Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 215

Θέμα: Εάλω η πόλις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω, ενα εχω να πω...

καλο θα ειναι να εχουμε καλες σχεσεις με τους γειτονες μας τους τουρκους, γιατι στην τελικη αναλυση ειναι και συγγενεις μας...

Πσσσσ......τι ειπε ο παμέγιστος!!!

Αυτοί το ξέρουν ότι είμαστε συγγενείς, ή θα τους το πει η Δρούζα? :hypnotize
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πσσσσ......τι ειπε ο παμέγιστος!!!

Αυτοί το ξέρουν ότι είμαστε συγγενείς, ή θα τους το πει η Δρούζα? :hypnotize

τι να σου πω, εγω δε βλεπω δρουζα για να ξερω...

αλλα κι εσυ πανσοφοτατε που νομιζεις οτι εχεις τα γονιδια του μεγα αλεξανδρου και του περικλη...ψαξε για ενα ''θεμα'' που λεγεται πισινα γονιδιων και θα καταλαβεις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    τι να σου πω, εγω δε βλεπω δρουζα για να ξερω...

αλλα κι εσυ πανσοφοτατε που νομιζεις οτι εχεις τα γονιδια του μεγα αλεξανδρου και του περικλη...ψαξε για ενα ''θεμα'' που λεγεται πισινα γονιδιων και θα καταλαβεις...
    Σαφώς και δεν μπορείς να εφαρμόσεις μεθόδους ευγονικής στους λαούς των Βαλκανίων αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    Είναι ότι η γενικότερη στάση τους (τουλάχιστον του επίσημου κράτους), δείχνει πως μόνο ως συγγενείς δεν μας αντιμετωπίζουν. Διόλου περίεργο βέβαια αν σκεφτείς την αντιμετώπιση που έχουν οι σαφώς πιο στενοί συγγενείς τους, Κούρδοι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εγω, ενα εχω να πω...

καλο θα ειναι να εχουμε καλες σχεσεις με τους γειτονες μας τους τουρκους, γιατι στην τελικη αναλυση ειναι και συγγενεις μας...

Δικοί σου συγγενείς μπορεί να είναι....

Δικοί μου πάντως δεν το νομίζω.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μιλάς για όλο τον ελληνικό πλυθησμό...

γιατί αν πεις έναν πόντιο, τουρκόσπορο...ε...θα τις αρπάξεις...! φιλικά πάντα!

Σαφώς και δεν μπορείς να εφαρμόσεις μεθόδους ευγονικής στους λαούς των Βαλκανίων αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    Είναι ότι η γενικότερη στάση τους (τουλάχιστον του επίσημου κράτους), δείχνει πως μόνο ως συγγενείς δεν μας αντιμετωπίζουν. Διόλου περίεργο βέβαια αν σκεφτείς την αντιμετώπιση που έχουν οι σαφώς πιο στενοί συγγενείς τους, Κούρδοι...
    Συγγενείς οι κούρδοι με τους Τούρκους; Το έχεις ψάξει;

γονιδιακα ειμαστε το ιδιο...ιδια γονιδια και με τους τουρκους, και γενικοτερα μεσα στα βαλκανια οπως λες...το οτι τρωγομαστε μεταξυ μας ειναι εντελως διαφορετικο θεμα...οπως το οτι τρωγοντε και οι τουρκοι ,ε τους κουρδους...οπως οι γιαπωνεζοι με τους κινεζους...ειναι λιγο κοροιδια...

εδω αδερφια σκοτωνοντε για 1 στρεμα...σε διαφορετικα κρατοι θα υπαρξει αντιμετωπιση καλυτερη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δικοί σου συγγενείς μπορεί να είναι....

Δικοί μου πάντως δεν το νομίζω.....

καλα εσυ εισαι αρειανος και εχεις εντελως αλλα γονιδια,δε μετρας...εγω που ειμαι απο τη Μανη ομως παραδεχομαι την πραγματικοτητα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...καλα εσυ εισαι αρειανος...
    βαζελος ειναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

γονιδιακα ειμαστε το ιδιο...ιδια γονιδια και με τους τουρκους, και γενικοτερα μεσα στα βαλκανια οπως λες...το οτι τρωγομαστε μεταξυ μας ειναι εντελως διαφορετικο θεμα...οπως το οτι τρωγοντε και οι τουρκοι ,ε τους κουρδους...οπως οι γιαπωνεζοι με τους κινεζους...ειναι λιγο κοροιδια...

εδω αδερφια σκοτωνοντε για 1 στρεμα...σε διαφορετικα κρατοι θα υπαρξει αντιμετωπιση καλυτερη?

καλα εσυ εισαι αρειανος και εχεις εντελως αλλα γονιδια,δε μετρας...εγω που ειμαι απο τη Μανη ομως παραδεχομαι την πραγματικοτητα...
    Καλά εκεί στην Μάνη τις μάντρες μάλλον δεν τις είχατε για να μην μπαίνουν μέσα, αλλά για να μην φεύγουν...

Πάντως, κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι όσο κι αν το προσπαθώ δεν μου μοιάζω για μογγόλος..... Εκεί κάτω στην μάνη είστε λιγο μελαχροινοί όπως και να το κάνουμε, οποτε μπορεί να έχεις και δίκιο τελικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βαζελος ειναι.
    Εσυ μοιάζεις για Βισιγότθος.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Το ότι στην Ελλάδα είμαστε ένας βακλανικός αχταρμάς φυλετικά, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει καθαρότητα στην Ελληνική φυλή.
    Σίγουρα συγγενεύουμε λίγο με τους Τούρκους, λίγο με τους Αλβανούς, λίγο με τους Σλάβους και με πολλούς άλλους λαούς.

Όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Το να τα βρούμε με τους Τούρκους επειδή όπως λέει ο Μάκης είμαστε συγγενείς είναι εντελώς επιπόλαιο. Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε συγγενείς ή όχι. Σημασία έχει ότι είμαστε γείτονες. Και επειδή ούτε εμείς σκοπεύουμε να μετακομίσουμε αλλά ούτε και αυτοί, καλό θα είναι να έχουμε καλές σχέσεις. Όσο τρωγόμαστε τόσο πιο αδύναμοι γινόμαστε εκατέροθεν.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Πάντως, κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι όσο κι αν το προσπαθώ δεν μου μοιάζω για μογγόλος..... Εκεί κάτω στην μάνη είστε λιγο μελαχροινοί όπως και να το κάνουμε, οποτε μπορεί να έχεις και δίκιο τελικά...

και στην αρχαια ελλαδα μελαχρινοι ηταν ομως...

τωρα ελληνας ξανθος ομως...λιγο δυσκολο:wacko:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Εσυ μοιάζεις για Βισιγότθος.....
    γαυρος βησιγοτθος ομως ετσι...να ξερουμε και τι λεμε!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Το ότι στην Ελλάδα είμαστε ένας βακλανικός αχταρμάς φυλετικά, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει καθαρότητα στην Ελληνική φυλή.
    Σίγουρα συγγενεύουμε λίγο με τους Τούρκους, λίγο με τους Αλβανούς, λίγο με τους Σλάβους και με πολλούς άλλους λαούς.

Όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Το να τα βρούμε με τους Τούρκους επειδή όπως λέει ο Μάκης είμαστε συγγενείς είναι εντελώς επιπόλαιο. Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε συγγενείς ή όχι. Σημασία έχει ότι είμαστε γείτονες. Και επειδή ούτε εμείς σκοπεύουμε να μετακομίσουμε αλλά ούτε και αυτοί, καλό θα είναι να έχουμε καλές σχέσεις. Όσο τρωγόμαστε τόσο πιο αδύναμοι γινόμαστε εκατέροθεν.
    Ορθόν!

και στην αρχαια ελλαδα μελαχρινοι ηταν ομως...

τωρα ελληνας ξανθος ομως...λιγο δυσκολο:wacko:

Καλά, μην παίρνεις κι όρκο....

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εάλω η Πόλις ( 29-05-1453)
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2009, 22:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •