Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Νομικη ερωτηση (η αλλη μιση αληθεια)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παντως ρε ακατονομαστε εχεις εναν περιεργο τροπο να τραβας το ενδιαφερον.Εχεις κι ενα χιουμορ που προσωπικα το ζηλευω πολλες φορες,αν δεν υποτιμουσες τους αλλους ισως να ηταν διαφορετικα(προς το καλυτερο εννοω)τα πραγματα.
    Anyway οπως στρωνεις κοιμασαι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    [B]1) πρεπει ο πανος και διαφοροι αλλοι σαν μεγαλα και σκεφτομενα παιδια που ειναι να σταματησουν να ειναι κομπλεξικοι με εναν πιτσιρικα που σπουδαζει(=γαμιεται) και δεν κανει τον bon viveur στο παρισι.
    [B]

25 χρονών δεν θεωρείσε πιτσιρικάς....
    και είναι άσχημο να προβάλλεις την ηλικία σου (που δεν είναι και μικρή) για να την βγεις απο πάνω σε αλλους, σε ένα θεμα που έχουν δίκιο.

όταν αρχισα να την διαβάζω στην αρχή αρνήθηκα να πιστεψω ότι κανεις πλάκα στο άλλο τόπικ

φυσικά το να κάνεις μια μαλακία και να κοροιδέψεις μια ασχημη κατασταση ενος ανθρώπου να πεις οκ,μπορεί να κάνεις λάθος και να το κάνεις...να το δεις κάπως αλλιώς εκείνη την στιγμή δηλ...οποιοσδήποτε δηλ μπορεί να το κάνει
    αλλά το να μην δέχεσαι με απόλυτο τρόπο αυτα που σου γράψαν οι υπόλοιποι ότι είναι μαλακία αυτό που έκανες και να ειρωνεύεσαι χτυπάει κάπως
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    :wacko: ΡΕ μαγκες.....οταν ο akatanomister ξεκινησε το θρεντ, ηθελε να

θιξει το παραλογο του θεματος που πραγματευοταν το αρχικο(1ο) θρεντ.

Τωρα με τις προσβολες και τις ειρωνειες φτασαμε σε επιπεδο διαμαχης

Λαζοπουλου-Σαρρη......εφ'σοσον δεν υβριζει καποια συγκεκριμενη κοιν.ομαδα....π.χ. εβραιους ,

γυναικες , gay, κομμουνιστες , ανεργους, πολιτικους κλπ....τοτε κατ'εμε δεν χρεωνεται

πταισμα....το μονο που μπορειτε να του καταλογισετε ειναι οτι το χιουμορ του ειναι

καυστικο (εχουν ανοιξει πολλες φορες παραλληλα κορο'ι'δευτικα θρεντακια στο φορουμ)

και οτι πηρε προσωπικα καποιες προσβολες που ορισμενοι υπερασπιστες της

αξιοπρεπειας πιστεψαν οτι θα τις αφηνε να περασουν

αναψτε ενα τσιγαρο και τσηλ αουτ .... παζαρευω την τιμη για τον ενα καναπε...! [FONT=times new roman] [/B] παζαρευω την τιμη για τον ενα καναπε...! [/FONT]
    Accipere quam facere praestat injuriam

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι...

δεν είμαστε όλοι ίδιοι! το χιούμορ μπορεί να είναι εξαιρετικό για τον έναν και τουλχ. κακόγουστο για τον άλλον. So fucking what...?

ο Akatanomstos διακωμώδησε με τον τρόπο του μια πολύ σοβαρή κατάσταση που περνάει ένας άλλος συνάνθρωπος μας...κάτι που λίγο πολύ το κάνουμε ΟΛΟΙ καθημερινά! και ειδικά εδώ στο φόρουμ είναι αρκετές φορές που χαβαλιεδιάζουμε με περιπέτειες (μικρές μεγάλες, σοβαρές και ασήμαντες) άλλων....ή κάνω λάθος;

το ποια είναι σοβαρή κατάσταση, ποιο είναι καλό/κακόγουστο χιούμορ είναι τόσο υποκειμενικό και προσωπικό όσο και οι σωματικές μας κοιλότητες .....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Εγω γελασα παντως..δεν νομιζω οτι ηταν τοσο ακραια η πλακα..μαλακιες κανουμε ολοι,περναει γρηγοροτερα ο πονος αν τα διακωμωδουμε λιγο

[B
    εν οιδον οτι ουδεν ΝΙΚΟΝ
    :rotflmao: [/B]

Τα εν ΝΙΚΟΝ μη εν δήμον :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

Re: Νομικη ερωτηση (η αλλη μιση αληθεια)

Μεταξυ μας, δεν με νοιαξε τιποτα αλλο απο αυτα που πηραν, εκτος απο τους κοκκινους καναπεδες, γιατι τελικα με ειχαν βολεψει παρα πολυ

Καθε τεταρτη που επαιζε η ομαδα μου, Η ΘΡΥΛΑΡΑ στο ΤΣΑΜΠΙΟΝς ΛΙΓΚ, μετα τις τριαρες και πενταρες ρουφαγαμε, καθομουν πολυ ανετα στον μαλακο καναπε χωρις να τσουζει πολυ ο ποπος μου (:rotflmao: ειπα να αναμειξω και αλλο θρεαντ )

Γιαυτο και κοκκινοι οι καναπεδες για να μη φαινονται τα αιματα μετα το τελος καθε αγωνα??:rotflmao: :rotflmao:
    Θα το στρωσω που θα παει..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν ειρωνευομαι βιλλα, μου ειπαν τα παιδια την γνωμη τους, την ακουσα, την σκεφτηκα, την σεβαστηκα αλλα διαφωνω, τι να κανουμε?

την ηλικια(24) δεν την προβαλα για να βγω απο πανω..
    για ολο λογο την ανεφερα αλλα οκ ισως δεν εγινα κατανοητος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    :wacko: ΡΕ μαγκες.....οταν ο akatanomister ξεκινησε το θρεντ, ηθελε να

θιξει το παραλογο του θεματος που πραγματευοταν το αρχικο(1ο) θρεντ.

Τωρα με τις προσβολες και τις ειρωνειες φτασαμε σε επιπεδο διαμαχης

Λαζοπουλου-Σαρρη......εφ'σοσον δεν υβριζει καποια συγκεκριμενη κοιν.ομαδα....π.χ. εβραιους ,

γυναικες , gay, κομμουνιστες , ανεργους, πολιτικους κλπ....τοτε κατ'εμε δεν χρεωνεται

πταισμα....το μονο που μπορειτε να του καταλογισετε ειναι οτι το χιουμορ του ειναι

καυστικο (εχουν ανοιξει πολλες φορες παραλληλα κορο'ι'δευτικα θρεντακια στο φορουμ)

και οτι πηρε προσωπικα καποιες προσβολες που ορισμενοι υπερασπιστες της

αξιοπρεπειας πιστεψαν οτι θα τις αφηνε να περασου

αναψτε ενα τσιγαρο και τσηλ αουτ .... παζαρευω την τιμη για τον ενα καναπε...! [FONT=times new roman]
    παζαρευω την τιμη για τον ενα καναπε...! [/FONT] [/B]
    :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Εγω γελασα παντως..δεν νομιζω οτι ηταν τοσο ακραια η πλακα..μαλακιες κανουμε ολοι,περναει γρηγοροτερα ο πονος αν τα διακωμωδουμε λιγο

+ 1000
    Ουτε εγω πιστευω οτι ειχε κακη προθεση ο ακατανομαστος.
    υ.γ. το "ακατανομαστος" ειναι καιγαμω τα nickname btw
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Μαγκες...για εμας ουτε πονος ειναι ουτε τιποτα....ειναι απλα μια ιστορια η ενα γεγονος....και πλακιτσα για να ξεχαστει ο παθων κανουμε συνηθως οταν ξερουμε καλα τα γεγονοτα και ειδικοτερα οταν ξερουμε και αυτον που εχει το προβλημα...τα υπολοιπα ειναι θεμα σεβασμου....αυτα και παπαλα απο εμενα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    O λαος μας, λεει μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλη λουβεντα μην πεις.Δεν με πειραξε η ειρωνια/πλακα του ακατανομαστου, ισως κ εγω τοχω κανει σε καποιον αλλο αθελα μου.Το γεγονος οτι καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα κ χαλασε η ζωη μου κ εχω κολησει σε αυτη την ιστορια , ειναι προβλημα μου κ δε κλαιγομαι σε σας , ουτε θελω ναπαω στη Μακρη που μου ειπαν.Νιωθω καλητερα που τα λεω, ψαχνω λυσεις μεσα απο δικες σας εμπειριες και ειναι ενα μαθημα παθημα για ολους , για το σε τι κοσμο ζουμε.Η μηχανη γιαμενα ειναι κ ενα μεσο που με βοηθαγε να ξεχναω τα προβληματα μου κ το forum ειναι αμεσα συνδεδεμενο με αυτη.
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    O λαος μας, λεει μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλη λουβεντα μην πεις.Δεν με πειραξε η ειρωνια/πλακα του ακατανομαστου, ισως κ εγω τοχω κανει σε καποιον αλλο αθελα μου.Το γεγονος οτι καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα κ χαλασε η ζωη μου κ εχω κολησει σε αυτη την ιστορια , ειναι προβλημα μου κ δε κλαιγομαι σε σας , ουτε θελω ναπαω στη Μακρη που μου ειπαν.Νιωθω καλητερα που τα λεω, ψαχνω λυσεις μεσα απο δικες σας εμπειριες και ειναι ενα μαθημα παθημα για ολους , για το σε τι κοσμο ζουμε.Η μηχανη γιαμενα ειναι κ ενα μεσο που με βοηθαγε να ξεχναω τα προβληματα μου κ το forum ειναι αμεσα συνδεδεμενο με αυτη.
    φιλε το γραψα απο το 1ο ποστ, και προσπαθησα να το εξηγησω οσο μπορουσα οταν καποιοι θιχτηκαν. δυστηχως ομως δεν τα εξηγω καλα..

εσυ λοιπον που εισαι ο αμεσα θιγμενος και μονο εσυ εχεις δικαιωμα να ζητας εξηγησεις, δεν πειραχτηκες και αυτο μου φτανει, γιατι ο σκοπος μου δεν ηταν να σε πειραξω ουτε να σε ειρωνευτω.

ξαναλεω οτι το περιεργο της ιστοριας σου, μου ερεθισε την φαντασια και εγραψα 5 σατυρικες παπαριες
    να περασει η ωρα, αυτο ειναι ολο..

σαν ενα θρεαντ που θα μπορουσε να κανει ο τυπος που εσυ παρουσιαζεις "κακο"
    θα μπορουσε και αυτος να βγει και να βγαλει εσας τρελους..
    αυτο ηθελα να τονισω και να επισημανω, οτι εσυ τα λες ετσι, ο αλλος μπορει να βγει και να τα πει τουμπα..

δεν ειναι το θεμα τι ηθελα να πω βεβεαια

το θεμα ειναι οτι στην ζωη μας γελαμε και κοροιδευουμε, (εγω αθωα και καλοπροαιρετα) με τα παθηματα των αλλων

οσοι το παιζουν παρθενες μαριες, να μην ξαναγελασουν οταν ακουσουν ενα παθημα αλλουνου.
    Εγω παντως γελαω(ενταξυ δεν λεμε να πεθανει καποιος) και οι φιλοι μου γελανε μαζι μου, (και να ξερεις παθαινω συνεχεια διαφορα),
    και δεν με πειραζει(πολυ )
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε λευτερη αυτο το χουμορ σου ωρες-ωρες....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε λευτερη αυτο το χουμορ σου ωρες-ωρες....
    αμα δεν σας αρεσει κυριε να το αλλαξομεν:wacko:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. (άλλη μία) ερώτηση προς λογιστές...
    από nightstalker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2009, 12:26
  2. Η "άλλη" αλήθεια για την Γρίπη των Πουλερικών!!!
    από Kizoku στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 18:35
  3. Κι Αλλη Βοηθεια .......ερωτηση....!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2005, 14:37
  4. Αλλη Μια Ερωτηση
    από AFRO1969 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 14:33

Κανόνες δημοσιεύσεων