Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Ανάγκη ή μόδα ο εξοπλισμός?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μας με όλα αυτά...
    Απλά το σχόλιο του "καπετάνιου" μάλλον δεν χρειάζονταν... Και άλλοι μπορεί να σκεφτήκαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν οφελεί σε τίποτα να γίνει αναφορά με ένα τέτοιο υποθετικό τρόπο.
    Ο nikonian υπερβάλλει σίγουρα και διαφωνώ σε πόλλα από όσα έγραψε, (φοράω βλέπεις arai και όχι μόνο... ) αλλά "καπετάνιε" θεωρώ σίγουρο ότι και άλλοι παρεξήγησαν το σχόλιο που έκανες ακόμα και αν δεν ήθελες να πεις τίποτα παραπάνω από αυτά που έγραψες...
    Κάπου εκεί αρχίζει και τελειώνει και η διαφωνία σας νομίζω και σίγουρα δεν είναι ουσιαστική μιας και όλοι συμφωνουμε οτί πρέπει να οδηγούμε προστατευμένοι...
    Τέλος είναι κρίμα με αφορμή ένα τραγικό γεγονός να καθόμαστε και να τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια... Ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί για να πείσει έστω και έναν να φορέσει το κρανάκι του και σίγουρα αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε προσφέρει πολλά σε όλους μας....

Με αφορμή το τραγικό γεγονός πρέπει να δούμε ΤΙ έφταιξε. Εαν είμασταμ στην Αγγλία δε θα κάναμε ερώτηση για κράνη, ειναι δεδομένο, θα ψάχναμε να βρούμε άλλες αιτίες. Στην Ελλάδα όμως που η πιτσιρικαρία οδηγεί σε συντριπιτικό ποσοστό (ειδικά σε γειτονιές της δυτικής αττικής και στην επαρχία) χωρίς κράνος, λογικό ειναι να πάει το μυαλό μας εκεί.

Το σχόλιο το έβαλα γιατί λιγες μέρες πριν στην Πρέβεζα είδα ενα αντίστοιχο (ηλικιακά) ζευγάρι πιτσιρικάδων με ενα παπί καραφτιαγμενο, ακράνωτοι, άρχισαν ξαφνικά τους ελιγμους στα παρτέρια του παραλιακου πεζόδρομου για να μην τους δει το περιπολικό... Παραλίγο να τη φάνε τη χύμα και δε θέλει πολύ να ανοιξει ενα γυμνο κεφάλι εαν χτυπήσει σε τσιμεντένια γωνία...

Το βασικό πρόβλημα ειναι βέβαια οτι ΔΕΝ γνωρίζουμε τις συνθήκες (ουτε καν εαν ειχαν/καβαλουσαν μηχανάκι) γι' αυτό και έγραψα "δε μ' αρέσει να προτρέχω".

Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη κωλονοοτροπία φίλων, γονέων και ημών των ιδίων που ενώ αδιαφορούμε για την ασφάλειά μας, μόλις συμβεί το κακό ψάχνουμε να βρούμε αλλού να τα φορτώσουμε...

Γι' αυτό και το πρώτο σχόλιο πριν το κράνος ήταν για το άιτημα "να πεζοδρομηθεί η διασταύρωση"...

Με την ίδια λογική πρέπει να πεζοδρομηθεί και η Μεσογείων γιατι προχθες βράδυ παρ' ολίγο να χτυπήσω μια η οποία αποφάσισε να τη διασχίσει ξαφνικά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Το πρόβλημα γίνεται αντιληπτό όταν καθόμαστε και γράφουμε ολόκληρες σελίδες για το αυτονόητο. Μετά από μια πτώση η ερώτηση δεν θα έπρεπε να είναι "Φόραγε κράνος;" αλλά "Έσπασε το κράνος;" Και αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα παιδείας, δυστηχώς το μόνο μέτρο που βλέπω κι εγώ να μπορεί να κάνει κάτι είναι η σκληρή αστυνόμευση.

Στην δικιά μου πτώση με πήγαν στον Ευαγγελισμό και όταν έρχεται ο γιατρός να με δει ξαπλωμένο στο φορείο ακολουθεί η παρακάτω συζήτηση:

- Α, είσαι από τις αγαπημένες μου περιπτώσεις!
    - Τι λες ρε μεγάλε;
    - Φόραγες εξοπλισμό.
    - Αν δεν τα φόραγα δεν νομίζω να μιλάγαμε τώρα.
    - Μπράβο, μπράβο. Ότι κι αν έχεις επιφανειακό θα είναι, δεν χαίρομαι που χτύπησες αλλά χαίρομαι που φόραγες όλα αυτά.

Γενικά δεχόμουν συγχαρητήρια για κάτι που θεωρώ αυτονόητο. Σαν να μου λέγανε μπράβο που αναπνέεις γιατί αλλιώς θα πεθάνεις (υπερβάλω to prove a point).

Για να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια ιδανική αντίληψη όμως πρέπει να αρχίσει από εμάς τους ίδιους. Να περάσουμε σιγά σιγά στους γνωστούς μας την αντίληψη αυτή. Καιρό πριν ήμουν έξω από ένα μαγαζί με έναν φίλο και βγαίνουν 2 κοπέλες οι οποίες ανεβαίνουν σε ένα ZX-9. Μιλάμε λίγο και ετοιμάζονται να φύγουν, η μία είχε κράνος.

- Το άλλο κρανάκι που είναι;
    - Εεε...
    - Ρε κορίτσια... λες και δεν τα ξέρετε.
    - Ναι, μαλακία.

Anyway, δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να πω. Αν αρχίσουμε να μεταδίδουμε πως το να φοράς κράνος είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις όταν καβαλάς ίσως να γίνει καλύτερη η κατάσταση.

Και για να κάνω την αναπόφευκτη σύγκριση με το εξωτερικό, σε άλλες χώρες το έχουν καταφέρει. Με την βοήθεια του κράτους; Δεν έχω ιδέα. Στην Ουγγαρία πάντως υπήρχαν πινακίδες στην εθνική που προέτρεπαν τους οδηγούς να προσέχουν τους μοτοσυκλετιστές. Είχα το κράνος στο χέρι μέχρι να βγω από το camping και ο ιδιοκτήτης με σταμάτησε και μου είπε "Helmet, helmet always". Το αυτονόητο που λέγαμε, ακόμα και για μη αναβάτες.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    [...]Μαλλον αυτο θα συμβαινει....
    Ακριβώς αυτό και χαίρομαι που μπήκες στο νόημα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Ετσι που τα λεει ο nikonian ειναι τα πραγματα αλλα το μεγαλο ghetto του forum που εχει το πανω χερι εδω μεσα αλληλοϋποστηριζεται....
    Μεσα στην αντιπαλοτητα συνεχως...
    Το KBC ειναι το ιδιο με το Αrai,την ιδια προστασια προσφερουν αμα πεσεις,και ξερετε γιατι? Γιατι το ειπε ο αρχηγος του forum....Και full εξοπλισμο περνεις με 500 ευρω,γιατι και αυτο το ειπε ο υφισταμενος.
    Και αν τολμησει να πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα, γενικα σε ολα τα θεματα αναφερομαι, μπαινει αυτη η μεγαλη παρεα μεσα και σε ξεχεζει,ναι αυτη η παρεα που παει 5 βηματα και φοραει full εξοπλισμο...
    Μονο κουβεντα δεν γινεται...στου Τσουκαλα το forum μπηκαμε και οταν λεμε την γνωμη μας μας λενε "αντε γεια" γιατι απλα δεν ειναι αυτο που θελουν να ακουσουν???

Μαλλον αυτο θα συμβαινει....
    Φίλε μου, και γω νέος είμαι στο φόρουμ, αλλά γκέτο δεν υπάρχει!!! Παρέες ναι, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο; (Ένα από τα ζητούμενα τελικά). Σε κάθε κοινωνία υπάρχουν παρέες. Αν τώρα τυχαίνει κάποιοι οι οποίοι ξεκίνησαν αυτό το φόρουν να είναι άνθρωποι που έχουν νιώσει στο πετσί τους (και όχι μόνο) τι εστί μοτοσυκλετισμός, μοτοσυκλέτα γενικότερα, αυτό δεν τους καθιστά αυτόματα μέλη κάποιου γκέτο. Απόψεις είναι... Συμφωνείς ή όχι, άσε που... όποιος δεν θέλει αποφεύγει τα γκέτο για τις βόλτες του.
    Το ίσως πιο επιθετικό ύφος κάποιων οφείλεται στο ότι κουβεντιάζουν συνεχώς όσον αφορά στα ατυχήματα, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
    ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑ!!!!

Φιλικά Χρήστος
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !

άργησες λίγο αλλά το έπιασες το νόημα....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με αφορμή το τραγικό γεγονός πρέπει να δούμε ΤΙ έφταιξε. Εαν είμασταμ στην Αγγλία δε θα κάναμε ερώτηση για κράνη, ειναι δεδομένο, θα ψάχναμε να βρούμε άλλες αιτίες. Στην Ελλάδα όμως που η πιτσιρικαρία οδηγεί σε συντριπιτικό ποσοστό (ειδικά σε γειτονιές της δυτικής αττικής και στην επαρχία) χωρίς κράνος, λογικό ειναι να πάει το μυαλό μας εκεί.

Το σχόλιο το έβαλα γιατί λιγες μέρες πριν στην Πρέβεζα είδα ενα αντίστοιχο (ηλικιακά) ζευγάρι πιτσιρικάδων με ενα παπί καραφτιαγμενο, ακράνωτοι, άρχισαν ξαφνικά τους ελιγμους στα παρτέρια του παραλιακου πεζόδρομου για να μην τους δει το περιπολικό... Παραλίγο να τη φάνε τη χύμα και δε θέλει πολύ να ανοιξει ενα γυμνο κεφάλι εαν χτυπήσει σε τσιμεντένια γωνία...

Το βασικό πρόβλημα ειναι βέβαια οτι ΔΕΝ γνωρίζουμε τις συνθήκες (ουτε καν εαν ειχαν/καβαλουσαν μηχανάκι) γι' αυτό και έγραψα "δε μ' αρέσει να προτρέχω".

Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη κωλονοοτροπία φίλων, γονέων και ημών των ιδίων που ενώ αδιαφορούμε για την ασφάλειά μας, μόλις συμβεί το κακό ψάχνουμε να βρούμε αλλού να τα φορτώσουμε...

Γι' αυτό και το πρώτο σχόλιο πριν το κράνος ήταν για το άιτημα "να πεζοδρομηθεί η διασταύρωση"...

Με την ίδια λογική πρέπει να πεζοδρομηθεί και η Μεσογείων γιατι προχθες βράδυ παρ' ολίγο να χτυπήσω μια η οποία αποφάσισε να τη διασχίσει ξαφνικά
    Μπορούμε εύκολα να υποψιαστούμε τι έφταιγε και να πεσουμε και μέσα τις περισσότερες φορές χωρίς να είμαστε μάγοι... Αλλά καλό είναι να βρίσκουμε τον κατάλληλο τρόπο, τόπο, χρόνο για να περάσουμε το σωστό μύνημα... όταν τα πράγματα είναι φορτισμένα, η ψυχρή λογική δεν είναι η απάντηση...σκέψου ότι ο nikonian πέρασε από τον τόπο του δυστυχήματος την επόμενη μέρα... !!! Ακόμα μυρίζω τα λουλούδια που αφήνουν γνωστοί και φίλοι στο παλικάρι που "έφυγε" τις μέρες των Χριστουγένων και ανατριχιάζω...
    Για τα υπολοιπα που λες δεν διαφωνώ σε καμία περίπτωση αλλά επειδη υπήρξα και εγώ ξεκράνωτος για χρόνια αλλά στάθηκα τυχερός μες στην ατυχία μου, θα πρότεινα μια ποιο ρεαλιστική προσεγγιση χωρίς αφορισμούς και υπερβολές.

μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian

2) Μου τη δίνουν τα κλισέ παντού και πάντα. Σε κάθε ευκαιρία. Τα ακούω καθημερινά από την τηλεόραση , το ραδιόφωνο κλπ που τα παρουσιάζουν ως αξιώματα, απόσταγμα που πίνεται με κάθε μεζέ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ; ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ.ΤΑ'ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ'ΠΑΘΕ.
    (Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από νέα παιδιά, που δεν είχαν γεννηθεί το 1982 που πήρα το πρώτο μου κράνος.)

ΚΑΝΕΝΑΣ δέν είπε πως καλά πάθανε(αυτό έλειπε). Εδώ μιλάμε για ένα άλλο θέμα(που απο σένα ξεκίνησε).

Τουλάχιστον έπρεπε να χαίρεσαι που τα ᾽νέα παιδιά που δέν είχαν γεννηθεί το 1982᾽ πλέον κράζουν τη μή χρήση κράνους.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ετσι που τα λεει ο nikonian ειναι τα πραγματα αλλα το μεγαλο ghetto του forum που εχει το πανω χερι εδω μεσα αλληλοϋποστηριζεται....
    Μεσα στην αντιπαλοτητα συνεχως...
    Το KBC ειναι το ιδιο με το Αrai,την ιδια προστασια προσφερουν αμα πεσεις,και ξερετε γιατι? Γιατι το ειπε ο αρχηγος του forum....Και full εξοπλισμο περνεις με 500 ευρω,γιατι και αυτο το ειπε ο υφισταμενος.
    Και αν τολμησει να πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα, γενικα σε ολα τα θεματα αναφερομαι, μπαινει αυτη η μεγαλη παρεα μεσα και σε ξεχεζει,ναι αυτη η παρεα που παει 5 βηματα και φοραει full εξοπλισμο...
    Μονο κουβεντα δεν γινεται...στου Τσουκαλα το forum μπηκαμε και οταν λεμε την γνωμη μας μας λενε "αντε γεια" γιατι απλα δεν ειναι αυτο που θελουν να ακουσουν???

Koke γενικα γουστάρεις (να μου ή) γενικώς να την λες, ακόμα και όταν προσπαθεί κάποιος να σε βοηθήσει όπως στο άλλο μαλακοthread που έψαχνες ανταλλακτικά gilera αντί να πατήσεις ένα search στο google...
    Αδιάφορο μου είναι, εφόσον η εμπάθεια σου μένει σε "ανεκτά" επίπεδα. Μόλις τα ξεπεράσεις, όντως υπάρχει μια μεγάλη χατζάρα που θα στείλει τα ποστ σου στον αγύριστο. Και ξέρεις γιατί? Γιατί εδώ μέσα όντως ισχύει η δικτατορία των mods που όταν ακούνε μαλακίες για γκέτο, κλίκες και κολλητούς ξυρίζει αβέρτα και αδιακρίτως όπως έγινε και στο παρόν με τα άσχετα ποστ που μπήκαν.

Το ΚΒC, Nolan, AGV, XLite ακόμα και τα ταπεινά Nitro παρέχουν την ίδια προστασία σε χτυπήματα, με τα Arai-Shoei κλπ εφόσον έχουν περάσει τις ίδιες προδιαγραφές. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα.
    Η παρέα που πάει στον μπακάλη με full εξοπλισμό δεν είναι η δικιά μου και δεν ντύνομαι έτσι για να πάω στον μπακάλη. Αν το κάνουν δικαίωμα τους και καλά κάνουν, όπως είναι και δικαίωμα του κάθε ένα από μας να φορέσει χλαμύδα για να πηγαίνει, ΑΛΛΑ κακά κάνει.
    Μιας και αγόρασα το πρώτο μου κράνος όταν ήσουν 5 χρονων, εφόσον γλύτωσα με 20 ράμματα στη μάπα και έκτοτε έχω φάει καμμιά 20αριά χύμες, επέτρεψε μου-όχι μόνο να έχω άποψη- αλλά να μπορώ να την λέω όταν διαβάζω μπαρούφες.

Στον χρόνο που έχω περάσει εδώ μέσα έχω μάθει πολλά χρήσιμα από ποιό μάγκες από μένα. Κουβέντες που τις ρούφηξα και έκανα τουμπεκί. Αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο στο παρόν thread εκτός του να μετράς τη τσουτσούνα σου, ελεύθερος είναι ο χώρος.
    Διαφορετικά....."αντε γειά" και κάνε μου τη χάρη να μην ξανασχοληθείς μαζί μου
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Αν αρχίσουμε να μεταδίδουμε πως το να φοράς κράνος είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις όταν καβαλάς ίσως να γίνει καλύτερη η κατάσταση.
    Μακάρι να γίνει κάποτε αυτό. Απ΄την δεκαετία του 80, έχουν γίνει κάποια βήματα τουλάχιστον στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, μιας και τότε κράνος φόραγαν οι 5 στους 100. Κάποιοι πραγματικά τυχεροί που ψαχνόμασταν με μαλακίες την γλυτώσαμε, κάποιοι εγιναν ανάμνηση.
    Δυστυχώς αν θέλουμε 20 χρόνια για τις μεγάλες πόλεις και άλλα 20 για την επαρχία που εκεί γίνεται το χάος, είμαστε τραγικοί....
    Κάθε φορά που έιμαι λίγο παραέξω από Αθήνα, με πιάνει η καρδιά μου με τη κατάντια μας. Χύμα και όπως να ΄ναι με μοναδικό εφόδιο το δεμένο σταυρουδάκι στις ντίζες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μακάρι να γίνει κάποτε αυτό. Απ΄την δεκαετία του 80, έχουν γίνει κάποια βήματα τουλάχιστον στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, μιας και τότε κράνος φόραγαν οι 5 στους 100. Κάποιοι πραγματικά τυχεροί που ψαχνόμασταν με μαλακίες την γλυτώσαμε, κάποιοι εγιναν ανάμνηση.
    Δυστυχώς αν θέλουμε 20 χρόνια για τις μεγάλες πόλεις και άλλα 20 για την επαρχία που εκεί γίνεται το χάος, είμαστε τραγικοί....
    Κάθε φορά που έιμαι λίγο παραέξω από Αθήνα, με πιάνει η καρδιά μου με τη κατάντια μας. Χύμα και όπως να ΄ναι με μοναδικό εφόδιο το δεμένο σταυρουδάκι στις ντίζες.

+ πολλά ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Χύμα και όπως να ΄ναι με μοναδικό εφόδιο το δεμένο σταυρουδάκι στις ντίζες.
    αν το σταυρουδακι ειναι daeneze ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΗΓΑ Κ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΑ?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αν το σταυρουδακι ειναι daeneze ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΗΓΑ Κ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΑ?

ωχ ρε δουκα daIneSe ειναι κανονικα.....τσαμπα το πηρες προσεχε ρε δεν θα σε βοηθησει :hypnotize
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Αν το κανες για το suzuki σου δεν κάνει τίποτα μιας και το δικό σου θέλει εξορκιστή.
    Αν το σκάλισες για ΚΤΜ τράβα σε μια εκκλησία στα Μεσόγεια που τα "διαβάζει" να ΄σαι σίγουρος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Koke γενικα γουστάρεις (να μου ή) γενικώς να την λες, ακόμα και όταν προσπαθεί κάποιος να σε βοηθήσει όπως στο άλλο μαλακοthread που έψαχνες ανταλλακτικά gilera αντί να πατήσεις ένα search στο google...
    Αδιάφορο μου είναι, εφόσον η εμπάθεια σου μένει σε "ανεκτά" επίπεδα. Μόλις τα ξεπεράσεις, όντως υπάρχει μια μεγάλη χατζάρα που θα στείλει τα ποστ σου στον αγύριστο. Και ξέρεις γιατί? Γιατί εδώ μέσα όντως ισχύει η δικτατορία των mods που όταν ακούνε μαλακίες για γκέτο, κλίκες και κολλητούς ξυρίζει αβέρτα και αδιακρίτως όπως έγινε και στο παρόν με τα άσχετα ποστ που μπήκαν.

Το ΚΒC, Nolan, AGV, XLite ακόμα και τα ταπεινά Nitro παρέχουν την ίδια προστασία σε χτυπήματα, με τα Arai-Shoei κλπ εφόσον έχουν περάσει τις ίδιες προδιαγραφές. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα.
    Η παρέα που πάει στον μπακάλη με full εξοπλισμό δεν είναι η δικιά μου και δεν ντύνομαι έτσι για να πάω στον μπακάλη. Αν το κάνουν δικαίωμα τους και καλά κάνουν, όπως είναι και δικαίωμα του κάθε ένα από μας να φορέσει χλαμύδα για να πηγαίνει, ΑΛΛΑ κακά κάνει.
    Μιας και αγόρασα το πρώτο μου κράνος όταν ήσουν 5 χρονων, εφόσον γλύτωσα με 20 ράμματα στη μάπα και έκτοτε έχω φάει καμμιά 20αριά χύμες, επέτρεψε μου-όχι μόνο να έχω άποψη- αλλά να μπορώ να την λέω όταν διαβάζω μπαρούφες.

Στον χρόνο που έχω περάσει εδώ μέσα έχω μάθει πολλά χρήσιμα από ποιό μάγκες από μένα. Κουβέντες που τις ρούφηξα και έκανα τουμπεκί. Αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο στο παρόν thread εκτός του να μετράς τη τσουτσούνα σου, ελεύθερος είναι ο χώρος.
    Διαφορετικά....."αντε γειά" και κάνε μου τη χάρη να μην ξανασχοληθείς μαζί μου

Εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου,γενικα μιλαω για το ολο συστημα εδω....εσυ κατι ξερεις ομως...

Οριστε,αυτον τον τροπο που απαντας ακριβως εννοω για εδω μεσα,ετσι ειναι οι προϊσταμενοι,τι να κανουμε,κοβουν-ραβουν!
    Κοψε με γιατι ανοιξα thread για ανταλλακτικα για το gilera και με θεωρεις μαλακα γιατι δεν εκανα search,ευτυχως για μενα γιατι οι υπολοιποι βλεπουν με τι εχουν να κανουν...

Κριμα,με στεναχωρησες,και ειμαστε και ομοζωδιοι απ οτι ειδα,διπλη η στεναχωρια! χαχαχα!!!

Και που εισαι,απο το πρωι με ετρωγαν τα @@ μου...λες για το αν θα με διαγραψεις?
    Τι να σου πω,θα τα βαψω μαυρα!

Στο λεω εγω πρωτος...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μποτακια: προστατευτικος εξοπλισμος ή μοδα;;
    από aakkuan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 14:17
  2. Ανάγκη για αίμα
    από mbjp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5