Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Τσαμπουκαλίκια....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

:a31:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Αν μετά από αυτό το άρθρο το μόνο που έχεις να παρατηρήσεις είναι το παραπάνω...

Για 27 χρονών άνθρωπος υπερβολικά προχωρημένες ιδέες έχεις...

Υπάρχει ένα κουμπάκι επεξεργασία αν θες να το χρησιμοποιήσεις...
    Από χιούμορ μια χαρά τα πάμε, ε? Είμαι περήφανος για τη γενιά μου.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Διάβασες όλο το άρθρο ;;;
    Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;;

Απλά πριν καταδικάσω ........ θα ήθελα να ακούσω και την άλλη πλευρά ........

Εσύ θα πέταγες ποτέ κάτω τη μηχανή σου ;;;
    Για οποιονδήποτε λόγο ;;;

Απάντησε αν μπορείς στο ποστ μου .......... όχι με ειρωνία, αλλά σε αυτά που λέω ......
    +1 εγώ δεν παίρνω θέση γιατί απλά όλα παρουσιάστηκαν όλα από την μία πλευρά και καθόλου από την άλλη, σίγουρα δεν εγκρίνω το γεγονός ότι τον χτύπησε αλλά και από την άλλη με τίποτα δεν πιστεύω και εξολοκλήρου την δήλωση του ανθρώπου που χτυπήθηκε, πολύ αθώος το παίζει και αποκλείεται έτσι ξαφνικά να του την βάρεσε του άλλου να πετάει μηχανές να σπάει τζάμια κτλ γιατί απλά τον έκλεισε όσο οξύθυμος και να είναι, κάτι μου λέει ότι δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα οπότε καλύτερα να μην κρίνουμε γιατί δεν ξέρουμε όλη την ιστορία......

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    καλα μη φανταστεις....δεν ειναι ολοι φτωχοδιαβολοι να προσεχουμε μην παθει καμια γρατζουνια η μηχανη μας.
    Αμα ηταν κανας μπραβος της νυχτας , με μια μπαζα , αγοραζει 10 μηχανες....να την πεταξει κατω τον πειραξε ?
    Δεν είναι μόνο αυτό ......... αρχικά γράφει πως ανέβηκε και έσπασε το παρμπρίζ με κλοτσιά ενώ προς το τέλος με γροθιά ...... και κάποια άλλα ......... γράφει ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο και στον λαιμό ...... τον βλέπεις εσύ χτυπημένο στο πρόσωπο ;;;; Εγώ πάντως ΟΧΙ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dead_kennedys
    Προφανώς και πρόκειται για μαλάκα, μιας και το έπαιξε μάγκας σε έναν γεράκο που ήξερε πως "τον είχε". Μην λεμε οτι θόλωσε το μυαλο του, γιατι όπως είπαν τα παιδια πιο πριν, αν θόλωνε το μυαλό του αυτοκινητιστή τι θα λέγαμε...

Παντως -και επειδη ο κοσμος τρελαινεται πιο εύκολα πια και οι καιροι είναι δύσκολοι- ας μη τσαμπουκαλευόμαστε και πολύ. Θυμάστε τον οδηγό ΙΧ που ειχε πυροβολήσει και αφήσει νεκρό και αβοηθητο οδηγο μοτοσυκλέτας πριν 2-3 χρονια για ...μια παραβίαση STOP?

Ρεγουλα λοιπον μάγκες για να ειμαστε καλα...

ΥΓ: Βριστε όσο θέλετε, κακό δεν κάνει!!! :wacko:

Και ενας καραβανας των λοκ που πριν χρονια εσφαξε εναν κακομοιρη που του εκλεισε τον δρομο...
    Στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουνε χιλιαδες Lada με ρωσοποντιους που ολοι οπλοφορουνε και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ασ βγει να τα βαλει μαζι τους.
    Ο "τραμπουκομαλακας" απλα το επαιξε αντρας δερνοντας εναν κακομοιρη. Την επομενη φορα ομως μπορει να βρει απεναντι του τον λαθος ανθρωπο και τοτε καλη του τυχη.
    Ολα εδω πληρωνονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Και ενας καραβανας των λοκ που πριν χρονια εσφαξε εναν κακομοιρη που του εκλεισε τον δρομο...
    Στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουνε χιλιαδες Lada με ρωσοποντιους που ολοι οπλοφορουνε και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ασ βγει να τα βαλει μαζι τους.
    Ο "τραμπουκομαλακας" απλα το επαιξε αντρας δερνοντας εναν κακομοιρη. Την επομενη φορα ομως μπορει να βρει απεναντι του τον λαθος ανθρωπο και τοτε καλη του τυχη.
    Ολα εδω πληρωνονται.
    μπορεί να έχεις και δίκιο, μπορεί και όχι

απλά δεν ξέρουμε όλη την ιστορία και από τις 2 μεριές

Τι δηλαδη μπορει να δικαιολογησει αυτον τον χουλιγκανισμο? Ακομη και αν τον εβρισε με τον χειροτερο τροπο ο λεβεντης επρεπε να του σπασει το αμαξι?
    Με αυτη την λογικη οι δρομοι θα επρεπε να ειναι πεδια μαχων αναμεσα σε κουτακηδες και εμας.
    Καποιος πρν μερες ανοιξε ενα thread βριζοντας τους τουριστες που περνανε την διαβαση χωρις να του "ζητανε" αδεια.
    Ο καθενας αυτοσχεδιαζει οτι του καβλωσει σ'αυτη τη χωρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Διάβασες όλο το άρθρο ;;;
    Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;; (π.χ. αρχικά λέει ότι το παρμπριζ το έσπασε με κλοτσιά ενώ μετά λέει με μπουνιά ........)

Απλά πριν καταδικάσω ........ θα ήθελα να ακούσω και την άλλη πλευρά ........

Εσύ θα πέταγες ποτέ κάτω τη μηχανή σου ;;;
    Για οποιονδήποτε λόγο ;;;

Απάντησε αν μπορείς στο ποστ μου .......... όχι με ειρωνία, αλλά σε αυτά που λέω ......

Έχω πετάξει μοτοσικλέτα κάτω ένα XL185S που είχα κάποτε φίλε μου. Σε τσαμπουκά κι από τα νεύρα μου.
    Πράγματι για να μην νομίζεις ότι δεν διαβάζω τι λες ή ότι είμαι άδικος κάποια σημεία μου φαίνονται υπερβολικά. Θεωρώ όμως ότι έχει να κάνει με τη μανία του ανθρώπου να μεγαλοποιεί τα πράγματα του οποιουδήποτε ανθρώπου ειδικά μετά ένα τέτοιο σκηνικό.
    Από αυτό τοσημείο όμως μέχρι να λέμε ρε συ για μουσουλμάνους ιερείς υπάρχει απόσταση. Χουλιγκανισμός και τσογλαναρία του αισχίστου είδους
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Ολα εδω πληρωνονται.

Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?Άκουσες και την άλλη πλευρά?
    Σε κανένα από τα διφορούμενα...μπερδεμένα...αναπάντητα ερωτήματα που έθεσε ο arxaios μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?

Αλβανός ήτανε,οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Είπα εγώ κάτι τέτοιο ρε κουμπάρε ?
    Ή μήπως είπα πως ΔΕΝ ήταν Έλληνας ? Ότι να ΄ναι...όπως να ΄ναι

Είπα εγώ κάτι τέτοιο ρε κουμπάρε ?
    Ή μήπως είπα πως ΔΕΝ ήταν Έλληνας ? Ότι να ΄ναι...όπως να ΄ναι

Εννοώ ότι δεν έχει σημασία η καταγωγή του και αλλοδαπός να είναι το ίδιο μας κάνει.Είναι ένα δίποδο ζώο
    Fortis Fortuna Adiuvat

anorimo agori
    καλοσ η κακος το ξυλο δεν ειναι παιχνιδι και στις μερες μας η μαγια δεν ειναι στο ποιος ειναι ποιο παλικαρι και εχει ποιο πολα @@ να ριξει μπουνιες κια κλοτσιες η ψυχρεμια ειναι αρτη οπως ειπε καποιος ποιο επανω ( το γραφο και για εμενα γιατι την χανω ευκολα) ας αρκεστουμε στην σωματικη μας ακαιρεοτιτα και ας μεινουμε στην νοοτροπια της μεγαλουπολις που επικρατει μακρια απο το κ....ο μας και ας ειναι και 10 ποντους ....
    οχι δεν θα πλακωνα στο ξυλο εναν γερακο δεν ειμαι τοσο αντρας .....
    αλλα και η πολιτια δεν θα επρεπε να αφερεσει το διπλομα απο τον γερακο που αντι να αγορασει φερετρο κυκλοφορει στους δρομους και σπερνει τον πανικο (δεν μιλαο για το συγκεκριμενο)
    τεσπα μεγαλο θεμα με πολλες πλευρες το θεμα ειναι οτι κανις μας δεν ξερει τι του ξημερωνει και καλο τηα ειναι ολοι μας να τρομε ενα μεγαλο σαντουιτς με 3 μπουκιες παρα να λεμε λογια ...
    ποτε δεν ξερουμε πως θα αντιδρασουμε .......
    η africana παροπλιστηκε.............
    tiger 1050 caspian blue
    triumph comfort seat (gel)
    ohlins springs and oil at fork
    triumph alarm (datatool s4)
    centre stand kit triumph
    pirelli diablo corsa III
    more upgrades and mods soon :P

Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?Άκουσες και την άλλη πλευρά?
    Σε κανένα από τα διφορούμενα...μπερδεμένα...αναπάντητα ερωτήματα που έθεσε ο arxaios μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά ?

Ουτε κι εγω ειπα πως ηταν Ελληνας, αλλωστε εχει σημασια?
    Εχει σημασια αν ο παπουλης μπερδεψε η υπερεβαλε στην καταθεση του?
    Εχει σημασια αν ο νταης εσπασε τα παμπριτζ με το χερι η το ποδι?
    Εχει σημασια αν τον εδειρε πολυ η λιγο?
    Σημασια εχει το αποτελεσμα του συμβαντος.
    Επειδη δηλαδη οδηγαμε μοτοσυκλετα θετουμε ολους τους υπολοιπους υπο αμφισβητηση? Ειδικα αν ειναι μουσουλμανοι?
    Εγω οπως και ολοι εδω μεσα εχω την ευκαιρια να πλακωθω στο ξυλο 100 φορες την ημερα με πανιβλακες που θετουν την ζωη μου σε κινδυνο. Αντε γιουρια δηλαδη και οποιον παρει ο χαρος?
    Ο ψυχοπαθης μηχανοβιος χρειαζεται ενα χερι ξυλο μπας και ξυπνησει απο τον ληθαργο της ηλιθιοτητας και κουλαρει. Αυτο αργα η γρηγορα θα το φαει.
    Καποτε στην Εγνατια (Θεσσαλονικη) εγινα μαρτυρας ενος νταη με ενα XT που πηρε παραμαζωμα δυο γυναικουλες. Θα ελεγα οτι τις εβαλε στο σημαδι, ουρλιαζοντας: σας εφαγα κοτες!!
    Οι δυσμοιρες το μονο εγκλημα που εκαναν ηταν να διασχισουν τον δρομο. Φυσικα το καταφερε. Και οι δυο ξαπλα να σφαδαζουν με σπασμενα ποδια και χερια. Φυσικα εδωσα καταθεση εναντιον του και ετρεξα αμεσως στο Νοσοκομειο να δω αν επιβιωσαν.
    Εκει με περιμεναν τα "κοληταρια" του νταη με σιδερογροθιες και τα ρεστα ζητωντας μου να αλλαξω την καταθεση αλλιως θα με "τρωγανε"
    Μολις τους εδειξα την ταυτοτητα πολεμικης τεχνης που ειχα την κανανε λουηδες. Οι χεστες.
    Ολοι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες ειμαστε δηλαδη. Κουφαλες πεζοι - κουτακηδες, εδω θα γινει ο ταφος σας.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μολις τους εδειξα την ταυτοτητα πολεμικης τεχνης που ειχα την κανανε λουηδες. Οι χεστες.
    Που μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια ταυτότητα?
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δεν είναι μόνο αυτό ......... αρχικά γράφει πως ανέβηκε και έσπασε το παρμπρίζ με κλοτσιά ενώ προς το τέλος με γροθιά ...... και κάποια άλλα ......... γράφει ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο και στον λαιμό ...... τον βλέπεις εσύ χτυπημένο στο πρόσωπο ;;;; Εγώ πάντως ΟΧΙ !!!
    Είναι φωτό αρχείου ρε. Εχει και τέτοιες ο μάκης.

Καθόσ(μ)αστε και σχολιάζουμε ζούγκλα για άλλη μια φορά....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF