Λοιπόν επειδή το μαγαζί γέμισε.. (σοβαρά τώρα) ελάτε να οργανώσουμε τίποτα.. μέσω του δικτύου του gnet είναι εύκολο..
Αλλά μη μου ζητάτε μετά να σας πληρώνω 100 ευρώ την ώρα ψυχανάλυση..![]()
![]()
Λοιπόν επειδή το μαγαζί γέμισε.. (σοβαρά τώρα) ελάτε να οργανώσουμε τίποτα.. μέσω του δικτύου του gnet είναι εύκολο..
Αλλά μη μου ζητάτε μετά να σας πληρώνω 100 ευρώ την ώρα ψυχανάλυση..![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου..Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τι να οργανωσουμε ακριβως;![]()
![]()
matchaki..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αν είναι πάντως να διοργανωθεί ματσάκι θα είναι στο modern warfare 1 δηλαδή στο COD4.To προτείνω μιας και το ξέρουμε όλοι καλύτερα αλλά και είναι και σίγουρο οτι τα gnet θα το έχουν.
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
+125.. αν και πλέον το 5 το γνωρίζω καλύτερα.. αλλά δεν βαριέσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Αν είναι πάντως να διοργανωθεί ματσάκι θα είναι στο modern warfare 1 δηλαδή στο COD4.To προτείνω μιας και το ξέρουμε όλοι καλύτερα αλλά και είναι και σίγουρο οτι τα gnet θα το έχουν.![]()
Eγώ θέλω το τελευταίο γιατί σκοτώνεις και με λαπτότ!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+125.. αν και πλέον το 5 το γνωρίζω καλύτερα.. αλλά δεν βαριέσαι..![]()
Κι όταν σας φάω όλους θα μπω και στο φόρουμ αμαλάχει:rotflmao:
Μιλαμε για pc ή για playstation 3; Εγω για το δευτερο.
Αψογα. Κανονιστε και πειτε μου γιατι τωρα καιγομαι με uncharted 2 online.
Εγώ λόγω κρυολογήματος δεν δούλεψα σήμερα κι έκαψα κάμποσες φλάντζες απ'το πρωί με δαύτο, σε λίγο θα φύγω απ'το σπίτι για μια δουλειά οπότε γι'απόψε δεν, από αύριο κουβεντιάζουμε πάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αψογα. Κανονιστε και πειτε μου γιατι τωρα καιγομαι με uncharted 2 online.
![]()
Για PC μιλάμε κύριοι...Δεν έχουμε λεφτά για PS3 εμείς...![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
οτι καλυτερο να παιζεις πσ3 σε χομ σινεμα λ 46αρα οθονη.
operation flashpoint rulez!!!![]()
νιαου
Άαααλλη παιχνιδάρα κι αυτή, πριν κάνα μήνα τό'καψα ετούτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
οτι καλυτερο να παιζεις πσ3 σε χομ σινεμα λ 46αρα οθονη.
Κορυφαίο στο είδος του, απ'τα παιχνίδια που βάζει το μυαλό σου να δουλέψει για να καταφέρεις πράγματα! Στην αρχή μου έβγαλε λίγο την πίστη με το τεράστιο μενού αλλά μόλις μπεις μέσα του καταλαβαίνεις ότι τα υπόλοιπα δίπλα του είναι απλώς "παιχνιδάκια". Στο Modern Warfare σε τραβάνε άλλα πράγματα αλλά πραγματικά, δίπλα στο Flashpoint παραμένει ένα απλό -αν και φανταστικό- "παιχνίδι". Στα υπόλοιπα παίζεις, στο Flashpoint ΠΟΛΕΜΑΣ!
![]()
Κι ένα μικρό δείγμα για όσους ενδιαφέρονται να του ρίξουν μια ματιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
![]()
άσε ρε.. δικαιολογίες ψάχνουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Για PC μιλάμε κύριοι...Δεν έχουμε λεφτά για PS3 εμείς...![]()
![]()