Ακομη τον Λουκα περιμενουμε...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως που ειναι αυτο το παιδι?Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Insider με τον Russel Crow το έχετε δει?Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
οντως που ειναι αυτο το παιδι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει αυτός, τον μπουζουριάσανε στα dungeons των διυληστηρίων!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
To Insider με τον Russel Crow το έχετε δει?
Πάει αυτός, τον μπουζουριάσανε στα dungeons των διυληστηρίων!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Γαμωτ Σταυρο και μολις το πηρα σε DVD!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
Γαμωτ Σταυρο και μολις το πηρα σε DVD!!
![]()
![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ RACING ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚΤΑΝΙΑ= ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ)
ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
ΠΑΟΚ 4
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω παντα βαζω Super Unleaded 100 Οκτανιον.
Ειναι καλη τελικα ή οχι?
Να βαζω κατι λιγοτερο ή κατι περισσοτερο?
Αληθευει οτι σου δινει περισσοτερα αλογα αλλα σου χαλαει τον κινητηρα ποιο γρηγορα?
Απο υπερθερμανση?:rotflmao:
![]()
Την Τρίτη θα έχουμε Παστίτσιο (με χοντρό μακαρόνι)...
Τρως μπεσαμέλ από πάνω ή να σου κρατήσω χώρια ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λουκα εισαι ολα τα λεφτα![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Κοιτατε μονο να ειναι σπιτικι μπεσαμελ γιατι αυτες οι ετοιματζιδικες μου φερνουν εμετο![]()
Παιδιά σε τεστ του Μοτο αν θυμάμαι καλά, έκαναν δυναμομετρήσεις σε μονοκύλινδρα και τετρακύλινδρα και συνέκριναν απόδοση με απλή αμόλυβδη και με 100άρα. Οι διαφορές ήταν maximum στο 0.1% το οποίο είναι στα πλαίσια του "λάθους" του δυναμόμετρου.Αρχικά δημιουργήθηκε από paokpatra
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ RACING ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚΤΑΝΙΑ= ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ)
Είστε σίγουροι ότι είδατε διαφορές? Μήπως είναι ιδέα σας? Το λέω γιατί κρίμα είναι να πληρώνετε έξτρα και να παίρνετε αέρα.....
Στο επόμενο τεύχος θα είχαν και ένα άρθρο σχετικά με τους ισχυρισμούς των εταιρειών ότι η 100άρα κραταέι καθαρότερο τον κινητήρα και ότι είναι οικονομικότερη. Δυστυχώς δεν το είχα πάρει να δω τι έλεγε. Αν το πήρε κανείς και το θυμάται ας μας γράψει να μας πει τι λέγανε.
![]()
Η RACING ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ 100ΑΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η RACING ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδιά σε τεστ του Μοτο αν θυμάμαι καλά, έκαναν δυναμομετρήσεις σε μονοκύλινδρα και τετρακύλινδρα και συνέκριναν απόδοση με απλή αμόλυβδη και με 100άρα. Οι διαφορές ήταν maximum στο 0.1% το οποίο είναι στα πλαίσια του "λάθους" του δυναμόμετρου.
Είστε σίγουροι ότι είδατε διαφορές? Μήπως είναι ιδέα σας? Το λέω γιατί κρίμα είναι να πληρώνετε έξτρα και να παίρνετε αέρα.....
Στο επόμενο τεύχος θα είχαν και ένα άρθρο σχετικά με τους ισχυρισμούς των εταιρειών ότι η 100άρα κραταέι καθαρότερο τον κινητήρα και ότι είναι οικονομικότερη. Δυστυχώς δεν το είχα πάρει να δω τι έλεγε. Αν το πήρε κανείς και το θυμάται ας μας γράψει να μας πει τι λέγανε.
![]()
![]()
ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
ΠΑΟΚ 4
Λοιπον...
απο πολλες συζητησεις που εχω κανει
επι του θεματος εμαθα τελικα οτι
λιγοτερα οκτανια τοσο καλυτερο..
δλδ η απλη με την σουπερ 100 δεν
επιφερει και την τρομερη διαφορα
...
ΛΕπτομερειες που ισως δεν φαινονται...
ετσι λεω...
Τρελλαμένοι και μη, κάντε τον κόπο να δείτε και το γειτονικό thread (Blues). Όσοι ΝΟΙΩΘΕΤΕ περισσότερα άλογα με τις 100άρες... πείτε μας τι πίνετε!
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από paokpatra
Η RACING ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ 100ΑΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η RACING ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΑ![]()
Μισό. Λες ότι η Racing έρχεται απ'έξω??????????????
Ελπίζω να μη σοβαρολογείς...
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε