Τώρα που μπήκε κι ο sonik στη μέση προβλέπω μετανάστευση στα μέρη σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Ανέ θες να ρθεις από παε να το φάμε αλλιώς να το απαγάγωγομαι θέλει...Να το κατέχεις!!!
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Τώρα που μπήκε κι ο sonik στη μέση προβλέπω μετανάστευση στα μέρη σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Ανέ θες να ρθεις από παε να το φάμε αλλιώς να το απαγάγωγομαι θέλει...Να το κατέχεις!!!
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Να το κάνουμε 500ευρο να μάθω το κόλπο σε ένα χαρτονόμισμα μόνο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σ' ένα μήνα ακριβώς έρχομαι πάλι
πες μου πόσα 50άρικα θα έχεις![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα είναι 3 ορόφους από κάτω μου, χι-χι-χι...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
(Είναι και κανά χιλιόμετρο απ' το σπίτι μου...)![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aμανές δεν τα εξαφάνιζες δεν θα πεινουσαμέν κι εμείς ρεεεεε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιαννιό μου τσουρέκια εξαφανίζω, όχι πείνες...:rotflmao:
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ε μα τότες θα περιμένεις μέχρι τα χριστούγενναΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το πλοίο που θα φέρει και σένα αλλιώς να το ξέρεις ότι για παραλαβή ΔΕΝ ΠΑΩ!![]()
(καλά δεν ορκίζομαι κιόλας...)
τι θα παραδώσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Στειλτο μεσω Ηρακλειου και θα του το παραδωσω εγω...![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό θα παραδώσεις !! χαχαχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
![]()
![]()
Μάκη, σφαγή !
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αϊ.. γ@ργ@λήσου και ότι που μαγείρευμα κάτι ετοιματζίδικες μ@λ@κίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ένα του επεισόδιο είδα μόνο και ξεπέρασα τον Χάρρυ Πόττερ!
Επιχείρησα να κάνω δύο μαγικά μαζί και ναι κυρίες και κύριοι, το δοκιμαστικό μου στη μαγεία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ότι χρειάστηκε ήταν λίγη αυτοσυγκέντρωση, πολύ πάθος, ένα χτύπημα του αντίχειρα και ιδού!!![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ρε μ@λ@κα πνίγηκα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε Νικόλα το ίδιο έπαθα, τρεις φορές μέχρι να τελειώσει!:rotflmao:
για το κρουασάν μιλάτε ακόμα έτσι?![]()
μόνο μην απαντήσει κανείς ότι είχε λευκή γέμιση... :wacko:
@Γιαννάκη ............ aka road spirit !!!
To καλό που σου θέλω ............ όταν κατέβεις ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ...................... κατέβα με ντατσούνι φορτομένο Τερκενλή !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμπληρώνω παραγγελία..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
To καλό που σου θέλω ............ όταν κατέβεις ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ...................... κατέβα με ντατσούνι φορτομένο Τερκενλή !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ | |
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ουστ ρε, μέσα έξωΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για το κρουασάν μιλάτε ακόμα έτσι?![]()
μόνο μην απαντήσει κανείς ότι είχε λευκή γέμιση... :wacko::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Συμπληρώνω παραγγελία..
+ | |
λεπόν, δε γίνεται δουλειά έτσι....
παρακαλώ όσοι θέλουν να συμπληρώσουν το έντυπο και να το στείλουν πίσω υπογεγραμμένο :
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να συνεχίσω?![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Έμεινε καθόλου για μας ή το καταβρόχθισες όλο παλιοφαγάνα γλυκατζή;Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Να συνεχίσω?![]()
![]()
![]()
![]()
Θα'βγαζα φωτογραφία να μιμηθώ τη δικιά σου τη "μαγική" αλλά παραλίγο να φάω και τη φωτογραφική !!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έμεινε καθόλου για μας ή το καταβρόχθισες όλο παλιοφαγάνα γλυκατζή;![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έχανα τόσα χρόνια !!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μίλαγα ο έρμος μα ποιος μ'άκουγε..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τι έχανα τόσα χρόνια !!!![]()
![]()
![]()
Ααααααχχχχ τα Χριστούγεννα πάλι...![]()
![]()
![]()
![]()