Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

δεν προσπάθησες καν να καταλάβεις τι έγραψα, αν καταλάβαινες θα συνειδητοποιούσες οτι δεν διαφωνείς μαζί μου.
    ναι, οι αστυνομικοί έφαγαν αυτές τις ποινές, που δεν εκτίονται, επειδή είναι αστυνομικοί, εκτός και αν πιστεύεις οτι εγώ ή εσύ θα τυχαίναμε ίδιας αντιμετώπισης. ακόμα και αυτές τις ποινές τις φάγανε επειδή πήρε δημοσιότητα το θέμα.
    δεύτερον ο φοιτητής θα φάει ανάλογη ποινη γιατί εμπλέκονται τα μμε, αν δεν είχε φάει ξύλο ίσως και να καταδικαζόταν, αν δεν είχαν κατηγορηθεί οι αστυνομικοί δεν θα ήταν κατηγορούμενος τώρα.
    ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του βάση των πληροφοριών που έχει, αν ήμουν κομμάτι του δικαστικού συστήματος μπορεί να έλεγα άλλα. δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι αλλα έχω την ικανότητα να σκέφτομαι και να μην αναμασάω οποιαδήποτε πληροφορία.

το ΥΓ σου ισχύει bothways, που λένε.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
    ...ναι, οι αστυνομικοί έφαγαν αυτές τις ποινές, που δεν εκτίονται, επειδή είναι αστυνομικοί, εκτός και αν πιστεύεις οτι εγώ ή εσύ θα τυχαίναμε ίδιας αντιμετώπισης. ακόμα και αυτές τις ποινές τις φάγανε επειδή πήρε δημοσιότητα το θέμα.
    δεύτερον ο φοιτητής θα φάει ανάλογη ποινη γιατί εμπλέκονται τα μμε, αν δεν είχε φάει ξύλο ίσως και να καταδικαζόταν, αν δεν είχαν κατηγορηθεί οι αστυνομικοί δεν θα ήταν κατηγορούμενος τώρα.
    +1
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    οι αστυνομικοί έφαγαν αυτές τις ποινές, που δεν εκτίονται, επειδή είναι αστυνομικοί, εκτός και αν πιστεύεις οτι εγώ ή εσύ θα τυχαίναμε ίδιας αντιμετώπισης
    Αυτο που θελω να πω εγω ειναι πως σε αναλογες περιπτωσεις οι ποινες ειναι πολυ ηπιες.Σιγουρα αν εδερνε καποιος πολιτης εναν αλλο δε θα ετρωγε τετοια ποινη αλλα πιο ηπια.Αρα λοιπον δεν εχει σχεση που ηταν αστυνομικοι αλλα που πηρε δημοσιοτητα το θεμα.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ που λεμε...
    Και να εισαι σιγουρος πως στις περισσοτερες περιπτωσεις ετσι γινεται.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    [B]
    Οσο για τον φοιτητη (το αγιο αυτο παιδι) κ/B]
    την ειρωνεια δεν καταλαβαινω..

απο οσο θυμαμαι δεν προκυπτει απο πουθενα οτι εκανε το οτιδηποτε το παιδι

αλλα οτι και να κανε η "τιμωρια" που ειδαμε να του επιβαλουν(βλεπε λινκ φωτο παραπανω)
    παραπεμπει σε κοινωνια 3ου κοσμου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αλλα οτι και να κανε η "τιμωρια" που ειδαμε να του επιβαλουν(βλεπε λινκ φωτο παραπανω)
    παραπεμπει σε κοινωνια 3ου κοσμου
    Ω! Δεν είμαστε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    την ειρωνεια δεν καταλαβαινω.. απο οσο θυμαμαι δεν προκυπτει απο πουθενα οτι εκανε το οτιδηποτε το παιδι αλλα οτι και να κανε η "τιμωρια" που ειδαμε να του επιβαλουν(βλεπε λινκ φωτο παραπανω) παραπεμπει σε κοινωνια 3ου κοσμου
    Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι βγηκε βολτα και εκει που περπατουσε ανεμελος στο δρομο ξαφνικα του την πεσαν δεκα μαλακες και τον κοπανουσαν???
    Οπως και να εχει δεν εξεταζουμε αυτο, αλλα τις ποινες και τον τροπο που λειτουργουν τα πραγματα.

Αυτο που θελω να πω εγω ειναι πως σε αναλογες περιπτωσεις οι ποινες ειναι πολυ ηπιες.Σιγουρα αν εδερνε καποιος πολιτης εναν αλλο δε θα ετρωγε τετοια ποινη αλλα πιο ηπια.Αρα λοιπον δεν εχει σχεση που ηταν αστυνομικοι αλλα που πηρε δημοσιοτητα το θεμα.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ που λεμε...
    γιατί δεν βάζεις το κομμάτι της πρότασής μου που λέει για την δημοσιότητα? γι'αυτό λέω οτι δεν προσπαθείς να καταλάβεις και οτι λέμε τα ίδια.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι βγηκε βολτα και εκει που περπατουσε ανεμελος στο δρομο ξαφνικα του την πεσαν δεκα μαλακες και τον κοπανουσαν???
    φιλε μου δεν εχει τι νομιζεις εσυ και τι νομιζω εγω,

τα χουμε ισοπεδωσει ολα,

δεν μπορουμε επειδη ετσι μας αρεσει και ειναι βολικο να λεμε για ολους και για ολα

"τα ηθελε ο κωλος του"

"καλα να παθει, ας καθοταν σπιτι του" και αλλα ωραια γραφικα

το παιδι δεν εχει καταδικαστει για τιποτα και μεχρι τοτε ειναι αθωος.
    να τον κατηγορουμε στα λαικα δικαστηρια ειναι γελοιο

εκει που του χρωσταγανε του πηρανε και το βοδι του τυπου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    χμμμ αν δηλαδή μαζευόμαστε 5-6 και πλακώναμε εναν αστυνομικό στο ξύλο, και μας έπαιρνε κάποιος video το οποίο προβαλόταν μετα, τι ποινές θα τρώγαμε??
    εεε???

