Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ - Πρόσκληση σε Δράση την Κυριακή 5/6/2005

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ 100 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 1€ Ή ΤΟ 1,5€ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της viki
    ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ????????

ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΨΙΛΑ ΟΥΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ???????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.........:hypnotize :hypnotize

Re: 500

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisman
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ:

ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά και το σπανάκι με 19% θα πωλείται στο εξής!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    ftiakse esy thn spanakopita .... kai mhn se noiazei esena poios 8a plhrwsei ....... na eise sigourh ..... E8elontes 8a vre8oyn poloi ....
    (sss me freskia feta eee??? )
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    ftiakse esy thn spanakopita .... kai mhn se noiazei esena poios 8a plhrwsei ....... na eise sigourh ..... E8elontes 8a vre8oyn poloi ....
    (sss me freskia feta eee??? )
    sssss......... esy........... me tis teliteses............

.............................

...........................
    ............................

katalaves etsi???? .............. sssss...............

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
    sssss......... esy........... me tis teliteses............

.............................

...........................
    ............................

katalaves etsi???? .............. sssss...............

fysika kai katalava ........................................................

8a parw 2 komatia toulaxiston

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Θελω να ξερω ποιος πηρε την αποφαση να γινει τετοιο χαρατσι στα διοδια???

Θελω να ξερω που και ποτε θα ταλαιπωρηθει αυτος που πηρε την αποφαση για το χαρατσι???

Θελω να ξερω ποιον θα βριζω οταν το βραδυ θα δειχνουν τα σταροκαναλα και οι διαφοροι Βαρεμενοι τους μοτοσυκλετιστες που την μιση μερα ταλαιπωρουσαν ενα σωρο κοσμο να ξεκουραζονται αργοτερα πινοντας την φραπεδια στο ΣΚΟΠΟΝΕΡΙ ....

Σορρυ αλλα θα προτιμουσα μια εκδηλωση ( χωρις φραπεδια κατα προτιμηση) εξω απο το σπιτι του καποιου που πηρε αυτην την αποφαση χωρις να μπορει να παει Κυριακατικα ουτε για εφημεριδα παρα την ταλαιπωρια εκαντοταδων αλλων. Εκτος αν η εκδηλωση αφορα και την ταλαιπωρια των κουτιων και υπαληλων των διοδιων οπως διαβασα σε μερικες απαντησεις οποτε παω πασο....rolleyes:

Σορρυ παιδια που ειμαι εκτος κλιματος απλα καταθεσα την αποψη μου...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θελω να ξερω ποιος πηρε την αποφαση να γινει τετοιο χαρατσι στα διοδια???

Θελω να ξερω που και ποτε θα ταλαιπωρηθει αυτος που πηρε την αποφαση για το χαρατσι???

Θελω να ξερω ποιον θα βριζω οταν το βραδυ θα δειχνουν τα σταροκαναλα και οι διαφοροι Βαρεμενοι τους μοτοσυκλετιστες που την μιση μερα ταλαιπωρουσαν ενα σωρο κοσμο να ξεκουραζονται αργοτερα πινοντας την φραπεδια στο ΣΚΟΠΟΝΕΡΙ ....

Σορρυ αλλα θα προτιμουσα μια εκδηλωση ( χωρις φραπεδια κατα προτιμηση) εξω απο το σπιτι του καποιου που πηρε αυτην την αποφαση χωρις να μπορει να παει Κυριακατικα ουτε για εφημεριδα παρα την ταλαιπωρια εκαντοταδων αλλων. Εκτος αν η εκδηλωση αφορα και την ταλαιπωρια των κουτιων και υπαληλων των διοδιων οπως διαβασα σε μερικες απαντησεις οποτε παω πασο....rolleyes:

Σορρυ παιδια που ειμαι εκτος κλιματος απλα καταθεσα την αποψη μου...
    Καθόλου εκτός κλίματος, προσωπική μου άποψη, αυτή είναι πολύ καλή ιδέα! Και αν δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ας κλείσουμε την είσοδο από το αρμόδιο υπουργείο έστω!

[FONT=century gothic]Εννοείται ότι όλες οι απόψεις όχι μόνο είναι δεκτές αλλά και σεβαστές! Και όλοι πρέπει να τις καταθέτουμε...

όμως θα ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσετε!

Σε ποια κινητοποίηση οποιουδήποτε κινήματος-σωματείου-ομάδας-ανθρώπου-συλλόγου-κράτους δεν ξέρω κι εγώ ποιου άλλλου, , όπουδηποτε σε ολόκληρο τον κόσμο, οποτεδήποτε (βάσει συνθηκών) δεν υπάρχουν τα αρνητικά? Δεν την πληρώνει κάποιος? και αυτός ο κάποιος πάντα είναι ο απλός κοσμάκης! πείτε μου μια κινητοποίηση που θα μπορέσεις να ακουστείς (να γίνει της π!~@$!νας δηλαδή κι όχι να πουν οι 100 ταλαιπωρημένοι οδηγοί "Α τους Μ@!@$#!κες τους μηχανόβιους") χωρίς να "χάσεις" κάτι...
    Πείτε μου λοιπόν σε ποια απεργία, σε ποια κινητοποίηση, δεν την πληρώνει ο κοσμάκης? Τι είναι όλες αυτές οι κινητοποιησείς? έκφραση-απαίτηση-φωνή προς την εκάστοτε κυβέρνηση.

δεν θέλω να αναφερθώ σε μεγάλες "εκδηλώσεις", που όλοι όμως θυμόμαστε και καταλαβαίνουμε....

Εδώ έχουν γίνει θυσίες και θυσίες.... ε... θυσίες όμως.... κι όχι να σκεφτώ τώρα το φίλο μου που θα έχει πάει για καφέ στην Χαλκίδα και θα πηξει για 1 ώρα παραπάνω στο αμάξι του. Ούτε τον εισπράκτορα που θα του φύγει ο κ#!@ος να μετράει. έτσι κι αλλιώς το 8ωράκι του θα κάνει και θα φύγει απλά θα έχει περισσότερη δουλειά.(που αν θέλουμε να το σοβαρέψουμε, για να κάνει 8ώρο ο κύριος εισπράκτορας κάποιο Μάιο καπου στας Ευρώπας κάποιος έδωσε απίστετυη μάχη...) Με συγχωρείτε δηλαδή αλλά δεν μιλάμε για τη συντέλεια του κόσμου... Μιλάμε για μια κινητοποίηση μίας ομάδας συνανθρώπων μας που απαιτούν να αλλάξει κάτι... και αυτός είναι ένας τρόπος. Δεν είπαμε να πάμε στα διόδια και να τα κάψουμε και να πλακώνουμε στο ξύλο τους υπαλλήλους κι όποιον "κουυτάκια" περναει... Ήμαρτον ρε παιδιά!

ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... Εκτός κι αν είσαι από τους βολεμένους. Δεν λέω ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο αλλά τουλάχιστον μέσα μας θα λέμε ότι προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο...

Τουλάχιστον οι μοτοσικλετιστές έχουμε αποδείξει άπειρες φορές (οι περισσότεροι) πόσο κύριοι είμαστε...

...άλλη μία άποψη...
    [/FONT]
    "In Groove We Trust" - W.F.P.
    www.wolfyfunkproject.com

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΩΤΗΞΗ;;;;

Οταν δηλαδής κλεινουν τις εθνικές οι αγρότες, όταν κλέινουν οι συνταξιούχοι-οικοδόμοι-εργάτες το κέντρο όταν εκλεισαν την εθνική οι κατοικοι του Αγ Στεφάνου για την χωματερή, ποιος ταλαιπωρήθηκε βρε παίδες;;; Ναι σωστά, οι υπόλοιποι πολίτες!!! Εγω πάλι τις περισότερες φορές δεν πληρώνω διόδια και περνάω έτσι και ας ξέρω ότι μπορεί να χρεώνω τον εκάστοτε υπάλληλο. Αλλα το θεωρώ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ που θέλετε και 1,30 για τους κολόδρομους που έχετε!!!

Τωρα βέβαια αν γουστέρνετε να πάμε απ έξω απο το σπίτι του αρμοδίου υπουργού και να την πέσουμε κανα 3ημερο, εγω μέσα ειμαι!!!

Και ας έρθουν και τα ματ να πέξουμε ξύλο με κράνη γάντια μπότες λουκέτα αλυσίδες σπρέυ αλυσιδας και τα συναφή!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

[FONT=century gothic]κι όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος μου ο Βαλ... ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΙ!!!!

όταν ... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ... γίνει κάποιο κακό (όπως έχει γίνει άπειρες φορές, δεν θέλω να μιλήσω για γνωστούς φίλους που έχουν φύγει) από "ελαττώματα" του οδοστρώματος τότε όλοι θα βρίζουμε το κράτος που δεν έχει φτιάξει τους δρόμους με τα λεφτά (ποιά λεφτα??? το χρυσάφι) που του ακουμπάς κάθε λίγο όταν περνάς....

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ... ΟΚ? ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ

Και στην τελική είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε

ή μάλλον την κάνουμε και μία για Μαξίμου (να κάνουμε κύκλους-νομιμότατα)αν γουστέρνετε Μεσοβδόμαδα 12:00 το μεσημέρι έτσι για να μας ακούσει κι ο Πρόεδρος (ποιους βουλευτάκους-υπουργάκους) του σκάμε και τα αιτήματα.....αλλά.... θα πάμε? ή θα σκεφτούμε πάλι τον κοσμάκη που θα περνάει από εκεί για να πάει στη δουλειά του??
    [/FONT]
    www.wolfyfunkproject.com

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    superfour Μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα το μηνυμα μου.. Λυπαμαι πολυ.. Γραφομενα σου οπως QUOTE]Δεν είπαμε να πάμε στα διόδια και να τα κάψουμε και να πλακώνουμε στο ξύλο τους υπαλλήλους κι όποιον "κουυτάκια" περναει... Ήμαρτον ρε παιδιά![/QUOTE] δειχνουν οτι μαλλον δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα στο προυγουμενο μηνυμα μου!! Οι διαφορες μας περι απεργιων και κινητοποίησεων σε συγκριση με τις ανοιχτες προσκλησεις για καφε και εκδρομουλες μετα απο αυτες μαλλον μας οδηγουν σε αδιεξοδο και επειδη υπαρχει κυνδινος να παρεξηγηθω το σταματαω εδω ...

[FONT=century gothic]Φίλε Stoubi δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά. απλά υπερέβαλα για να δώσω έμφαση. Don't worry εγώ δεν παρεξηγώ γιατί ξέρω ότι ο γραπτός λόγος και δει μέσω internet είναι περίεργος γι'αυτό τουλάχιστον από μενα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Κι όπως είπα απόψεις καταθέτουμε!
    Τώρα όσον αφορά στον καφέ μετά της διαμαρτυρίας ... Και δηλαδή μετά τις πορείες-απεργίες κλπ τι κάνουν οι συμμετέχοντες? θα πάνε σπίτια τους, θα πάνε σε φίλους τους, θα κάνουν καμιά δουλειά... ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! Και μην ισοπεδώνουμε τα πάντα!

πάντως, για πάρτη μου πάντα μιλάω, δεν μ'αρέσει να "κάθομαι"... και πάντα πίστευα ότι όσο υπάρχει αντίδραση (καταλαβαίνετε τι εννοώ ε??) ΖΟΥΜΕ!

και τέλος πάντων... γιατι δεν καταθέτουμε άλλες λύσεις αφού νομίζετε ότι δεν βοηθάει η συγκεκριμένη?? Στο Μαξίμου και στη Βουλή γιατί δεν πάμε? ΑΝ βγώ εγώ ως ανεξάρτητος αγανακτισμένος μοτοσικλετιστής και πώ οτι ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 όλοι στη Βουλή.... θα έρθετε? ... ε δεν νομίζω... Γι αυτό όταν υπάρχει ο αντίλογος(που πάντα πρέπει να υπάρχει) να υπάχρουν και προτάσεις...
    [/FONT]
    www.wolfyfunkproject.com

και εμενα μου αρεση η ιδεα της δηναμικης κηνητοποιησης αλλα......
    αν εγραφε η προτοβουλια το εξεις.
    ολοι με της μοτο στο υπουργιο συγκηνωνιων η την βουλη να αποκλησουμε το κτηριο και να κανουμε αυτο και εκεεινο και το αλλο ποσοι θα ερχοντουσαν??
    ?
    ?
    ?
    ?
    μην βιαζεστε να πητε πολλοι.
    θα ερχοντουσαν ελαχιστοι.

και γιατι?
    ποσοι απο εσας εισται διατεθημενοι κα βαλετε της μοτο σας να κλησουν τον δρομο και να πλακοσουν τα ματ και να πετανε καπνογωνα και δακρυγωνα , και οταν δεν μπορεσετε να αντεξετε και οπισθοχωρισετε μεσα στον πανικο και στα δακρια ποσες μοτο θα πεσουν κατω?
    ποσοι απο εσας θα την αφησετε εκει και θα πατε πιο περα για να μπορεσετε να ανασανετε και τα ματ θα της βουτηξουν και της πεταξουν σωριδων στην ακρη του δρομου?
    λοιπων για σκευτητε ποσοι θα πατε της μοτο σας με αυτες της σηνθηκες?
    ?
    ?
    ?
    ααααααααα τωρα κανετε πισω εεεεε.
    οποτε αφιστε τα παχια τα λογια και παψτε να κανετε τον κοκορα.
    ετσι ειναι τα πραγματα. πρεπει να γινουν σιγα σιγα οι κηνησεις και παντα να ειναι ΝΟΜΗΜΟΤΑΤΕΣ για να μη παμε για μαλι και βγουμε κουρεμενοι.....
    αυτα και περαστηκα στα κοκορακια

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Γιώργο, εγώ θα ερχόμουν να με πλακώσουν τα ΜΑΤ, αλλά στο ότι θα φανούν λίγοι τελικά... νομίζω συμφωνούμε.

Εκεί που ΔΕΝ συμφωνούμε είναι στο θέμα της νομιμότητας.

Τι θα πει πάμε ΝΟΜΙΜΟΙ στα διόδια ρε Γιώργο?

Πόσοι θα έρθουν χωρίς φλας και ουρές?
    Πόσοι θα έρθουν με κάτι Ακράπες ναααααα?
    Πόσοι θα έρθουν χωρίς πινακίδες?
    Πόσοι θα έρθουν με φυμέ ζελατίνες στις πινακίδες?

Για να μη συνεχίσω σε πιο 'λεπτούς' κανονισμούς του ΚΟΚ...
    Για κάτσε μέτρα πόσοι, κι αν τους αφαιρέσεις... δε θα γεμίζουμε ταξί!!

Μην τρελαθούμε δηλαδή!!! Οπότε λίγο περισσότερη προσοχή στη χρήση των λέξεων με ρίζα το ΝΟΜΟ!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 15:18
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε