Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Ελληνικό Facebook

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

. Δεν μιλάω γι'αυτόν που κάνει το απλό καθημερινό ενδιαφέρον τρόπο ζωής, αφήνοντας την πραγματική ζωή να περνάει από δίπλα του χωρίς να την πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν γι'αυτόν, αυτό σημαίνει ζωή. Το ότι για σένα και για μένα μπορεί να είναι καμένος, γι'αυτόν δεν αλλάζει κάτι!

εγω σε αυτο αναφερομαι.....γιατι μη μου πεις οτι οι χρηστες ειναι σαν αυτους που περιγραφεις....

το 90% ξοδευουν ωωωωρες.....μπας και δει την φωτο τους κανα γκομενακι...μπας και τους μιλησει καμμια κλπ κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω σε αυτο αναφερομαι.....γιατι μη μου πεις οτι οι χρηστες ειναι σαν αυτους που περιγραφεις....
    το 90% ξοδευουν ωωωωρες.....μπας και δει την φωτο τους κανα γκομενακι...μπας και τους μιλησει καμμια κλπ κλπ
    Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν κι αν όχι στο 90, σίγουρα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει το pc όλη μέρα στη δουλειά και στο σπίτι συνδεδεμένο ελέγχοντας συνεχώς για νέες ειδοποιήσεις. Κι εμένα δεν μ'αρέσει και ναι, θα τους αποκαλούσα καμένους. Σαν την άλλη την παπάρω που μου κρατά ολημερήσιως της μέρας το netbook και ψάχνει wifi...:rotflmao:

Το έκανε τρόπο ζωής όμως κι αν εγώ δεν συμφωνώ με αυτό, ξέρεις πολύ καλά που με γράφει και τι αλλάζει πραγματικά γι'αυτήν.

Αφού απ'την αρχή συμφωνούμε γιατί διαφωνούμε τόσην ώρα;:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    φαινεται οτι το γτιαξαν ελληνες........broken link!!!

Βγάλε το κόμμα απο το τέλος του λινκ...

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν κι αν όχι στο 90, σίγουρα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει το pc όλη μέρα στη δουλειά και στο σπίτι συνδεδεμένο ελέγχοντας συνεχώς για νέες ειδοποιήσεις. Κι εμένα δεν μ'αρέσει και ναι, θα τους αποκαλούσα καμένους. Σαν την άλλη την παπάρω που μου κρατά ολημερήσιως της μέρας το netbook και ψάχνει wifi...:rotflmao:

Το έκανε τρόπο ζωής όμως κι αν εγώ δεν συμφωνώ με αυτό, ξέρεις πολύ καλά που με γράφει και τι αλλάζει πραγματικά γι'αυτήν.

Αφού απ'την αρχή συμφωνούμε γιατί διαφωνούμε τόσην ώρα;:rotflmao:

ρε μαν σου ειπε κανεις οτι προσπαθουμε να την πεισουμε οτι κανει λαθος ή κατι τετοιο?

ο καθενας λεει την γνωμη του...μεχρι εκει.

το γελιο ξερεις ποιο θα ειναι ετσι? να σου ελεγα τωρα....λοιπον αυτη ειναι γνωμη μου για οσους μπαινουν φεισμπουκ....οποιος εχει προβλημα...το account μου στο facebook ειναι το ταδε, ελατε να συζητησουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    το γελιο ξερεις ποιο θα ειναι ετσι? να σου ελεγα τωρα....λοιπον αυτη ειναι γνωμη μου για οσους μπαινουν φεισμπουκ....οποιος εχει προβλημα...το account μου στο facebook ειναι το ταδε, ελατε να συζητησουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κοίτα τι ήμουν έτοιμος να γράψω, τίποτ'αλλο δεν σου λέω!

"Ρε Γιώργο, άνοιξε έναν λογαριασμό στο facebook να τα πούμε face to face γιατί αυτά τ'απρόσωπα εγώ δεν τα μπορώ.. :rotflmao:"

Κόπυ πέιστ το έκανα!:rotflmao:

Κοίτα τι ήμουν έτοιμος να γράψω, τίποτ'αλλο δεν σου λέω!

"Ρε Γιώργο, άνοιξε έναν λογαριασμό στο facebook να τα πούμε face to face γιατί αυτά τ'απρόσωπα εγώ δεν τα μπορώ.. :rotflmao:"

Κόπυ πέιστ το έκανα!:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε πόσες τσόντες να δεις στο ίντερνετ??? Βαριέσαι....

ένω στο FB βλέπεις το κωλαράκι της φίλης, της φίλης του φίλου που είχαν πάει μαζί διακοπές.
    Βλέπεις και το ξώβυζο που πήγε προχτές σε πίστα μαζί με 4-5 άλλα ξεκωλάκια και φαντάζεσαι...

Τι να κάνουμε? θες και λίγο "real think" ή "next door xekolaki"

Είμαστε συναισθηματικοί τύποι, θέλουμε να δουλέψει η φαντασία μας, όχι ωμό, στεγνό, ανούσιο πήδημα της τσόντας...

:rotflmao: :rotflmao:

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Βγάλε το κόμμα απο το τέλος του λινκ...
    Thanks ermiss.

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Εχετε σκεφτει οτι καποιοι ...λεω εγω τωρα ... εχουν το φβ γιατι δεν ειναι μελη σε καποιο φορουμ και πολυ απλα το χρησιμοποιουν οπως εμεις αυτο το φορουμ? νεα,αποψεις,διαφωνιες,καλαμπουρι...καμακι... απλα ειναι και αυτο ενα ειδος επικοινωνιας
    ασχετο αν ειναι μια μαλακια και μιση για καποιους απο μας(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)

εγω μονο για το ποκερ ειμαι μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    λοιπον εκανα και γω fb γιατι εχουν οι παλιοι φιλοι μου και δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φιρα. αν θελω να πω κατι με καποιον τον παιρνω τηλ. οσο αφορα τους παλιους συμαθητες μετα απο 20 χρονια τι κοινο να εχουμε πια?
    η γνωμη μου για το fb
    μοδα της εποχης που κλεινει τους ανθρωπους μεσα περισσοτερο τους απομακρινει παρα τους φερνει σε επαφη
    GSF 650 N

Νέο μέλος
    εγώ δεν ξερο να φιαχνο Faisbook

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N

μοδα της εποχης που κλεινει τους ανθρωπους μεσα περισσοτερο τους απομακρινει παρα τους φερνει σε επαφη
    Πολύ σωστός.Το ίδιο συνέβη και με τα κινητά.Νομίζουμε ότι επικοινωνούμε αλλά το αντίθετο συμβαίνει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

καλα ολα αυτα που λετε ρε παιδια, σιγουρα αποξενωνει και τα λοιπα...

παντως πολλοι γνωστοι μου με 1 ωρα facbook καθε μερα στο chat π@δανε καλα...

αντι να πανε πχ στο bar να τσιμπησουν γκομενακι, μιλανε απο facebook, κανονιζουν να βγουν και γινετε το μακελειο...

δηλαδη αυτοι που κανουν σχεσεις και μιλανε με ατομα που απλα δεν μπορουν να τα δουν καθημερινα ή βγαζουν γκομενες, ειναι καμμενοι??

αυτοι καλα περνανε, μαμανε, και εμεις τους λεμε καμμενους και λεμε οτι δεν κανει καλο το facebook...

ολα τα πραγματα καλα ειναι αλλα ΜΕ ΜΕΤΡΟ...πρεπει να υπαρχει μέτρο σε ολα...

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Banned Το avatar του/της WebD
    Ο κόσμος που είναι στο ιντερνετ και στα σιτε όπως το facebook είναι αυτός που υπάρχει και εκεί έξω... ο/η συνάδελφος, ο/η φίλη κλπ. δεν είναι εξωγήινοι.

Εγώ π.χ. καλώς ή κακώς από το 2005 και μετά οι γνωριμίες που έχω κάνει είτε μιας νύχτας είτε και μακρόχρονης σχέσης έγιναν μέσω ιντερνετ. Πρώτα μιλάω, μετά βλέπω και τέλος βγαίνω. Το προτιμώ από το να στέκομαι και να τα πίνω σε ένα καπνισμένο μπαράκι πιστεύοντας ότι θα ρίξω καμιά γκόμενα και στο τέλος να καταλήγω ή σουρωμένος ή με καμιά σουρωμένη

Το ιντερνετ είναι ένα καλό όπλο!!! και έχει πολλές εκεί έξω

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Ο κόσμος που είναι στο ιντερνετ και στα σιτε όπως το facebook είναι αυτός που υπάρχει και εκεί έξω... ο/η συνάδελφος, ο/η φίλη κλπ. δεν είναι εξωγήινοι.

Εγώ π.χ. καλώς ή κακώς από το 2005 και μετά οι γνωριμίες που έχω κάνει είτε μιας νύχτας είτε και μακρόχρονης σχέσης έγιναν μέσω ιντερνετ. Πρώτα μιλάω, μετά βλέπω και τέλος βγαίνω. Το προτιμώ από το να στέκομαι και να τα πίνω σε ένα καπνισμένο μπαράκι πιστεύοντας ότι θα ρίξω καμιά γκόμενα και στο τέλος να καταλήγω ή σουρωμένος ή με καμιά σουρωμένη

Το ιντερνετ είναι ένα καλό όπλο!!! και έχει πολλές εκεί έξω
    Ναι φίλτατε έτσι όμως χάνεται η μαγεία του φλέρτ...
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελληνικό Buell Riders Group στο Facebook
    από fevangelou στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2012, 21:14
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  3. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31