Ρε παιδιά τι συζητάμε?
    Αν η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της, αν η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της, αν το κράτος λειτουργεί?
    Τιποτα δεν λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα, απλά κάποιοι την γλύτωσαν γιατί ετυχε καποιος να τραβήξει ενα video...κάποιοι άλλοι δεν ηταν τυχεροί και τους εχουν φορτώσει τα άπειρα.
    Η αστυνομία δεν εχει πρόβλημα να εχει στις τάξεις των παρατεταγμένων υπαλληλων της, διατεταγμένων σε υπηρεσία, και μερικους κουκουλοφόρους με ρόπαλα κι ολόκληρο βανάκι με εξοπλισμό...
    Αν εκλείψει αυτό το φαινόμενο , το ξανασυζητάμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    γιατί δεν βάζεις το κομμάτι της πρότασής μου που λέει για την δημοσιότητα? γι'αυτό λέω οτι δεν προσπαθείς να καταλάβεις και οτι λέμε τα ίδια.
    Το σημειο που διαφωνουμε ειναι οτι εσυ λες πως πεσαν στα μαλακα σε σχεση με αλλες περιπτωσεις ενω εγω λεω πως οι ποινες ηταν αυστηρες και τονιζω ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ και συνεχιζω σε ενα ποιο υγειες συστημα κατα τη γνωμη μου οι ποινες θα επρεπε να ειναι ποιο αυστηρες.Στα υπολοιπα συμφωνουμε.

αυτο που θελω να θιξω με λιγα λογια ειναι το ποσο ευκολα αλλαζει η εντυπωση και η κοινη γνωμη που εχουμε για τα πραγματα,

καθως βγαινει ενα κατηγορητηριο εναντιον του παιδιου, το οποιο εμφανεστατα επηρεαζει την κοινη γνωμη με τροπο που εγραψα παραπανω

δλδ αυτοματος να θεωρειται ψιλοενοχος και ο νεαρος, χωρις στην πραγματικοτητα να εχουμε αποδειξεις, ενω για τους μπατσους εχουμε το βιντεο,

με αποτελεσμα να ελαφρυνετε η κατασταση στην οποια εχουν υποπεσει τα μπατσονια..

ασχετως με τις δικαστικες αποφασεις, η κοινη γνωμη εχει αλλαξει.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εμενα με θλιβει το γεγονος οτι σε τετοιες καταστασεις η δικαιοσυνη κρεμεται απο τα @@ του οποιουδηποτε κουβαλαει καμερα.

ετσι εγινε και πριν απο 37 χρονια, που αν δεν ειχε τραβηχτει το βιντεο απο τον Ολλανδο δημοσιογραφο, ποτε δεν θα παραδεχοντουσαν (η Χουντα και οι Αρχες) οτι μπηκε το τανκ στο Πολυτεχνειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εμενα με θλιβει το γεγονος οτι σε τετοιες καταστασεις η δικαιοσυνη κρεμεται απο τα @@ του οποιουδηποτε κουβαλαει καμερα.

ετσι εγινε και πριν απο 37 χρονια, που αν δεν ειχε τραβηχτει το βιντεο απο τον Ολλανδο δημοσιογραφο, ποτε δεν θα παραδεχοντουσαν (η Χουντα και οι Αρχες) οτι μπηκε το τανκ στο Πολυτεχνειο.
    Δε θα 'πρεπε να σε θλίβει. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται μονο βάσει μαρτυριών αλλα και βάσει στοιχείων
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    φιλε μου δεν εχει τι νομιζεις εσυ και τι νομιζω εγω, τα χουμε ισοπεδωσει ολα, δεν μπορουμε επειδη ετσι μας αρεσει και ειναι βολικο να λεμε για ολους και για ολα "τα ηθελε ο κωλος του" "καλα να παθει, ας καθοταν σπιτι του" και αλλα ωραια γραφικα το παιδι δεν εχει καταδικαστει για τιποτα και μεχρι τοτε ειναι αθωος. να τον κατηγορουμε στα λαικα δικαστηρια ειναι γελοιο εκει που του χρωσταγανε του πηρανε και το βοδι του τυπου __________________
    Το λαθος στις περιπτωσεις επεισοδιων ειναι οτι τα γιδια που υπαρχουν στην αστυνομια τους πιανουν (αυτους που δημιουργουν επεισοδια) και τους κοπανανε.
    Το για ποιους λογους γινεται αυτο μπορουμε να το συζητησουμε αν θες.
    Για αυτο που καναν πρεπει να τιμωρηθουν αυστηρα οπως εγραψα και παραπανω.
    Τωρα το αν αυτος ο φιλος φοιτητης εκανε κατι παρανομο και αποδειχθει πρεπει κι αυτος να τιμωρηθει το ειρωνικο πηγαινε στο οτι ειμαι 99,999% σιγουρος ως αναφορα στο οτι εκανε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Οι μαλακιες πληρωνονται...
    ΚΑΝΟΝΑΣ!
    :smilea:
    Το ποιος εκανε ΤΙ το ξερει οποιος βρισκοταν στο συμβαν και οχι ενα γαμωβιντεο που επελεξαν να παιξουν τα γαμωκαναλα για τηλεθεαση....(το οποιο και πετυχαν)
    Θα το στρωσω που θα παει..

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας