Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επειδή η συζήτηση έχει ξαναγίνει στο παρελθόν , το αποτέλεσμα που συμφωνούμε φαντάζομαι όλοι είναι πως...

Αν θες να κάνεις την παρανομία κάντην... αλλά να επωμιστείς και τις ευθύνες που είναι 350ευρώ (μη ευδιάκριτη/κρυμμένη) χωρίς παράπονα μετά.

Συν το οτι μπορεί στο επόμενο μπλόκο που θα σε περιμένουν σίγουρα αν ξεφύγεις απο το πρώτο να χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για το πως και γιατί ,

1. προσπάθησες να διαφύγεις ελέγχου. Άντε να εξηγήσεις το γιατί και το πως.
    2. Το πρόστιμο για ταχύτητα (πιθανώς) και γιατί έκανες "χαμηλή πτήση"
    3. γιατί η πινακίδα δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Οπότε οτι θέλεις κάνε, αλλά να επωμιστείς μετά και τις ευθύνες χωρίς διαμαρτυρία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    οχι για το αντιθετο λεω

αν προκαλεσεις ατυχημα και εισαι χωρις πινακιδες και τα λοιπα σεα...

τον αλλο φουκαρα τον καλυπτει καμια ασφαλιστικη?

δεν θα γυρισει να πει η ασφαλιστικη σου οτι αφου δεν επρεπε να κυκλοφορεις μιας που δεν φερεις πινακιδες τοτε δεν σε καλυπτω?

αν η ασφάλεια σου σε καλύπτει για ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα τότε τα παίρνεις από το επικουρικό (ή από την ασφάλειά σου δεν ξέρω).
    και μετά κυνηγάνε αυτόν που δεν είχε ασφάλεια με διάφορους τρόπους ώστε να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    ακουστε κουβεντα...

οταν πρωτοπηρα το μωρο κυκλοφορουσα καθολα νομιμος, πινακιδες, φλας, ορια ταχυτητων παντα κλπ. μια νυχτα γυρναω απ τη δουλεια... μπλοκο:

διπλωμα, ασφαλεια...

οριστε.

βγαλτο κρανος να σε δουμε...

μαλιστα.

γιατι δεν εχεις πινακιδες;;;

παρακαλω;;;

λεω, γιατι δεν εχεις πινακιδες;;;

αφου εχω!!!

και που ειναι;;;

πισω...

και μπροστα γιατι δεν εχεις;;;
    (ξεκιναω να τα παιρνω)
    γιατι δεν εχει προβλεπομενο χωρο τοποθετησης. αφου πηρε αδεια κυκλοφοριας ετσι απ το κρατος ετσι το κυκλοφορω.

εχεις πιει τιποτα;;;
    (σκαει κ ο δευτερος τσαμπουκαλεμενος λες κ του θιξαμε το γ@μια του)
    γιατι δεν εχεις νουμερα ρε;;;το κρανος γιατι δεν το φορας;;;
    (απαντα ο αλλος)
    οχι, ενταξει, το παιδι ειναι νομιμο...
    (ξηγηθηκε, κ καλα)
    ακολουθησε ελεγχος εγγραφων, ολα καλα, καληνυχτα, να πας στο καλο...

αλλη φορα παλι καθολα νομιμος (δες παραπανω) μπλοκο:

μου κανει σημα ο μπατσος να σταματησω... βγαζω φλας, κοβω ταχυτητα προοδευτικα και σταματω. βλεπω τον μπατσο πανικοβλητο να κανει κατι χειρονομιες μυστηριες, δε δινω σημασια, περναει ξυστα διπλα μου ταριφας... ερχεται ο μπατσος διπλα μου, του λεω παρακαλω; τιποτα, ενταξει, φυγε μου λεει... και μετα κανω κλικ...

οπως με σταματησε, ο ταριφας πισω δεν ειχε παρει γραμμη κ πηγε να με παρει παραμαζωμα!!! ο μπατσος που τα ειδε ολα στην κυριολεξια του εκανε νοηματα να με αποφυγει κ τελικα προφανως τη γλιτωσα... κ ολα αυτα για να μου κανει εναν ελεγχο ρουτινας, που τελικα δεν μου εκανε, μπορει κ να ειχαμε ντραβαρα...

απο εκει κ μετα λεω στον εαυτο μου: αγορινα μου, δεν αξιζει να σταματας κ να χανεις το χρονο σου, αν οχι τιποτα αλλο για μαλ@κιες... κ ετσι την εβγαλα και δεν ξανασταματησα... αντε γεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    ακουστε κουβεντα...

οταν πρωτοπηρα το μωρο κυκλοφορουσα καθολα νομιμος, πινακιδες, φλας, ορια ταχυτητων παντα κλπ. μια νυχτα γυρναω απ τη δουλεια... μπλοκο:

διπλωμα, ασφαλεια...

οριστε.

βγαλτο κρανος να σε δουμε...

μαλιστα.

γιατι δεν εχεις πινακιδες;;;

παρακαλω;;;

λεω, γιατι δεν εχεις πινακιδες;;;

αφου εχω!!!

και που ειναι;;;

πισω...

και μπροστα γιατι δεν εχεις;;;
    (ξεκιναω να τα παιρνω)
    γιατι δεν εχει προβλεπομενο χωρο τοποθετησης. αφου πηρε αδεια κυκλοφοριας ετσι απ το κρατος ετσι το κυκλοφορω.

εχεις πιει τιποτα;;;
    (σκαει κ ο δευτερος τσαμπουκαλεμενος λες κ του θιξαμε το γ@μια του)
    γιατι δεν εχεις νουμερα ρε;;;το κρανος γιατι δεν το φορας;;;
    (απαντα ο αλλος)
    οχι, ενταξει, το παιδι ειναι νομιμο...
    (ξηγηθηκε, κ καλα)
    ακολουθησε ελεγχος εγγραφων, ολα καλα, καληνυχτα, να πας στο καλο...

αλλη φορα παλι καθολα νομιμος (δες παραπανω) μπλοκο:

μου κανει σημα ο μπατσος να σταματησω... βγαζω φλας, κοβω ταχυτητα προοδευτικα και σταματω. βλεπω τον μπατσο πανικοβλητο να κανει κατι χειρονομιες μυστηριες, δε δινω σημασια, περναει ξυστα διπλα μου ταριφας... ερχεται ο μπατσος διπλα μου, του λεω παρακαλω; τιποτα, ενταξει, φυγε μου λεει... και μετα κανω κλικ...

οπως με σταματησε, ο ταριφας πισω δεν ειχε παρει γραμμη κ πηγε να με παρει παραμαζωμα!!! ο μπατσος που τα ειδε ολα στην κυριολεξια του εκανε νοηματα να με αποφυγει κ τελικα προφανως τη γλιτωσα... κ ολα αυτα για να μου κανει εναν ελεγχο ρουτινας, που τελικα δεν μου εκανε, μπορει κ να ειχαμε ντραβαρα...

απο εκει κ μετα λεω στον εαυτο μου: αγορινα μου, δεν αξιζει να σταματας κ να χανεις το χρονο σου, αν οχι τιποτα αλλο για μαλ@κιες... κ ετσι την εβγαλα και δεν ξανασταματησα... αντε γεια...

Μπραβο...οπως γραφεις και πανω...οτι να΄ναι!
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    "και μπροστα γιατι δεν εχεις;;;" σε ρωτησε γιατι δεν εχεις πινακιδα μπροστα στη μηχανη;;;; :rotflmao:
    Σκεψου το πρωτο μπλοκο ησουν κομπλε και σε αφησαν να φυγεις.... γιατι να μπεις στη διαδικασια να ξεφευγεις απο μπλοκα τοτε;;
    Το φιλαρακι μου που τον επιασαν στο φαναρι παντως για να το σωσει αρχισε να λεει τις ειχε βγαλει για να παει να την πλυνει και αλλες μουφες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: που φυσικα κανεις δεν τον πιστεψε και τελικα του εκανε χαρη ο ζητας που δεν τον εγραψε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Pε μπα και ηταν Μαλαισιανος ο μπατσος?
    The only easy day was yesterday.

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    παίδες ο καθένας έχει τα δίκια του . προσωπικα μου έχει έρθει κλήση από κρητη τον οκτώβριο από αυγουστιατικες διακοπές το 2006 ... φωτό τέλεια το μηχανάκι δικαβαλο φορτωμένο κάργα στην εθνικη χανιά ρέθυμνο . δεν πηρα μυρωδιά ηταν μάλλον σε κάποιο θαμνο κρυμμένος . ευτυχως λόγω φορτίου δεν έτρεχα 110χλμ σε όριο 80 πληρωσα κάτι ψιλά ούτε πόντοι τίποτα από .τότε προσπαθώ να την κρύβω . σε όλη την Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί φωτορανταρ ακόμα δεν έχουν πάρει ρεύμα .ίσως αύριο ίσως πότε .ΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ???
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

ααα μην ξεχάσω για τους νόμιμους που δεν το έχουν προσέξει στο ρεύμα προς Αθηνα στην αριστερή πρίν την χαλυβουργία στο αεροδρόμιο πάνω στην γέφυρα το ραντάρ έχει πάρει ρεύμα πρόσφατα με όριο 80 !!!ίσως να δουλεύει .........

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Μπραβο...οπως γραφεις και πανω...οτι να΄ναι!
    οχι ρε μαν, να σταματαω, να μου κανουν ελεγχο, να ειμαι νομιμος (απο χαρτια εννοω) και να μου λενε ενταξει φυγε! να μην ηταν κ το υφακι μερικων απ αυτους...

Και που σαι 950; οσοι δεν εχουμε ταυτοτητα συναδελφικη κ εχουμε πολιτικη εχουμε διαφορετικη αντιμετωπιση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    "και μπροστα γιατι δεν εχεις;;;" σε ρωτησε γιατι δεν εχεις πινακιδα μπροστα στη μηχανη;;;; :rotflmao:
    Σκεψου το πρωτο μπλοκο ησουν κομπλε και σε αφησαν να φυγεις.... γιατι να μπεις στη διαδικασια να ξεφευγεις απο μπλοκα τοτε;;
    Το φιλαρακι μου που τον επιασαν στο φαναρι παντως για να το σωσει αρχισε να λεει τις ειχε βγαλει για να παει να την πλυνει και αλλες μουφες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: που φυσικα κανεις δεν τον πιστεψε και τελικα του εκανε χαρη ο ζητας που δεν τον εγραψε...
    ξερεις τι με χαλαει ρε φιλε; ο τροπος τους κ η ειρωνια... επειδη αυτοι καθονται σουζα στους απο πανω, νομιζουν οτι οφειλουμε κ εχουμε την υποχρεωση να καθομαστε κ εμεις σ αυτους... λες κ ειμαστε απο κατω... οταν σταματαμε μιλα ευγενικα ρε μαγκα, κανε τη δουλειτσα σου, τα τυπικα κ προβλεπομενα, πες ενα ευχαριστω αν ολα ειναι καλα, ριξε προστιμο αν παιζει παραβαση, αλλα τα σχολιακια, τους τσαμπουκαδες, τις ειρωνιες κ τις φιλοσοφιες κρατα τες για παρτη σου:ουτε φιλαρακια ειμαστε, ουτε εισαι πατερας μου στην τελικη! κανεις τη δουλεια σου... αν σ αρεσει ο σχολιασμος γινε δημοσιογραφος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το περασμένο καλοκαίρι μου έτυχε μια φάση με 2 τύπους που προσπάθησαν να με ρίξουν κλωτσόντας με πάνω στη μηχανή. και οι 2 δεν είχαν πινακίδες. και δεν μπορώ να τους βρω να τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν... να γιατί είναι μαλακία να μην έχεις πινακίδα... άμα κάνεις καμιά παπαριά δεν θα μπορούμε να σε βρούμε.

ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει πλέον... οπότε κάνε κι εσύ ό,τι γουστάρεις.
    η πινακίδα υπάρχει για ένα συγκεκριμένο λόγο... άμα δεν την γουστάρεις βγάλτην. έχε υπόψη όμως πως με το 600αράκι που καβαλάς θα σε πιάσουν για πλάκα. γι αυτό άστην προς το παρόν και όταν πάρεις μπούσα τη βγάζεις.
    κοιτα να δεις επειδη κλωτσαγανε εσενα δεν θα την πληρωσω εγω!!!!!!!!!οσο για το 600ΑΚΙ που καβαλαω εχω να σου πω οτι βλεπεις πολυ τηλεοραση (dukes of hazard ktl)για να σε κυνηγησουν πρεπει να μοιαζει η περιγραφη σου στον Πασσαρη αν εισαι τοσο τυχερος !!!!το πιο πιθανο ειναι να στην πεσει καποιος ζητας σε φαναρι οπως ειπε και ενας φιλος ....
    τα περι συνειδησης και ποιοι φευγουν απο συμβαντα στο δρομο τα ειπαμε πριν

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    οχι ρε μαν, να σταματαω, να μου κανουν ελεγχο, να ειμαι νομιμος (απο χαρτια εννοω) και να μου λενε ενταξει φυγε! να μην ηταν κ το υφακι μερικων απ αυτους...
    Ναι ρε φιλε,μαλακια,επρεπε να σου πουν ¨παρε και 100 ευρω να πιεις ενα κρασακι στην υγεια μας¨!!!
    Το στραβο δε βλεπω που ειναι,οσες φορες μ΄εχουν σταματησει για ελεγχο ηταν αψογοι εως και ελαστικοι θα ελεγα αφου μ΄εχουν ¨τσιμπησει¨με 180km σε δρομο με οριο 60km!!!!
    Που πατε εσεις και πεφτετε στους Ραμπο...τι να πω...
    ...cause the place seems still alive...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ δεν έχω παράπονο. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (λόγω έλλειψης πινακίδας), με έχουν αφήσει. Κατά τ'άλλα είμαι νομιμότατος, βέβαια. Αν ξέρεις να μιλάς και δεν είσαι ζώο, πιστεύω σου φέρονται οκ.
    Life begins at 45°.

Μέλος, σκέτο

Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos

έχω την εξης απορία ...τελικά τι με συμφέρει να έχω πινακίδα ΝΟΜΙΜΑ στην θέση της καί να ρισκάρω τυχόν φωτογραφίες ραντάρ για να είμαι νόμιμος σε ενά μπλόκο ρουτίνας ..... H να μην έχω καθόλου ευδιάκριτη πινακίδα και σε ένα μπλόκο ....κάνουμε ότι δεν τους είδαμε και ΔΡΟΜΟΟΟΟΟ !!!!!!!
    ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ????.. ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΎΝ ΠΆΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και ίσως δεν μπορούν αλλά το προσπαθούν ..... όσοι πιό πολλοί απαντήσουν τόσο καλύτερο δείγμα στατιστικό θα καταφέρουμε
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
    Έχεις σκεφτεί καθόλου το ενδεχόμενο να μην υπάρχει συμφέρον στο να μην είσαι νόμιμος; Και δεν μιλάω για οικονομικά ζητήματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Εγώ δεν έχω παράπονο. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (λόγω έλλειψης πινακίδας), με έχουν αφήσει. Κατά τ'άλλα είμαι νομιμότατος, βέβαια. Αν ξέρεις να μιλάς και δεν είσαι ζώο, πιστεύω σου φέρονται οκ.
    Ελληνικό «κράτος»...

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16