Καλά ότι πείτε....
![]()
![]()
![]()
Καλά ότι πείτε....
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Eγω βλεπω ...
Κινητα-netbook και λοιπα μεσα "επικοινωνιας",δινουν και παιρνουν εντος και εκτος σχολειων..
Αλογιστη χρηση του internet...
Παλια ειχες την ενοια οταν εφευγε το παιδι απο το σπιτι,τωρα δεν ξερεις που βρισκεται και τι κανει πισω απο μια οθονη..
Φωτογραφικες μηχανες παντου με οτι αυτο συνεπαγεται..
Γονεις εν αγνοια
Καθηγητες αδιαφοροι
Παιδια ανεξελεγκτα..
Δεν φταινε τα παιδια!
Ο bill gates ειχα διαβασει,επιτρεπει στην κορη του ΜΟΝΟ 1 ωρα internet η και τηλεορασης την ημερα..
The only easy day was yesterday.
Η ειρωνεία είναι πως απο χθές που τοποθέτησα την είδηση στο μοτο.γρ και γνωρίζοντας βεβαίως πως το θέμα έφτασε και στα κανάλια.... παρατήρησα πως κάποιοι "έξυπνοι" χρήστες του φάτσαμπουκ προφανώς εκμεταλλεύονται την περίπτωση της μαθήτριας για να βγάλουν το "δίκιο τους" παπαρολογώντας για δικαιώματα κλπ. κλπ.
Χθές είχε εγγεγραμένα 160 μέλη/υποστηρικτές..... σήμερα το απόγευμα έφτασε τα 312 μέλη και συνεχίζει....
Τελικά όλο αφορμές ψάχνουμε...![]()
Παιδια, ο ρολος των δασκαλων και των εκπαιδευτικων εχει ξεφυγει απο τα πλαισια των δασκαλων που ειχαμε εμεις.
Τωρα ειναι δασκαλοι των παιδιων, δασκαλοι των γονεων πως να διαβασουν τα παιδια τους, ψυχολογοι των παιδιων, φυλακες μην χτυπησουν ή παθουν κατι τα παιδια, οικογενειακοι συμβουλοι και πολλα αλλα.
Σεβασμος απεναντι τους δεν υπαρχει οπως παλια ουτε απο τους γονεις ουτε απο τα παιδια (σε ενα χ ποσοστο του συνολου τουλαχιστον).
Ακους παιδια δημοτικου που απο την πρωτη λενε τον δασκαλο μ@λ@κ@, να πεταει πετρες σε συμμαθητες να τους ανοιγει τα κεφαλια, να σκαρφαλωνει στα καγκελα με κινδυνο να σκοτωθει, να χτυπαει, να φτυνει ακομα και δασκαλους και ο δασκαλος ψαχνει να βρει το υποβαθρο αυτης της συμπεριφορας, αντι να του σκασει δυο χαστουκια να συνελθει οπως θα γινοταν στην εποχη μας. Και τοτε υπηρχαν τετοια αλλα εκτος σχολειου. Στο σχολειο ολα νορμαλ και οποιος ηθελε διαβαζε και προχωρουσε και οποιος δεν ηθελε καλως. Τωρα μπορει σε μια ταξη 25 παιδιων να εχεις τρια παιδια που για τον α η β λογο ειναι βελζεβουληδες και δεν αφηνουν τον δασκαλο να κανει μαθημα.
Και ο δασκαλος δεν μπορει να κανει τιποτα. Ουτε αποβολη, ουτε να τον αφησει στην ιδια ταξη επειδη δεν διαβαζει, ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!
Στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση ομως τα πραγματα αλλαζουν. Και καλα κανουν. Πρεπει το παιδι, το καθε παιδι και του φτωχου και του πλουσιου και του αγραμματου και του μορφωμενου να μαθει καποια πραγματα. Να μαθει οτι η αξιοπρεπεια του αλλου δεν ειναι τσιφλικι του ( μιλαω για την συγκεκριμενη μαθητρια ).
Οπως σωστα προειπωθηκε παραπανω ζουμε ο καθενας σε εναν μικροκοσμο που καλο ειναι να γνωριζουμε τα ορια του. Οταν κινεισαι μεσα σε αυτον υπαρχουν κανονες γραμμενοι και αγραφοι.
Στο σπιτι σου κανε οτι θες. κλεισε την πορτα σου και κανε οτι θες. Θες να τραβας μαυρο;;; Τραβα . δεν σε κατηγορω. Μην παρασυρεις το παιδι μου ομως. Γιατι απο αυτα τα 100 παιδια που ηταν γραμμενα στο γκρουπ καποια παρασυρθηκαν αλλα τραβα βρες ποια!
Οποτε για να μην μακρυγορησω αλλο η γνωμη μου ειναι πως καλα επραξε ο συλλογος.
Σιγουρα καποιοι θα διαφωνησουν αλλα να πω και ενα τελευταιο.
Ο καθενας κατα τα εργα του!!!!!!!!!!
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
............. παπαρολογώντας για δικαιώματα κλπ. κλπ.
Η πλειοψηφία των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες πιστεύει (όπως και εμείς όταν είμασταν στην ηλικία τους) ότι ελευθερία = κάνω ότι γουστάρω !!!
Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ελευθερία τους πρέπει να έχει όρια που φτάνουν μέχρι το σημείο να μην θίγουν τον άλλον !!!
Έχουν μπερδέψει την ασυδοσία με την ελευθερία και την αγένεια με την ελευθερία του λόγου ........
Τα δικαιόματα της διευθύντριας, ΟΠΟΙΑ και ΟΤΙ και να είναι, δεν είδα να τα θίξουν οι υπερασπιστές της "άδολης κορασίδας" .......... με βάση ΠΟΙΑ ελευθερία μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να καταπατά υπολήψεις και προσωπικότητες στο Διαδίκτυο ;;;
ΟΠΟΙΑ και ΟΤΙ και να είναι η συγκεκριμένη διευθύντρια .............. δεν έχει δικαιόματα ;;;
Εδώ τους χειρότερους εγκληματίες και αναφέρονται με τα αρχικά τους και με καλυμένα τα πρόσωπα ........... αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος ;;;
Μια ΧΟΥΝΤΑ σας χρειάζεται όλους σας γιατί με αυτά που ακούω την ίδια ιδεολογία έχετε.
Κι όταν θα σας κοπανάνε οι μπάτσοι μην έρθετε να μιλήσετε για τα δικαιώματά σας.
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να διεκδικήσεις το δίκιο σου όταν στο καταπατούν και όχι να καταπατάς και εσύ τα διακιώματα του άλλου με την σειρά σου.
Ας κάνει μύνηση η διευθύντρια και μάλιστα σε ΟΛΑ τα άτομα που έγραψαν υβριστικά εναντίον της.
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μια ΧΟΥΝΤΑ σας χρειάζεται όλους σας γιατί με αυτά που ακούω την ίδια ιδεολογία έχετε.
Κι όταν θα σας κοπανάνε οι μπάτσοι μην έρθετε να μιλήσετε για τα δικαιώματά σας.
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να διεκδικήσεις το δίκιο σου όταν στο καταπατούν και όχι να καταπατάς και εσύ τα διακιώματα του άλλου με την σειρά σου.
Ας κάνει μύνηση η διευθύντρια και μάλιστα σε ΟΛΑ τα άτομα που έγραψαν υβριστικά εναντίον της.
ρε μαν ακυρη απαντηση περι χουντας,
δεν μπορεις να βγαζεις οποιουδηποτε φωτο στο ιντερνετ.ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
και ποσο μαλλον να τον βριζεις και να τον κανεις ρομπα
και θεωρω πως φτηνα την γλιτωσε η μικρη και η οικογενεια της αφου δεν εμπλεξε νομικο θεμα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Πρόσεχε τι γράφεις ......... δεν σε έβρισα και δεν σε έθιξα πουθενά ........... όσο για τα της Χούντας έλα να τα πεις στα ξαδέλφια μου που έμειναν ορφανά 1 και 3 χρονών όταν έχασαν τους πατεράδες τους ...... ο δικός μου τη γλύτωσε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Όχι μαθήματα ψευτοδημοκρατίας σε εμένα .......
Είπα εγώ ότι δεν είναι παράνομο? Είπα εγώ ότι έκανε καλά η μαθήτρια?
Άλλο το εαν έκανε καλά η μαθήτρια και άλλο εαν έκαναν καλά και οι καθηγητές με την τιμωρία της για κάτι εξωσχολικό. ΠΑΡΑΝΟΜΟ το ένα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το άλλο. Ειδικά το δεύτερο είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ για προσωπική ικανοποίηση.
Ας ακολουθούσε την νόμιμη οδό κι ας έκανε μύνηση σε ΟΛΟΥΣ όσους την έβρισαν μέσω της σελίδας στην οποία δεν έγραψε μόνο η συγκεκριμένη μαθήτρια.
Αλλά αυτό θέλει κότσια να το κάνεις ενώ το άλλο ήταν το εύκολο να βρεις το εξιλαστήριο θύμα και να χρησιμοποιήσεις την εξουσία σου καθ'υπέρβαση.
Εαν δεν μπορείτε να ξεχωρήσετε αυτά τα δύο τότε καλά λέω για ΧΟΥΝΤΑ. Το ίδιο έλεγε και αυτή για τις δικές της ενέργειες.
.
δεν καταλαβαινειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Είπα εγώ ότι δεν είναι παράνομο? Είπα εγώ ότι έκανε καλά η μαθήτρια?
Άλλο το εαν έκανε καλά η μαθήτρια και άλλο εαν έκαναν καλά και οι καθηγητές με την τιμωρία της για κάτι εξωσχολικό. ΠΑΡΑΝΟΜΟ το ένα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το άλλο. Ειδικά το δεύτερο είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ για προσωπική ικανοποίηση.
Ας ακολουθούσε την νόμιμη οδό κι ας έκανε μύνηση σε ΟΛΟΥΣ όσους την έβρισαν μέσω της σελίδας στην οποία δεν έγραψε μόνο η συγκεκριμένη μαθήτρια.
Αλλά αυτό θέλει κότσια να το κάνεις ενώ το άλλο ήταν το εύκολο να βρεις το εξιλαστήριο θύμα και να χρησιμοποιήσεις την εξουσία σου καθ'υπέρβαση.
Εαν δεν μπορείτε να ξεχωρήσετε αυτά τα δύο τότε καλά λέω για ΧΟΥΝΤΑ. Το ίδιο έλεγε και αυτή για τις δικές της ενέργειες.
η ενεργεια εχει αμεση σχεση με το σχολειο
αφου στο ιντερνετ εβγαλε φωτος απο το σχολειο
και μαλλον χαρη της καναν της μικρης που δεν την τρεχαν στα δικαστηρια
αλλαξαν οι καιροι μαγκες
δεν ειναι οπως παλια, οπως μνημονευετε πολλοι "στις μερες μας.." κλπ κλπ
αλλαξαν οι καιροι, και "τα παλια καλα χρονια"δεν θα ρθουν με επαναστασεις απο το facebook..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Δεν σε έβρισα οπότε δεν βλέπω γιατί είμαι υπόλογος.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πρόσεχε τι γράφεις ......... δεν σε έβρισα και δεν σε έθιξα πουθενά ........... όσο για τα της Χούντας έλα να τα πεις στα ξαδέλφια μου που έμειναν ορφανά 1 και 3 χρονών όταν έχασαν τους πατεράδες τους ...... ο δικός μου τη γλύτωσε !!!
Όχι μαθήματα ψευτοδημοκρατίας σε εμένα .......
Ίσως θα πρέπει να τιμωρηθώ και εγώ με BAN από εδώ όπως η μαθήτρια. Πιθανά να το έκανες σύμφωνα με τα όσα λες εαν ήσουν Admin.
Ούτε και είσαι ο μόνος που υπέφεραν οι δικοί σου αό την χούντα.
Το ότι υπέφεραν τα ξαδέλφια σου από την χούντα βέβαια δεν σημαίνει ότι εσύ αυτοδικαίως έχεις αποκτήσει και σωστά ή λάθος φρονήματα. Οπότε μην μου το πετάς στα μούτρα γιατί δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Ξέρεις πόσων αντιστασιακών τα παιδιά ήταν ρουφιάνοι? Δεν λέω ότι είσαι αλλά δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν της οικογενείας σου για να έχω δικαίωμα να κρίνω αυτά που λες εσύ ή όποιος άλλος.
.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πράξη διαταράσσει την σχολική ζωή είναι θέμα και αρμοδιότητα της διεύθυνσης και του συλλόγου διδασκόντων !!!
Το καταλαβαίνεις ή όχι ;;;
Ο μαθητής διατηρεί την μαθητική ιδιότητα ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ του σχολείου όπως το ΙΔΙΟ ισχύει και για τους καθηγητές !!!
π.χ. ΔΕΝ μπορώ μετά το σχόλασμα να πάω να βρίσω ή να χτυπήσω μαθητή !!! Διώκομαι τόσο ποινικά όσο και υπηρεσιακά !!!
Το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για τους μαθητές !!!
Για τα περί Χούντας ............ ότι και να σου πω .......... γι' αυτό άντε γεια ........... ας μην χάνω τα λόγια μου μαζί σου ..........
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται,Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Έχουν μπερδέψει την ασυδοσία με την ελευθερία και την αγένεια με την ελευθερία του λόγου ........
διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία".
Ισοκράτης (436 π.Χ - 338 π.Χ.)![]()
Τον σκίσαμε τον ΙσοκράτηΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται,
διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα