Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 101

Θέμα: Καταδίκη πεζού για Θανατηφόρο!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ
    Φυσικά και πρέπει.

Όταν όμως ο οδηγός τηρεί τον ΚΟΚ και ο ΠΕΖΟΣ τον παραβιάζει και προκαλεί ατύχημα ποιός φταίει;;;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παλαιότερα που ανεβοκατέβαινα την Συγγρού καθημερινά, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ένας ανεκδιήγητος που κάθε απόγευμα έκανε jogging στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού
    Αμέτρητες φορές είχα δει αυτοκίνητα, είτε να πέφτουν στα φρένα, είτε να κόβουν δεξιά για να τον αποφύγουν.
    Εχω καιρό να τον δώ βέβαια, και δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση αν τον έστειλε κάποιος στον άλλο κόσμο.

ΥΓ: Για να μην συζητήσουμε για τους κρετίνους που πηδάνε την διαχωριστική της Συγγρού αντι να περπατήσουν 100 μέτρα μέχρι την υπόγεια διάβαση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?ειστε με τα καλα σας???? ποσων ειστε???? 3????

ξερετε ποσες φορες μου εχει πεταχτει κρυμμενο πιτσιρικι στην μεση του δρομου? τι να προσεξω? την κρυσταλλινη σφαιρα μου?? και με 10 να πηγαινω αν πεταχτει στο ενα μετρο θα το χτυπησω...ειναι θεση αδυνατον να το αποφυγω...

και απειρες αλλες φορες που το καθε κοιμισμενο γιδι πεταγεται στην μεση του δρομου απο το πουθενα σαν να μην υπαρχει αυριο...μαλακισμενες γκομενες με τα κινητα σκουλαρικι,κουστουματοι με χαρτοφυλακες και χιλιοι δυο αλλοι αυτοχειρες...και δεν μιλω για διαβασεις...μιλω για την μεση του πουθενα...

εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα...

ειπαμε οκ...προσεχουμε...και κοβουμε σε φαναρια και διαβασεις...αλλα ελεος...να υπαρχει και μια λογικη σε αυτα που γραφουμε...

Πες τα γιατι ξεφυγαμε λιγο νομιζω....
    +1000
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

ΥΓ: Για να μην συζητήσουμε για τους κρετίνους που πηδάνε την διαχωριστική της Συγγρού αντι να περπατήσουν 100 μέτρα μέχρι την υπόγεια διάβαση.
    και καποιοι κανουν σμπαραλια gsxr και τα κοκκαλα τους...

αλλα συφφωνα με τον λιακο ... ειναι πεζοι και αθωοι
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    θα εγραφε στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ '' ΠΟΣΤ ... αυτα που λες ...

πανε τα χαγιαμπουσα με 30 χλμ ??? νομιζα τα 240 ειναι το κατωτατο οριο :rotflmao: :rotflmao:
    ημουν με gsxr 400 ,πεταχτηκε το μωρο κι απλως εστριψα δεξια κυριολεκτικα ενστικτωδως...για φρενα δεν το συζηταμε καν...τα πατησα οταν βρεθηκα στα παρκαρισμενα κι εσκασα με το μουτρο πανω σε ενα απ' αυτα...

300 χιλ.δρχ. το κοστουμακι,το οποιο φυσικα πληρωσε ο μπαμπας του μωρου αφου σφαλιαρισε μπροστα μου την γυναικα του...(εμεναν ακριβως απο πανω και κατεβηκε μολις με ακουσε να γκαριζω)...

δεχομαι το οτι χρειαζεται απειρη προσοχη απο ολους μας ειτε οδηγουμε μηχανακι ειτε αυτοκινητο...αλλα ο κοκ ισχυει για ολους...οδηγους και πεζους...ειτε μας αρεσει ειτε οχι...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?ειστε με τα καλα σας???? ποσων ειστε???? 3????

ξερετε ποσες φορες μου εχει πεταχτει κρυμμενο πιτσιρικι στην μεση του δρομου? τι να προσεξω? την κρυσταλλινη σφαιρα μου?? και με 10 να πηγαινω αν πεταχτει στο ενα μετρο θα το χτυπησω...ειναι θεση αδυνατον να το αποφυγω...σε συγκεκριμενη περιπτωση εχω φαει και τα μουτρα μου για να μην το σκοτωσω...ειχε πιασει την παρλα η ηλιθια η μανα του με μια φιλη της κι αυτο ειχε κρυφτει πισω απο αμαξι και πεταχτηκε ξαφνικα στην μεση του δρομου...το παιζε ανετη μεχρι που της ειπα τι λουλουδια αρεσουν στο μωρο για να του πηγαινει στον ταφο οταν πια το πατησουν...εκλαιγε η ηλιθια με μαυρο δακρυ...ενημερωτικα λιακο πηγαινα με 30...φυσικα αν το χτυπουσα θα φταιγα ε?

και απειρες αλλες φορες που το καθε κοιμισμενο γιδι πεταγεται στην μεση του δρομου απο το πουθενα σαν να μην υπαρχει αυριο...μαλακισμενες γκομενες με τα κινητα σκουλαρικι,κουστουματοι με χαρτοφυλακες και χιλιοι δυο αλλοι αυτοχειρες...και δεν μιλω για διαβασεις...μιλω για την μεση του πουθενα...

εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα...

ειπαμε οκ...προσεχουμε...και κοβουμε σε φαναρια και διαβασεις...αλλα ελεος...να υπαρχει και μια λογικη σε αυτα που γραφουμε...

Πες τα ρε φιλε, φωναξε τα γιατι καποιοι ειναι 100 χρονια πισω, και νομιζουν οτι κυκλοφορουμε με αμαξες και αν τραβηξουμε τα γκεμια σταματαμε στο λεπτο.
    Μπραβο σε αυτον που δικασε τον πεζο, αν και ηταν πολυ επιεικης, αλλα ειναι μια αρχη για να συμαζευτουνε τα διποδα βοδια.
    Και οσον αφορα τον κοκ, το οτι υπαρχει δεν σημαινει οτι δεν θελει αναθεωρηση.
    Αλλα αν δεν ανανεωθουν τα μαλακισμενα μυαλα, δεν υα σταματησω να μαζευω καθε μερα ατυχους μοτοσυκλετιστες που σεβαστηκαν την ζωη του αλλου που πεταχτηκε, και θυσιασαν την δικια τους ζωη.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    στην χώρα όπου ο ΚΟΚ έχει καταντήσει απλό εργαλείο εξεύρεσης και απόδοσης ευθυνών ΜΕΤΑ την στραβή, η ουσιαστική ευθύνη για ένα ατύχημα ανήκει στους εμπλεκόμενους!!!

το ότι οι πεζοί θα περάσουν από όπου νά΄ναι και όπως νά'ναι το γνωρίζουμε!
    το ότι οι οδηγοί ΟΛΩΝ των οχημάτων οδηγούν όπως να΄ναι όπου να΄ναι το γνωρίζουμε επίσης!

και γιαυτό προσέχουμε παντού και πάντα και ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ το απίθανο να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

τι να το κάνω αν κατά τον ΚΟΚ είμαι αθώος αν είμαι στο χώμα ή ταλαιπωρούμε μια ζωή με τις συνέπειες της παράβασης ενός άλλου;....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Λιάκο, άστο ρε φίλε. Άσχετα πράμματα λες.

Χρήστος, Σέργιος και Αντώνης σου απάντησαν όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν.
    Και με παραδείγματα.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    είπα ρε πως πάντα φταίει ο οδηγός? απλά λέω πως ο αδηγός πρέπει να δίνει προταιρεότητα.
    στην Ελλάδα δεν υπάρχει με την καμία αυτό.
    πόσες φορές έχω σταματήσει στις διαβάσεις κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ακούω τους μαλάκες με παπάκια/μηχανές από πίσω να πλακώνουν τα φρένα?
    σε δρόμο που έχει κίνηση (άρα πας με προσοχή) και συνήθως είσαι στο αντίθετο (άρα και πάλι δεν πας ανέμελος)

τώρα για τους κουλούς που περνάνε τη Συγγρού κάθετα (μην ξαναρχίσουμε βέβαια για τα όρια στη Συγγρού) ... εκεί φυσικά δεν φταίει ο οδηγός αλλά θα υπο κ.σ. πρέπει να έχεις το νου σου.
    γιατί μπορεί να είναι μαλάκας να περάσει αλλά κι εσύ θα πρέπει να πηγαίνεις με τη λογική ταχύτητα και όχι σπασμένος ώστε να τον αποφύγεις ίσως.

εγώ πάλι πως τα έχω καταφέρει 2 φορές και έχω κοκαλώσει σε κίνηση και ο πεζός πετάχτηκε στο μέτρο? ίσως ήταν επειδή είχα το νου μου γιατί πετάχτηκε από φορτηγό τη μια και λεωφορείο την άλλη. ίσως γιατί όταν είμαι σε κίνηση κοιτάζω και πάνω από τα αμάξια να βλέπω τι γίνεται μπροστά μου.

επίσης ξαναλέω και δεν λέτε να το καταλάβετε... οι οδηγοί ξέρουν τον ΚΟΚ (υποτίθεται....) γιατί έχουν δώσει και εξετάσεις για να πάρουν το δίπλωμα... ο πεζός δεν έχει την παιδεία.

reinmaster πως το έπαθες και πήγαινες τόσο σιγά? φόραγες καλτσόν? δεν θα ήταν κάνα v-strom ή tdm κοντά ίσως.....

οτι ναναι λεμε...με την λογικη καποιον πρεπει να μην εχουμε ρευμα σπιτι μας γιατι μπορει να παθουμε ηλεκτροπληξια...οι πεζοι εχουν 100% προτερεοτητα στα σημεια οπου τους επιτρεπετε να κυκλοφορουν πανω στον οδοστρωμα...οδωστρομα/δρομος οχι ΠΕΖΟδρομιο....καποια ρυθμιζονται με φαναρι...καποια με γραμμες...ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...οπουδηποτε αλλου ειναι παρανομοι....αυτο λεει ο ΚΟΚ αυτο ειναι....απλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει η καταλληλη παιδεια απο τους μεγαλους (που ενα 90% ξερει οτι στο πρασινο περνας και στο κοκκινο σταματας) και αυτο γινετε και προτυπο και για τα παιδια τους...

@Λιακο τα παιδακια πρεπει να παιζουν στην παιδικες χαρες η στα κεντρα αθλησης και οχι στον δρομο...

reinmaster
    αν προσεχεις στον δρομο οσο προσεχεις και στην αντιγραφη,ειλικρινα φοβαμαι να σε πετυχω εν κινησει...

δεν εχω φορεσει καλσον για να ξερω πως θα αντιδρουσα φορωντας το...αλλα ειναι προφανες οτι εσυ ξερεις κατι τις παραπανω...

vstrom και tdm ποτε δεν ειναι διπλα μου...ειναι παντοτε κανα δυο μερες πισω...

σοβαρεψου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    1ον) ο πεζός δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τον ΚΟΚ.
    2ον) ο πεζός στη διάβαση έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα.
    1) Οταν είναι ενήλικος τα βασικά του ΚΟΚ πρέπει να τα ξέρει! Στην περίπτωση που θα έχει και
    κάποιο δίπλωμα για οτιδήποτε τροχοφόρο όχημα ΔΕΝ υπάρχει καμιά δικαιολογία!

2) Κάτι λάθος κάνεις ! Οταν στη διάβαση υπάρχει φανάρι και είναι κόκκινο για τον πεζό είναι υποχρεωμένος
    να περιμένει το φανάρι να γίνει πράσινο και μετά να περάσει!

?
    το πιτσιρίκι το 10χρονο πρέπει να ξέρει τον ΚΟΚ?

Επτά χρονών ήμουνα στην πρώτη δημοτικού όταν μας είχαν φέρει κάτι μεγάλα βιβλία με μεγάλες εικόνες
    τα οποία τον μόνο σκοπό που είχαν ήταν να μας μάθουν τις βασικές αρχές κυκλοφορίας στην
    πόλη...
    Να μην πετάω τα σκουπίδια όπου να 'ναι, να ''προσέχω'' τον ''γρηγόρη'' και τον ''σταμάτη'' κι' άλλα τέτοια διάφορα!
    Μας τα είχαν δανείσει για περίπου ένα μήνα, το θυμάται κανείς αυτό????

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force

το δεκαχρονο πιτσιρικι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ασυνοδευτο στο δρομο ...αλλα με την υπευθυνη μαμα του , που οφειλει να ξερει τον κοκ ... και η ογδονταχρονη γριουλα , θα επρεπε η ιδια να ξερει και για την δικη της ασφαλεια , αυτο που λεει η λογικη ...

+ 1000

το θέμα είναι ότι υποτίθεται, εμείς που οδηγάμε, πως πρέπει να προσέχουμε.

ο πεζός μπορεί να είναι τρελός... μπορεί να θέλει να αυτοκτονήσει....
    μπορεί να είναι τυφλός και το φανάρι να μην έχει προειδοποίηση.. μπορεί να είναι άτομο με διανοητικές δυσκολίες.... χίλια μπορεί. δεν πάβει να είναι πεζός... να μην χρειάζεται να ξέρει τον ΚΟΚ και πρέπει να έχει προτεραιότητα. και υποτίθεται πως όταν θα δεις πεζό πρέπει να σταματήσεις κι ας έχεις πράσινο (πολύ απλά για να μην τον σκοτώσεις) και οι πίσω σου να έχουν μια απόσταση ασφαλείας κτλ...

αλλά είμαστε στο Ελλάντα.
    Αμα είναι τέτοιο άτομο με προβλήματα σαν αυτά που αναφέρεις πρέπει να συνοδεύεται !

Και ρε φίλε φτάνει αυτό με το Ελλάντα και το Ελλαδιστάν αν δε σου αρέσει η Ελλάδα ξενιτέψου!!
    Σκεφτείτε λίγο μερικοί πριν αμολήσετε την όποια πατάτα!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2012, 10:23
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 11:54
  3. Μάρτυρας για θανατηφόρο
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 12:38
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58