Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: Περί service

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Ωδη προς τον αθανατο Ελληνα μαστορα.

Πάω χθες για το σερβις των 12000 στο Bandit. Eχει προηγηθει τηλεφωνο σε εουσιοδοτημενο για την τιμη και μου λεει 170 ευρω. Από το τηλέφωνο ακουγοτανε βαρυς!! Τέλος πάντων παω εκει (Ο μαστορας ασήκωτος και λιγόλογος στα όρια της αγένειας. Φαίνεται οτι κάθε μερα εχει τουλαχιστον 10 καινουργιους πελατες και δεν τον ενδιαφερει ο ενδεκατος))και γινεται η εξης στιχομυθια:
    - μαστορα θέλω να κανεις το σερβις αλλά τακάκια μην αλλάξεις, θα βάλω εγώ δικά μου.
    -Τι τακακια θα βάλεις
    -Θα βαλω τα ebc
    -Α μην τα βαζεις αυτα δεν ειναι καλα θα σου φάνε το δισκο και δεν θα πιανει το abs.
    -Γιατι ρε μάστορα?
    -Κοιτα να δεις τα τακακαια που βάζει η Suzuki ειναι τα καλύτερα, κανουν 50ε το ζεγαρι αλλά έχεις το καλύτερο φρεναρισμα και την μικρότερη φθορα στο δίσκο και δεν αλλαζεις και τακακια καθε 3 και λίγο.
    -μάστορα μεταλλικα τακακια βάζει η suzuki ή κεραμικα?
    -Μεταλλικά απανταει
    (Φαντάζομαι ότι η Suzuki ειναι κατι σαν μάγος στα τακακια με r&d πολλών ετών και δεν τα προμηθευεται απο κάποιο προμηθευτη, τα παραγει μόνη της στις πιο συγχρονες εγκαταστασεις του κόσμου.)
    Συνεχίζουμε λοιπον
    -Μαστορα μου έχουν δωσει και μια εξατμιση απο Gsxr 600 K7. Nα την βάλω στο μηχανακι?
    -(Πολύ σκεπτικος) Μμμ δεν ξέρω αλλα εβαλα την Παρασκευη μια Acrapovic αλλο πραμα να στην δειξω στον καταλογο (Γεννημενος πωλητης ο Μάστορας)
    -Ναι ρε μαστορα αλλα δεν θελω να δωσω 600ε για εξατμιση
    -650 με διορθωνει και το θεμα τελειωνει εκει

Τέλος παντων φευγω και του λεω Μαστορα αν ειναι κατι αλλο που χρειαζεται παρε με τηλεφωνο
    Πάω το μεσημερι να το παρω
    -Μαστορα ολα ενταξει πως το ειδες το μηχανακι?-
    -Ενατξει καναμε το σερβις, μπουρδελο ήταν οι βιδες κατω απο το ντεποζιτο(αυτο δεν το καταλαβα γιατι) και η εξαμιση κουνιοταν σαν πουτ@να γιατι δεν ειχαν βαλει ενα ζουαν ? αλλά το εβαλα και ειναι μια χαρα.
    -Τι χρωσταω μάστορα?
    -200ε ολα μαζι. 180 το σερβισ (170 ήταν η τηλεφωνικη τιμη σαν να παραγγελνεις online ενα πραγμα, αμα το πας στο συνεργειο ειναι 180) και 20ε το ζουαν(ενας μεταλλικος κολιές)
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
    Θες απόδειξη? (Με την ελπίδα ζωγραφισμενη στο προσωπο του να πω όχι)

Τελικα όσα χρονια και αν περάσουν κάποια πραματα δεν αλλάζουν. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.

Ο εξουσιοδοτημένος που πήγαινα, ήταν και καλός στη δουλειά του και τέλος πάντων όταν του έλεγες κάτι που δεν του άρεσε, το έδειχνε μεν με την έκφρασή του, αλλά ποτέ δεν μου είπε όχι σε ότι ζήτησα, άσχετα αν το θεωρούσε λάθος ή ενάντιο στα συμφέροντά του. Στις βαλβίδες "τσίμπαγε" λίγο όμως... Στις αλλαγές λαδιών ήταν κανονικές τιμές.

Πλέον πάω εκτός, πάλι του ζαλίζω τα @@ αλλά βριζόμαστε λίγο με τις παλαβομάρες που του λέω και έχει πλάκα... Και κάνει επίσης καλή δουλειά.

Τα χρήματα που σε χρέωσε πάντως για λάδια, μπουζί, φίλτρο και ένα "π@π@ράκι", είναι πολλά.

