Με αφορμή το τραγικό γεγονός πρέπει να δούμε ΤΙ έφταιξε. Εαν είμασταμ στην Αγγλία δε θα κάναμε ερώτηση για κράνη, ειναι δεδομένο, θα ψάχναμε να βρούμε άλλες αιτίες. Στην Ελλάδα όμως που η πιτσιρικαρία οδηγεί σε συντριπιτικό ποσοστό (ειδικά σε γειτονιές της δυτικής αττικής και στην επαρχία) χωρίς κράνος, λογικό ειναι να πάει το μυαλό μας εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μας με όλα αυτά...
Απλά το σχόλιο του "καπετάνιου" μάλλον δεν χρειάζονταν... Και άλλοι μπορεί να σκεφτήκαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν οφελεί σε τίποτα να γίνει αναφορά με ένα τέτοιο υποθετικό τρόπο.
Ο nikonian υπερβάλλει σίγουρα και διαφωνώ σε πόλλα από όσα έγραψε, (φοράω βλέπεις arai και όχι μόνο...) αλλά "καπετάνιε" θεωρώ σίγουρο ότι και άλλοι παρεξήγησαν το σχόλιο που έκανες ακόμα και αν δεν ήθελες να πεις τίποτα παραπάνω από αυτά που έγραψες...
Κάπου εκεί αρχίζει και τελειώνει και η διαφωνία σας νομίζω και σίγουρα δεν είναι ουσιαστική μιας και όλοι συμφωνουμε οτί πρέπει να οδηγούμε προστατευμένοι...
Τέλος είναι κρίμα με αφορμή ένα τραγικό γεγονός να καθόμαστε και να τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια... Ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί για να πείσει έστω και έναν να φορέσει το κρανάκι του και σίγουρα αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε προσφέρει πολλά σε όλους μας....![]()
![]()
Το σχόλιο το έβαλα γιατί λιγες μέρες πριν στην Πρέβεζα είδα ενα αντίστοιχο (ηλικιακά) ζευγάρι πιτσιρικάδων με ενα παπί καραφτιαγμενο, ακράνωτοι, άρχισαν ξαφνικά τους ελιγμους στα παρτέρια του παραλιακου πεζόδρομου για να μην τους δει το περιπολικό... Παραλίγο να τη φάνε τη χύμα και δε θέλει πολύ να ανοιξει ενα γυμνο κεφάλι εαν χτυπήσει σε τσιμεντένια γωνία...
Το βασικό πρόβλημα ειναι βέβαια οτι ΔΕΝ γνωρίζουμε τις συνθήκες (ουτε καν εαν ειχαν/καβαλουσαν μηχανάκι) γι' αυτό και έγραψα "δε μ' αρέσει να προτρέχω".
Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη κωλονοοτροπία φίλων, γονέων και ημών των ιδίων που ενώ αδιαφορούμε για την ασφάλειά μας, μόλις συμβεί το κακό ψάχνουμε να βρούμε αλλού να τα φορτώσουμε...
Γι' αυτό και το πρώτο σχόλιο πριν το κράνος ήταν για το άιτημα "να πεζοδρομηθεί η διασταύρωση"...
Με την ίδια λογική πρέπει να πεζοδρομηθεί και η Μεσογείων γιατι προχθες βράδυ παρ' ολίγο να χτυπήσω μια η οποία αποφάσισε να τη διασχίσει ξαφνικά