Χαλάς αντλία και κάτω κυλινδράκι βρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ αμα ειναι υδραυλικος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλάς αντλία και κάτω κυλινδράκι βρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ αμα ειναι υδραυλικος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣωστοοοοοοοοοοοςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Χαλάς αντλία και κάτω κυλινδράκι βρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι...........καλά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σωστοοοοοοοοοοος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιο 640 έχεις?? Ποιας χρονιάς? Έχω το service manual από αυτό........................
Δεν εχει προβλημα στον συμπλεκτη το 640 ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ναι...........καλά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιο 640 έχεις?? Ποιας χρονιάς? Έχω το service manual από αυτό........................![]()
Αλλα για την ιστορια του 2003 εχω...
Μάλιστα...........έχω το service manual από αυτό άμα το χρειαστείς σφύρα κλέφτικα!:a13: :a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν εχει προβλημα στον συμπλεκτη το 640 ρε![]()
Αλλα για την ιστορια του 2003 εχω...
Τα εχω κ τα 2 ρε...Τι νομιζες???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μάλιστα...........έχω το service manual από αυτό άμα το χρειαστείς σφύρα κλέφτικα!:a13: :a13: :a13: :a13:![]()
![]()
![]()
![]()
Που να το ξέρω ρε; Εγώ απλά είπα αν! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τα εχω κ τα 2 ρε...Τι νομιζες???![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα,υπαρχει ΚΤΜακιας χωρις να εχει τα μανιουαλια???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Που να το ξέρω ρε; Εγώ απλά είπα αν! :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Το θέμα όμως δεν είναι απλά να το έχεις αλλά να ξέρεις και να το διαβάζεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλα,υπαρχει ΚΤΜακιας χωρις να εχει τα μανιουαλια???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε ρε, γεια σας δουλευω.Αυτο με το πατημα του συμπλεκτη ισχυει . Βοηθαει να ανοιγουν οι δισκοι αλλα το κανουν μονο για 2 μοντελα της kawasaki ,το ενα ειναι το kle το αλλο δεν ξερω........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Δεν εχω ΚΑΦΑΣΑΚΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αντε ρε, γεια σας δουλευω.Αυτο με το πατημα του συμπλεκτη ισχυει . Βοηθαει να ανοιγουν οι δισκοι αλλα το κανουν μονο για 2 μοντελα της kawasaki ,το ενα ειναι το kle το αλλο δεν ξερω........![]()
![]()
![]()