ωραια ρε φιλε....τουλαχιστον η ιδιοκτησια θα επιστρεψει σ'αυτον που ανηκει....θα το φτιαξεις....![]()
ωραια ρε φιλε....τουλαχιστον η ιδιοκτησια θα επιστρεψει σ'αυτον που ανηκει....θα το φτιαξεις....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Είναι παιδί μου να μην ευχηθώ εγώ τέλος. Άγαλμα να μου κάνετε!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπορεί να ξύπνησα στραβά πριν από 10 μέρες,απόψε όμως θα κοιμηθώ καλά γιατί με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία Καλλιθέας και το μηχανάκι βρέθηκε!!![]()
![]()
![]()
Ελαφρώς καννιβαλισμένο-λείπουν πλαστικά,ποδιά,εξάτμιση,πινακίδα,μπαταρία-αλλά δε γαμιώντουνε!![]()
Ποτέ ξανά αναποδιές Βαγγέλα, ευκαιρία για restoring!!![]()
![]()
φιλαρακι...αν ειναι να το ξαναφησεις ετσιι οπως εκανες πριν στο φανε....ασε και τα κλειδια επανω να μην σου χαλασουν καμμια κλειδαρια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εστω καποια καλα νεα σημερα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε και στα δικά μας!![]()
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπορεί να ξύπνησα στραβά πριν από 10 μέρες,απόψε όμως θα κοιμηθώ καλά γιατί με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία Καλλιθέας και το μηχανάκι βρέθηκε!!![]()
![]()
![]()
Ελαφρώς καννιβαλισμένο-λείπουν πλαστικά,ποδιά,εξάτμιση,πινακίδα,μπαταρία-αλλά δε γαμιώντουνε!
Λοιπόν σάς ευχαριστώ όλους που ρίξατε μια θετική σκέψη και ειδικά τούτονα τον who τον παλιοροκά που μού δάνεισε το μηχανάκι του.
Νά'σαι καλά ρε Χρήστο και σύντομα θα σ'το επιστρέψω!!![]()
![]()
Για τον Παπ,σε άλλο κεφάλαιο,εκτός στραβών κι αναπόδων![]()
![]()
![]()
Ώπα Φωτάκο...παθών;![]()
στο ειπα χτες, δεν στο ειπα?
"Μακαρι να βρεθει"!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε μας ρε π@π@ρ@ ..................Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
στο ειπα χτες, δεν στο ειπα?
"Μακαρι να βρεθει"!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ είχα ευθυγραμίσει τα τσάκρα μου με το παπί του Βανζέλ !!!![]()
![]()
Πας να μας φας τη δόξα !!!
Άντε από 'δω !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι τσάκρα και βλακείες... το θέμα είναι να έχεις θετικό Τσι......
Μπράβο, άντε και κάτι καλό να ακούσουμε.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Nαι μεν .......... αλλά το τσι ΔΕΝ ευθυγραμίζεται όπως τα τσάκρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Τι τσάκρα και βλακείες... το θέμα είναι να έχεις θετικό Τσι......
Μπράβο, άντε και κάτι καλό να ακούσουμε.
Τα χρησιμοποιείς ΚΑΙ για GPS !!!
Ναι... αλλά τα τσάκρα δεν σου κρατάνε συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Nαι μεν .......... αλλά το τσι ΔΕΝ ευθυγραμίζεται όπως τα τσάκρα !!!
Τα χρησιμοποιείς ΚΑΙ για GPS !!!![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ευαγγελε τσαμπα η βροχη ργτ.Τελος καλο ολα καλα.Μη βιαζεσαι παντως,φτιαξτο πρωτα οπως πρεπει και τα ξαναλεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
Ελαφρώς καννιβαλισμένο-λείπουν πλαστικά,ποδιά,εξάτμιση,πινακίδα,μπαταρία-αλλά δε γαμιώντουνε!
Λοιπόν σάς ευχαριστώ όλους που ρίξατε μια θετική σκέψη και ειδικά τούτονα τον who τον παλιοροκά που μού δάνεισε το μηχανάκι του.
Νά'σαι καλά ρε Χρήστο και σύντομα θα σ'το επιστρέψω!!![]()
![]()
Για τον Παπ,σε άλλο κεφάλαιο,εκτός στραβών κι αναπόδων![]()
![]()
![]()
Ώπα Φωτάκο...παθών;![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
το εντυπωσιακό είναι ότι πήρανε ακριβώς αυτά που δεν είχαμε αλλάξει![]()
παγκόσμιο θα γίνει το υπέρπαπο!!!![]()
![]()
![]()