Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Τι μηχανακι να παρω??? help

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε παπαρα σταυρο(devils) γιατι λες στο παιδι να παρει 50αρι που σερνεται?

δεν βλεπεις τι τραβας εσυ με το 636 στην εθνικη?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι να κανουμε ρε φιλε? μικρος ειμαι ακομα...θα μεγαλωσω και θα παρω κατι πιο γρηγορο.

δεν κοιτας εσυ που παππουδεψες να κανεις χωρο στα νιατα και να παρεις κανα 50αρι??

ξερεις τι λενε για τον γερο ετσι...ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο...

pedia mporei na eimai mikros alla pisteuw exw arketa orimo mualo...kai kranos 8a foraw kai magkies den 8a kanw...apla to 8elw giati to sxoleio me to spiti mou einai makria( anebenw ka8e mera skalia isa me 200-300) kai menw genika psila( exi anifores)..apla giauto to 8elw...oute gia mostra oute gia tpt ...8elw na kanw ti doulia m...edw stin samo einai kai pio irema ta pragmata se 8ema apo atuximata...kai den poli fovame(alla eimai poli prosextikos)..telos pantwn psaxnw ena mixanaki na antexei tis anifores , na einai sxetika kalo se emfanisi kai na antexei ston xrono ,kai na min kostizei panw apo 900....ta lefta 8a ta bgalo monos mou giati den goustarw na zitisw lefta apo tous goneis mou..(asxeta oti 8a mou dosoun)...giauto an mporeite otan mou lete kata ti gnomi sas pio mou protinete na mou lete kai timi na dw ti simferei...miin mou proteinete mixanakia pou aksizoun pio panw giati den ais8anomai orea na zitisw lefta apo tous goneis mou...etsi kai allios gia ligo kairo to 8elw meta apo 2 xronia bgazw gia amaksi....
    euxaristo... \m/ :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
    ..etsi kai allios gia ligo kairo to 8elw meta apo 2 xronia bgazw gia amaksi....
    euxaristo... \m/ :rotflmao:
    Τώρα ή θα αρχίσουν να σε βρίζουν (δημόσια ή από μέσα τους) ή δεν πρόκειται να ποστάρει κανείς πλέον

den einai sigouro gia to amaksi...giauto...gt an perasw ektos samou se sxoli den 8a parw amaksi alla to mixanaki...giauto pedia...plz.

Βασικά εφόσων έχεις πρόσβαση στο Internet, γνωρίζεις Ελληνικά και έχεις κάποια δεδομένα δε χρειάζεται να απελπίζεσαι.

Χαλάρωσε, διάβασε-ψάξε αυτά που σου είπαν τα παιδιά και θα βγάλεις άκρη. Μη περιμένεις από ένα διαδικτυακό φόρουμ να σου λύσει τα προβλήματα ή να σου δώσει απαντήσεις σε πράγματα που ΕΣΥ μπορείς να αποφασίσεις. Στο κάτω κάτω είσαι 16 όχι 6.

Εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στα σάιτ που πρότειναν τα παιδιά ή και στο car θέτοντας τα δεδομένα μου.

πχ τιμή έως 900 ευρώ, και θα έβλεπα τι θα μου έβγαζε και αν κάτι μου καθόταν καλά στο μάτι για αρχή θα έψαχνα στα φόρουμ/google γενικότερα και γιατί όχι, αν μου άρεσε πραγματικά θα κανόνιζα να το κάνω και ένα test ride.

Αν όμως περιμένεις κατευθύνσεις για το τι να κάνεις, έχε υπόψιν σου πως όπως σε όλα τα φόρουμ έτσι και σε αυτό, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, επομένως ίσως και να μπερδευτείς στο τέλος.

Φιλικά

pedia auto to siteCareinai nomizw ola metaxirismena...apo eki den mporw na dw poso kanei ena mixanaki tou koutiou giati p.x. ena daytona 125 pou kanei 1500 ,metaxirismeno kanei 1000...pos 8a katalabw poso kanei..apla apo eki pernw idees sto peripu ....tespa euxaristo..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανακι να παρω?
    από alex56 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2011, 14:28
  2. ΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ?? Help!!
    από TitaniuM_CBSF-R στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 06:45
  3. δεν ξερω τι να παρω? Help
    από gtsagas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 00:46
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα