Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 115

Θέμα: Να την αλλάξω η όχι;;;;;;;

Νέο μέλος
    Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες.

Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών οδήγησα κάποια Africa, και παρατήρησα ότι οδηγικά ελάχιστα διαφέρουν από το Τ/Α μου. Βέβαια δεν τα έβγαλα Εθνική να δω σε συνθήκες ταξιδιού τι λένε, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχουν πολύ στενή σέλα και αισθάνθηκα ελαφρώς άβολα.

Μάλλον λοιπόν θα κρατήσω το Τ/Α μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Θέλεις να πεις δλδ πως esi_ o_idios, την ίδια διαδρομή, (πχ Επίδαυρος), θα την κάνεις γρηγορότερα με το Άφρικα, από οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι κι αν οδηγήσεις πάλι esi_o_idios ?

Ρωτάω, γιατί το παιδί που ρωτάει ''Να την αλλάξω ή όχι????'', με ότι κι αν την αλλάξει, θα την οδηγεί aytos_o_idios, και όχι εσύ ή ο Μπούστας.
    lipame pou se apasxoli mono afto ke an egrafa mono ta prosopika mou kator8omata 8a imoun enas kavalimenos pou poulai mouri
    ke den ime me mia dosi xioumor perigrafo ola ta para pano

ipa omos ke oti an ma8is kseperasis ke telika eksikio8is kala me tin opia mixani exis ine to mistiko gia na simvionis mazi tis arista

ke episis ine poli gnosto oti opia mixani ke an exis 8elis toulaxiston ena xrono gia na tis paris ton aera
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από ADTT
    Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες.

Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών οδήγησα κάποια Africa, και παρατήρησα ότι οδηγικά ελάχιστα διαφέρουν από το Τ/Α μου. Βέβαια δεν τα έβγαλα Εθνική να δω σε συνθήκες ταξιδιού τι λένε, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχουν πολύ στενή σέλα και αισθάνθηκα ελαφρώς άβολα.

Μάλλον λοιπόν θα κρατήσω το Τ/Α μου.
    oli osoi exoume africa exoume provlima me tin sela tou i opia ine eduro sela ke kamia sxesi den exi me anapaftikotita
    to provlima to exoume lisi me after market seles opos tou tony mpatzio apo tin 8esaloniki gia ftini lisi
    i ali8ia ine oti to africa ine entelos axaraktiristo ta kani ola apo ligo
    mporis omos na to diamorfosis opos 8es ite pio xomatino ite pio taksidiariko
    ala an sou fenete alou apo eki pou anikis na kratisis to TA ke 8a kanis poli kala
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    lipame pou se apasxoli mono afto ke an egrafa mono ta prosopika mou kator8omata 8a imoun enas kavalimenos pou poulai mouri
    ke den ime me mia dosi xioumor perigrafo ola ta para pano

ipa omos ke oti an ma8is kseperasis ke telika eksikio8is kala me tin opia mixani exis ine to mistiko gia na simvionis mazi tis arista

ke episis ine poli gnosto oti opia mixani ke an exis 8elis toulaxiston ena xrono gia na tis paris ton aera

Την λέξη ''γρηγορότερα'' την έβαλα γιατί μίλησες για τσαγάκια που κέρασες, σε ποοοολές μοτό. Αν θέλεις, μπορείς να την αντικαταστήσεις με το ''ασφαλέστερα''.

υ:γ:Το κατάλαβα πως βάζεις μια δόση χιούμορ στα γραφόμενά σου.

Λένε: "Μια εικόνα χίλιες λέξεις", έτσι πόσο μάλλον ένα βίντεο. Δυστυχώς δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά τα βίντεα, αλλά το βάζω. Στο 6:10 όλη η πικρή αλήθεια...

http://www.youtube.com/watch?v=6qqmG...eature=related

afto ine oreo na dite

http://www.youtube.com/watch?v=rGbTL...eature=related

to africa an den pari nero apo to filtrokouti sto ntepozito pigeni mesa sto nero aneta arki na min to svisis
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitas
    Λένε: "Μια εικόνα χίλιες λέξεις", έτσι πόσο μάλλον ένα βίντεο. Δυστυχώς δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά τα βίντεα, αλλά το βάζω. Στο 6:10 όλη η πικρή αλήθεια...

http://www.youtube.com/watch?v=6qqmG...eature=related

Πριν την ''πικρή αλήθεια'', κάπου στο 03:15, δεν το είδες ?
    Ή μήπως ξεκινάς το βιντεάκι από το 06:00 και μετά ?:rotflmao:

Αfro, μέσα στα ποτάμια καλά τα πάει. Έξω είναι τα δύσκολα από ότι είδα.
    Το είχε δηλώσει η HONDA όταν έβγαλε στην αγορά το Α/Τ, πως το φιλτροκούτι το έβαλε τόσο ψηλά, για να μπορεί να περνάει χωρίς πρόβλημα μέσα από τα ποτάμια.

Το είχε δηλώσει η HONDA όταν έβγαλε στην αγορά το Α/Τ, πως το φιλτροκούτι το έβαλε τόσο ψηλά, για να μπορεί να περνάει χωρίς πρόβλημα μέσα από τα ποτάμια.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    den antexo alo afiste me ta po

lipon file aikidimi
    me to diko mou africa to opio exi wp piso ke lastixakia anakie (etis grafete den 8imame)
    ego dikavalo stin diadromi gia epidavro se klistes strofes anixtes petala anapodes klisis
    exo patisi kato super spor opos cbr 600-900 triumph 675 xx1100 hayabusa ke ena alon siferto motosaka tipoou vstrom ke hornet ka8os ke ke kati gs 1200 me kati tipous pou to pezane ke exoun fimi gia gera timonia

ke afti den ine i monadiki periptosi
    iparxoun ki ales me kati ducati 1098 ke mia oura apo mixanakia pali me diafora motosaka

ali fora exoume kinigi8i i dio mas me ton crsk pou exoume figi 1 xiliometro mprosta apo tous alous
    ke ton pernao stis strofes ke ton afino na ksanapernai gia na tou spaso to i8iko giati to epeze grigoros

tespa min ka8ome ke grafo ala tetia edo mesa ine oloi osi ipian tsagaki apo africa se orino strofiliki
    :rotflmao: :rotflmao:

ke afta ta leo gia na po oti ta i diafores sta metaksonia stis anartisis ke opou dipote alou den ine aformi gia na xaraktirisoume mia motosikleta
    oti ke an exis an mpis ston kopo na to ma8is ke na to kseperasis na to exis opos leme afto ine to mistiko gia na apolamvanis sto eparkro tin motosikleta sou

oson afora to an ine palio ego sas dino dio streetfighter ke ena africa an mou ferete ena zoundap 750 tou 40. ke i mixanes den ine oute kilotes oute sinolakia na metrai to kenourio montelo min vgoume me ton gkomeno ke mas perasi paliomoditises

ta africa tora
    ta mionektimata tous ine prosonta se kapies periptosis
    opos to psilo kentro varous ine varia mixanakia akoma ke na ta sikosis apo to stand
    ala afto to mionektima girizi se pleonektima otan taksidevis e8niki me 6-7 mpofor ke den se kounai tipota

exo ke edo periptosi me ktm pou perifanevotan oti mou rixni sta aftia ke stin e8niki den mporouse na pai pano apo 140 giati o aeras tou konage to timoni deksi aristera
    ke fisika epese to doulema tis arkoudas na tou fonazo dipla tou ti 8a gini re malaka 8a er8is i na figo..

se kamia periptosi den 8elo na ek8iaso ta africa den ime kolimenos me afta ala exo africa merica xronia ke kano ola osa lete oti den ginonte me afta opos to xrisimopio pia san papi na kano tis doulies mou na pao gia psonia sto kentro sto super market fortono ta ergalia mou ke pao gia doulia
    kati tetrakilindra pou exo ta vgazo mono gia sigkekrimenes voltes to africa ine pleon i mixani mou xoris aftin pola den 8a mporousa na kano

ke na po ali mia fora i epilogi mixanis ine apotelesma erota

gia ta parapano kator8omata me africa pou anafero ine pragmatikes istories ke osi den ntreponte apo aftous pou tsagio8ikan mporoun na to epiveveosoun opos ke to es8ima pou itan apo piso stin epidavro

ke se ka8e periptosi i simperifora tis motosikletas ine 8ema odigou an ise koulos ti na sou kani i texnologia ke ta kenouria montela ke to poso efkola strivoun ke lipa
    afta ine vlakies
    an den itan
    den 8a tous pernage olous o mpoustas sta megara me ena klr 600:rotflmao:

Ρε παλικάρια και εγώ με ένα ΚΤΜ ADV640 δικάβαλο είχα τσαγιάσει ss στο Αρτεμήσιο, στο Δομοκό, στο Ρώσσο, στον Παρνασσό προς Αράχωβα κ.α. αλλά και τι να λέει... που ξέρω αν ο άλλος βαριόταν και χασμουριόταν πάνω στην μηχανή του ή απλά ήταν κουλάδι του κερατά ή οτιδήποτε άλλο... Στο Ρώσσο πάλι, εκδρομή με το moto.gr τo 05 νομίζω ...(τότε δεν ήμουν μέλος είχα έρθει ξεκάρφωτα... ...) οδηγούσε μπροστά 1000άρι CBRrr, fazer 1000, zx6 (νομίζω...!!)και εγώ από πίσω με το 640, οδηγούμε παρέα χωρίς να σερνόμαστε..., και στις κατηφόρες μας γαζώνουν 2 ντόποιοι πιτσιρικάδες (υποψήφιοι δωρητές οργάνων... ) με CBR125 και παπί αγνώστων λοιπών στοιχείων... Έτσι είναι τα πράγματα, ο οδηγός μετράει πάνω από όλα, αλλά φαντάσου να δίνανε στον πιτσιρικά το 1000άρι για κανα εξάμηνο τι θα γίνονταν...(αν έμενε όρθιος...)
    Στον δρόμο οι κόντρες και κατ επέκταση οι συγκρίσεις μηχανών είναι δια τον μπεόντα με το συμπάθειο και τίποτα δεν μπορούνε να δείξουν και να αποδείξουν...
    Η ουσία είνα να γουστάρεις αυτό που καβαλάς να το κατέχεις και να βγάζεις τα γούστα σου...
    Τώρα σχετικά με το θέμα μας το ΤΑ και το ΑΤ είναι 2 Χόντα που μοιάζουν αρκετά και έχουν το γνωστό καλό όνομα στην αγορά... όποιο και να διάλέξεις δεν νομίζω να κάνει ΤΗΝ διαφορά...
    Εγώ πάλι προτιμώ τα "κακόφημα" κορίτσια...
    Άντε και καλή τύχη μάγκες
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Πάλι τα ίδια εσείς οι αφρικάνΕρς...?

Δε μπαίζεστε με τίποτα.

Πριν την ''πικρή αλήθεια'', κάπου στο 03:15, δεν το είδες ?
    Ή μήπως ξεκινάς το βιντεάκι από το 06:00 και μετά ?:rotflmao:

Αfro, μέσα στα ποτάμια καλά τα πάει. Έξω είναι τα δύσκολα από ότι είδα.
    Αμαν πια, εσένα το μάτι σου στην αντλία έπεσε αμέσως! Μ'αυτήν την αντλία μας έχετε κάνει κουρέλια την ψυχολογία.....
    Απλά με το που είδα το άφρικα να τραβάει το ΚΤΜ δεν γινόταν να μη το βάλω, δέκα χρόνια να έψαχνα τέτοιο βιντεο δεν θα το 'βρισκα! Χωρίς πλάκα τώρα, όταν περάσει ο καιρός και παλιώσουν τα ΚΤΜ και γίνουν πιο φτηνά όπως είναι συνβαίνει τώρα με τα άφρικα, θα πάρω και ένα 950 adventure. Χαλάω την πιάτσα με αυτά που λέω άλλα τι να κάνουμε η αλήθεια αυτή είναι. Οπως είπε κ ένας ξένος σε ένα site: "the KTM adventure is a wish list africa twin". Άρα και ΚΤΜ να πάρω πάλι έχει να κάνει με άφρικα! Χα χα χα χα

Αντε και ζωντανέψαμε λίγο, πολύ ησυχία είχε πέσει! Ποιος καλός άνθρωπος ξεκίνησε πάλι αυτή τη συζήτηση? Ας είναι καλά!! :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Prin kati xroneia diabasa ena endiaferon artxro sto Germaniko Motorrad me txema tin sygrisi diaforetikon konsept motosykletas.
    Oi motosykletes eitan 1 On Off -(Africa) 1 spor... FZR nomizo, 1 chopper (VN i kati tetoio) kai 1 taksidiariko triumph.
    4 anabates epagelmateies, kai 4 erasitexnes, dyo pistes, mia me klistes strofes kai mia me anoiktes.
    To apotelesma: Ektos apo ton epagelmateia anabati,me to FZR kai stin pista me tis anoiktes strofes, se oles tis alles periptoseis, me odigous kai pistes, to africa eferne tous kalyterous xronous!
    To symperasma eitan pos to Africa empneei empistosyni kai pos aksiopoieis perisotero to eyros ton dynatotiton tis.
    Tximame pos sxoleiazane to pos einai dynaton na einai grigorotero ena on Off apo to FZR, para tis metreies anartiseis ta On Off lastixa kai ton adynato se sygrisi kinitira.

Lene pos I alitxeia metriete apo ta apotelsmata...
    Baibea oi kairoi allaksan, kai exoun ertxei alloi protagonistes stin agora, alla eimai baibeos pos se kamia 10 xroneia, pali geia tis akseies tou africa txa milame.

Peace
    Aikidimi
    If you are not part of the solution You are part of a problem...

Παλαιό μέλος
    winbox
    I Love My Africa........................filos exeis pm

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ρε παλικάρια και εγώ με ένα ΚΤΜ ADV640 δικάβαλο είχα τσαγιάσει ss στο Αρτεμήσιο, στο Δομοκό, στο Ρώσσο, στον Παρνασσό προς Αράχωβα κ.α. αλλά και τι να λέει... που ξέρω αν ο άλλος βαριόταν και χασμουριόταν πάνω στην μηχανή του ή απλά ήταν κουλάδι του κερατά ή οτιδήποτε άλλο... Στο Ρώσσο πάλι, εκδρομή με το moto.gr τo 05 νομίζω ...(τότε δεν ήμουν μέλος είχα έρθει ξεκάρφωτα... ...) οδηγούσε μπροστά 1000άρι CBRrr, fazer 1000, zx6 (νομίζω...!!)και εγώ από πίσω με το 640, οδηγούμε παρέα χωρίς να σερνόμαστε..., και στις κατηφόρες μας γαζώνουν 2 ντόποιοι πιτσιρικάδες (υποψήφιοι δωρητές οργάνων... ) με CBR125 και παπί αγνώστων λοιπών στοιχείων... Έτσι είναι τα πράγματα, ο οδηγός μετράει πάνω από όλα, αλλά φαντάσου να δίνανε στον πιτσιρικά το 1000άρι για κανα εξάμηνο τι θα γίνονταν...(αν έμενε όρθιος...)
    Στον δρόμο οι κόντρες και κατ επέκταση οι συγκρίσεις μηχανών είναι δια τον μπεόντα με το συμπάθειο και τίποτα δεν μπορούνε να δείξουν και να αποδείξουν...
    Η ουσία είνα να γουστάρεις αυτό που καβαλάς να το κατέχεις και να βγάζεις τα γούστα σου...
    Τώρα σχετικά με το θέμα μας το ΤΑ και το ΑΤ είναι 2 Χόντα που μοιάζουν αρκετά και έχουν το γνωστό καλό όνομα στην αγορά... όποιο και να διάλέξεις δεν νομίζω να κάνει ΤΗΝ διαφορά...
    Εγώ πάλι προτιμώ τα "κακόφημα" κορίτσια...
    Άντε και καλή τύχη μάγκες

lipame pou 8a se lipiso ala to paradigma sou den pezi
    ke to gegonos stin e8niki pou den pigene pano apo 140 me Ka8e Triti Mastora 640 itan
    :rotflmao: :rotflmao:

8imi8ika ke ena poli kalo astio pou ixa grapsi se enan filo me Kolai To Mpourdelo
    pou elege ama ta ktm ixan kaliteri ipostiriksi..

ke to rotisa ena sinergio ka8e tesera tetragonika mplok ine kala?...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ενταξει να την αλλαξω αλλα με ποια;
    από loz στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 20:08
  2. R6 να την παρω η οχι?
    από Raiden στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2008, 16:22
  3. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?
    από pakosgemistos στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2008, 11:26
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