Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 95

Θέμα: Μια είδηση εξ' Ιταλίας με ελληνικό "ενδιαφέρον"

Δεν μιλήσαμε ούτε για φοιτητές που μένουν σε 3ρια ούτε για 2λιτρα αυτοκίνητα...
    Άσε τα άκρα δεν υπάρχει λόγος να τα πιάσουμε... Έχω και εγώ φίλη σε εστία που δουλεύει και σε Fastfood και έβγαλε και την σχολή με βαθμό και εγκαίρως... Αλλά επίσης δεν είναι κανόνας...

Μιλάμε για φοιτητές που "τρώνε" απο την οικογένεια για πολλά χρόνια ΠΟΛΛΑ λεφτά λιώνοντας σε καφετέριες και σε μαλακίες...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Δεν μιλήσαμε ούτε για φοιτητές που μένουν σε 3ρια ούτε για 2λιτρα αυτοκίνητα...
    Άσε τα άκρα δεν υπάρχει λόγος να τα πιάσουμε... Έχω και εγώ φίλη σε εστία που δουλεύει και σε Fastfood και έβγαλε και την σχολή με βαθμό και εγκαίρως... Αλλά επίσης δεν είναι κανόνας...

Μιλάμε για φοιτητές που "τρώνε" απο την οικογένεια για πολλά χρόνια ΠΟΛΛΑ λεφτά λιώνοντας σε καφετέριες και σε μαλακίες...

αυτο που λες ισχυει αλλα ειναι αλλη περιπτωση το θεμα των αιωνιων

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε φιλε, εγω τα ζω αυτα, γι αυτο σου το λεω και δε τα βγαζω απο το κεφαλι μου...

ναι, υπαρχουν φοιτητες με range rover, με slk...μια στην πολυκατοικια που μενω ειναι μια (φοιτητρια), που εχει cherokee 3.7 αυτο με τα στρογγυλα φαναρια 07 μοντελο...

αλλα αυτα ειναι οι εξαιρεσεις, που σου πα πιο πανω, και οχι ο κανονας...
    Θα μου τη γνωρισεις?
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

αμα κοψεις τα πολλα - πολλα μια χαρα και δουλευεις και τελειωνεις την σχολη και ζεις και μονος.

τα παντα ειναι θεμα θέλησης και κατα ποσο ο καθενας θελει να αφησει την βολή του.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Θα μου τη γνωρισεις?

κατσε να τη γνωρισω εγω πρωτα

ακομα δεν εχω παει σπιτι της

και αμα την δεις κιολας πως ειναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω λεω πως τα πραγματα ειναι οπως τα λεω εγω, και οχι οπως τα φανταζεσαι εσυ

Μαλλον δεν εχεις κανει φοιτητης να δεις τις Louyis Vuitton σε ολα τα σχεδια...
    Ξερω περιπτωση 19χρονης που σπουδαζει στη Βουλγαρια και τις ΑΓΟΡΑΣΑΝ διαμερισμα!

Οταν παραλαμβανα το πρωτο μου καινουργιο αυτ/το πριν καμια 10αρια χρονια,το ιδιο εκανε διπλα μου μια 17χρονη η οποια ειχε περασει(οχι αποφοιτησει) σε καποιο ΑΕΙ και τις πηρε δωρο ο πατερας ενα καινουργιο 106 rallye!
    Ενιωσα ενα στιγμιαιο παραπονο σκεπτομενος πως δουλευα 2 χρονια,2 δουλειες να μαζεψω τα χρηματα σε αντιθεση με την ευκολια της μικρης να αποκτησει το ιδιο αυτ/το αλλα ξεπεραστηκε γρηγορα θεωρωντας πως εκτιμας περισσοτερο κατι που κερδιζεις με προσπαθεια απο κατι που σου χαριζεται...
    Μετα απο μια βδομαδα περιπου το κιτρινο rallye ηρθε στην αντιπροσωπεια με οδικη βοηθεια μεσ΄τις λασπες απο το χωραφι στο οποιο ειχε προσγειωθει η μικρη!
    Δυστυχως τετοια παραδειγματα ειναι πολλα,θα μου πεις πως δεν ειμαστε χωρα της υπερβολης και της υπερπροστασιας?
    Καμπριο,ραλι,τουρμπο...δωρα σε 17 χρονους επειδη περασαν στο ΤΕΙ...ειναι λογικο?

...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Καμπριο,ραλι,τουρμπο...δωρα σε 17 χρονους επειδη περασαν στο ΤΕΙ...ειναι λογικο?
    Όχι στα 17 αλλά γιατί όχι στα 18; Αν υπάρχει η οικονομική άνεση και η οδική/οδηγική παιδεία γιατί όχι; Επειδή εμείς που τη βγάζουμε/δεν τη βγάζουμε ζοριζόμαστε πρέπει τα ίδια να "πάθει" και ο άλλος που δεν έχει τέτοια οικονομικά προβλήματα;
    Aς είμαστε λίγο πιο ανοικτόμυαλοι (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα φίλε μου 950). Αλλού εδράζεται το πρόβλημα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    αμα κοψεις τα πολλα - πολλα μια χαρα και δουλευεις και τελειωνεις την σχολη και ζεις και μονος.

τα παντα ειναι θεμα θέλησης και κατα ποσο ο καθενας θελει να αφησει την βολή του.

Οταν εισαι σε μια σχολη, που για να περασεις μαθηματα απαιτει να παρακολουθεις καθημερινα απο τισ 9 μεχρι τις 4, χωρια τα εργαστηρια, οταν εχεις να παραδοσεις 2 εργασιες καθε βδομαδα, δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να βρεις δουλεια που θα σου επιτρεπει να ζεις μονος σου...
    Να βρεις κατι που θα σου δινει 300-350 κατοσταρικα τον μηνα ωστε να καλυπτεις τα εξοδα σου και να βαζεις καποιο ποσο στην ακρη, ναι και βεβαια μπορει να γινει... Αλλα μην μου πεις οτι με τοσα μπορεις να μεινεις μονος σου!!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

Και μόλις αποφοιτήσουν θα τους πάρουν άλλο και ξέρω και πολλές κοπελίτσες (30+)
    που πάνε στη δουλειά με την z4 και το grand cherokee και το boxter και την mercedes και ο μπαμπάς πληρώνει και την δόση του δανείου για το σπίτι στο ψυχικό και τα μισά έξοδα ,γιατί δεν φτάνουν τα 700 (εν αναμονή του μαλάκα που θα παντρευτεί την πριγκίπισσα τους).
    Αυτά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο στις εύπορες οικογένειες και μάλλον συμβαίνουν περισσότερο στον υπόλοιπο κόσμο απ ότι στην χώρα μας.
    Είναι αποτέλεσμα του χαζού τρόπου ζωής μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Οταν εισαι σε μια σχολη, που για να περασεις μαθηματα απαιτει να παρακολουθεις καθημερινα απο τισ 9 μεχρι τις 4, χωρια τα εργαστηρια, οταν εχεις να παραδοσεις 2 εργασιες καθε βδομαδα, δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να βρεις δουλεια που θα σου επιτρεπει να ζεις μονος σου...
    Εγώ πάντως μπόρεσα...
    8:00-19:00 μαθήματα 4 μέρες την εβδομάδα στάνταρντ 2-3 εργασίες την εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες part time καθάριζα με ένα άλλο κοπέλι γραφεία και χέστρες τα βράδυα ή πολύ νωρίς το πρωί. Τις υπόλοιπες 3 ημέρες της εβδομάδας κανονικά full time μια από τα ίδια + υπερωρίες.
    Άμα ζορίζεσαι οικονομικά, έχεις από μικρός μάθει να μη φοβάσαι καμία δουλειά και έχεις αποδεχτεί ότι θα κάτσω να γ. 3-4 χρονάκια να τελειώσω μπας και βρω μετά κάτι να ορθοποδήσω, όλα γίνονται!
    Είχα και συμφοιτητές που ακόμα πίνουν καφέ στη σχολή και ο μπαμπάς ακόμη πλερώνει δεκατόσα χρόνια μετά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

το θεμα φευγω απο τους δικους μου ειναι αρκετα δυσκολο

οπως το βλεπω εγω εχει ο καθενας 2 επιλογες

η μενει με τους δικους του και ζει κανονικη ζωη (με διασκεδαση ταξιδια εξοδους)

η μενει μονος του και δεν κανει τπτ (παντα με εναν μισθο βασικο μιλαμε της ταξης των 700-900 ευρω)

γιατι οταν για 1 απλη γκαρσονιερα θες παγια εξοδα τουλαχιστον 300 (ισως να λεω και λιγα εγω πχ επαρχια δινω 220 για 55 τμ ) το μηνα και με μισθο 800 ευρω κλαφτα.... τοτε ξεχνας την ζωη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εγώ πάντως μπόρεσα...
    8:00-19:00 μαθήματα 4 μέρες την εβδομάδα στάνταρντ 2-3 εργασίες την εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες part time καθάριζα με ένα άλλο κοπέλι γραφεία και χέστρες τα βράδυα ή πολύ νωρίς το πρωί. Τις υπόλοιπες 3 ημέρες της εβδομάδας κανονικά full time μια από τα ίδια + υπερωρίες.
    Άμα ζορίζεσαι οικονομικά, έχεις από μικρός μάθει να μη φοβάσαι καμία δουλειά και έχεις αποδεχτεί ότι θα κάτσω να γ. 3-4 χρονάκια να τελειώσω μπας και βρω μετά κάτι να ορθοποδήσω, όλα γίνονται!
    Είχα και συμφοιτητές που ακόμα πίνουν καφέ στη σχολή και ο μπαμπάς ακόμη πλερώνει δεκατόσα χρόνια μετά...

Εχετλαιε, τι να πω, μπραβο!... Εγω εχασα 2 χρονια απο τη σχολη μου δουλευωντας βραδυ. Στην αρχη την παλευα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειχα το κουραγιο. Τωρα θες να με πεις μαμοθρεφτο? Καλοβολεψακια? Κατα τη γνωμη μου, δεν ειμαι... Βεβαια θα μου πεις πως ειναι πολυ δυσκολο ο οποιοσδηποτε να προσδωσει στον εαυτο του τετοιους χαρακτηρισμους.
    Εχω κανει διαφορα πραγματα, και ειλικρινα την δουλεια δεν την φοβαμαι.
    Με την οικογενεια μου να μην ειναι ευρωστη, αυτο που μπορω να κανω συνεχομενα, ειναι να εχω μια δουλεια που θα καλυπτει τα εξοδα μου. Με αυτον τον τροπο τους επιβαρυνω μονο με ενα πιατο φαγητο καθε μεσημερι....
    Μπαινω στο merge...

Giorgos19...

Giorgos19...

Επειδη ειμαι και λιγο βλακας, δεν το επιασα!
    Μπαινω στο merge...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Όχι στα 17 αλλά γιατί όχι στα 18; Αν υπάρχει η οικονομική άνεση και η οδική/οδηγική παιδεία γιατί όχι; Επειδή εμείς που τη βγάζουμε/δεν τη βγάζουμε ζοριζόμαστε πρέπει τα ίδια να "πάθει" και ο άλλος που δεν έχει τέτοια οικονομικά προβλήματα;
    Aς είμαστε λίγο πιο ανοικτόμυαλοι (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα φίλε μου 950). Αλλού εδράζεται το πρόβλημα.
    Φιλε μου αλλου κατευθυνοταν η σκεψη μου...μη στεκεσαι μονο στο αυτ/το,ειναι τελειως λαθος αυτο που καταλαβες!
    Θεωρω πως παρεχοντας στο παιδι οτι συμβαδιζει με τις επιθυμιες του και οχι με τις αναγκες του,του ¨φτιαχνεις¨ ενα κοσμο ευκολο,δε του δημιουργεις την εννοια του ¨αποκτω¨ αλλα την ευκολια του ¨παρεχω¨,χαιρομαι τους γονεις(ευτυχως υπαρχουν κι αυτοι) που ενω εχουν την οικονομικη ανεση παρεχουν μια αρχικη βοηθεια στο παιδι τους,το βαζουν ομως στη λογικη να εργαστει για να μπορεσει να συντηρησει τα προσωπικα του εξοδα,δοσεις αυτ/του,να μπει στη λογικη του ¨πως βγαινουν τα χρηματα¨!
    Και δεν ειναι μονο το οικονομικο θεμα,ειναι η ευκολια στην οποια συνηθιζει ο νεος,γιατι να παιδευεται μονος του(μαγειρεμα,καθαριοτητα,ψωνια) οταν τα κανουν αλλοι γι΄αυτον?
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2008, 10:45
  2. Κάνει μια ψύχρα απόψε που με αρρωσταίνει...
    από catmaster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 16:23
  3. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ
    από TARAXIAS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 17:06
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Μια Φωτο Για Εσασ Με Αγαπη
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9