Καταρχάς πολλά μπράβο,μακάρι να είναι όλοι οι γονείς σαν εσένα και...δόξα το Θεό που και οι δικοί μου ήταν σε αυτό σχεδόν τέλειοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Αγορι μου σου ευχομαι παντα ορθιος και να προσεχεις τους μαλακες στο δρομο!!!!!!
Γενήθηκα μέσα στις μοτοσυκλέτες,λόγο επαγγέλματος του πατέρα,οπότε δεν θα μπορούσα υποθέτω να πάρω άλλον δρόμο...Στα οκτώ μου είχα ένα Pw50 το οποίο μπορούσα να οδηγώ μόνο στην αυλή του σπιτιού μου και μόνο όταν κάποιος από τους δύο ήταν σπίτι.
Στα 16 μου λέω:"Πατέρα,έχω μαζέψει κάποια λεφτά,θέλω να πάρω ένα παπάκι..."
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:"Όσο ζω εγώ μηχανάκι από το δικό μου μαγαζί δεν παίρνεις...Να πας αλλού να το πάρεις και μετά να το φέρεις να το κάψω."
Μετά από 6 μήνες μου είχα ένα Glx και η μάνα μου φρόντισε για κράνος κ μουφάν,τα οποία και πάντα φόραγα και φοράω...
Στα 17+ μου αποφασίζω με κάποια λεφτά που είχα στην άκρη να πάρω ένα Dt125r.
Ο πατέρας μου ξύνησε:"Να σου πω να μην κάνεις μαλακίες",μου είχε πει,"και εγώ στην ηλικία σου έκανα...Τουλάχιστον να φοράς πάντα κράνος και όχι βλακίες στον δρόμο..."
Η μάνα μου ήθελε να ξεφορτωθώ "το σαράβαλο",όπως αναφερόταν στο Glx ,και χωρίς να έχει και άδικο, οπότε μάλλον με βοήθησε...
Και συνεχίζοταν...
Με μάθαν όσα χρειαζόμουν για να γίνω ο οδηγός που είμαι και τους ευχαριστώ...
Το μόνο μείον ήταν ότι ούτε ήταν,ούτε και θα είναι μάλλον ποτέ άνετοι στο να μαθαίνουν πως δεν χρησιμοποιώ τη μοτοσυκλέτα μόνο για να πηγαίνω στη δουλεία μου...Αλλά τους κατανοώ απόλυτα...
Συγνώμη αν σας κούρασε η ιστορία μου...Νομίζω πως είναι σημαντικό όλοι οι γονείς να συνηδητοποιήσουν κάτι,όσο δύσκολο και αν είναι:
Βάλτε τα παιδιά σας από μικρά στον χώρο (αργά η γρήγορα θα προσπαθήσουν να μπούν είτε το θέλετε είτε όχι).Και φέρτε τα σε επαφή με το χώμα...Θα γίνουν πολύ καλύτεροι οδηγοί και θα ξεδίνουν εκεί που πρέπει και όχι στον δρόμο.χωρίς κίνδυνο για αυτούς ή τους γύρω τους.