Όλα κάτω
Ποστάρετε ρε παιδιά τίποτα, να γουστάρουμε και μεις οι τραυματίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
καλά ρε 40.000 φωτογραφίες βγήκαν !!!!!
που είναι ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε δεν πατε να μαζεψετε τα τριαξονικα σας,θελετε και χωμα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Γιάννη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Από εσένα δεν περίμενα τέτοια λόγια![]()
![]()
!
Τι έχουν δηλαδή τα τριαξονικά δηλαδή και δεν πάνε χώμα; Επειδή δηλαδή το παιδί άφησε την ποδία στο χώμα τι πάει να πεί; Εξάλλου δεν πήγε χαμένη..... Ψήσαμε μπριζολές:rotflmao: :rotflmao:
Ολόκληρη η βόλτα μας θα ανέβει μαζί με χάρτη και λεπτομέρειες (για όποιον άλλο θα θελήσει να κάνει στο μέλλον την ίδια ή μέρος της εκδρομής) την Κυριακή το βραδάκι που θα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο.
Και εγώ πάντως ανυπομονώ, γιατί κάθε φορά που βλέπω τις φωτογραφίες, ξαναζώ όλες τις ωραίες στιγμές...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οχι άλλες, θ'ανοίξει η υπερχείλιση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ δεν άνοιξε με τόσα κιλά μπύρα που κατέβασες![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Kαταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οχι άλλες, θ'ανοίξει η υπερχείλιση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ δεν άνοιξε με τόσα κιλά μπύρα που κατέβασες![]()
![]()
Τα δεντρα της περιοχης φαγανε καλο ποτισμα:rotflmao:
Ζουγκλα θα γινουνε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ορίστε και οι δικές μου φωτογραφίες λίγο πιο οργανωμένα...
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Και φυσικά πήγαμε στον Κεμάλ. Η φωτογραφία που έβαλα στο πιο πάνω thread από εκεί είναι. Βγήκε όμως πριν ξεκινήσει η μεγάλη μάχη...