τι μου λες τώρα; και φαινόταν τόσο αληθινό....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
πηρα τηλ Hellinmoto, τους εξηγησα για την προσφορα του στοκ που κυκλοφορει στο ιντερνετ και μου παν θα με παρουν τηλ να μου πουν...θα ενημερωσω
Δεν υπαρχει περιπτωση ....υπολογισε +1500-2000 ευρω πανω στις τιμες τις φορμας...
εδω για STock του 2006 με λιανικη 6300 ζηταει 5000 ... :a31:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Δεν υπαρχει περιπτωση ....υπολογισε +1500-2000 ευρω πανω στις τιμες τις φορμας...
εδω για STock του 2006 με λιανικη 6300 ζηταει 5000 ... :a31:
κοιτα κανα χιλιαρικο ειναι μονο ο ΕΤΤ που εις τας Ευρωπας δεν πληρωνουν και δε χρεωνουν οποτε αν ειναι 1500 θα ναι καλα...
Σωκράτης
Αυτο σου λεω...ΟΣΟ εβγαλε προσφορα τα stock της BUELL η μαλακοHarleyDavidsonHellas...αλλο τοσο θα βγαλει ο ελληνμοτο τα Morini.......Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
κοιτα κανα χιλιαρικο ειναι μονο ο ΕΤΤ που εις τας Ευρωπας δεν πληρωνουν και δε χρεωνουν οποτε αν ειναι 1500 θα ναι καλα...
Accipere quam facere praestat injuriam