Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: για τον βλακα με το monster...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    :rotflmao: :rotflmao:
    εχω ακουσει διαφορα για σενα...κατι για κλικες και κατι ομαδες Ε...λεγεται επισης οτι κανεις και τον ρουφιανο για τους μοντ...
    Δεν φταις εσύ αλλά εγώ που υποστήριξα το παλιόπαπό σου, κουλάδι ε κουλάδι..

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!:rotflmao:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    και πως θα με μετρησεις? εχεις τοσο ανθεκτικη τιραντα?

Τι μλκς
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ενταξει κερνας εσυ τον καφε, εγω το τσαι...

Υ.Γ. Θα ερθω με το παπι.

Εγώ θα είμαι με τον ''Σκαραβαίο''

και η γιαγια μου αν ειχε @@ θα ταν παππους μου ρε νικολα...δεν ειχε ομως...

δεν τον ακουμπησα...η αληθεια βεβαια ειναι οτι η σκεψη ητο γλυκια...

παλιοπαπο το φου μου ξου ρε...το αποσταγμα ολου του γνωστικου επιπεδου της νασα?

σα δεν ντρεπομαστε...

κιμωνιδη,αν δι βρεξ,μπουρει να τα μεπου...το κουριτς εχει δλεια μεχρ τς 10...ετσι λεει σε μενα τουλαχιστον...
    frankly my dear, i dont give a damn...

και η γιαγια μου αν ειχε @@ θα ταν παππους μου ρε νικολα...δεν ειχε ομως...

δεν τον ακουμπησα...η αληθεια βεβαια ειναι οτι η σκεψη ητο γλυκια...

παλιοπαπο το φου μου ξου ρε...το αποσταγμα ολου του γνωστικου επιπεδου της νασα?

σα δεν ντρεπομαστε...

κιμωνιδη,αν δι βρεξ,μπουρει να τα μεπου...το κουριτς εχει δλεια μεχρ τς 10...ετσι λεει σε μενα τουλαχιστον...

Xαρά Θεού έχει έξω βρε...
    Ξεκίνα!Μπορεί να τον ξαναπετύχεις..

Το κουρίτς εθεάθη με την μάδα καλαθο-τέτοιο τέλος πάντων των Ίχα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    ολα καλα ρε φιλος μεχρι το σημειο που λες το πως χωθηκε μπροστα σου...(το οτι ετρεχες ΚΑΙ ΕΣΥ υπερβολικα το προσπερναω)
    απο κει και μετα εμενα συμφωνα με τα γραφωμενα σου εσυ εισαι ο καγκουρας και δεν ξερω γω τι αλλο......στανταρ απο τα νευρα σου για την παπαρια του αλλου εκανες και εσυ οτι εκανες αλλα θελει ψυχραιμια το πραγμα....απλα ας μη τον εχανες απο τα ματια σου και στο πρωτο φαναρι χως του μια φαπα πανω απο το κρανος!(ξερουμε ολοι τι σπαστικο που ειναι αυτο)....
    προς τι ολα τα αλλα δεν μπορω να καταλαβω....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    ολα καλα ρε φιλος μεχρι το σημειο που λες το πως χωθηκε μπροστα σου...(το οτι ετρεχες ΚΑΙ ΕΣΥ υπερβολικα το προσπερναω)
    απο κει και μετα εμενα συμφωνα με τα γραφωμενα σου εσυ εισαι ο καγκουρας και δεν ξερω γω τι αλλο......στανταρ απο τα νευρα σου για την παπαρια του αλλου εκανες και εσυ οτι εκανες αλλα θελει ψυχραιμια το πραγμα....απλα ας μη τον εχανες απο τα ματια σου και στο πρωτο φαναρι χως του μια φαπα πανω απο το κρανος!(ξερουμε ολοι τι σπαστικο που ειναι αυτο)....

Αλήτες και αντικοινωνικοί οδηγοί.
    Που αντί να κρατήσουν την υποτυπώδη ψυχραιμία που θα επιδείκνυα εγώ κάνουν ανδραγαθήματα εντυπωσιασμού....

Τσαντάκηδες με μηχανές....πφφφφφ

αγαπητέ reinmeister,

αν παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις σε απασχολούν συχνά, μπορείς να επισκεφτείς ένα εργαστήριο ύπνου ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    "Παρόμοιο" περιστατικό συνέβη στο Γαλάτσι, το Σάββατο νομίζω.
    Μου το μετέφερε φίλος:
    Ήταν ένας ντελιβεράς που πήγαινε κανονικά στο δρόμο του, λίγο προς τα αριστερά, απ'όπου ΔΕΝ χώραγε ίσα ίσα μια μηχανή.
    Έρχεται αυτή η μηχανή που λέτε, ένα ΧΤ, χώνεται από αριστερά, ακουμπάει τον ντελιβερά και τον ρίχνει κάτω, συνεχίζοντας το δρόμο της, μιας και ο οδηγός κατάλαβε τι έγινε λίγο μετά και γύρισε πίσω.
    Ο ντελιβεράς τσακίστηκε, τα πόδια του απ'ότι μου είπαν πήραν "λάθος" γωνίες και δεν φόραγε και κράνος. Ο οδηγός του ΧΤ άκουσε τις χριστοπαναγίες του απο τους υπόλοιπους που βρίσκονταν εκεί..
    Αντι να υπάρχει μια στοιχειώδης αλληλεγγύη μεταξύ κατεργαρέων , ο ένας προσπαθει να φάει το λαρύγγι του άλλου.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε ρειν.
    Καποτε αι αντραι που τουμπανιαζανε το πολιτικαλυ κορεκτ παπι τους και θελαν να βαλουν κοντρα με καναν αφελη μπαιναν στα μπαρ βρονταγαν ενα μπερμπον στο φλιπερακι και λεγανε κατι του στυλ "γαμαω τα ιταλιχα χρεπια και τις διχρονες λαδιερες" σας.

Βεβαια οι καιροι αλλαξαν απο τοτε και μπηκαν και τα ιντερνετια στο παιχνιδι...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

σουτηρ...φορουσα κρανος...παντα φοραω γιατι τα μυγακια λατρευουν τις κορες μου...
    ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.....

το ξέρω ότι φορούσες..... ότι ακολούθησε προσπαθούσα να βοηθήσω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

εξακολουθουμε να μην συνεννοουμαστε...πηγαιναμε και οι δυο γρηγορα κι αυτος εκανε μαλακια πηγαινοντας να με σκοτωσει...γι αυτο και μονο τον εκραξα...απλο...και ανεξαρτητο απο το αν θες να χαρακτηρισεις μαλακια την γρηγορη οδηγηση σε δημοσιο δρομο...

επικινδυνα,παντα για τα δικα μου δεδομενα, δεν οδηγησα...αυτο που κερδισα ηταν χαρα μια και ειμαι ενα εκδικητικο καθαρμα...σαφεστατα και δεν θα πηγαινα να τον σκοτωσω,αλλα να του την χαριζα δεν υπηρχε καμια περιπτωση...

απο κει και περα και να θελησεις να με κακοχαρακτηρισεις δεν εχω κανενα προβλημα...θεμα οπτικης ειναι...καντο με επιχειρηματα μονο ετσι ωστε να συννενοηθουμε...
    παμε παλι απο την αρχη.
    ΔΕΝ ΕΧΩ καμμια διαθεση να σε κακοχαρακτηρισω ή να σε καλοχαρακτηρισω...κουβεντα κανουμε και εξεφρασα μια απορια.

και αλλη μια τωρα μιας και το εφερε ο λογος ( ο γραπτος)....

υπαρχει επικινδυνη οδηγηση και επικινδυνη οδηγηση με του καθενος τα δεδομενα;;;

δηλαδη αν εσυ εισαι ο ροσι ο ιδιος αλλα κανεις μαλακιες (παραδειγμα λεω μην το παρεις προσωπικα ) τοτε δεν θεωρειται επικινδύνη;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    ποιος σου ειπε εσενα οτι εχασα ψυχραιμια???

τι σε κανει να πιστευεις οτι συνεβη κατι τετοιο? εντελως χαλαρος ημουν οπως ειμαι παντα πανω στα μηχανακια...

καγκουρας και δεν ξερω γω τι αλλο? για enlighten me λιγο on that...τα "υπερβολικη ταχυτητα" κλπ. αστα γιατι το υπερβολικο για σενα μπορει να ναι υπνος για μενα...δεν οδηγουμε ολοι το ιδιο...(αυτο παει και σε σενα kal...καποιος μπορει να ειναι επικινδυνος με 80 κι αλλος ασφαλεστατος με 180...)

τι δεν μπορεις να καταλαβεις γιωργη? γουσταρα να τον κανω πελατη και τον εκανα...απλο...

σωτηρη...

κρουκη...μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ με δυο τεραστια εξασφαιρα και λεει..."ολοι σας και μονος μου ρε..." κουνιουνται ενας δυο,κανει πως βγαζει τα κουμπουρια και κλανουν μαλλι για 7 πουλοβερ..."κοτες λυρατες λεει ο τυπος"...και ξανα "ολοι σας...κλπ κλπ...

οποτε σηκωνεται ενας τυπας και λεει"εγω ρε φιλε"...

οποτε λεει ο τυπας" μπραβο ρε μαγκα...δυο μας κι ολοι σας ρε..."

ειναι αληγορικο το απο πανου...

frankly my dear, i dont give a damn...

ιδιο...(αυτο παει και σε σενα kal...καποιος μπορει να ειναι επικινδυνος με 80 κι αλλος ασφαλεστατος με 180...)

νταξ...καταλαβα....
    οκ τελος απο μενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    ποιος σου ειπε εσενα οτι εχασα ψυχραιμια???

τι σε κανει να πιστευεις οτι συνεβη κατι τετοιο? εντελως χαλαρος ημουν οπως ειμαι παντα πανω στα μηχανακια...

καγκουρας και δεν ξερω γω τι αλλο? για enlighten me λιγο on that...τα "υπερβολικη ταχυτητα" κλπ. αστα γιατι το υπερβολικο για σενα μπορει να ναι υπνος για μενα...δεν οδηγουμε ολοι το ιδιο...(αυτο παει και σε σενα kal...καποιος μπορει να ειναι επικινδυνος με 80 κι αλλος ασφαλεστατος με 180...)

τι δεν μπορεις να καταλαβεις γιωργη? γουσταρα να τον κανω πελατη και τον εκανα...απλο...

σωτηρη...

κρουκη...μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ με δυο τεραστια εξασφαιρα και λεει..."ολοι σας και μονος μου ρε..." κουνιουνται ενας δυο,κανει πως βγαζει τα κουμπουρια και κλανουν μαλλι για 7 πουλοβερ..."κοτες λυρατες λεει ο τυπος"...και ξανα "ολοι σας...κλπ κλπ...

οποτε σηκωνεται ενας τυπας και λεει"εγω ρε φιλε"...

οποτε λεει ο τυπας" μπραβο ρε μαγκα...δυο μας κι ολοι σας ρε..."

ειναι αληγορικο το απο πανου...

Τοτε μαλλον κοιμασαι ΠΟΛΥ....(εντελος φιλικα)
    αν το να πηγαινεις με 140-180-100000 αναμεσα απο οχηματα που πηγαινουν με 100 η δεν ξερω ποσο ειναι *ασφαλες* για σενα.......πραγματικα ευχομαι να μη σου τυχει αυτος που θα σε ακουμπησει κανοντας καποιο ελιγμο και γινεις κομματια....και απο οσο καταλαβα σχεδον θα ακουμπουσατε γιατι και ο αλλος που κραζεις σαν εσενα οδηγουσε...οι υπολοιποι απλα *κοιμοντουσαν*...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για τον φιλαρακο με την busa
    από b_bong12 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 18:16
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 23:33
  3. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33