Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    απο το ιδιο μαγαζι,ενας φιλος αγορασε κτμ που οταν το πηρε ηταν 4 ετων...πριν 2 χρονια η ιστορια αυτη,το μηχανακι δε του βγαλε κανενα προβλημα και ηταν πραγματικα μονο με εναν προηγουμενο ιδιοκτητη!τσεκαρισμενο με ασφαλειες...η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα?
    Μάλλον, γιατί κάπου εδώ μέσα υπάρχει η ιστορία κάποιου που πήρε TDM με 20.000 χλμ (λίγα πάντως) και μετά από λίγο καιρό βρήκε κάτω απ΄την σέλλα το service book με 60.000 !!
    Επικοινώνησε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, που τον διαβεβαίωσε ότι το είχε παραδώσει με τα 60....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μάλλον, γιατί κάπου εδώ μέσα υπάρχει η ιστορία κάποιου που πήρε TDM με 20.000 χλμ (λίγα πάντως) και μετά από λίγο καιρό βρήκε κάτω απ΄την σέλλα το service book με 60.000 !!
    Επικοινώνησε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, που τον διαβεβαίωσε ότι το είχε παραδώσει με τα 60....
    ο δικος μου οχι μονο το τσεκαρε με ασφαλειες αλλα πετυχε στον δρομο και το ιδιοκτητη που ειδε την πινακιδα και του μιλησε!εγω ειχα παθει πλακα γιατι ειχα ακουσει πολλα παραπονα!!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

και???εκανε κατι???μπορεις να κανεις κατι???αυτο λεμε ειναι απατη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αυτά είναι τα λιγότερα που κάνει. Άλλωστε τα κάνουν και οι άλλοι έμποροι.

Για τα άλλα είναι διάσημος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι...αναστροφή πώλησης λέγεται (ή κάπως έτσι..).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σε δικηγόρο.. (μακρυά από μας )

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Είναι εξαπάτηση, κάπου είχα δει οτι αυτο είναι παράνομο και διώκεται ποινικά διότι υπάρχει δόλος.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Τι μνήμη ελΕφαντα και π@π@ριές....
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Μια φορά έχω πάει στο μαγαζί του για ανταλλαγή και μου φάνεηκε ότι έψαχνε μαλάκες να τους αξαπατήσει ο μάγκας. Φαινόταν λαμόγιο και φυσικά μου το επιβεβαίωσε με την προσφορά που έδωσε για την μηχανή. 1200? κάτω απο τους άλλους μαγαζάτορες. Και μέ έπρηξε και ενα τέταρτο έκει λέγοντας παπαριές να με πείσει οτι η μηχανή μου κοστίζει πολύ λιγότερα απο αυτά που ζητάω.
    Μακρία ρε...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ήταν να αγοράσω κ εγω ενα μοτο απο το συγκεκριμένο μαγαζι... Μαλιστα θα το έκανα ανταλλαγή με το δικό μου.

Όταν πήγα να δω το εν λόγω μηχανάκι, μπυ είπαν οτι το έχουν σε κάτι αποθήκες και ειναι δυσκολο να βγει γιατι εχουν 300 και μηχανακια... Πήρα το μοτό μου και έφυγα απο εκει...

Υ.Γ. Φίλος που αγόρασε μεταχείρα παντως, δεν ειχε κανενα πρόβλημα..
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Ήταν να αγοράσω κ εγω ενα μοτο απο το συγκεκριμένο μαγαζι... Μαλιστα θα το έκανα ανταλλαγή με το δικό μου.

Όταν πήγα να δω το εν λόγω μηχανάκι, μπυ είπαν οτι το έχουν σε κάτι αποθήκες και ειναι δυσκολο να βγει γιατι εχουν 300 και μηχανακια... Πήρα το μοτό μου και έφυγα απο εκει...

Υ.Γ. Φίλος που αγόρασε μεταχείρα παντως, δεν ειχε κανενα πρόβλημα..
    π@@@@@@ μαντολες
    η αποθηκη ειναι ενα υπογειο καπου στην μαυρομιχαλη και οταν ειχα παει μια φορα ειχε μεσα καμια 10αρια μηχανακια ενοειτε τα περισοτερα τριμπουρδελα,θυμαμαι χαρακτηριστικα που ειχε ενα ktm lc4 enduro 2001 με σπασμενο κοντερ,χιλιογρατζουνισμενα πλαστικα,λαστιχα γ@@@@,γυρω στα 40000χλμ και ζηταγε 3500 ευρω.αντε γειαααα!!!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Και εγώ τα ίδια! περιμένω από 9/9. Όσοι έμπλεξαν τα πήραν τελικά τα μηχανάκια? πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να χάσω τα χρήματα μου?

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Μόλις απέτρεψα φίλο που ήταν έτοιμος να πάρει busa από κει
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όντως είναι ποινικά κολάσιμο και διώκεται κανονικότατα. Ειδικά στην Ε.Ε. υπάρχει πολύ αυστηρή τιμωρία για την συγκεκριμένη πράξη. Αν ανακαλύψετε κάτι τέτοιο με ενα καλό δικηγόρο μπορείτε να πάρετε μέχρι και το 50% της αγοράς σας πίσω και τον τύπο να τον στείλετε στο σκαμνί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Απορω πως υπαρχουν ακομα τετοια καταστηματα απατεωνων...

*************** www.motodevils.gr ***************

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    το διαβασα και ιδρωσα ......

περυσι τετοιο καιρο ψαχνομουν να δωσω το μουλτι μου ..η επισημη δεν το επερνε η μαλλον το επαιρνε δωρεαν και μου λεει ενας δεν πας εκει ...ε παω και γω ...καλως ηλθατε ..το παιρνω +500 απο οτι η αντιπρωσωπεια ....το δινω ....κλεινω το καινουργιο ....σε λιγες μερες ντριννννν...ελατε να εξοφλησεται το μηχανακι ερχεται ...παω και γω σαν μαλακας τα σκαω .... παραλαμβανεις σε 2 μερες ....οι 2 γιναν βδομαδα ...η βδομαδα 15νθημερο ...πεφτει και η απεργια στο τελωνειο .... πιανω μηνα ....τα περνω κρανιο παω απο κει .... μου λενε ελα αυριο να το παρεις ...το περνω το μηχανακι αλλα χωρις χαρτια ...τελος παντων ο μεγαλοδυναμος με συμπαθησε και πηρα πινακιδες με μια βδομαδα αναμονη ..... μαλλον με κοβω για πολλλλλυυυυ τυχερο!!
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 15:33