Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
...........
Λες η Κρήτη να είναι μόνο μια μέρα από τις δύο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
...........
Λες η Κρήτη να είναι μόνο μια μέρα από τις δύο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όπως και να έχει και επειδή η κουβέντα μπορεί να γίνει πολύ μακριά, δύο είναι τα σίγουρα γεγονότα, ΑΝ ( ... εντάξει τώρα) το φετινό πάει Κρήτη :
1) Το κόστος θα είναι αυξημένο ( άγνωστο πόσο )
2) Η Δευτέρα θα είναι ψιλοχαμένη για τους περισσότερους
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα τους καθ'ύλην αρμόφιους να μας διαρεύσουν καμία πληροφορία ακόμα. Οπως και να έχει τα πράγματα θα κινηθούν σχετικά γρήγορα φαντάζομαι, αφού ακόμα 3 μήνες έχουν μείνει για την πιστολιά έναρξης ...
Αλλά και όλη αυτή η κουβέντα είναι μέρος της φιλοσοφίας του 36ώρου ...![]()
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO
we knowΑρχικά δημιουργήθηκε από Bil
...
Αλλά και όλη αυτή η κουβέντα είναι μέρος της φιλοσοφίας του 36ώρου ...![]()
![]()
Μπείτε και λίγο από το καινούριο μας φόρουμ ( να τρίψετε και λίγο τα μάτια σας) ...
forum.motoguzziclub.gr
![]()
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO
Το θέμα είναι να έχει τέτοια σχεδίαση η διαδρομή ώστε(ειδικά την δεύτερη ημέρα) να έχει εναλλακτική εύκολη πρόσβαση σε κεντρικό οδικό άξονα ώστε να επιστρέψει, όποιος καθυστερήσει, έγκαιρα στο πλοίο...
Πχ δεν μπορεί να είσαι Κυριακή στην μέση της διαδρομής στη Ν.Κρήτη πχ και να ξέρεις ότι θες άλλο τόσο να προλάβεις το πλοίο...
Πάντως η Κρήτη είναι ενα σημαντικό μετάλλιο για όλους τους 36ωρίτες!!!
Μπράβο για την ιδέα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
......................................................
Πάντως η Κρήτη είναι ενα σημαντικό μετάλλιο για όλους τους 36ωρίτες!!!
Μπράβο για την ιδέα!!![]()
To ωραίο είναι πώς το είπα στη γυναίκα
-Αγάπη μου για το φετινό 36ωρο θα λείψω 2 μέρες πάλι
-Και που θα πάτε το φετινό Σαββατοκύριακο? (με ρωτά αυτή)
-ΚΡΗΤΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Της ήρθε κάπως![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Πάντως με το να έχεις ΚΑΙ τις 2 ημέρες στην Κρήτη, στην ουσία έχεις 3 διανυκτερεύσεις.
Παρασκευή και Κυριακή βράδυ σε πλοίο στην μεταφορά και μία στην Κρήτη το Σάββατο το βράδυ.
Το οποίο θα ανεβάσει το κόστος(βέβαια θα γλιτώσουμε ένα 50ρι απο διόδια και βενζίνες λόγο λιγότερων χιλιομέτρων)
Και το ότι αποκλείει την πλειοψηφία όσων είναι απο Β. Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να είναι στις 22:00 Παρασκευή στον Πειραιά για να προλάβουν το πλοίο και θα επιστρέψουν πάλι Πειραιά την Δευτέρα στις 06:00, οπότε χάνουν μισή μέρα Παρασκευή και εννοείται ΚΑΙ την εργάσιμη Δευτέρα.
Καλύτερη πρόταση πιστεύω είναι η παρακάτω
http://forum.motoguzziclub.gr/index....5.html#msg9075
Παρασκευή πλοίο, Εκκίνηση Κρήτη Σάββατο πουρνό πουρνό, Σάββατο βράδυ τερματισμός και ξανά πλοίο για επιστροφή και 2η μέρα Ηπειρωτική Ελλάδα, χώρια που μπορεί να έχει τερματισμό και Θεσσαλία και να βολευτούν ΟΛΟΙ και να είναι πίσω εγκαίρως...
Λιγότερο κόστος, λιγότερες μέρες εκτός (δεν τελειώνεις Δευτέρα πρωί, εκτός απο τους Κρήτες) και αγκαλιάζει την μισή Ελλάδα!!!
Εγώ πάντως περιμένω να δω διαδρομή...
Αν δεν έχει πολύ εθνικό αλλά έχει κυρίως επαρχιακό..
βλέπω να με γράφουν οι εφημερίδες..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Καλύτερη πρόταση πιστεύω είναι η παρακάτω
http://forum.motoguzziclub.gr/index....5.html#msg9075
Παρασκευή πλοίο, Εκκίνηση Κρήτη Σάββατο πουρνό πουρνό, Σάββατο βράδυ τερματισμός και ξανά πλοίο για επιστροφή και 2η μέρα Ηπειρωτική Ελλάδα, χώρια που μπορεί να έχει τερματισμό και Θεσσαλία και να βολευτούν ΟΛΟΙ και να είναι πίσω εγκαίρως...
Λιγότερο κόστος, λιγότερες μέρες εκτός (δεν τελειώνεις Δευτέρα πρωί, εκτός απο τους Κρήτες) και αγκαλιάζει την μισή Ελλάδα!!!
![]()
μακάρι να εισακουστεί η ιδέα του παιδιού
3 βδομαδες αποθεραπεια σε κεντρο αποκαταστασης στο ντυσελντορφ θα θελουμε μετα μλκ μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
μακάρι να εισακουστεί η ιδέα του παιδιού
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
3 βδομαδες αποθεραπεια σε κεντρο αποκαταστασης στο ντυσελντορφ θα θελουμε μετα μλκ μου!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
πω πω ρε συ.....
ουτε καν κοιταξα την διαδρομή
η ιδέα του 36ωρου να περάσει την Κυριακή στην Ηπειρωτική Ελλάδα με θόλωσε
![]()
με όλο το σεβασμό προς το μέλος* του guzzi forum που έγραψε στο εκεί θρεντ ότι τα χλμ (1600) βγαίνουν και ότι είναι μύθος τα περί οδιγικής συμπεριφοράς των ντόπιων στη Κρήτη:
Κρητικός είμαι και έχω κάνει τις περισσότερες διαδρομές... Σε δυο μέρες και έχοντας ενα πλοίο να προλάβουν οι συμμετέχοντες, σε διαδρομές όπως εκείνες που φαίνονται στο χάρτη που ετοίμασε, ΔΕΝ βγαίνει.
Θα έβγαιναν τα 1600, ΑΝ ο αναβάτης έχει τη ψυχολογία του αγώνα "ταχύτητας" και όχι "αντοχής". Θα βγεί με τεράστιο ρίσκο όσον αφορά την ασφάλεια των αναβατών... (και μπορεί αυτό να ισχύει εν γένει όταν μιλάμε για οδήγηση σε οποιοδήποτε ελληνικό δρόμο, ωστόσο αν δίναμε ένα αυθαίρετο βαθμό δυσκολίας στη Κρήτη, αυτός θα ήταν πολύ ψηλά σε σύγκριση με άλλες περιοχές)
Σχετικά με τους ντόπιους, ειδικά σε διαδρομές που θα περνούν απο χωριά, ορεινά σημεία κλπ πολύ απλά δεν υπολογίζουν τίποτα. Και οδηγικά και ... διαπραγματευτικά. Έχω δει κάνη όπλου να με σημαδεύει γιατί ζήτησα τα ρέστα από αγρότη που πετάχτηκε απο το πουθενά. Δεν είναι κουβέντα που κάνω για να συντηρήσω ένα αστικό μύθο, είναι πραγματικότητα.
my 2 cents...
* είναι αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να αναφέρουμε σε κάποιον χωρίς δυνατότητα αντιλόγου, αλλά αν δεν κάνω λάθος, το μέλος γράφει και εδω, οπότε πιστεύω ότι θα μπορεί να μου απαντήσει. Φιλικά πάντα.
ΥΓ: γενικά η ένσταση μου αφορά το σύνολο των χλμ, όχι την υλοποίηση του 36ωρου στη Κρήτη. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό (καλό) και οι διοργανωτές θα τα καταφέρουν μια χαρά![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Hellow...
Δύσκολα τα πράγματα φέτος. Πολλές οι ρακές και δεν σε παίρνει και να αρνηθείς![]()
Καθίστε να δούμε το τελειωτικό πρόγραμμα και βλέπουμε. Όπως βγήκαν όλα, θα βγει κι αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στους γερο-guzzαίους.![]()
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
Μιλώντας πριν από κανά δύωρο με φίλο και μέλος του guzzi club, η κατάληξη ήταν πως, κάθε 36ωρο οργανώνεται με βάση την τοποθεσία και την δυσκολία αυτής.
Τελικό συμπέρασμα, κατά πάσα πιθανότητα, θα μειωθούν τα χιλιόμετρα.Αντί για 1600 που έγιναν πέρυσι, φέτος προβλέπονται γύρω στα 1000 - 1100.
Το θέμα είναι πως υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν προβληματιστεί από πολύ νωρίς, για όλα αυτά που απασχολούν όλους εσάς, βρίσκοντας την ιδανικότερη λύση.
Ως μέλος του Moto Guzzi club, σας διαβεβαιώ ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει...
Οι Guzzαίοι δεν κάνουν τίποτα στην τύχη! Και αυτό έχει αποδειχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Θα είναι κι αυτό άλλο ένα επιτυχημένο 36ωρο, απλά λίγο διαφορετικό!
Αντε και καλά χιλιόμετρα!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.