Έχω πολύ μικρή εμπειρία στο θέμα, αντιλαμβάνομαι όμως την δυσκολία στους τροχούς με ακτίνες.
Θέλω να πώ πως αν η borrani που του πήγες ήταν ακτινωτή ίσως να μην είναι χαρακτηριστικό δείγμα της
απόδοσης του σε σχέση με μια πιο σύγχρονη χυτή.
Έχω πολύ μικρή εμπειρία στο θέμα, αντιλαμβάνομαι όμως την δυσκολία στους τροχούς με ακτίνες.
Θέλω να πώ πως αν η borrani που του πήγες ήταν ακτινωτή ίσως να μην είναι χαρακτηριστικό δείγμα της
απόδοσης του σε σχέση με μια πιο σύγχρονη χυτή.
Μπήκα στο ντίλερ τους, διαθεσιμότητα υπάρχει εκτός και αν έχεις κάποιο πολύ ιδιαίτερο στεφάνι.
Τιμές για ολόκληρο τροχό είναι στα επίπεδα των σύγχρονων καινούριων.
Για εμένα έχει να κάνει με το πώς χάλασε. Αν μιλάμε για 30 χρόνια βιασμών θα το έβλεπα θετικά να αντικατασταθεί.
Αν απλά πέρασες σαν αντρας γραμμές τραίνου στην αγαστή σου προσπάθεια να κρατήσεις ψηλά τη μουαγιέν
θα κοιταγα για παρκάρισμα της γνήσιας και χρήση άλλης για να περνάω καλά.
Δε βάζεις καμιά φωτό πριν βραχυκυκλώσω κανα πληκτρολόγιο;
Η μπροστά έχει εμφανή καταπόνηση σε 3 σημεία αλλά στο χειλάκι
Η πίσω δείχνει οκ
Στον δρόμο ακόμα και με αυτά τα λάστιχα είναι οκ χωρίς να έχω τρέξει
Ο δότης η μπροστά δείχνει οκ
Η πίσω έχει χοντρό θέμα
Ακόμα και μεταχειρισμένη να βρω πολυ πιθανό μετα απο τοσα χρόνια να εχει τα μικροθεματα της
Καινούργια δεν το συζητώ προσπαθώντας να κρατήσω το μπάτζετ σε λογικά επίπεδα
που θα έπρεπε να απευθυνθώ αν ήθελα επισκευή σήμερα ?
Ευχαριστώ
για τι μηχανακι μιλας?
Στο Μάκη είχα πάει τις ακτινωτες ζάντες του κρυπτον μου πριν κάνα 3αρι(?) χρόνια και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά του.
Ουσιαστικά μου τις εσωσε.
Και λεφτά μου είχε πάρει σχετικά λίγα (κανα 30αρι).
Το θέμα με το Μάκη είναι α) να τον πετύχειςκαι β)πρέπει να πας τις ζάντες λυμένες από το μηχανάκι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δυσκολα δεν θα εχει καποιο θεμα μετα απο 25 με 30 χρονια στους ελληνικους δρομους
μιλαω για ενα φρεσκαρισμα/ισιωμα το οποιο πθιστευω οτι θα χρειαζεται οποια μεταχειρισμενη βρω....
και εχω ηδη ενα σετ καλο και ενα μπαχαλο..λεω το καλο να το κανω αριστο στα πλαισια της αναπαλαιωσης
Το ίδιο λέμε νομίζω.
Και τα δυο σου σετ είναι 25-30 ετών. Ακόμα και αν ήταν OK και τα δύο, το βάψιμο και η αλλαγή ρουλεμάν και τσιμουχών θα ήταν λίγο - πολύ δεδομένα.
Το να βρεις όμως χυτή ζάντα τέτοιας ηλικίας ίσια δεν είναι και τόσο σπάνιο και για το συγκεκριμένο μηχανάκι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι πιο φθηνή επιλογή από την επισκευή.