Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ασε που κι εγω πρεπει να αποχωριστω τη νικοτινη![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ασε που κι εγω πρεπει να αποχωριστω τη νικοτινη![]()
![]()
Ωραια ολα αυτα,αλλα καμμια βολτα θα παμε?
(Το επομενο Σ/Κ 17-18/10 εχει γιορτη καστανου στην Ανω Χωρα Ναυπακτιας.Για να μαζευομαστε!)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μουΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε λαλάκα ομορφούλη ...
Όταν θέλουμε (ή πρέπει) να δούμε μπροστά, ΞΕΚΑΒΑΛΑΜΕ το μαστόδοντο (ή σπάζουμε τον φούστη τον ανεμοθώρακα).![]()
)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μου)
ρε Cyril Despres, αυτό το πίσω και πάνω συμπεριλαμβανόταν στο "χαλαρά θα είναι, έλα!" που μου είπες τη Παρασκευή ?
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε Cyril Despres, αυτό το πίσω και πάνω συμπεριλαμβανόταν στο "χαλαρά θα είναι, έλα!" που μου είπες τη Παρασκευή ?
![]()
![]()
μεταξύ μας , αυτό το πάνω με την πευκοβελόνα και τα 230Kg θα ήθελα κι εγώ να το δω!![]()
Τι μ@λακα ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μου)
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς mods όπως διαγράψουν το ανωτέρω ποστάκι γιατί μου χαλάει το marketing και χάνω πελατείαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
![]()
Το είδε η ΕιρήνηΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μεταξύ μας , αυτό το πάνω με την πευκοβελόνα και τα 230Kg θα ήθελα κι εγώ να το δω!![]()
Με Το KLE και με λαστιχα Tourance παταγα εκει? ή ειχε πολυ λασπουρια οποτε θα βλεπαμε τις πευκοβελονες ανασκελα...![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
αυτο νομιζω ειναι σχεδον αυτονοητο για οποιον επιχειρει να ξεκινησει ''χωματακι'' ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
οποτε θα βλεπαμε τις πευκοβελονες ανασκελα...![]()
![]()
τουλαχιστο να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι...![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Προς road spirit: Όπως βλέπεις η Ζάχη έχει σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων! Προετοιμάσου κι εσύ ψυχολογικά και τ' άλλα άστα πάνω μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
αυτο νομιζω ειναι σχεδον αυτονοητο για οποιον επιχειρει να ξεκινησει ''χωματακι'' ...![]()
τουλαχιστον να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς mods όπως διαγράψουν το ανωτέρω ποστάκι γιατί μου χαλάει το marketing και χάνω πελατεία![]()
Με λίγο μαγικό ζωμό (τσιπουράκι) όλα γίνονται...![]()
Προς road spirit: Όπως βλέπεις η Ζάχη έχει σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων! Προετοιμάσου κι εσύ ψυχολογικά και τ' άλλα άστα πάνω μου![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ Μανο, ο Γιάννης έχει πάρει κόσμημα! Το ρωτάς αν αυτο ειναι προετοιμασμένο να ξαπλάρει;![]()
και τωρα που το θυμήθηκα, για όποιον ενδιαφέρεται πάιζει με ενα 1000ρικακι ΚΤΜ 620 (αμιγως μανιβελατο - αλλα δεν τρεχει καστανο) σενιο, τσιφτικο, να πεφτει και να σηκωνεται αμετρητες φορες και να χαριζει συγκινήσεις!Πληροφοριες με πμ
το ότι η ξάπλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτό το ξέρω μου έχει γίνει σαφές ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ Μανο, ο Γιάννης έχει πάρει κόσμημα! Το ρωτάς αν αυτο ειναι προετοιμασμένο να ξαπλάρει;![]()
το θέμα είναι στη πρώτη χωμάτινη εκδρομική να μη στολίσουμε τα θεία με επίθετα, κάτι σε light βρε αδερφέ![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Eντάξει αντιλαμβάνομαι τη σχετική σας απειρία, αλλά ένα έμπειρο μάτι εύκολα διακρίνει ότι οι πευκοβελόνες δεν είναι 1ης γεννιάς (πεσμένες) αλλά 2ης (έχουν φυτρώσει από προηγούμενες και έχουν βγάλει ρίζα).
Δεν είναι το ίδιο.
Αλλιώς θα κατέβαινε το παλικάρι μας?
Δεν θα κατέβαινε.....
![]()
You BETA believe...