Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Σαλονι Μοτοσυκλετας 2010 (the original)

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!

Αν θελετε να συνεχισει να υπαρχει Σαλονι μοτοσυκλετας...
    Καθε χρονο κανω 650 χλμ για να τη δω, δηλαδη βενζινες, διοδια, φαγητο + το εισητηριο ...για 8 αιβρο θα κωλοσουμε??

Αν δουν οι διοργανωτες λιγο κοσμο απο του χρονου η εκθεση μπορει να ειναι Σ/Κ και με λιγες συμμετοχες (εμπορων).

Δεν μπορει να ειναι πιο χαλια απο του 2009...που ηταν σα μαγαζακι...

Αυτο που δε μου αρεσε ειναι που δεν διαβασα τιποτα για test ride, υποθετω δεν.....

Θα τα κανω παλι και τα χλμ και τα εξοδα....για τα κωλομηχανακια ρε γα-μοτοοοο....

Παλαιό μέλος
    Πραγματικά η απόλυτη απογοήτευση. Κρίμα τα 8 ? που έδωσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akispoulis
    εγω καθε χρόνο κανω 600 χλμ .δλδ εξωδα 100+ευρω μαζη με την γυναικα μου για να παμε στην εκθεση.και θα συνεχησω καθε χρονο να πηγαίνω! αλλα μην μας γραφετε στα @......δι@ σας .ρε παιδια! οι τουρκοι καναν εκθεση γαμάτη....ποιοι οι υποανάπτυκτου απόγονοι των αθίγγανων Μογγόλων. και εμεις αυτο το αισχος! ΓΙΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akispoulis
    H ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ SUPER TENERE 1200 ......... Η ΜΑΛΑΚΙΑ!
    Για σενα κι εμενα μπορει να ειναι μαλακια αλλα για αλλον μπορει να ειναι και Ο λογος για να παει!γουστα ειναι αυτα!
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Καλά ρε παιδιά...σε ποιό κόσμο ζείτε ???

Εν μέσω οριακής χρεοκοπίας, με μέτρα που τους επόμενους μήνες θα ρίξουν κατά 15-20% την ήδη μικρή αγοραστική δύναμη, με προβλεπόμενη ανεργία τριτοκοσμικού τύπου, και με προβλέψεις για κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων, τι περιμένατε ???

Προσγειωθείτε λίγο και δείτε το ρεαλιστικά. Υπάρχει αντιπροσωπεία στην ρηχή Ελληνική αγορά ικανή να αντέξει ένα έξοδο της τάξης των 50-100 χιλιάδων για ένα γκλαμουράτο περίπτερο ή (και) για φινετσάτα events και test-rides???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Καλά ρε παιδιά...σε ποιό κόσμο ζείτε ???

Εν μέσω οριακής χρεοκοπίας, με μέτρα που τους επόμενους μήνες θα ρίξουν κατά 15-20% την ήδη μικρή αγοραστική δύναμη, με προβλεπόμενη ανεργία τριτοκοσμικού τύπου, και με προβλέψεις για κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων, τι περιμένατε ???

Προσγειωθείτε λίγο και δείτε το ρεαλιστικά. Υπάρχει αντιπροσωπεία στην ρηχή Ελληνική αγορά ικανή να αντέξει ένα έξοδο της τάξης των 50-100 χιλιάδων για ένα γκλαμουράτο περίπτερο ή (και) για φινετσάτα events και test-rides???
    για ποια 50-100 χιλ.γραφεις? εδω ηταν βιοτεχνια εξατμησεων. και εξω απο τοις ανδρικες τουαλετες ειναι ενας μαυρος με περιπτερο ,που πουλαει καπελακια και μπλουζακια,μαιμουδες ομαδων. αυτος εχει πληρώσει 50-100 χιλιαρικα? οποτε κατι αλλο παιζει!......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    για ποια 50-100 χιλ.γραφεις? εδω ηταν βιοτεχνια εξατμησεων. και εξω απο τοις ανδρικες τουαλετες ειναι ενας μαυρος με περιπτερο ,που πουλαει καπελακια και μπλουζακια,μαιμουδες ομαδων. αυτος εχει πληρώσει 50-100 χιλιαρικα? οποτε κατι αλλο παιζει!......
    Εγώ ΞΕΡΩ τι γράφω...Εσύ δεν ξέρεις...
    Άλλο ένα μικρό περίπτερο 10 τετραγωνικών με 5 προιόντα από το stock αποθήκη και τον ιδιοκτήτη και μοναδικό υπάλληλο να έχει νυχθημερή παρουσία, και άλλο ένα κεντρικό περίπτερο αντιπροσωπείας με πολλαπλάσιο εμβαδόν, δεκάδες μηχανάκια, διαφημιστικό υλικό, happenings, test-rides κλπ...
    Το ένα κοστίζει 3 έως 5 χιλάρικα σε έξοδα με πολύ προσωπική (και μη προσμετρούμενη στο κόστος) εργασία και το άλλο τουλάχιστον 20 φορές πάνω...

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Εγώ πάντος παλικάρια,θα κάνω 500 χλμ για να κατέβω Αθήνα μόνος και την Κυριακή θα είμαι εκεί.Οποιον τον βολεύει ας στείλει πμ. να πιούμε καφεδάκι!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Εγώ ΞΕΡΩ τι γράφω...Εσύ δεν ξέρεις...
    Άλλο ένα μικρό περίπτερο 10 τετραγωνικών με 5 προιόντα από το stock αποθήκη και τον ιδιοκτήτη και μοναδικό υπάλληλο να έχει νυχθημερή παρουσία, και άλλο ένα κεντρικό περίπτερο αντιπροσωπείας με πολλαπλάσιο εμβαδόν, δεκάδες μηχανάκια, διαφημιστικό υλικό, happenings, test-rides κλπ...
    Το ένα κοστίζει 3 έως 5 χιλάρικα σε έξοδα με πολύ προσωπική (και μη προσμετρούμενη στο κόστος) εργασία και το άλλο τουλάχιστον 20 φορές πάνω...
    ισος και να εχεις δίκιο φηλε μου! αλλα σε καμια περίπτωση δεν ειναι δικαιολογία ,αυτη!! ΑΥΤΟ ΣΥΜΕΝΗ ΕΛΗΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ(και θα συνεχησουμε),ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΎΝ, ΑΥΤΟΙ!!!!!ΑΥΤΟ ΣΥΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! !!!!! ΈΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Κάπως πτωχά τα πράματα αλλά είδα fz-8, VFR 1200 στο περιπτέρι του υφαντή και το varadero στην ολοκαίνουρια έκδοση σε λευκό χρώμα . Στην είσοδο πρώτη μούρη o υπέρ ντενεκές 1200 με την σφραγίδα της μοτοδυναμικής α.ε. Το νέο multi της ducati στου Βύνιου και μερικά καινούρια σκουτεράκια. Εϊχε παρουσία η trioumph και η aprilia. Μπουφάν κράνη λάδια φωτάκια φλασάκια και ηλεκτρικά κινέζικα(?) σκουτεράκια. Αυτά, κι άμα πεινάσετε σαντουιτσάκια.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Και λίγα λές για τις μεγάλες εταιρίες με τα πολύ ακριβά περίπτερα Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους.
    Βέβαια θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι και καλύτερα από τη μισή έκθεση που γίνεται τώρα και η είσοδος θα έπρεπε να είναι φθηνότερη.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    και εισοδο και εξοδο... και 2-3 εξοδους κινδυνου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αδελφε Γ@Μ@Σ!!!!!!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Re: Re: Σαλονι Μοτοσυκλετας 2010 (the original)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ευτυχως που ηταν και εξακριβωμενο.
    Εχεις δικιο, ενω εχω αμεση σχεση με την εκθεση και γνωριζα καθε αλλαγη στις ημερομηνιες, ξεχασα να διορθωσω το post, μιλια σορια...
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    οι τουρκοι καναν εκθεση γαμάτη....ποιοι οι υποανάπτυκτου απόγονοι των αθίγγανων Μογγόλων. ΓΙΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχω λιώσει...

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    οι τουρκοι καναν εκθεση γαμάτη....ποιοι οι υποανάπτυκτου απόγονοι των αθίγγανων Μογγόλων. και εμεις αυτο το αισχος! ΓΙΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????

αυτό χωράει πολυυυυυ μεγάλη συζητηση!!!! το υποαναπτυκτοι...
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαλόνι Μοτοσυκλέτας 2010
    από antsoar στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 06:06
  2. Πιτα moto.gr 2010 the day after! (φωτο-λιστα λαχνων-χορηγοι)
    από hornet στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 103
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2010, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF