Πολύ σοφή η επιλογή σου. Μακάρι όλοι να είχαν τα ίδιο μυαλά με εσένα. Χαίρομαι πραγματικά φίλε μου. Θα δεις ότι τα 250 δε θα σε απογοητεύσουν από πλευράς δύναμης, αφού δεν έχεις άλλη εμπειρία. Είναι σαν ένα 1300 αμάξι αν δεν εξετάσεις την τελική...
Λοιπόν, από καινούρια δύο 250 ξέρω. Το cbf250 και το Comet250, ένα κινέζικο που όμως έχει αρχίσει να ανεβαίνει τελευταία. Δε θα σου το πρότεινα λόγω Κίνας, αλλά στα ίδια λεφτά με το χόντα, προσφέρει πολύ περισσότερα. Είναι V2κύλινδρο, 35άλογα νομίζω, ανάποδα πιρούνια, κλπ...
Πρέπει να στρίβει λίγο καλύτερα για να βγάζεις γούστα σε επαρχιακούς και ορεινούς δρόμους, αλλά δε θα έχει πιστεύω τη ροπή χαμηλά όσο το χόντα... Ψάξε και θα βρεις φωτογραφίες...
Τώρα υπαρχουν και πολύ καλά σκούτερ 250. Επίσης πρέπει ακόμα να βγάζει το zzr250 η καβασάκι, αλλά θα θέλει πολύ συμπλέκτη και κατεβάσματα στην πόλη για να κινηθεί με αξιοπρέπεια, γιατί είναι 4κύλινδρο...
Από μεταχειρισμένα, άπειρα. Καλό το kle250 αλλά οι ματράδες το χτυπάνε πολύ, κοίταξε από ιδιώτες. Βέβαια μιλάμε για μηχανές 10ετίας και βάλε.
Τέλος, θα βρεις και μεταχειρισμένα σχεδόν καινούρια cbf250. Πολλοί τα πουλάνε στο χρόνο και παίρνουν το 500...
Καλή αρχή φίλε, γράψε μας νέα.