πάντως οι εκπαιδευτές στις σέρρες ξύνανε αγκώνα με τα sp2....
μην τα βάζουμε ολα στο ιδιο καλάθι....
χωρίς να είμαι χοντάκιας το συγκεκριμένο είναι μακράν το καλύτερο εργαλείο για πίστες...
μην τα βάζουμε ολα στο ιδιο καλάθι....
χωρίς να είμαι χοντάκιας το συγκεκριμένο είναι μακράν το καλύτερο εργαλείο για πίστες...
και η ζωή συνεχίζεται...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΛΙΕΣ :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
HONDA ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΤΣΑΜΠΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ
KAWASKI - LET THE GOOD TIME ROLL ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ 90ΕΤΩΝ
ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ![]()
![]()
KAI AMA ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ 100 ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ην τα βάζουμε ολα στο ιδιο καλάθι....
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΑ 999R TI EINAI????
ΕΛΑ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ HONDO ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ SB ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 1000RR ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΑΚΓΟΣΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ cBR 1000 EKANE ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ
R1, ZX10, MILLE KAI 999![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΤΑ 600RR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ![]()
ΤΑ ΤΙΓΚΑ ΛΑΧΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ![]()
![]()
![]()
Α ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ SB ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 1000RR ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oxi μας μαθαινουν ομως να εκτημαμαι τα καλα απο τα σαπια μηχανακια!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ορθογραφία δεν σας μαθαίνουν στην ΣΣΕ;![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΑΠΗΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
oxi μας μαθαινουν ομως να εκτημαμαι τα καλα απο τα σαπια μηχανακια!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΜΑΜΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΤΙΓΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Α ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και κατι καλο τωρα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ABS ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ
HONDA ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ![]()