Περαστικά![]()
περαστικα ρε φιλε....βλεπω πως γινανε τα σιδερα και φανταζομαι τι θα περασες εσυ...σπασμενα πλευρα.....γαμησ3τ4! κουραγιο και ποτε ξανα
Accipere quam facere praestat injuriam
1.πιάσε δικηγόρο.
2.έχεις φύγει για την Αστυνομία να καταθέσεις μήνυση για αστική και ποινική διώξη.
3.περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
![]()
Περαστικα και σιδερενιος φιλε μου , ποτε ξανα ...
Συγγρου δουλευω και πηγαινοερχομαι καθημερινα, εχει καταντησει κανιβαλισμος αυτο το πραγμα εκει εξω ...
Δεν μου λες , ειναι το μαυρο το triumph που εβλεπα συνεχεια καθημερινα παρκαρισμενο κοντα σε ενα περιπτερο στο ρευμα προς Πειραια? Εσφιξε το στομαχι μου οταν ειδα την φωτο που ανεβασες, ποσο μαλλον στην σκεψη του τι χειροτερο μπορει να ειχες παθει ...
Παντα ορθιος, σου ευχομαι ταχεια αναρωση ...
περαστικά σου ποτέ ξανά να μη σου τύχει κάτι και πάντα όρθιος.![]()
τα υπόλοιπα ειδικά τώρα που ο τυπάκος αναγνώρισε την ευθύνη του φτιάχνονται![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Aλλη μια φορα να σας ευχαριστησω που με συμμεριζεστε ...με συγκινησατε ρπμ...
Αλλη μια φορα να ευχηθω να ειστε παντα ολοι καλα και να χαιρεστε τις μοτο σας!
@DeusEx....> αυτο ειναι...
Προφανώς και δε θα ήταν καλύτερα να μην το παραδεχόταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δηλαδή θα ταν καλύτερα να μην το παραδεχόταν;
Δεν πρέπει να του αναγνωριστεί το γεγονός ότι το παραδέχτηκε;
Δεν είπε κανείς να του πούμε και ευχαριστώ, αλλά ότι κάποιος κάνει μαλακία στην οδήγηση δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και μαλάκας.
![]()
Να δεχτώ φυσικά ότι αυτός που κάνει μαλακία στην οδήγηση δεν είναι αυτομάτως μαλάκας.
Αυτός που ενώ ξέρει ότι η οδηγική μαλακία που έκανε ,σχεδόν έστειλε στον άλλο κόσμο έναν άνθρωπο,κόντεψε να κλείσει ένα σπίτι και η αρχική του αντίδραση (ενώ έχει δει τον άνθρωπο στο δρόμο) ήταν να πουλήσει τρελίτσα και κατηγορίες του στυλ "ο μηχανάκιας φταίει", τι είναι ???
το μουνάκι που έγραψα πριν,φαντάζει μάλλον λίγο ως χαρακτηρισμός τώρα που το σκέφτομαι...
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μπαμπη μου, μιλησαμε και στο τηλ.
Θελω να σου ευχηθω και απο εδω περαστικα, να κανεις υπομονη τις επομενες μερες,
που θα δυσκολευεσαι λιγακι για τα καθημερινα. Σημασια εχει οτι ειχες το μυαλο να εισαι
καλα προστατευμενος και να χρειαστείς μοναχα λιγο καιρο αναρρωσης και υπομονης.
Αφου ο βλακας με το αμαξι το παραδεχτηκε, το μηχανακι σου θα γινει οπως πριν κουκλα,
και θα αποζημιωθείς για οτι ταλαιπωρια θα εχεις τωρα και παλι μαζι μετα θα πηγαινουμε τις βολτουλες και θα κανουμε το χαβαλε μας!!
Φιλια πολλα και οταν θα νοιωθεις καλυτερα θα τα πουμε και απο κοντα !!!
www.fazerclub.gr
Ρε Μπαμπίνο...τώρα το έμαθα....
Ηρέμησε ρε....Να νοιώσεις πρώτα καλύτερα και όλα θα φτιάξουν...Δεν σου τηλεφωνώ για να μην σε ζορίσω....Θα τα πούμε σε λίγες μέρες που (ΣΙΓΟΥΡΑ) θα είσαι καλύτερα...
Μπαμπινο, ανοιξαμε και ποστ στο foroum μας για τα περαστικα και αμεσως ποσταρε ο Κωστας (Tigris), ο οποιος περνουσε με το αμαξι και ειδε το συμβαν.
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...hp?f=2&t=11440
Φυσικα αν χρειαστεις μάρτυρα, θα σας φερω σε επαφη για τα περαιτέρω!!
Αντε ολα καλα λεμε..........μονο χαμογελα τωρα!!!![]()
www.fazerclub.gr
Περαστικα και να μην επαναλυφθουν οι φωτο απο το κρανος θα μπορουσαν να ειναι sticky
και αφου βγαζεις ακρη με ασφαλειες ολα καλα να χερεσαι και να σε χερεται η οικογενεια σου![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πω πια.. τι να πω..
Περαστικά και αγύριστα..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Φίλε μου, εύχομαι ολόψυχα περαστικά, ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο & σύντομα να αποζημοιωθείς & να βγάλεις άκρη.
Γερός δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα σου.
![]()
Περαστικα naked!! Ετοιμαζομουν να γραψω πως οταν ζηταει να σε δει γιατρος της ασφαλιστικης αυτου που σε χτυπησε, νομιζω πως σημαινει οτι εχει κανει θετικη δηλωση. Απο ο,τι ειδα ομως, το τσεκαρες και εχει κανει τελικα.
Ολα παιρνουν τον δρομο τους σιγα σιγα! Θετικες σκεψεις, και ο καιρος μεχρι να γινεις καλα και να ξανακαβαλησεις θα περασει στο πι και φι!!
Και παλι περαστικα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
περαστικά φίλε μου κ ποτέ ξανά τό παραμικρό σού εύχομαι κ νά τό ξεπεράσεις γρήγορα, πάντα όρθιος χαρά κ ευτυχία στήν οικογένιά σου!!!!!
george