Σορυ...διπλό πόστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
.....
Σορυ...διπλό πόστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
.....
1...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ... έχω ήδη 3 μηχανάκια μέσα στην εταιρία που δεν παίζουν με τον exchange SMTP και είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν μόνο τον OWA. To IMAP4 δεν το έχουμε σεταρισμένο το οποίο θα ήταν λύση αλλά λόγω κάποιων συνθηκών ασφαλείας στο δίκτυο απλά δεν λειτουργεί. Το λειτουργικό που αναφέρεις παίζει μόνο με ΙΜΑΡ4.
2...όπως και το openoffice 3.0 (που είναι και αυτό συμβατό) ναι μεν ανοίγει τα αρχεία αλλά αν κάνεις επεξεργασία τους , δεν διατηρεί το formatting... δοκίμασε το. Σκέψου λοιπόν επίσημη φόρμα με tables και περιθώρια να τα αλλοιώνει όπως νομίζει.
3...Να πληρώσω ρε αδεργέ 60% παραπάνω απο ενα ΙΒΜ , για να έχω WIN σε δεύτερο partition;;; Γιατί;.... Ενώ μπορώ να κάνω το ανάποδο .. να πάρω ΙΒΜ να σετάρω ενα Debian και ενα KDE4 με πολύ καλύτερα γραφικά και να έχω και τα WIN σε δεύτερο partition... και θα μου στοιχίσει πολύυυυυυυ φθηνότερα.
4...δεν διαφωνώ καθόλου.. το ίδιο ακριβά είναι και για τις δύο πλατφόρμες.
5..ούτε στα περιφερειακά διαφωνώ... το δίλημα μου αφορά native hardware. Ειδικά αν είναι κάτι εξεζητημένο όπως ethernet ας πούμε.
6..εμ... όλοι οι πάροχοι δίνουν τα routers "γυμνά" απο κάθε είδους ρύθμιση. Αρκετά εξ αυτών θέλουν usb σύνδεση αρχικά για να τα ρυθμίσεις. Κάποια τελευταίας γεννιάς μπορείς να το κάνεις με crossover utp. Μην σου κάτσει είναι.
Και αφήνοντας στην άκρη τον μέσο χρήστη... πές μου σαν γνώστης. Όταν έρθει η ώρα να δουλέψεις κονσόλα, δικτυα, εργαλεία για ρυθμίσεις σε low level (serial connection) , εργαλεία για διαγνωστικά κοκ... ποιό θα είναι το μηχάνημα που θα σε καλύψει πλήρως;
Είναι τυχαίο οτι 99% των μηχανικών προτιμούν ΙΒΜ μηχανήματα λόγω κόστους (εννοείται) και εξίσωσης σε απόδοση;
Το λειτουργικό του μήλου είναι ωραίο και φαντεζί... αλλά είναι για απλούς χρήστες ή για γραφίστες - μακετίστες κοκ. Όταν θες να κάνεις πραγματική δουλειά χρειάζεσαι εργαλείο και μάλιστα εργαλείο που δεν θα το πληρώσεις χρυσή κορδέλα.
Ο απλός χρήστης όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις θέλει απλά να πατάει το κουμπί και κάθε διαδικασία που ακολουθεί ΄να είναι αόρατη προς αυτόν . Κάτι σαν τους σημερινούς κατόχους Ι.Χ. και Μοτό ενα πράγμα που νομίζουν οτι πάνε μόνα τους με τόσα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια πάνω...![]()
Σε αυτό όντως είναι πολύ καλό σαν λειτουργικό. Αλλά αν κάποιος θέλει πραγματικά να μάθει υπολογιστές και πως δουλεύουν και να μην σκάει 50-70αρια κάθε φορά που ίσως χρειαστεί βοήθεια, θα πάει ΙΒΜ και θα του μείνουν και χρήματα στην τσέπη.
