Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 127

Θέμα: Tο άγνωστο ελληνικό ολοκαύτωμα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Οπως δεν ξεχνάμε τι έχουν κάνει όλοι οι λαοι δεν ξεχναμε τι έχουν κάνει και οι Τουρκοι (σε μας και άλλους λαους).

Το θέμα ειναι να μην ακροδεξιιζουμε.
    Το να λές ότι οι Τούρκοι κατέσφαξαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους έλληνες είναι ακροδεξιισμός; Δεν νομίζω.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    δεν το ειπα για σένα και ουτε καν για τον IDI και το ποστ του.

ειμαι σιγουρος οτι καταλαβενεις την διαφορα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    τωρα αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο

ακροδεξιισμος ειναι να σου λεει ο Παπους και η Γιαγια σου τη ζωη του..... και να κλαις?????

ρε α σιχτιρ κομπλεξικοι!!!!!!

αντε να συμπαρασταθητε στους πολιτικους κρατουμενους στη Γουατεμαλα και στο Μπακγλαντες να αποκτησει νοημα η ζωη σας

τολματε να βαζεται στο ιδιο καλαθι τις ΣΦΑΓΕΣ των προγωνων σας με οτι μαλακια ειδατε σε ταινιες

μηδενιστες - προοδευτικοι του κωλου

Ήρεμα Γιωρίκα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    τωρα αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο

ακροδεξιισμος ειναι να σου λεει ο Παπους και η Γιαγια σου τη ζωη του..... και να κλαις?????

ρε α σιχτιρ κομπλεξικοι!!!!!!

αντε να συμπαρασταθητε στους πολιτικους κρατουμενους στη Γουατεμαλα και στο Μπακγλαντες να αποκτησει νοημα η ζωη σας

τολματε να βαζεται στο ιδιο καλαθι τις ΣΦΑΓΕΣ των προγωνων σας με οτι μαλακια ειδατε σε ταινιες

μηδενιστες - προοδευτικοι του κωλου
    να υποθεσω οτι τα παραπανω δεν ειναι για μενα ?

σωστα ? ή να το πάμε διαμάχες ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

να υποθεσω οτι τα παραπανω δεν ειναι για μενα ?

σωστα ? ή να το πάμε διαμάχες ?
    αντε κανε καμια διαμαχη μονος σου... βαριεμαι και απαξιώ

αν ήθελα να σε τσιγκλισω για διαμαχη θα μπορουσα ανετα φίλε.

αν βαριεσε την κουβεντα μαζι μου ειναι δεκτο.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

αν ήθελα να σε τσιγκλισω για διαμαχη θα μπορουσα ανετα φίλε.

αν βαριεσε την κουβεντα μαζι μου ειναι δεκτο.
    ναι βαριεμαι με εσενα και οποιοδηποτε αλλο μηδενιστη.... ξερω τι θα μου πεις ...απο χθες ...και I DO NOT GIVE A FUCK

χαλαρωσε... εγω κανω κουβεντα. Αν ξερεις απο χθες τι θα σου πω δεν έχει νοημα να μου μιλάς.

Επισης νομιζα οτι μονο εγω έχω το κληρονομικο χαρισμα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    δεν έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό μάλλον.....

όπως πχ ότι ποτέ Ιταλός, Γάλλος, Ισπανός, Ελβετός, Σουηδός, Νορβηγός κλπ κλπ δεν βίασε ομαδικά κοπέλες 12-13 χρόνών πριν τις ξεκοιλιάσουν, δεν αποκεφάλισαν παιδάκια 3-4 χρονών.....

Καλό θα είναι σε θέματα ιστορικής σημασίας αλλά και εθνικής να διαβάζουμε πριν μιλάμε....

Για την ιστορία, το 1995 στην Independent στην Αγγλία δημοσιευτηκε φωτογραφία Τούρκων στρατιωτών με ΚΕΦΑΛΙΑ κούρδων στα χέρια και στα πόδια τους. 1995 όχι 2.000 πχ πριν 10 χρόνια δλδ. 1.000 χρόνια ιστορίας έχουν σαν λαός (πριν στις στέπες της Μογγολίας ήταν μάλλον κανίβαλλοι) και μέσα στο αίμα είναι..... Ούτε καρφίτσα δεν έχουν βάλλει στον πλανήτη.... και να εξαφανιστούν σαν είδος δεν θα λείψουν σε κανένα... και οι τουρκόσποροι που μιλάνε για φιλίες των λαών και παρόμοιες @@ιες κάποιοι τους τα χώνουν από πίσω.....

Αυτά για να μην κοιμόμαστε
    Οι σφαγες με τραβανε σα μαγνητης, μη μου λες ιστοριες για αγριους.Μαλλον εχω διαβασει πιο πολλα βιβλια απο οσα επρεπε.
    10 χρονια πριν οι τουρκοι με τα κεφαλια των κουρδων

10 χρονια πριν οι τσετσενοι δεμενοι πισω απο τα τανκ των ρωσων μεχρι να πεθανουν απ'το γδαρσιμο.

4 χρονια πριν εκατονταδες ταλιμπαν σαπισαν στριμωγμενοι αιχμαλωτοι σε κοντεινερ,αλλα οι αμερικανοι ειναι βλακες και δεν ειχαν αναψει το αιρκοντισιον,οποτε δεν μετραει.

2 χρονια πριν λειωμενοι ιρακινοι απο τα τανκ ,αλλα ειπαμε ,ειναι παραπλευρες απωλειες.και δε θα λειψουν και σε κανενα,εγω αυτους ουτε που τους ηξερα.

