Θα πω μια λέξη και θα καλυφθώ γιατί θα αρχίσετε τις φωνές τις κλωτσιές κ τις πετριές, κ έχει να κάνει με το μηχανάκι τρανσφόρμερς που λέγατε. ΑΦΡΙΚΑ
Θα πω μια λέξη και θα καλυφθώ γιατί θα αρχίσετε τις φωνές τις κλωτσιές κ τις πετριές, κ έχει να κάνει με το μηχανάκι τρανσφόρμερς που λέγατε. ΑΦΡΙΚΑ
Απορώ γιατί δεν έχεις ήδη αγοράσει SV...
Συνεχίζω στο ίδιο θέμα γιατί ο προβληματισμός είναι ο ίδιος!
Λέω να αλλάξω το scooter μου μιας και εδώ και κανα χρόνο περίπου πηγαίνω αρκετές εκδρομούλες κυρίως κοντινές αλλά και μακρυνές αμα κάτσει.
Χρησιμοποιώ το μηχανάκι και σε καθημερινή βάση για να πάω δουλειά.
Μ'αρέσει πολύ το Pegaso Factory αλλά μου είπαν οτι σε ταξιδάκια θα έχω ψιλοπρόβλημα απο αέρα και στο οτι δεν μπορείς να ακολουθήσεις μεγαλύτερες μηχανές σε κάποιο ταξίδι.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Υπόψη θέλω να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ καθημερινά στιν πόλη αλλά να είμαι πιο άνετος (που θα είμαι απο το scooter των 250cc) στις εκδρομούλες. Σκέφτoμαι για μεταχειρο γύρω στα 5.000?
Το V-Strom είναι σίγουρα λίγο Tranformer αλλά δεν μ'αρέσει ρε γμτ που υπάρχουν πιο πολλά και απο παπιά.
Στόκαρε σε διακόπτες από πορτατίφ, μπόλικα μέτρα καλώδιο, κόφτες, κολλητήρια, και ότι άλλη ηλεκτρολογική μαλακία σκεφτείς και πάρτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akis_88
Μ'αρέσει πολύ το Pegaso Factory αλλά μου είπαν οτι σε ταξιδάκια θα έχω ψιλοπρόβλημα απο αέρα και στο οτι δεν μπορείς να ακολουθήσεις μεγαλύτερες μηχανές σε κάποιο ταξίδι.
Ούτε με τον αέρα (άντε με μια ψηλότερη ζελατίνα), ούτε να ακολουθήσεις μεγαλύτερες μηχανές θα έχεις πρόβλημα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι γίνεται (ή μαλλον, έχω σχηματίσει μια ιδέα, αλλά ας μιλήσουν καλύτερα οι κάτοχοι).
![]()
το pegaso είναι ενα μονοκύλινδρο που σημαίνει ότι έτσι και αλλιώς δεν είναι φτιαγμένο για να πηγαίνεις με πολλά. Μπορεί να ταξιδέψει απροβλημάτιστα με 140 χ.α.ω. αλλά όταν τελικιάζει στα 170 καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα να το "σπάς" επιδιώκοντας να ταξιδεύεις με περισσότερα απο τα 140... άντε 150...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akis_88
Ποια είναι η γνώμη σας?
Μέχρι τα 140 - 150 λοιπόν, αν αλλάξεις τη ζελατίνα με μία αφτερμάρκετ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, εκτός και αν είσαι κομματάκι ψηλός ...
Για το αν θα μπορείς να ακολουθήσεις μεγαλύτερες μηχανές, εσύ ξέρεις τις παρέες σου (και πως πάνε) και αν τα 140-150 που λέμε τα θεωρείς επαρκή ή όχι
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
γενικά, για το αν κάνεις ταξίδι, δες το λινκ που σου έβαλε ο νπατ![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
και το cbf 600 με abs η' και χωρις ειναι καλη περιπτωση
καλες βολτες
Αν έχεις μία σχετική πείρα από μηχανές εγώ θα σου πρότεινα fazer 600
Στα λεφτά που λές θα βρείς σχεδόν καινούριο και με αρκετά εξτρά όπως βαλίτσες, bagster, ζελατίνες κλπ.
Εγώ στην πόλη ποτέ δεν είχα πρόβλημα και στα ταξίδια δεν με περιμένουν οι μεγαλύτερες μηχανές, εγώ τις περιμένω!!!!
mipws to mperdeueis me to transalp...???Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
vstrom vstrom..καπου το'χω ξανακουσει αυτο το μηχανακι...ειναι αυτο που καιει λαδι?