Σελίδα 4 από 25 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 375

Θέμα: Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη για διαβαστε τι λεει ...

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Θα ευχηθω ολα αυτα που προβλεπει στο τριτο σκελος ο Θεοδωρακης να μην συμβουν ποτε η να μην ζησω να τα δω εγω,και για οσους δεν το ξερουν τα σεναρια διασπασης σε μικροτερα κρατιδια της ελλαδας ( μακεδονια ,κρητη,τσαμουρια.)ειναι υπαρκτα.
    Οποιος μιλαει για την πατριδα του εχει καταντησει γραφικος,ακραιος,εθνικιστης.
    δεν επιτρεπεται να εκφραζομαστε με υπερβολικο ζηλο για τα εθνικα θεματα,τις ανησυχειες ,τους κινδυνους που βλεπουμε για την πατριδα μας αμεσως μας φορανε την ταμπελα!
    Δυστυχως παντα εκ των υστερων δικαιωνονται οι προφητες αλλα τοτε ειναι αργα, βλεπε σκοπια η προπαγανδα ειχε αρχισει πολλες δεκαετιες πριν!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θα δανειστω ενα δικο σου γραπτο για να μην τα ξαναγραφω..

δεν πιστευω οτι το σχεδιο των αμερικανων ειναι να:

"μας κατακρήμνισαν στις τελευταίες θέσεις της οδικής ασφάλειας στην Ευρώπη, στην οικονομία, ανταγωνιστικότητα, γραφειοκρατία, διαφθορά, παιδική παχυσαρκία κτλ?"

αλλα μην λεμε οτι μας αγαπανε και δεν μας θελουν υποχειρια τους..

προφανως και ασχολουντε μαζι μας στα στρατηγικα συμβουλια τους, οπως και με ολες τις χωρες που "βρεθηκαν" στον "δρομο" τους..
    Συμφωνούμε ότι δεν μας αγαπάνε και φυσικά μας θέλουν υποχείριά τους. Δεν το ισχυρίστηκε κανείς αυτό. Νομίζω ότι δεν ασχολούνται μαζί μας όσο πιστεύουμε. Ίσα ίσα, αν είμαστε τόσο υγιείς στους παραπάνω τομείς και όσους δεν ανέφερα, όσο πχ μια μέση Ευρωπαική χώρα, θα μας υπολόγιζαν όλοι μα όλοι, πολύ περισσότερο. Τώρα είμαστε σαν τον πιο χάλια και τελευταίο μαθητή της τάξης στο σχολείο που παραπονιέται ότι τον πειράζουν τα άλλα παιδιά. Φυσικά κι έχουμε δίκιο, δεν μας φέρονται καλά. Με τέτοια συμπεριφορά που έχουμε όμως εμείς, οι δάσκαλοι δεν έχουν και πολλή όρεξη να μας υποστηρίζουν για πολύ ακόμη.

συμφωνούμε ή όχι μ' αυτά που 'πε ο Θεοδωράκης

μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο.

Μπορούμε να φανταστούμε μιά συνομιλία μαζί του;

γι' αυτό , έστωσαν οι λόγοι μας ολίγοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεκτόν. Αλλα το πρόβλημα είναι οτι αν αυτά τα έγραφε ο Πλεύρης θα τον έλεγαν (και σωστά για μένα) γραφικό, ενω επειδή ειναι ο Μικης, το χαρακτηρίζουμε (το τρωκτικό) ξέσπασμα και καταπέλτη. Αυτό δε δέχομαι, οτι καποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα θεωρούνται πάπες λόγω του πρότερου βίου τους και μονον...

Εν κατακλείδι, θεωρώ οτι η συνεχής επικληση κινδύνων και συνομωσιών ειναι μια πολύ ωραία δικαιολογία για να φορτώνουμε τα στραβά που μας συμβαίνουν σε όλους τους ανθέλληνες, ενω στην πράξη φταίμε εμείς ως λαός για την κατάντια μας...

Δε χρειάζεται ουτε υπερβάλλων πατριωτισμός, ουτε επικλήσεις εξωτερικών κινδύνων και εσωτερικών πρακτόρων. Χρειάζεται να γίνουμε σοβαροι, να είμαστε επαγγελματίες, να μην κοιτάμε πως θα πιασουμε την καλή κλεβοντας τον οποιονδήποτε, να βοηθάμε το συνάνθρωπό μας και όχι να θέλουμε να τον φαμε, να δωσουμε στα παιδιά μας παιδεία και μόρφωση, να μάθουμε να οδηγούμε, να πληρώνουμε αυτά που πρέπει και να διεκδικούμε αυτά που πραγματικά μας ανήκουν και όχι απλά επειδή είναι "κεκτημένα"...

Κανενας απο τους χιλιάδες νεκρούς των τροχαίων στους δρόμους μας δεν οφείλεται στη δράση των Σκοπιανών και του Σόρος... στη μαλακία μας οφείλεται.

υ.γ. Για την Κύπρο ιδιαίτερα πιστεύω οτι και εμείς πρέπει να απεμπλακούμε απο το θέμα αυτό, αλλα και η Κύπρος πρέπε να απογαλακτιστεί ως κρατος. Πρέπει να δεχτούμε οτι στο νησί διαβιούν δύο εθνοτικές ομάδες Κυπρίων (ελληνικής και τουρκικής καταγωγής) και πρέπει με καποιο τρόπο να συμβιώσουν στον περιορισμένο χώρο και στα περιορισμένα αποθέματα. Το τί φόρμουλα θα βρουν ας το αποφασίσουν μεταξύ τους
    Σε αυτά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Μια ένσταση όμως σε αυτά που γράφεις και εσύ άλλα και άλλοι εδώ για τον πατριωτισμό.
    Ο πατριωτισμός έχει καταντησει σε αυτή τη χώρα συνώνυμο του εθνικισμού, του ρατσισμού και του φασισμού.
    Κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, ούτε είναι έτσι στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Ο πατριωτισμός είναι βασικό συστατικό για να προκύψουν αυτα που γράφεις, δηλαδή: να γίνουμε σοβαροι, να είμαστε επαγγελματίες, να μην κοιτάμε πως θα πιασουμε την καλή κλεβοντας τον οποιονδήποτε, να βοηθάμε το συνάνθρωπό μας και όχι να θέλουμε να τον φαμε, να δωσουμε στα παιδιά μας παιδεία και μόρφωση, να μάθουμε να οδηγούμε, να πληρώνουμε αυτά που πρέπει και να διεκδικούμε αυτά που πραγματικά μας ανήκουν και όχι απλά επειδή είναι "κεκτημένα".

Πως μπορείς να είσαι αλληλέγγυος με τον συμπολίτη σου, να είσαι τίμιος, να μην προσπαθείς να μη βγάλεις το μάτι του άλλου, να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου, όταν δεν νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι δεν είσαι μονάδα μιας ευρύτερης ομάδας?
    Ακόμα και αν δεν νιώθεις ότι σε ενώνει κάτι με τους υπόλοιπους Έλληνες πιθανως γιατί όντως να είναι έτσι, πάντα θα έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σου. Θα μιλάς πάντα μια γλώσσα που μόνο εσύ και αυτοί γνωρίζουν μέσα στις χιλιάδες γλώσσες του πλανήτη. Άρα κατ επέκταση θα έχεις μάθει απο μωρό παιδί να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλοι συμπατριώτες σου. Τρόπο διαφορετικό από αυτόν που σκέφτονται και εκφράζονται όλοι οι άλλοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Οσο και αν έχεις σιχαθεί αυτόν τον τόπο (δικαιολογημένα ίσως) πάντα οι εικόνες, οι ήχοι, οι μυρωδιές , οι γεύσεις του τόπου σου, θα είναι πολυ γλύκες στις αισθήσεις σου.

Εγώ ρωτώ το απλό. Πως μπορείς να είσαι όλα αυτά που περιγράφεις αν δεν σε ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον του τόπου σου? Αυτό είναι πατριωτισμός. Δεν είναι ούτε εθνικισμός, ούτε ρατσισμός. Είναι απλά αγάπη για τον τόπο σου. Αγάπη για να διατηρήσεις αυτά που αξίζουν και να βελτιώσεις αυτά που θεωρείς ότι σε προσβάλουν.

