Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Digea

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Όχι δεν γνωρίζω.....αλλά τα πάντα "σπάνε" αν αυτό εννοείς

Οχι

Αν και εφόσον χρησιμοποιήσουν TDMA , τότε μία συχνότητα Χ Μhz για παράδειγμα την κωδικοποιείς ψηφιακά σε ένα εύρος 31.6 mbps streaming, από το οποίο μέσω του time division δίνεις time slots για εύρος 8 mbps σε κάθε κανάλι. Δεν είναι 8 ακριβώς γιατί κρατάς και εύρος για τον συγχρονισμό κτλ.

Ουσιαστικά σε ένα κανάλι (carier) φορτώνεις τον περιεχόμενο 4 καναλιών (τηλεοπτικών) σε διαφορετικό χρόνο το καθένα.

Ε φιλαράκι μη βρίζεις
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Νταξ ρε παιδιά μη βαράτε .......:smilea:

Απ' αυτά βγάζω το ψωμάκι μου .... 15 χιλίαρικα είναι αυτά......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Και για να μην πετάτε 2 και 3 ετών συσκευές εδώ....άκου εκεί 70 Ε το κουτί όταν το αγοράζουν 12.

πρώην crywolf74 Το avatar του/της Garfield

Αν και εφόσον χρησιμοποιήσουν TDMA , τότε μία συχνότητα Χ Μhz για παράδειγμα την κωδικοποιείς ψηφιακά σε ένα εύρος 31.6 mbps streaming, από το οποίο μέσω του time division δίνεις time slots για εύρος 8 mbps σε κάθε κανάλι. Δεν είναι 8 ακριβώς γιατί κρατάς και εύρος για τον συγχρονισμό κτλ.

Ουσιαστικά σε ένα κανάλι (carier) φορτώνεις τον περιεχόμενο 4 καναλιών (τηλεοπτικών) σε διαφορετικό χρόνο το καθένα.
    Στην μάνα σου το είπες?

Digea

Ερωτηση επειδη δεν το εχω το θέμα:
    Αν εχω κεντρική κεραία και βάλω ΕΝΑΝ αποκωδικοποιητή στην κεντρική δεν είμαι καλυμμένος?
    Θα χρειαστώ ενισχυτές ίσως?
    Κάτι τέτοιο έχω ακούσει οτι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις....όπου πληρώνεις με το μήνα...
    Οποιος έχει το θέμα ας απαντήσει,δεν είμαστε τώρα για άλλα διακοσάρικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    Και για να μην πετάτε 2 και 3 ετών συσκευές εδώ....άκου εκεί 70 Ε το κουτί όταν το αγοράζουν 12.

επειδη τα αγγλικα μου ειναι χαλια τι ειναι ακριβως αυτο
    gogogo!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Digea

Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
    Αν εχω κεντρική κεραία και βάλω ΕΝΑΝ αποκωδικοποιητή στην κεντρική δεν είμαι καλυμμένος?
    Κάτι τέτοιο έχω ακούσει οτι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις....όπου πληρώνεις με το μήνα...
    Μπορείς αν βάλεις, αλλά όλες οι τηλεοράσεις θα δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα. Ετσι έμαθα τουλάχιστον + το ότι ο κεντρικός είναι πιο ακριβός.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    επειδη τα αγγλικα μου ειναι χαλια τι ειναι ακριβως αυτο
    Αποκωδικοποιητής σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Η τηλεόραση πρέπει να έχει υποδοχή για κάτι τέτοιο όμως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Digea

Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
    ποια περιοχη εισαι?
    οχι Δεν μπορεις να βαλεις κεντρικο αποκωδικοποιητη, θελεις εναν για καθε τηλεοραση.

Οι ενισχυτες σηματος δεν χρειαζονται πια, πρεπει να βγουν γιατι διμηουργουν προβλημα στην ληψη πλεον.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: Re: Digea

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μπορείς αν βάλεις, αλλά όλες οι τηλεοράσεις θα δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα.

Αποκωδικοποιητής σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Η τηλεόραση πρέπει να έχει υποδοχή για κάτι τέτοιο όμως.

Λογικά όλες οι tv που είναι 1-2 ετών έχουν.Κοιτάξτε πίσω και στο πλάι , πρόκειται για μία θυρίδα όπως αυτές των ΑΤΜ περίπου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    ερωτηση πρωτη :
    και ποσο στοιχιζει αυτη η καρτουλα ?
    γιατι αμα μιλαμε για κανενα €200 αστο καλυτερα !!

ερωτηση δευτερη :
    που την βρισκουμε στο Ελλαντα ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Re: Re: Re: Re: Re: Digea

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Άρες μάρες κουκουνάρες. Ήθελα νά ξερα τι πίνεις βραδιάτικα

Ξαναδιάβασε αύριο που θα είσαι νηφάλιος αυτά που έγραψα και θα δεις ότι απαντάς σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν.
    Προσοχή αν οδηγήσεις.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Τις λατρεύω αυτές τις συζητήσεις. :a07:

Δεν καταλαβαίνω Χριστό, αλλά μ΄άρέσει

Επειδή σε πάω ρε mod θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται.

Πες ότι το τηλεοπτικό σήμα ενός καναλιού που φτάνει στην τηλεόραση σου στην Αθήνα, εκπέμπεται από έναν σταθμό (κεραία ) στην Θεσσαλονίκη, σε μία προκαθορισμένη συχνότητα (π.χ. στο κανάλι 5 το Tv Μακεδονία ) και έχει στην συχνότητα αυτή, ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο (π.χ. την εκπομπή του Λιακόπουλου στις 8 ή ώρα).

Και ας υποθέσουμε ότι όλα τα κανάλια στην Ελλάδα, εκπέμπουν από την Θεσ/κη, για λόγους απλότητας.

Φαντάσου τώρα ότι η τηλεόραση σου είναι ο ΟΣΕ Αθηνών (δέκτης), η κεραία εκπομπής είναι ο ΟΣΕ Θεσ/κης (πομπός), η συχνότητα εκπομπής (π.χ. κανάλι 5) είναι η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα- Θεσ/κη , και η εκπομπή (σήμα) του Λιακό στις 8 η ώρα, είναι το τραίνο μαζί με το εμπόρευμα.

Τα τραίνα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, συνεχώς με μια συγκεκριμένη ταχύτητα και ξεφορτώνουν στην τηλεόραση σου το εμπόρευμα, οπότε έχεις εικόνα στο γυαλί χωρίς διακοπές να σου λέει : σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες καναπέδες κτλ……

Άμα αλλάξεις κανάλι για να δεις τα μπούτια της Μενεγάκη, θα χρειαστείς δεύτερη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα- Θεσ/κη , δεύτερο τραίνο, δεύτερο εμπόρευμα.
    Άμα ξανααλλάξεις , για να δεις π.χ. πως το κάνουν οι σουπιές, σε κάνα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ…..τρίτη γραμμή, τρίτο τραίνο, τρίτο εμπόρευμα.

Αυτά στην αναλογική εποχή.

Πως θα σου φαινόταν όμως , άμα στις ράγες του Αθήνα – Θεσ/κη, βάζαμε ένα σουπερ ντουπερ , βολίδα τραίνο, που μετά την ατμομηχανή, στο πρώτο βαγόνι έχει σαν εμπόρευμα τον Λιακό, στο δεύτερο την Μενεγάκη, στο τρίτο τις σουπιές του ΣΚΑΙ, στο τέταρτο δεν ξέρω γω τι…..?

Και αυτό το τραίνο αριβάρει τόσο γρήγορα και είναι τόσο καλά εξοπλισμένο που στο χώρο μόνο ενός βαγονιού του, χωράει ολόκληρο το περιεχόμενο ενός παλιού τραίνου?

Γίνονται όλα τόσο γρήγορα, τόσο νοικοκυρεμένα που εσύ δεν την καταλαβαίνεις την διαφορά.

Σούπερ θα μου πεις….πάνω στην ίδια γραμμή, πάνω στο ίδιο τραίνο, τέσσερα διαφορετικά εμπορεύματα (δηλ. τέσσερα κανάλια, σήματα, εκπομπές).

Καλωσήλθατε στο ψηφιακά διαμορφωμένο αναλογικό τηλεοπτικό σήμα, δηλαδή την ψηφιακή τηλεόραση.

Και φαντάσου την εποχή που η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα- Θεσ/κη θα είναι σαν την Εγανατία οδό (οπτική ίνα) τα τραίνα θα είναι ακόμη πιο γρήγορα (Νext Generation Networks-MPLS), να μπορείς να διαλέξεις εσύ πια παρκαρισμένα στη Θεσ/κη τραίνα θα έρθουν στο σταθμό σου, να μπορείς να πεις το τραίνο των 8 θέλω να έρθει στις 11, να στέλνεις δικά σου τραίνα (έστω και μικρά) και να τους λες :Τι μαλακίες μου στείλατε, δεν σας ξαναξεφορτώνω (διαδραστική τηλεόραση) και…και…και…

Ένας γενναίος νέος κόσμος.

Για τα κακά και άσχημα της ψηφιακής , ίσως σε κάποιο άλλο post

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που είναι η Digea οεεεοοο????
    από Antwnis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 15:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα