Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 197

Θέμα: Windows 7

βολτάδικο μέλος
    όταν μιλάμε για leopard, εννοούμε και την τιμή του hardware, όχι μόνο του λειτουργικού, γιατί πάνε παρέα έτσι κ αλλιώς...

όσο για το καλύτερο λειτουργικό, δεν αρκεί κάποιο (σαν αυτα της mac) να μην κολλάει, να πάει σφαίρες και να είναι σχετικά απλό. το σημαντικότερο είναι να είναι συμβατό κ με πάντα σε θέμα προγραμμάτων... πράγμα που έχουν μόνο τα windows (δυστυχώς).
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    (ξέχασα πως λένε την επιφάνεια εργασίας στα εγγλέζικα )
    Working surface!

Αλλα και desktop να την πεις, δε θα παρεξηγηθεί

Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι μοιάζουν με τα leopard.

Τί λέτε;;
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	leopard1.jpg 
Προβολές:	307 
Μέγεθος:	89,3 KB 
ID:	179478

Μπαα.. Καμμια σχεση..

Όνομα:	40_30_windows-7-desktop-layout.jpg 
Προβολές:	304 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	179479

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα..
    "Θυμηθήκαμε" θα τό'λεγα..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    το σημαντικότερο είναι να είναι συμβατό κ με πάντα σε θέμα προγραμμάτων... πράγμα που έχουν μόνο τα windows (δυστυχώς).
    επίσης όμως σημαντικό είναι να είναι συμβατά (να "βλέπουν") και το hardware (π.χ. εξωτερικούς σκληρούς) κάτι στο οποίο τα (Σ)vista έχουν πρόβλημα.

Το έλυσαν στα 7 ή πάλι τα ίδια θα έχουμε;;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχω τα 7 (Ultimate 64-bit RC-1) από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους και είμαι 100% ικανοποιημένος. Να σημειωθεί ότι ασχολούμαι με υπολογιστές επαγγελματικά.

Δεν εγκατέστησα ούτε ένα driver. Το σύστημά μου, βέβαια, είναι περίπου ενός έτους.

Δεν υπάρχει το παραμικρό που να θυμίζει (αρνητικά) τα Vista. Ίσως τα καλύτερα windows ever από την εποχή των 2000.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ισχύει για όσους αγόρασαν καινούργιο λάπτοπ μέσα στο διάστημα από 26 Ιουνίου 2009 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2010.
    "Purchase a Toshiba laptop running Windows Vista® Home Premium, Business or Ultimate from June 26th, 2009 through January 31st, 2010."

Δες το εδώ, κάτι έπαθε το Ελληνικό site και δεν μου ανοίγει τη σελίδα που το γράφει στα Ελληνικά.

Ώπ....καλή φάση, σ'ευχαριστώ.

Θα τα βάλω στο laptop...να δούμε πόσο καλύτερα θα είναι τα 7άρια. Τα βίστα ήθελα να τα αποφύγω...

Έγινε η παραγγελία.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

σαφως και τα windows 7 ειναι καλυτερα απο τα σβηστα δεν το συζηταμε. θυμαμαι τι φορματ στο φορματ πατησα για τα σβηστα και γυρισα παλι στα σταθερα ΧΡ 64 bit SP2. (αν ειχες SP3 τον ηπιες ανουσιο) και αυτο γιατι με τα 32 bit xp αναγνωριζουν ως 3 GB ram οχι παραπανω αλλα με τα 64....8 εχεις? 8 θα δει. εχω c: kai D: και εχω και windows 7 και xp.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    όταν μιλάμε για leopard, εννοούμε και την τιμή του hardware, όχι μόνο του λειτουργικού, γιατί πάνε παρέα έτσι κ αλλιώς...

όσο για το καλύτερο λειτουργικό, δεν αρκεί κάποιο (σαν αυτα της mac) να μην κολλάει, να πάει σφαίρες και να είναι σχετικά απλό. το σημαντικότερο είναι να είναι συμβατό κ με πάντα σε θέμα προγραμμάτων... πράγμα που έχουν μόνο τα windows (δυστυχώς).
    Συζητουσα με ενα φιλο που εχει μακ..1600 ευρω πολυ ικανοποιημενος και πανω σαυτο που λες εχει κατεβασει τα windows και ο,τι δεν παιζει με μακ,το τρεχει απο εκει..

Αυτο που μου αρεσε απο οσα μου ειπε ηταν η ταχυτητα και η ασφαλεια που εχει.Χαρακτηριστικα μου ειπε πως δεν εχει καν antivirus και νιω8ει πιο ασφαλης απο τα windows..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Σβήστα :rotflmao: ...

Εσύ παληκάρι μου είσαι 64μπιτος από nickname.
    :rotflmao: :rotflmao:

Για να ρωτήσω κάτι καλέ...

1.Αν βάλω 4G ram αντί για 3 που έχω τώρα,και τρέξω τα 64'αρια,θ' αξίζει τον κόπο;

2.Είναι τέλος πάντων τέλος πάντων προτιμώτερα τα 64 από τα 32 ή δεν τρέχει τίποτα;

3.Υπάρχει περίπτωση,πρόγραμμα που δουλεύει στα 32,να μην δουλεύει στα 64;

4.Να τού βάλω φωτιά να το κάψω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    το έκαμα το μονοπάτι αλλά βλέπεις κάτι που δε βλέπω μάνα μου?

Μαγκάιβερ ευχαριστώ
    Στα ΧΡ αν θυμάμαι καλά αν ήταν 64μπιτο θα στα properties του συστήματος

έγραφε Windows XP 64bit ! To ξαναλέω αν θυμάμαι καλά!!

Στα βίστα πάντως είτε είναι 32 ή 64bit το γράφει!

Όνομα:	untitled3.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	68,1 KB 
ID:	179530

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    :rotflmao: :rotflmao:

Για να ρωτήσω κάτι καλέ...

1.Αν βάλω 4G ram αντί για 3 που έχω τώρα,και τρέξω τα 64'αρια:Υπάρχει περίπτωση,πρόγραμμα που δουλεύει στα 32,να μην δουλεύει στα 64;
    Όχι. Τα 64μπιτα λειτουργικά υποστηρίζουν και 32. Και η μνήμη δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    2.Είναι τέλος πάντων τέλος πάντων προτιμώτερα τα 64 από τα 32 ή δεν τρέχει τίποτα;
    Η 64-bit αρχιτεκτονική έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι της 32-bit. Χειρίζεται πολύ καλύτερα μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στα περισσότερα bits κτλ κτλ. Τίποτα που θα προσέξει ο μέσος χρήστης, αν θες τη γνώμη μου. Υπάρχουν και μειονεκτήματα βέβαια, αλλά και πάλι τίποτα τρομερά σημαντικό. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τα 64 bits σε εφαρμογές, παιχνίδια, οτιδήποτε, τότε θα φανεί η διαφορά.
    Life begins at 45°.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Όχι. Τα 64μπιτα λειτουργικά υποστηρίζουν και 32. Και η μνήμη δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Η 64-bit αρχιτεκτονική έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι της 32-bit. Χειρίζεται πολύ καλύτερα μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στα περισσότερα bits κτλ κτλ. Τίποτα που θα προσέξει ο μέσος χρήστης, αν θες τη γνώμη μου. Υπάρχουν και μειονεκτήματα βέβαια, αλλά και πάλι τίποτα τρομερά σημαντικό. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τα 64 bits σε εφαρμογές, παιχνίδια, οτιδήποτε, τότε θα φανεί η διαφορά.
    Merci bien!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ρε παιδια... Αν ο επεξεργαστης ειναι 64bit, τοτε απο τα vista ναι και μετα, ηταν τα πρωτα λειτουργικα που μπορουσαν να το εκμεταλευτουν. Τα xp ετρεχαν σε 32bit, θελοντας και μη. Δεν επιλεγουμε οτι γουσταρουμε. Στους 32bit επεξεργαστες απλα δε μπορουμε να επιλεξουμε την εκδοση x64! Η intel δεν εχει 64μπιτους επεξεργαστες. Μονο η AMD.

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέα windows
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2005, 15:18
  2. ΝΕΑ Windows Χp.
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 17:45
  3. η χρησιμότερη λειτουργια των windows
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