έγινε φιλαράκο![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
νταν και απο μενα
οι ερωτωαπαντησεις που αφορούν τις αντιδράσεις με πράξεις βιας σε δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν καλο στατιστικο δείγμα μέσω internet-questionnaire.
1-3% υπολογίζω οτι τα άτομα που αντιδρούν βίαια και έντονα μετα απο δικαστικές αποφάσεις χρησιμοποιούν συχνά internet
![]()
Τον Πανά έχει καθηγητή???:rotflmao:
Anyway, απάντησα κι εγώ!!!
Δεν ξέρω ποιος είναι ο καθηγητής του.Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Τον Πανά έχει καθηγητή???:rotflmao:
Anyway, απάντησα κι εγώ!!!
Ποιος είναι ο Πανά;
Θα του το πώΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
οι ερωτωαπαντησεις που αφορούν τις αντιδράσεις με πράξεις βιας σε δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν καλο στατιστικο δείγμα μέσω internet-questionnaire.
1-3% υπολογίζω οτι τα άτομα που αντιδρούν βίαια και έντονα μετα απο δικαστικές αποφάσεις χρησιμοποιούν συχνά internet
![]()
σε πλυθησμο που α)εχει προσβαση σε ιντερνετ,β)το χρησιμοποιει σε τακτικη βαση,γ)εχει ειδικο ενδιαφερον σε ενα αντικειμενο κατα βαση χρηστων μεχρι 45 ετων μονο για τυχαιο δειγμα δεν μιλαμε αλλα για δειγμα ευκολιας,εγω απλα το ανεφερα για το εχει υποψιν ο φιλος του sergiossm για την ερευνα του.και δεν μιλαω καν για την σχεση δειγματος με θεμα(οπου μιλαει για νομικα θεματα και υπαρχουν κι εκει διαφορα να ειπωθουν).επισης μετραει αλλοτε σταση και αλλοτε αντιδραση σε προς καποιο θεμα,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.αυτα και τελος το σπαμ απο μενα,βοηθησα κι εγω στην μελετη btwΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το δείγμα είναι απόλυτα τυχαίο
τα αποτελέσματα θα ηταν διαστρεβλωμένα ΑΝ έδινε τα ερωτηματολόγια σε συνδέσμους (που έχουν σχέση με το αντικέιμενο της μελέτης άρα και δεν θεωρούνται αντικειμενικά τα αποτελέσματα...όχι ότι αυτα εδω θεωρούνται αλλά λεμε τωρα)
το ότι οδηγάμε μηχανες δεν εχει απολύτως καμια σχεση με το ποδόσφαιρο και την ομάδα που υποστηρίζουμε...πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα
αν αφορούσε οδήγηση σχετικά με μοτοσυκλέτες θα ήταν "επιλεγμένο" δείγμα![]()
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ναι,Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το δείγμα είναι απόλυτα τυχαίο
οπως και ο γαυρος παιρνει τα πρωταθληματα ΧΩΡΙς σπρωξιμο:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ένας ψυχοπαθής καθηγητής στατιστικής στην ΑΣΟΕΕ (τον έχουν δείξει και στο ράδιο αρβύλα για το χαοτικό του γραφείο), Ολυμπιακός, κατά καιρούς συνεργάτης με διάφορες αθλητικές εκπομπές (κυρίως- παλαιότερα- στο TV Magic), που βάζει όλους του τους φοιτητές να κάνουν εργασίες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, το στοίχημα και σχετικά θέματα (φυσικά τα αποτελέσματα της έρευνας τα αξιοποιεί κατάλληλα!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
[B]Δεν ξέρω ποιος είναι ο καθηγητής του.
Ποιος είναι ο Πανά;
καλα αυτος ο ανθρωπος εχει ακομα την θεση του?Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Ένας ψυχοπαθής καθηγητής στατιστικής στην ΑΣΟΕΕ (τον έχουν δείξει και στο ράδιο αρβύλα για το χαοτικό του γραφείο), Ολυμπιακός, κατά καιρούς συνεργάτης με διάφορες αθλητικές εκπομπές (κυρίως- παλαιότερα- στο TV Magic), που βάζει όλους του τους φοιτητές να κάνουν εργασίες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, το στοίχημα και σχετικά θέματα (φυσικά τα αποτελέσματα της έρευνας τα αξιοποιεί κατάλληλα!!!)
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
σορυ κιολας αλλα το θεμα της διπλωματικης δεν ειναι παντελως ασχετο με την σχολη ? (ΑΣΟΕΕ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Ένας ψυχοπαθής καθηγητής στατιστικής στην ΑΣΟΕΕ (τον έχουν δείξει και στο ράδιο αρβύλα για το χαοτικό του γραφείο), Ολυμπιακός, κατά καιρούς συνεργάτης με διάφορες αθλητικές εκπομπές (κυρίως- παλαιότερα- στο TV Magic), που βάζει όλους του τους φοιτητές να κάνουν εργασίες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, το στοίχημα και σχετικά θέματα (φυσικά τα αποτελέσματα της έρευνας τα αξιοποιεί κατάλληλα!!!)![]()
![]()
![]()
μα καλα, ειναι γαυρος και αναθετει εργασιες με σχεση την διαφθορα?:rotflmao:
![]()
![]()
δεν φοβαται ο ανθρωπας τι θα διαβασει?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
done![]()
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!