Καλησπερα. Μια ερωτηση, κοντευω για το Service των 24000 εχω 22700 κανει και παρατηρω τις τελευταιες μερες πω το γκαζι τριζει λιγο παραπανω. Το καταλαβαινω γτ το χερι μετα απο 20λεπτη οδηγηση(με γαντια) μουδιαζει. Μαλλον πρεπει να παει για service πιο συντομα ε; Να σημειωσω το προηγουμενο εγινε πιο νωρις απο το κανονικο στα 17000 περιπου.
    BANDIT GSF 650s K8

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 17500 ΚΜ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SERVISE ΣΤΙΣ 16000 ΚΜ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20ΛΕΠΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΕΜΟΥΛΟ Η ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΧ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟΥ (ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ), ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ( ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ). ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

Χμμμ με εβαλες σε σκεψεις για ζυγοσταθμιση αλλα εμενα τριζει οταν το γκαζωνω πχ μετα τις 6-7χιλιαδες στροφες. Οποτε με κατι αλλο εχει να κανει. Πηγα στο Σκουρτα(συνεργειο suzuki) του το πα και μου λεει δε ξερω!... μου ρχεται να μη το ξαναπαω εκει...ουτε καν να μου πει να το κανει μια βολτα να δει. Θα το παω σε ενα αλλο μηχανικο μπας και βγαλω ακρη. Αν και μαλλον θελει Sevice. Κανεις να πει την γνωμη του εστω?
    BANDIT GSF 650s K8

Στις 7500 στροφες ειχα κ εγω ελαφρυ κραδασμο στο τιμονι, ποτε ομως τοσο εντονο ωστε να μουδιασει το χερι μου.
    Εξαφανιστηκε δε, όταν μετά την αγορά οικοπέδου άλλαξα το δεξί αντίβαρο (πάλι μαμά), το οποίο όμως το έσφιξα καλά καλά.
    Για δοκιμαστε το μήπως και έχει αποτελέσματα κ σε εσάς!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Να δοκιμασω λες να το σφιξω ή να παρω καινούργιο? ευχαριστω
    BANDIT GSF 650s K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vaggos_1983
    Να δοκιμασω λες να το σφιξω ή να παρω καινούργιο? ευχαριστω
    Το ίδιο.
    Εγώ το άλλαξα μόνο κ μόνο γιατί είχα πέσει.
    Ελπίζω να σου λύσει το θέμα!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Μολις το τσεκαρα και ειναι σφιγμενο πολυ καλα...οποτε δεν ειναι αντιβαρο φανταζομαι.
    BANDIT GSF 650s K8

Φίλε Vaggos_1983, σε παραπέμπω σε άλλη συζήτηση του forum που αναφέρεται σε κραδασμούς και μουδιάσματα χεριών, μήπως και βγάλουμε άκρη.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=82383

Πολλά είναι, όντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Πολλά τα λεφτά για το μικρο σερβις.Μόλις σήμερα έκανα τοων 30000χλμ. στα 70 ευρώ.Στον Κουζουνά το πηγαίνω στο Χαλάνδρι, τα τελευταία 4 σέρβις εκεί τα έχω κάνει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86

Re: Service 18.000km

Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
    Παίδες χαιρετώ!
    Πήγα και εγώ το bandit μου (k8 650s) στο σφακιανάκη για το Service των 18000 και μου τον... έπιασαν κανονικά! Τα κλασικά (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, γενικός έλεγχος) 150€!
    Ακόμα πίσω φρένο (το είδα, ήταν για αλλαγή), άλλα 50! Διακόσια ευρώ το μηχανάκι ρε παιδιά! Πολλά δεν είναι;
    (Σφακιανάκης Συγγρού)
    Κώστας

Πολλά τα λεφτά για το μικρο σερβις.Μόλις σήμερα έκανα τοων 30000χλμ. στα 70 ευρώ.Στον Κουζουνά το πηγαίνω στο Χαλάνδρι, τα τελευταία 4 σέρβις εκεί τα έχω κάνει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.....

Service 18.000km

Παίδες χαιρετώ!
    Πήγα και εγώ το bandit μου (k8 650s) στο σφακιανάκη για το Service των 18000 και μου τον... έπιασαν κανονικά! Τα κλασικά (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, γενικός έλεγχος) 150€!
    Ακόμα πίσω φρένο (το είδα, ήταν για αλλαγή), άλλα 50! Διακόσια ευρώ το μηχανάκι ρε παιδιά! Πολλά δεν είναι;
    (Σφακιανάκης Συγγρού)
    Κώστας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    .Ξερει κανεις αν στο service των 24.000 , αλλαζουν και λαδια μπροστινου ?
    (στο Users Manual δεν γραφει κατι σχετικο)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτησεις περι service RC8
    από zaharias80 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 14:57
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 10:29
  3. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46