Να κάνω 1 "χαζή" ερώτηση......
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιας μορφής μαζικής διαμαρτυρίας ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskar1
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mπααααα οι περισσοτεροι εχουν μοντελα after 2008 κατι λιγοι που εχουν μεινει με τα παλαιοτερα θα τα αλλαξουν και ολα θα ειναι μια χαραΑρχικά δημιουργήθηκε από vaskar1
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιας μορφής μαζικής διαμαρτυρίας ?![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δλδ εγώ πέρυσι έδωσα 46Ε και φέτος θα δώσω 28 ρε παίδες?07 μοντέλο 500ρι..
οΕο?
Σωστό μέτρο μπράβο μπράβο..
Εμένα στην άδεια αναγράφει εκπομπές ρίπων κτλ κτλ..άρα έχει κάποιο νόημα το θέμα. Σε αντίστοιχα κυβικά παλαιότερο του 05 (που κοιτάζαμε το ΚΤΜ του camen) τέτοια στοιχεία δεν αναγράφονται...άρα σκάσε 96Ε ΘωμάXAX
Επίσης κάτι δίχρονα με παπούδες του 1800 που δε βλέπεις την πινακίδα τους απ την καπνούρα..πούλους..
Να λέμε και κανα μπράβο..όλα φοροεισπρακτικά τα βλέπετε..οτι κάνει 0 τα τέλη σε άπειρα μηχανάκια 0-300cc απο 05 και μετά δε το είδε κανείς?Κάποιοι δε θα πληρώσουν καν..
Αυτοί που γεμίζουν λάδια τους δρόμους και τσακιζόμαστε, ρύπανση το περιβάλλον, ας πληρώσουν παραπάνω κύριοι..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Στον επομενο ελεγχο ας πει καποιος στο μπατσο οτι ειναι ειδος πολυτελειας δηλαδης ειναι για τους φραγκατους και γιαυτο και δεν το εχω κρανος να φορεσω να δουμε τι θα γινει![]()
![]()
τι ειδος πολυτελειας ρε χαιβανι, στο λιντλ κ το αλεξ πακ 50? τα εχουν!!!!
θα σου πει ο μπατσος κ θα σου δωσει το πολυχρωμο χαρτακι.......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Γιαυτο αυτος ειναι μπατσος και εγω υπουργος οικονομικων
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Δλδ εγώ πέρυσι έδωσα 46Ε και φέτος θα δώσω 28 ρε παίδες?07 μοντέλο 500ρι..
οΕο?
Σωστό μέτρο μπράβο μπράβο..
Επίσης κάτι δίχρονα με παπούδες του 1800 που δε βλέπεις την πινακίδα τους απ την καπνούρα..πούλους..
Να λέμε και κανα μπράβο..όλα φοροεισπρακτικά τα βλέπετε..οτι κάνει 0 τα τέλη σε άπειρα μηχανάκια 0-300cc απο 05 και μετά δε το είδε κανείς?Κάποιοι δε θα πληρώσουν καν..
Αυτοί που γεμίζουν λάδια τους δρόμους και τσακιζόμαστε, ρύπανση το περιβάλλον, ας πληρώσουν παραπάνω κύριοι..
Δηλαδή η χρονολογία είναι το κριτήριο??? Άν είναι ας πούμε πριν το 1995... θεωρείς οτι είναι και άχρηστο, και χάνει λάδια και ρυπαίνει????![]()
Μάλλον δεν έχεις δει μοτοσυκλέτες 20ετίας και΄βάλε, από μοτοσυκλετιστές που σέβονται τον εαυτό τους και αγαπάνε τις μηχανές και τις διατηρούν σε άριστη κατάσταση. Αν το κράτος ήταν σωστό και αυτό το μέτρο δεν ήθελε να είναι φοροεισπρακτικό, τότε ας έφτιαχνε ΚΤΕΟ για τις μηχανές...
Οσο για το φίλο πιο πάνω που ρώτησε για μορφή διαμαρτυρίας.... δυστυχώς φίλε μου... ο καθένας από ότι βλέπεις κοιτάει την πάρτη του.... Αυτός που του μειώθηκαν 20 ευρώ τα τέλη και πανυγηρύζει λες και σώθηκε από σεισμό και πλυμμήρα δεν πρόκειται να παρουσιαστεί και να υποστηρίξει κανέναν διαμαρτυρόμενο... βλέπεις γλύτωσε 20 ολόκληρα ευρώ....![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
τις έχουμε δει όλοι να γεμίζουν αμόλυβδη και να ξερνάνε υπέροχο καυσαέριοΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
(...)Μάλλον δεν έχεις δει μοτοσυκλέτες 20ετίας και΄βάλε(...)![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τις έχουμε δει όλοι να γεμίζουν αμόλυβδη και να ξερνάνε υπέροχο καυσαέριο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τις έχουμε δει όλοι να γεμίζουν αμόλυβδη και να ξερνάνε υπέροχο καυσαέριο![]()
Αυτό που δεν βλέπεις να φοβάσαι...
τουλάχιστον τα Euro-3 μηχανάκια, αν δεν τους αλλάξουμε εξάτμιση, δε ρυπαίνουν τόσο, πώς να το κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Αυτό που δεν βλέπεις να φοβάσαι...
αφού νομίζεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα....
![]()
έχεις κάτι να πεις ή απλά απαντάς για να έχεις την τελευταία κουβένταΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
αφού νομίζεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα....
![]()
![]()
ρυπαίνουν ή όχι τα δίκυκλα;
ρυπαίνουν ή όχι περισσότερο τα παλιότερα και μεγαλύτερου κυβισμού δίκυκλα;
τώρα αν το πηγαίνεις στο ότι δε θα έπρεπε να είναι αυτό το κριτήριο για τα τέλη, πρότεινε κάτι![]()
Οντως δεν πρέπει να είναι αυτό το κριτήριο....
Πλήρωνε τώρα κι εσύ κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι...
και όσο πιο πολλά πληρώνουμε ....
τόσο πιο καθαρό θα είναι το περιβάλλον... (το ανέκδοτο του μήνα)....
Τι να προτείνω εγώ ή εσύ... μήπως θα μας ακούσει κανένας? εκτός από την παρέα εδώ ή έξω? Είπα κάτι για ΚΤΕΟ αν δεν το πρόσεξες.... τώρα αφήστε όλοι την οικολογικομανία που σας έχει πιάσει....
τόσα χρόνια που πληρώνω μήπως είδα και κανα δρόμο της προκοπής?
ή κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί τα λεφτά των τελών κυκλοφορίας?
ή είδες εσύ και είσαι ευχαριστημένος?
Λέμε να μην την αφήσουμε αν δε σε πειράζει, γιατί δεν είναι μανία, αλλά ανάγκηΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
[...]τώρα αφήστε όλοι την οικολογικομανία που σας έχει πιάσει....[...]
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais