Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε πολλούς στην αρχή. Μετά παίρνουν Vstrom και μας κοιτάνε αφ΄υψηλού...Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΟΚ ΣΟΡΥ..ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..![]()
Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε πολλούς στην αρχή. Μετά παίρνουν Vstrom και μας κοιτάνε αφ΄υψηλού...Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΟΚ ΣΟΡΥ..ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..![]()
O φίλος και μπόμπο να πάρει αφ' υψηλού θα σε κοιτάει :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει σε πολλούς στην αρχή. Μετά παίρνουν Vstrom και μας κοιτάνε αφ΄υψηλού...![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ? ΠΟΣΑ ΕΥΡΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ?
Χοντρικά (κόστος μέσου εξοπλισμου)Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ? ΠΟΣΑ ΕΥΡΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ?
Κράνος: 250 - 300 ευρώ
Μπουφάν: 200 ευρω
Μποτες: 150 ευρώ
Γάντια: 100 ευρώ
Αυτά για αρχή (και χειμώνα). Καλοκαίρι πάμε γι' αλλα
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κράνος 300 - 400 Ευρώ.
Μπουφάν 200 - 300 Ευρώ.
Γάντια 50 - 70 Ευρώ.
Μπότες 100 - 150 Ευρώ.
ΩΧ 7-9 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 2 ΣΕ 1 ΔΗΛΑΔΗ... ΚΑΛΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ..
Δανεικά μη ζητήσεις, κι από υποστήριξη όση θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ..
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΡΝΤΑΣΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ(ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ...
ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ...
Να προτιμήσεις αγορά από ιδιώτη και όχι από έμπορο. Ψάξε στο car, έχει μπόλικα μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη στα μοντέλα που σ' ενδιαφέρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΡΝΤΑΣΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ(ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ...
Για εξοπλισμό, ξεκίνα από το παλιό 424 στην Εγνατία ποδαράτος και με κατεύθυνση προς Χαλκιδική έχει αρκετά μαγαζιά (colori, agio, motomarket, Νικητάκης κτλ). Επίσης, υπάρχει και μια αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή στη Σίνδο.
Για σέρβις, ανάλογα τι θα πάρεις...εδώ θα 'μαστε![]()