Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αν κρινω απο φιλους και με οσους συναναστρεφομαι γενικοτερα μονο μεταναστες εχουν οικονομικο προβλημα.Δε λεω οτι ειμαστε πλουσιος λαος αλλα ζουμε αξιοπρεπως.
αν ηξερες ομως οτι θα μπορουσε ο μισθος σου να ηταν +30 ή 40% πανω σαν τον ευρωπαϊκο μισθο δεν θα χαλιοσουν κιολας. ο κατωτατος μισθος ειναι για τα πανηγυρια. αυτο λεμε.
ειμαστε πιο φτωχοι απο πολλους αλλους στην ευρωπη αλλα η Ελλαδα εχει αλλα καλα δε ζηλευω το εξωτερικο να σου πω την αληθεια.
ρε σεριφη μας δουλευεις? δεν λεμε τι καλα εχει η Ελλαδα σε σχεση με την Ευρωπη. λεμε οτι στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ επιπεδο ειμαστε πολυ πισω. να το αντισταθμισουμε δλδ αυτο επειδη εχουμε περισσοτερο ηλιο?![]()
Παιδεια υγεια και ασφαλεια εργαζομενων εχουμε προβλημα ομολογω
Σ'αυτο κανεις λαθος εχτιζαν σπιτια επειδη δουλευαν απο το πρωι ως το βραδι, ετσι καναν οι παπουδες μου τουλαχιστον
δλδ θες να μου πεις οτι οι περισσοτεροι Ελληνες τωρα δεν δουλευουν απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ? δεν ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι οπως εσυ. παλιοτερα οσοι δουλευαν πολυ αμοιβοντουσαν και πολυ. τωρα καμια επιχειρηση δεν δινει υπερωριες και αν "κουνηθεις" σε διωχνουν και παιρνουν αλλον. (υπαρχει ΚΑΙ τεραστια ανεργια)
Γνωμη μου ειναι πως υπαρχει αλλος τροπος να γινει η αντιδραση αυτη και πολυ πιο αποτελεσματικος μαλιστα
να τον ακουσουμε τον αλλον τροπο...
![]()