Κλασσικό παράδειγμα χώρας που στηρίζεται στον πατριωτισμό είναι η Αμερική. Οι Αμερικάνοι είναι πολύ περισσότερο πατριώτες από τους περισσότερους λαούς στον κόσμο. Αυτά που πρέσβευει η χώρα τους για αυτούς είναι ιερά και αδιαπραγμάτευτα. Για αυτό και μπορούν να διατηρούν την δύναμή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μία τόσο αχανή, πολυπολιτισμική και πολυφυλετική χώρα δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένα σημάδι ανεξαρτητοποίησης. Απλά όλοι εκεί άποδέχονται πρώτα από όλα ένα πράγμα. Την πατρίδα τους. Ο μετανάστης που θα πάει στην Αμερική δεν θέλει απλά να έχει μια καλήτερη ζωή. Θέλει να γίνει Αμερικάνος. Θέλει η πατρίδα του να είναι η Αμερική.
    Βέβαια για να προλάβω αντιδράσεις να πω ότι δεν είμαι κάνας τρελλός που να νομίζει ότι μόνο για αυτό τον λόγο η Αμερική είναι τόσο ισχυρή. Πολλοί οι λόγοι αλλά δεν είναι του παρόντος.

Για επανέρχομαι στο θέμα της Κύπρου. Με τους Κυπρίους είμαστε ο ίδιος λαός. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είμαστε ο καθρέπτης τους και είναι ο δικός μας. Κάποιος πιο ρομαντικός θα έλεγε ότι είμαστε αδέρφια.
    Το να πούμε λοιπόν στους ίδους μας τους εαυτούς, μάγκες κόψτε το λαιμό σας εμείς δεν ασχολούμαστε άλλο γιατι κάνει κακό στο image μας και μας αφαιρεί διαπραγματευτική δύναμη από άλλες δικές μας διεκδικήσεις, αυτό λοιπόν είναι απλά συρρίκνωση του εαυτού μας.
    Πρώτα γράφουμε στα ρχίδια μας τους Κυπρίους, μετά τους Θρακιώτες, μετά τους Μακεδόνες κ.ο.κ
    Και στο τέλος τα παιδιά μας γεννιούνται σε μιά χώρα που είναι απλά βαλκάνια με κουστούμι αμερικανικό. Άνθρωποι χωρίς πατρίδα στην χώρα των προγόνων τους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ο Μίκης θα έπρεπε να έχει άποψη και όχι απλά γνώμη.
    Αν έχει να κατονομάσει πρόσωπα και μεθόδους, ας το κάνει.
    Επιτέλους πρέπει να έχουμε την απαίτηση από αυτούς τους άνδρες (οι οποίοι λιγοστεύουν επικίνδυνα) να βγαίνουν μπροστά και όχι να κρύβονται πίσω από υπονοούμενα και από παχιά λόγια.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Δεν θα μπω στη διαδικασια να κρινω τον Θεοδωρακη σαν πολιτικη φιγουρα, αφου η δραση του ειναι γνωστη. Εχει κανει βεβαιως λαθη, οπως η υποψηφιοτητα και εκλογη του το 89 ως βουλευτης επικρατιας με τη ΝΔ, η οποια απογοητευει θαυμαστες και ειναι αρνητικο δειγμα της πορειας του, κι αλλες κινησεις "γλυψειματικου" χαρακτηρα του παρελθοντος αλλα δεν μπορουμε να του αμφισβητησουμε ενα βασανισμενο και αριστερο παρελθον. Αποτελεσε περα απο την καλλιτεχνικη μας βιτρινα στο εξωτερικο για μια 20ετια περιπου, τον καλλιτεχνικο εκφραστη της πονεμενης και κυνηγημενης αριστερας δυστυχως οχι μονο στη διαρκεια της επταετιας αλλα κ πιο πριν.

Μην κολλατε σε τιτλους οπως "καταπελτης" ή "γροθια" ή στο οτι ξυπνησε ξαφνικα απ τον λιθαργο ενας μπαμπογερος και μας λεει καποια πραγματα που τα εχουμε χιλιοακουσει. Κατηγορουμε για γεροντικη ανια τον Θεοδωρακη και προφανως εχουμε ξεχασει αλλα πιο σημαντικα πραγματα και ακουμε αλλους πανασχετους και γενικοτερα αμετεχους με πιο πολυ προσοχη.

Τελος να τονισω οτι ακριβως επειδη ο ελληνικος λαος ειναι ανιστορητος μεχρι...αηδιας και τρωει αμασητο οτι του πλασαρουν ειναι εντελως ανωριμο να κολλαμε ταμπελες, τοσο εγκωμιαστηκες οσο και επικριτικες, και η ιστορια μας εχει να δειξει πολλα τετοια παραδειγματα.

Γι' αυτο λοιπον να μην ξεχναμε ουτε ποιοι πουλησαν τα Σκοπια, ουτε ποιοι πουλησαν την Κυπρο, παιζοντας συμφεροντα στην πλατη του Ελληνικου και του Κυπριακου λαου. Γιατι αν ο Θεοδωρακης στον τερματισμο του βιου του εχει μερικα ξεσπασματα βλακειας οπως χαρακτηριζονται απο πολλους, μερικοι τα εχουν απο....γεννησιμιου τους και ειναι και αποδεκτοι και χειροκροτουμενοι.
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κατι παθαινει αυτος καθε χριστουγεννα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κατι παθαινει αυτος καθε χριστουγεννα.
    ποιός απ' όλους;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μάλιστα....ένα ραμολιμέντο ο Θεοδωράκης,ένας γεροπαραλυμένος,ένας ξεκούτης με γεροντική άνοια(όχι ανία αδερφέ,άλλο πράγμα είν' αυτό και συμβαίνει σχεδόν σε όλους μας)..

που έγραψε και κάτι μουσικές κι έγινε και μάγκας πάνω στίς πλάτες τού Ρίτσου,τού Σεφέρη και τού Ελύτη...αλλά νταξ...
    δεν τον κρίνουμε και μουσικά,καθ' όσον την σήμερον άλλα πράγματα μάς μιλάνε στην ιδιοσυγκρασία μας ναμ'..και ναι μωρέ,καλά κομμάτια έγραψε αλλά άλλο πράγμα το "Ο αητός πεθαίνει στον αέρα" και άλλο η ψυχοπλακομού "Βασίλεψες αστέρι μου" νεσπά;

Ναι ρε παίδες!Γραφικός είναι ό Μίκης,που βλέπει απειλές για κάθετί ελληνικό,που η "ελληνική μουσική" σήμερα στρέφεται γύρω από το μοϊνί,
    που οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες γράφουν με γκρίκλις στο ίντερνετ,που υπάρχουν τόσοι ανορθόγραφοι,τόσοι άνθρωποι που λεν "μαλάκα" αντί για "Νίκο",
    που σε λίγα χρόνια οι αλβανοί δεν θα έχουνε μόνο περίπτερα,καφενεία και προστασία στα σκυλάδικα αλλά τον πλήρη εργασιακό έλεγχο,
    που μιλάμε και γράφουμε σαν αμερικανάκια..τεσπα..δν...τπτ.. (αφήνω το φοβερό γούστο στα ρούχα) όλ' αυτά είναι φυσιολογικά κι εγώ,που δεν τα γουστάρω, είμαι ρατσιστής,εθνικιστής,απολίτιστος και αναχρονιστικός.

Λοιπόν...ο Θεοδωράκης,εκτός από συνθέτης-μπροστάρης..και ό,τι άλλο γουστάρετε...είναι και άνθρωπος με πάθη και ελαττώμματα.
    Όπως ο Μπαχ,ο Γκέτε,ο Κιτς,ο Στραντιβάρι,ο Μπετόβεν,....όπως όλοι μας το κερατό μου μέσα!

Άμα δηλαδή(λέμε τώρα)πάτε στο Μέγαρο για να δείτε και ν' ακούσετε το κονσέρτο για κλαρινέτο τού Μότσαρτ,τι θα πείτε...σιγά τη μαλακία που έγραψε ο μέθυσος,ο πόρνος;
    Από τον Χατζηδάκι σάς έχουνε μείνει οι σεξουαλικές του προτιμήσεις;Από τον Πλάτωνα;Τον Σωκράτη;Τον Μόρισον;Τον Χέντριξ;

Αυτό το επικό θρεντ "Σε είδα" είναι φοβερό!Όλοι βλέπουμε τον ΑΛΛΟΝ που περνάει με κόκκινο,που κάνει σφήνες,που πάει ανάποδα στο ρεύμα...
    Εμείς όμως ποτέ!Ποτέ δεν πατάμε τη διάβαση τών πεζών στο φανάρι,πάντα παραχωρούμε προτεραιότητα στον πεζό,πάντα φοράμε κράνος,πάντα παρκάρουμε όπου επιτρέπεται κλπ κλπ.

Ελληνικόν ίδιον; Ανθρώπινο θα πω εγώ.(Άλλη κουβέντα όμως αυτή και την αφήνω)

Στην Ελλάδα αυτό είναι καθημερινότητα,κανόνας.Γιατί;;;
    Διότι κάποιες εκατοντάδες χρόνια πίσω,οι πρόγονοί μας εκπαιδεύτηκαν σ' αυτό για να επιβιώσουν,τη στιγμή που οι Γάλλοι-Άγγλοι-Ιταλοί τής Αναγέννησης ανακάλυπταν τα μυρωδικά για καλύψουν την ιδρωτίλα και τη σκατίλα.

Αλήθεια...γιατί έχουμε την τάση να ασχολούμεθα τόσο πολύ με τα αρνητικά;Αισθανόμαστε καλύτεροι;Υπεράνω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Αλήθεια...γιατί έχουμε την τάση να ασχολούμεθα τόσο πολύ με τα αρνητικά;Αισθανόμαστε καλύτεροι;Υπεράνω;
    Βαγγέλη καλημέρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς μουσικά τον Μίκη και φυσικά τα διάφορα ελλατώματα σε εισαγωγικά μπορούν να παραμερίζονται όταν προέρχονται από τόσο μεγάλους ανθρώπους κι Έλληνες ειδικότερα.
    Θεωρώ ότι είμαστε ένας λαός που πάντα ψάχνει αλλού όταν φτάνει η ώρα να πληρώσει ή να κάνει την αυτοκριτική του. Αυτή η αντίληψη που εκφράζει ο Μίκης είναι η πλειοψηφία στην χώρα μας και αρχίζει να γίνεται προβληματική ιδίως όταν μπορεί να ξεσπάσουν διάφορες κρίσεις μαζί, οικονομική, στρατιωτική, στην εξωτερική πολιτική κτλ, γιατί όσο πολύ μας έδωσε την ώθηση προηγουμένως, δεν μας αφήνει να κοιταχθούμε στον καθρέπτη και να πάμε στην επόμενη καλή σελίδα της ιστορίας, όπως θα περίμενε κανείς από τα μεγάλα μυαλά.
    Μαζί με τον απεριόριστο σεβασμό στο έργο του, θα χαρώ να έχω εγώ άδικο,κι ας μου προξενηθούν αισθήματα ντροπής για αυτές τις σκέψεις μου που τις απευθύνω ανοικτά , ένας ασήμαντος Δημήτρης παρά ο Μίκης.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Βαγγέλη καλημέρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς μουσικά τον Μίκη και φυσικά τα διάφορα ελλατώματα σε εισαγωγικά μπορούν να παραμερίζονται όταν προέρχονται από τόσο μεγάλους ανθρώπους κι Έλληνες ειδικότερα.
    Θεωρώ ότι είμαστε ένας λαός που πάντα ψάχνει αλλού όταν φτάνει η ώρα να πληρώσει ή να κάνει την αυτοκριτική του. Αυτή η αντίληψη που εκφράζει ο Μίκης είναι η πλειοψηφία στην χώρα μας και αρχίζει να γίνεται προβληματική ιδίως όταν μπορεί να ξεσπάσουν διάφορες κρίσεις μαζί, οικονομική, στρατιωτική, στην εξωτερική πολιτική κτλ, γιατί όσο πολύ μας έδωσε την ώθηση προηγουμένως, δεν μας αφήνει να κοιταχθούμε στον καθρέπτη και να πάμε στην επόμενη καλή σελίδα της ιστορίας, όπως θα περίμενε κανείς από τα μεγάλα μυαλά.
    Μαζί με τον απεριόριστο σεβασμό στο έργο του, θα χαρώ να έχω εγώ άδικο,κι ας μου προξενηθούν αισθήματα ντροπής για αυτές τις σκέψεις μου που τις απευθύνω ανοικτά , ένας ασήμαντος Δημήτρης παρά ο Μίκης.
    Δημήτρη,δεν λέω πως ο Θεοδωράκης είναι σωστός κι ότι δεν πετάει μπαρούφες.

Κι εγώ τον είχα πει πουλημένο τομάρι,όταν άκουσα το Ζορμπά σε τέκνο εκτέλεση,όσο κι αν αυτό οφείλεται στην κόρη του.
    Όπως και το ότι πολιτεύτηκε με τη νουδού.Ματαιοδοξία;Βλακεία;Δεν ξέρω.

Υπάρχει όμως ένα χάος μεταξύ τού "λέμε και καμμιά μαλακία" και τού "τά'χει χαμένα"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Συμφωνούμε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ποιός απ' όλους;
    ο μικης ντε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

οχι ! απλά τα "καλα" δεν τα κατέχουμε.
    ασχολούμαστε με τα οικεία
    όσοι μπορούν να είναι ΚΑΙ καλοί, ασχολούνται λιγότερο.
    κατανοούν οτι είναι λιγότερο "τέλειοι" απο κάποιους άλλους.
    Εδώ, οσο ποιο κάτω είμαι τοσο περισσότερο θελω να σε κατεβάσω.
    δημιουργούμε ενα "σκαλοπάτι" πιο κατω απο εμάς, ετσι.

δεν εχει σημασία πόσο απέχω απο το "πάνω", αρκεί να είναι κάποιος απο κάτω

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Τελικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Cpt. ... Cpt. είναι αυτός δεν μπορεί παρά να έχει δίκιο.
    Τι άλλο μπορεί να είναι ο Μίκης παρά ένας άθλιος συνεργάτης της χούντας και αργότερα υποστηρικτής του Καραμανλή με στόχο να καταλήξει συνοδοιπόρος του Καρατζαφέρη , του Άδωνη κλπ.
    Εγώ θα προχωρούσα ακόμη περισσότερο προτείνοντας να του απαγορευτεί κάθε έκφραση άποψης γιατί είναι προφανές πως ότι κάνει το κάνει για λόγους ιδιοτέλειας και μόνο.
    Επίσης είμαι σίγουρος ότι πλησιάζει το τέλος του βίου του ... (Το δικό μου δεν ξέρω !) Ίσως ο Cpt μπορεί να με πληροφορήσει πότε ..
    Σχετικά με τα Σκόπια , προσπαθεί με κάθε τρόπο να συκοφαντήσει την προσπάθεια των γνήσιων απογόνων του Μ.Αλέξανδρου να αποκτήσουν ξανά την πατρίδα τους όπως αναφέρουν ξεκάθαρα και στο σύνταγμά τους.
    Όσο αφορά την Κύπρο, και βέβαια κακώς οι Κύπριοι αρνήθηκαν το σχέδιο Αναν , είναι δυνατόν να γνωρίζουν αυτοί καλύτερα από τον Cptn. ??
    Συνωμοσία ? ποια συνωμοσία που την βλέπετε ? Συμφέροντα οικονομικοπολιτικά ? μάλλον είστε άρρωστοι .

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Κάποιοι θα ντρέπονται σε λίγα χρόνια και θα θέλουν να ξεχάσουν το ότι δεν άραξαν στα κυβικά τους....

Φιλικά.
    Τάκης Κ.

Δυστυχώς φίλε μου κανένας δε θα ντραπεί.Αυτή η χώρα παράγει συνέχεια ανθρώπους χωρίς ιδανικά, χωρίς συνείδηση, χωρίς παιδεία, χωρίς ιστορία και φυσικά χωρίς μέλλον.
    Ανέκαθεν οι έχοντες την Ελληνική παιδεία ήταν πάντα λιγοστοί, τι ψάχνεις να βρεις;

Σελίδα 4 από 25 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF