...ή κάτω από αυτή με κατσαβίδι / κλειδί / βαριοπούλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Sob, molis anakalipses ton motosykletismo sthn poio pliri toy diastasi... sthn sella enos KTM
![]()
![]()
...ή κάτω από αυτή με κατσαβίδι / κλειδί / βαριοπούλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Sob, molis anakalipses ton motosykletismo sthn poio pliri toy diastasi... sthn sella enos KTM
![]()
![]()
Kαλές βόλτες Ζαχ με το νέο απόκτημά σου !Σε πάει κ το πορτοκαλί !![]()
Ειπε ο NIKE AIR ( και εφυγε τρεχοντας.....)Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Kala xiliometra kai apeira xiliometra, auto pou peires den einai motosako, einai syskeyh paragogis xaras
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ειπε ο NIKE AIR ( και εφυγε τρεχοντας.....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιωργη σου χρωσταω ενα.αμα θες...![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω αλλο ενα!
:rotflmao:
:rotflmao:
Καλοριζικο κι απο δω Ζαχη!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΛΚΙΕΣ!!!
![]()
ΑΛΗΤΕΣ!!!
Μπες κανενα χωμα να ζηλεψουμε κι εμεις και συντομα κι ενα σετ ζαντολαστιχα μοταρντ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλοταξιδο, καλοριζικο και παντα ορθια![]()
....βρε Ζάχη στο δωσε ,ετσι;
....το χεις στο σπιτι σου...
....απο κατω στην αυλη...
....δηλαδη ...
εγω αλλον ειδα χθες καβαλα στον ΚαΤιΜα...
καταλαβες τωρα...![]()
![]()
τι να κανουμε εχει υπογειο γκαραζ κι δε μου εχει ερ8ει ακομα η κανονικη ασφαλεια .. σαφως και αυτο 8α διορ8ω8ει παραυτα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TRX124
Kαλοταξιδο, καλοριζικο και παντα ορθια![]()
....βρε Ζάχη στο δωσε ,ετσι;
....το χεις στο σπιτι σου...
....απο κατω στην αυλη...
....δηλαδη ...
εγω αλλον ειδα χθες καβαλα στον ΚαΤιΜα...
καταλαβες τωρα...![]()
![]()
δεν ειδες ομως ΠΟΙΑ οδηγουσε δικαβαλη στην Καβαλας το βραδυ της Δευτερας και κα8οτανε ο γνωστος μας κυριος κι απολαμβανε διαδρομη απο πισω!!χιχιχιχιιι!!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
χικ χικ χικ εννοεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
χιχιχιχιιι!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
χικ χικ χικ εννοεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααα!!! ειπα κι εγω!! πως και ησουν τοσο ηρεμος??? κακομοιρουλι...δεν καταλαβες και πολλα ε???
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
βασικα, δεν καταλαβα γιατι καβαλησαμε τον πεζοδρομο, μαζεψαμε τα 3 τραπεζακια απο το σουβλατζιδικο , περασαμε απο το γρασιδι του παρκου και κατεβηκαμε στο γκαραζ απο το κλιμακοστασιο και οχι απο τη ραμπα! :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
ααα!!! ειπα κι εγω!! πως και ησουν τοσο ηρεμος??? κακομοιρουλι...δεν καταλαβες και πολλα ε???
:![]()
Καιρο ειχα να σπαμαρω τοσο, μπα σε καλό μας!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
τι να κανουμε εχει υπογειο γκαραζ κι δε μου εχει ερ8ει ακομα η κανονικη ασφαλεια .. σαφως και αυτο 8α διορ8ω8ει παραυτα!!!
δεν ειδες ομως ΠΟΙΑ οδηγουσε δικαβαλη στην Καβαλας το βραδυ της Δευτερας και κα8οτανε ο γνωστος μας κυριος κι απολαμβανε διαδρομη απο πισω!!χιχιχιχιιι!!!
![]()
![]()
![]()
...αυτα να του λες και σε βλεπω να τον κυνηγας στα ορη τα βουνα για να παρεις το μηχανακι σου!
....αλλα κατι ξερει παραπανω ο ΚaΤaΝas (χικ χικ χικ)![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε ρε με το βαρυδι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TRX124
...αυτα να του λες και σε βλεπω να τον κυνηγας στα ορη τα βουνα για να παρεις το μηχανακι σου!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Ασε ρε με το βαρυδι!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a029:![]()