55 χρονια πριν τα κεφαλια των ελληνων του εμφυλιου στις κολονες των πλατειων

55 χρονια πριν ενα καλο εγγλεζακι στον σταθμο της λαμιας ειχε εναν ανταρτη στο πλακοστρωτο ,του κοψε με το μαχαιρακι του οτι εξειχε απο το κεφαλι του,επειδη ο αλλος ηταν πεισματαρης και δε μιλαγε

1921 ο Μυριβιλλης ,μαρτυρας ομαδικου βιασμου τουρκαλας απο 12 ελληνες ,αλλα θα μου πεις εξαιρεση.

Τα των τουρκων τα ξερουμε καλα,τα δικα μας τα ξερουμε;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μπερδεύεις τις μεμονομένες ακρότητες κάποιων με τις πολύ καλά οργανωμένες ΜΑΖΙΚΕΣ εκκαθαρίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ΑΘΩΩΝ από κάποιο λαό.....

Σε πολέμους φυσικά και διαπράττονται εγκλήματα..... Από την φύση του ο πόλεμος ξυπνά τα πιο βίαια και φριχτά ένστικτα στον άνθρωπο - κι αν κάποιος είναι και λίγο περισσότερο "άγριος" από τους υπόλοιπους, προβαίνει σε ακρότητες που σε ανατριχιάζουν.....

Σε πόλεμο όμως..... Οι Πόντιοι και οι Αρμένιοι δεν ήταν σε κανένα πόλεμο..... Μέσα στα σπίτια τους τους σκότωσαν.... και τους υπόλοιπους στα τάγματα εργασίας.....

parakolouthw kai diavazw alla akri den vgazw...

ara na rwtisw...

ti thelete na ginei? pio apotelesma tha sas ikanopiouse?

1. to na epistrepsoun ta edafi ktlp tis vizadinis autokratorias stous sigxronous ellines to vrisko kati parapanw apo outopiko.. ektos kai an kanoume polemo
    2. to na apodextoun oi tourkoi ta eglimata tous kai na dosoun apozimiwseis exei mia logiki alla meta apo tosa xronia... kai ti apozimiwseis na dosoun dld? edw oi germanoi kai kanoun tis papies...
    3. to na thimomaste to poso kakoi itan oi tourkoi twte, twra kai pada ti pera apo fanatismo kai pollemo borei na epiferei?

me alla logia pera apo tin exthrotita kai ton polemo ti exete na prosferete? ektos kai an theorite oti o polemos me tous tourkous (or opious allous) einai kati kalo...

an pisteuete oti oi tourkoi (oloi anejeretos) einai to katakathi tou kosmou kai oti tha eprepe na afanistoun apo prosopou gis parte ena oplopolivolo, maxeri or oti allo kai pigenete mesa stin poli kai parte osous borite mexri na sas skwtosoun...

giati einai allo pragma na thimomaste tin istoria kai na simbonoume ta vasana twn progonwn mas kai allo na prospathoume na vroume logous na diaxeoume misos kai exthra...

p.s. oloi oi euporoi kai aneptigemnoi laoi tis evopis exoun poli aima sta xeria tous kai stin istoria tous... bori ektos evropis alla exoun faei poli kosmo gia na ftiajoun tis autokratories tous...

προσπαθω να καταλαβω ποσο μαλακας μπορει να εισαι να μπαινεις σε ενα ποστ ιστορικης μνήμης και τιμης σε χιλιαδες ανθρώπους που χάθηκαν, βασανιστικά, σφαγιαστικά, βιάσθηκαν, κυνηγήθηκαν, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΚΑΝ και ξεριζώθηκαν... και ποσες ακομα γενιες ζουν «σκλαβωμενοι» και φιμωμένοι....

και να προσπαθείς να μειώσεις μια ιστορική αλήθεια γιατι σε χαλάει η μνημη....

στα ματια σου μπορει να ειναι «ακομα μια βαρβαρότητα των μεγαλων των τρανών και τα αρχίδια μας κουνιούνται» αλλα για αλλους ειναι οι χαμενοι προγονοι τους και οι ριζες τους ΟΚ????

Μίλησε κανενας για πολεμο ρε γκαβάδι????? Διαβασες τα κειμενα στις πρωτες σελιδες???? Σε πληροφορώ οτι ειναι γραμμενα απο μερικους απο τους πιο φιλειρηνικούς ανθρώπους στην Ελλαδα.

Εσυ τι θελεις ??? να ξεχασω???? Το να ξεχασω δε παιζει και προτιμω να σου ριξω 100 μπουνιδια να συνέλθεις και να δεις μπροστά σου παρα να προδοσω τα πιστευω μου .... γιατι???? για την δήθεν 'φιλειρηνική σου διαθεση' (my ass) που ουσιαστικα θελει να ισοπεδώσει τα παντα και να ξεχασουμε ??? εισαι ΟΚ τωρα??? το πιασες???

Δε ξερω ποσο ακομα θα απανταω με νηφαλιότητα ... πραγματικα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    προσπαθω να καταλαβω ποσο μαλακας μπορει να εισαι ........

Μίλησε κανενας για πολεμο ρε γκαβάδι????? ...........
    Δε ξερω ποσο ακομα θα απανταω με νηφαλιότητα ... πραγματικα....
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Δεν ειναι θέμα ικανοποίησης sonic22
    μην το πάμε αλλου , θέμα μνήμης ειναι
    και εθνικής υπεριφάνειας σαν λαός ...
    Μην τα μπερδεύεται τα πράγματα περισότερο απο οτι είναι ...

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωταθλημα supermoto
    από ctpanoramix στο forum Αγωνιστικά νέα