Άσε που τελευταία με τα KDE που έχει βγεί για διανομές Linux και κάποιες φιλικές διανομές προς απανταχού χρήστες (λέγε με UBUNTU 9.4 και σύντομα 9.10) έχουν το ίδιο σχεδόν περιβάλλον σε γραφικό και είναι το ίδιο απροβλημάτιστα και σταθερά. Και το κυριότερο... Είναι ΤΖΑΜΠΑ!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Κοίτα...επειδή μάλλον το κουράσαμε...Το πόστ ξεκίνησε από έναν απλό χρήστη που ρώτησε να πάρει ένα φορητάκι για απλή-καθημερινή-χομπιστική χρήση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ... έχω ήδη 3 μηχανάκια μέσα στην εταιρία που δεν παίζουν με τον exchange SMTP και είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν μόνο τον OWA. To IMAP4 δεν το έχουμε σεταρισμένο το οποίο θα ήταν λύση αλλά λόγω κάποιων συνθηκών ασφαλείας στο δίκτυο απλά δεν λειτουργεί. Το λειτουργικό που αναφέρεις παίζει μόνο με ΙΜΑΡ4.
2...όπως και το openoffice 3.0 (που είναι και αυτό συμβατό) ναι μεν ανοίγει τα αρχεία αλλά αν κάνεις επεξεργασία τους , δεν διατηρεί το formatting... δοκίμασε το. Σκέψου λοιπόν επίσημη φόρμα με tables και περιθώρια να τα αλλοιώνει όπως νομίζει.
3...Να πληρώσω ρε αδεργέ 60% παραπάνω απο ενα ΙΒΜ , για να έχω WIN σε δεύτερο partition;;; Γιατί;.... Ενώ μπορώ να κάνω το ανάποδο .. να πάρω ΙΒΜ να σετάρω ενα Debian και ενα KDE4 με πολύ καλύτερα γραφικά και να έχω και τα WIN σε δεύτερο partition... και θα μου στοιχίσει πολύυυυυυυ φθηνότερα.
4...δεν διαφωνώ καθόλου.. το ίδιο ακριβά είναι και για τις δύο πλατφόρμες.
5..ούτε στα περιφερειακά διαφωνώ... το δίλημα μου αφορά native hardware. Ειδικά αν είναι κάτι εξεζητημένο όπως ethernet ας πούμε.
6..εμ... όλοι οι πάροχοι δίνουν τα routers "γυμνά" απο κάθε είδους ρύθμιση. Αρκετά εξ αυτών θέλουν usb σύνδεση αρχικά για να τα ρυθμίσεις. Κάποια τελευταίας γεννιάς μπορείς να το κάνεις με crossover utp. Μην σου κάτσει είναι.
Και αφήνοντας στην άκρη τον μέσο χρήστη... πές μου σαν γνώστης. Όταν έρθει η ώρα να δουλέψεις κονσόλα, δικτυα, εργαλεία για ρυθμίσεις σε low level (serial connection) , εργαλεία για διαγνωστικά κοκ... ποιό θα είναι το μηχάνημα που θα σε καλύψει πλήρως;
Είναι τυχαίο οτι 99% των μηχανικών προτιμούν ΙΒΜ μηχανήματα λόγω κόστους (εννοείται) και εξίσωσης σε απόδοση;
Το λειτουργικό του μήλου είναι ωραίο και φαντεζί... αλλά είναι για απλούς χρήστες ή για γραφίστες - μακετίστες κοκ. Όταν θες να κάνεις πραγματική δουλειά χρειάζεσαι εργαλείο και μάλιστα εργαλείο που δεν θα το πληρώσεις χρυσή κορδέλα.
Ο απλός χρήστης όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις θέλει απλά να πατάει το κουμπί και κάθε διαδικασία που ακολουθεί ΄να είναι αόρατη προς αυτόν . Κάτι σαν τους σημερινούς κατόχους Ι.Χ. και Μοτό ενα πράγμα που νομίζουν οτι πάνε μόνα τους με τόσα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια πάνω...![]()
Σε αυτό όντως είναι πολύ καλό σαν λειτουργικό. Αλλά αν κάποιος θέλει πραγματικά να μάθει υπολογιστές και πως δουλεύουν και να μην σκάει 50-70αρια κάθε φορά που ίσως χρειαστεί βοήθεια, θα πάει ΙΒΜ και θα του μείνουν και χρήματα στην τσέπη.
Άσε που τελευταία με τα KDE που έχει βγεί για διανομές Linux και κάποιες φιλικές διανομές προς απανταχού χρήστες (λέγε με UBUNTU 9.4 και σύντομα 9.10) έχουν το ίδιο σχεδόν περιβάλλον σε γραφικό και είναι το ίδιο απροβλημάτιστα και σταθερά. Και το κυριότερο... Είναι ΤΖΑΜΠΑ!
Gandalf
Το να το επεκτείνουμε σε ΙΤ καταστάσεις μάλλον δεν έχει νόημα...Αυτοί ξέρουν εξ΄άλλου-δεν ρωτάνε στα φόρα...
Αυτό που προσπάθησα να πω είναι ότι σε καθημερινές καταστάσεις ο μέσος χρήστης δεν θα έχει προβλήματα επικοινωνίας-συμβατότητας όσο αφορά τις εφαρμογές γραφείου (word, excel, power-point κλπ), θα σερφάρει στο δίκτυο με απείρως μεγαλύτερη ασφάλεια και ξενοιασιά χωρίς να τρέχει 2 αντιvirus, 3 antispyware και 2 registry cleaner καθημερινά, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνδέσει οποιαδήποτε σημερινή περιφερειακή συσκευή (μάλιστα τις περισσότερες φορές αυτή θα αναγνωριστεί αυτόματα) ενσύρματα ή ασύρματα, και θα επεξεργάζεται τις φωτό του και τα βιντεάκια του πολύ απλά και απροβλημάτιστα με την ενσωματωμένη iLife χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσει ούτε ένα πρόγραμμα 3d κατασκευαστή...Και αν τέλος πάντων χρειαστεί για λόγους ανάγκης ή συνήθειας και τα Win, έχει την επιλογή να τα περάσει και να τρέξουν κι αυτά εντελώς απροβλημάτιστα...
Σε αυτές τις χρήσεις που αποτελούν το +95% της λειτουργίας σε τυπική καθημερινή βάση, όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αλλά θα το ευχαριστηθεί κιόλας αποδίδοντας πολύ καλύτερα απ' ότι στην άλλη πλατφόρμα....
Όντως εκεί που δεν θα καλυφθεί ικανοποιητικά είναι το θέμα των games που είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση...Και αν θέλεις και μια άλλη φιλοσοφία χρήσης...Η Apple ανέκαθεν ήταν της άποψης "πάρτο και δούλεψε το με την μία όπως είναι" και δεν συνάδει με καταστάσεις του στύλ "γυρνάω με μια vga ανά χείρας γιατί η νέα έκδοση του σούπερ-ντούπερ παιχνιδιού έχει απαιτήσεις διαστημοπλοίου"...Εδώ δεν υπάρχει μέση λύση...Απλά αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία δεν σου κάνει....
Το κόστος είναι αυξημένο μεν αλλά σε καμμία περίπτωση αυτό που ήταν μερικά χρόνια πριν και από την άλλη έχει στα χέρια του ένα μηχάνημα σαφώς καλύτερης ποιότητας κατασκευής και πολύ πιο προχωρημένου design απ' ότι οι φθηνοντενεκέδες των OEM PC που συναντάς δε-αρ....H επιλογή είναι προσωπική και απολύτως σεβαστή - απλά προσπάθησα να ενημερώσω και να διώξω τους φόβους ενός άπειρου χρήστη (γιατί γύρω από το θέμα κυκλοφορούν πολλοί μύθοι - κατάλοιπα του παρελθόντος) - δεν θα κάνω όμως εγώ την επιλογή για πάρτη του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ο απλός χρήστης όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις θέλει απλά να πατάει το κουμπί και κάθε διαδικασία που ακολουθεί ΄να είναι αόρατη προς αυτόν . Κάτι σαν τους σημερινούς κατόχους Ι.Χ. και Μοτό ενα πράγμα που νομίζουν οτι πάνε μόνα τους με τόσα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια πάνω...
GandalfΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
...Το πόστ ξεκίνησε από έναν απλό χρήστη που ρώτησε να πάρει ένα φορητάκι για απλή-καθημερινή-χομπιστική χρήση...
Απλός Χρήστης είναι η περίπτωσή μου.
Και πράγματι, δεν με ενδιαφέρει η διαδικασία από πίσω.
Οι γνώσεις μου σταματούν στον χειρισμό και άντε, κάτι πολύ απλό (όπως ας πούμε να κάνω format ακολουθώντας τις οδηγίες). Γνώσεις για ... παρεμβάσεις δεν έχω ούτε με ενδιαφέρει να αποκτήσω.
Πάντως η κουβέντα σας, είναι ενδιαφέρουσα (αν και ορισμένα είναι ... κινέζικα για μένα).
Λοιπόν για να βοηθήσω:
1) Το 99% της δουλειάς μου γίνεται στο word.
2) Το excel το χρησιμοποιώ αντί για να κάνω πίνακα στο word (στην ουσία δηλαδή ΔΕΝ το χρησιμοποιώ)
3) Χρησιμοποιω ενίοτε το powerpoint για απλές παρουσίασεις (μην φανταστείτει τίποτα το ιδιαίτερο).
4) Χρησιμοποιώ, εννοείται, internet και email
5) Θέλω να αποθηκεύω και να μπορώ να βλέπω φωτογραφίες και βίντεο. Έχω πρόγραμμα επεξεργασίας και για τα δύο αλλά τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα (ουσιαστικά το μόνο που έχω κάνει είναι να μικρύνω καμιά φωτογραφία για να τη στείλω με email ή να την ανεβάσω εδώ στο forum)
6) Παιχνίδια δεν παίζω, ούτε πρόκειται να παίξω στο μέλλον, τα δε μικρά μου, είναι ακόμα πολύ μικρά για να έχω τέτοιο θέμα.
7) Η χρήση θα είναι στο γραφείο. Δίκτυο για την ώρα δεν παίζει αλλά δεν αποκλείεται
Έχω, όπως είπα το HP και μου έχει σπάσει να νεύρα το γεγονός ότι δεν βλέπει (μέσω firewire) τον Lacie.
Επίσης με έχουν εκνευρίσει τα vista γιατί χωρίς λόγο κρασσάρουν (και να σκεφτείτε ότι έχω 2giga Ram).
Πάντως το macbook που δανείστηκα το συνέδεσα με το internet (μέσω ethernet router) και λειτουργούσε κανονικά αμέσως χωρίς την παραμικρή παρέμβαση.
Δεν ξέρω αν τα win7 λύσουν τα προβλήματα των vista, και πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω.
Γι αυτό έβαλα και το post.
![]()
πάσο παιδιά...
Δεν θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός. Την δική μου γνώμη είπα. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και χωρίς φανφάρες, sergiosm κοίτα ίσως και να πάρεις ενα DELL φορητό που είναι σκύλος με ενα UBUNTU προστημένο πάνω (δίνει τέτοια η DELL) που θα το πληρώσεις πολύ λιγότερο απο ενα macbook και θα κάνεις την ίδια δουλειά.
Τα WIN7 καλά φαίνονται αλλά είναι νωρίς ακόμα για αυτό θα έλεγα να περιμένεις λίγο να δούμε τι "παιδικές ασθένειες" θά έχουν.
Τα VISTA ======> ΣΒΥΣΤΑ καλύτερα σαν επιλογή.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αν δεν ήθελα τη γνώμη τη δική σου και όποιου άλλου ήθελε να απαντήσει, απλά ΔΕΝ θα το άνοιγα το post.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάσο παιδιά...
Δεν θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός. Την δική μου γνώμη είπα. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και χωρίς φανφάρες, sergiosm κοίτα ίσως και να πάρεις ενα DELL φορητό που είναι σκύλος με ενα UBUNTU προστημένο πάνω (δίνει τέτοια η DELL) που θα το πληρώσεις πολύ λιγότερο απο ενα macbook και θα κάνεις την ίδια δουλειά.
Τα WIN7 καλά φαίνονται αλλά είναι νωρίς ακόμα για αυτό θα έλεγα να περιμένεις λίγο να δούμε τι "παιδικές ασθένειες" θά έχουν.
Τα VISTA ======> ΣΒΥΣΤΑ καλύτερα σαν επιλογή.
Gandalf
Το να περιμένω είναι σχετικό, η προθεσμία είναι μέχρι 30 Νοεμβρίου, οπότε μέχρι το πολύ 15 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχω αποφασίσει για να πάρω προσφορές.
Θα το δ και το dell και θα δούμε.
![]()
ποιό είναι το ποσό που σου καλύπτει η επιδότηση;
αν θες ενα καλό και ΑΚΡΙΒΟ μηχάνημα ας πούμε που είχα προτείνει στον ξάδερφο μου για ανάλογο πρόγραμμα , ήταν το παρακάτω... μόνο τα στοιχεία να δείς παθαίνεις πλάκα.
DELL Tablet Windows
To κόστος μιας ισχυρής σύνθεσης μπορεί και να ξεπερνούσε τα 5.500€...!!!!![]()
Βέβαια μόνο αράπη για καφέ δεν είχε πάνω σε μια τέτοια σύνθεση. Είναι το πρόγραμμα επιδότησης για νέους επαγγελματίες ή το καινούριο που έβγαλε τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά μόνο για μια σειρά επαγγελμάτων;
Πάρε ένα WINlaptop(ας πούμε ΗP Pavillio), φόρτωσε τα Leopard Kalyway, βάλε και ένα προγραμματάκι να κάνει διπλό boot, και είσαι ready!![]()
καλά,καλά...δεν είναι τόσο απλό....αλλά γίνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πάρε ένα WINlaptop(ας πούμε ΗP Pavillio), φόρτωσε τα Leopard Kalyway, βάλε και ένα προγραμματάκι να κάνει διπλό boot, και είσαι ready!![]()
Η systemgraph πάντε είχε την καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δεί. Απο rainbow μόνο τα χειρότερα έχω δεί σε κάθε ευκαιρία. Για να μήν περιγράψω όλα τα περιστατικά θα σου πώ κάτι ενδεικτικό:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
η systemgraph φέρνει παραεισαγωγής και το macosx δεν είναι στα ελληνικά...
Ακατονόμαστε να το πάρεις το κορίτσι!θα το χαίρεσαι για χρόνια!
Όταν πήγα να παραδώσω στο κεντρικό κτίριο της rainbow, και το τονίζω αυτό, τις κάρτες εγγύησης για δύo macbook pro της δουλειάς, δέν γνωρίζανε τί να κάνουν σε αυτή την περίπτωση, γιατί ξέρουν τί να κάνουν μόνο σε περίπτωση που τους τις ταχυδρομήσεις. Αφού ο σεκιουριτάς πήρε πενήντα τηλέφωνα πάνω για να δούν τί θα κάνουν, γύρισε και μου είπε 'άστα φίλε τί τραβάω, κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου ρίχνουν τρελλά μπινελίκια πελάτες λές και φταίω εγώ'.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ποιό είναι το ποσό που σου καλύπτει η επιδότηση;
αν θες ενα καλό και ΑΚΡΙΒΟ μηχάνημα ας πούμε που είχα προτείνει στον ξάδερφο μου για ανάλογο πρόγραμμα , ήταν το παρακάτω... μόνο τα στοιχεία να δείς παθαίνεις πλάκα.
DELL Tablet Windows
To κόστος μιας ισχυρής σύνθεσης μπορεί και να ξεπερνούσε τα 5.500€...!!!!![]()
Βέβαια μόνο αράπη για καφέ δεν είχε πάνω σε μια τέτοια σύνθεση. Είναι το πρόγραμμα επιδότησης για νέους επαγγελματίες ή το καινούριο που έβγαλε τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά μόνο για μια σειρά επαγγελμάτων;
Είμαι στο 50% για του επαγγελματίες μετά την 5ετία.
Και εννοείται εφόσον εγκριθεί.
Χωρίς την επιδότηση δίνω μέχρι 1000-1200 ευρώ (δηλαδή κανονική τιμή έως 2000-2400 ευρώ)
H Rainbow πάντως ευτυχώς παίρνει πόδι. Μακράν στο Top5 χειρότερων αντιπροσωπειών.
Απλά μένει να δούμε τί θα κάνει ο νέος αντιπρόσωπος.
Για απλή χρήση πάντως που θέλει ο φίλος, ίσως ένα MacBook να είναι υπερβολή από άποψη κόστους και μόνο.
Και σας μιλώ ως φανατικός Μηλαράκιας.
![]()
A gentleman would walk but never run...
Φίλε αν θες κι αν μπορέσεις μετά απο τόσα post να διαβάσεις κι αυτό. Δοκίμασε να βάλεις στο πλάνο σου κ ένα toshiba tecra.
Μήλο για απλό χρήστη..δε θα το πρότεινα αν το πάρεις δε για να του βάλεις winxp που κάνουν οι περισσότεροι θα είναι εντελώς για κλάματα.
Sony όπως έγραψαν κάποιοι είναι υπερτιμημένα..
Τι γίνεται με τις εγγυήσεις όμως?Οκ όλα έχουν μια Χ εγγύηση..το service τους όμως που βρίσκεται?Acer πάμε ιταλία..sony..παμε βέλγιο συχνά πυκνά. Πόσο περιμένει ο χρήστης?1.5-2 μήνες. Macbook?XAXAXA rainbow..ας γελάσω..
Toshiba τώρα..3 χρόνια εγγύηση (σειρά tecra, επεκτάσιμη σε 5 αν θες) service στην Αθήνα, το πολύ σε 2 βδομάδες έχεις πίσω το μηχάνημα. Η εταιρεία έχει ξεφύγει και σε άλλες φάσεις εγγύησης που άλλες δε τολμούν καν να σκεφτούν σε κάποια μοντέλα της, όπως..ρίχνεις ένα ποτήρι νερό πάνω στο λάπτοπ και η εταιρία σου εγγυάται οτι δε θα χάσεις δεδομένα το ίδιο κι αν το ρίξεις στο πάτωμα απο 70 πόντους ύψος. (πόσους/ες έχω δει να κλαίνε που έχασαν τις φώτο των διακοπών)
Δε τα παίρνω απ την toshiba αλλά σαν τεχνικός στον χώρο Η/Υ βλέπω πολλά..και το 1ο πρόβλημα στα λάπτοπ είναι οτι δεν "παίρνουν χέρι" έυκολα..άρα κοιτάς μεγάλη εγγύηση αξιόπιστο και γρήγορο RMA με μια σοβαρή εταιρεία και σ ένα οικονομικό πακέτο ;-)
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
τι ακριβώς παίζει με αυτήν την επιδότηση;
και εμείς ελέ είμαστε αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα...
NeLSoN
κι εγω τοσιμπα εχω και αναλογως το λαπτοπ σου δινει μικτη εγγυηση απο ενα εως δυο χρονια...δλδ οτι και να του κανεις απο ζημια στο πληρωνει,αν στο κλεψουν στο πληρωνει,αν σε απολυσουν στο πληρωνει...επισης σερβις σε 6 μερες...απο δεσιματα ειναι παρα πολυ καλο,απο ροη αερα παρα παρα πολυ καλα...το μονο αρνητικο ειναι τα βιστα στην εκκινηση,κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα xp τωρα πια και πιο σταθερα...μεταξυ αυτου και μακμπουκ διαλεξα το τοσιμπα λογω εγγυησεων πιο πολυ...το επομενο μου θα ειναι μακ ομως μιας και απο αυτα που βλεπω εδω στο πανεπιστμιο(1 ατομο να κουλαντριζει 250 μακ και να ειναι ολα αστερια) και απο εντυπωσεις φιλων εκει εχω καταληξει...οταν το μαθεις το μακ(δε παιρνει και πολυ) μετα δουλευεις πολυ πιο γρηρορα απο τα windows...
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.