ενω πανω σε ενα ss θα ησουν στο "φυσικο σου περιβαλλον" ενα πραμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
oxi esena perimena...! katarxas papakia kai skouter duskola ka8ws eimai 1,98 kai 100 kila opote zorizomai ligo... sorry kiolas
![]()
![]()
![]()
![]()
ενω πανω σε ενα ss θα ησουν στο "φυσικο σου περιβαλλον" ενα πραμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
oxi esena perimena...! katarxas papakia kai skouter duskola ka8ws eimai 1,98 kai 100 kila opote zorizomai ligo... sorry kiolas
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
opoios pantws nomizei oti stin ellada etsi einai i agapi pros tin mixani planatai planein oiktra...!!!
δεν μπορεις να μιλας για αγαπη για την μηχανη και να μην εχεις.
μεγαλωσε.
πηγαινε αγορασε μια.
οδηγησε την καμποσο καιρο.
και ξαναελα.
προς το παρον κοβεσαι μεταξεταστεος με πολυ επιεικεια...
![]()
Αχ βρε silver_rider υποκλίνομαι στην μετενσάρκωσή σου!![]()
oxi re pousti moy, den to eixa dei afto ... pote anoixtike? :rotflmao:
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
oxi re pousti moy, den to eixa dei afto ... pote anoixtike? :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey! teacher! leave the kids alone....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
προς το παρον κοβεσαι μεταξεταστεος με πολυ επιεικεια...
![]()
![]()
προσπερνώντας πολλές απο τις παραπανω απόψεις (οι περισσοτερες απο τις οποίες ακραίες θα έλεγα) θα έλεγα να ακολουθήσεις την πεπατημένη ...
Τι εννοω;
Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που έχουν σχηματιστεί με τα χρόνια και την εμπειρία πολύ κόσμου!
Αυτός που σε αφορά είναι ο : "Αν μπορείς να ζήσεις διχως τη μοτοσυκλέτα, απλά ζήσε χωρίς! "
ένας άλλος ας πούμε είναι: "Αν μπορείς να αποφύγεις την οδήγηση μοτο υπο βροχή, απλά απέφυγε την! "
![]()
αντε ρε ολοι σας που καβαλατε απο πριν γεννηθει το παλλουκαρι και εχετε αλλαξει και καμμια 10αρια μηχανακια ο καθενας και θα του την πειτε κι αποπανω κιολα...
εγω τον καταλαβαινω ρε... δεν εχω χασμα γενεων εγω...![]()
![]()
ΑΝΑΓΩΓΟΙ
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!