Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 126

Θέμα: Παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, σε πυλωτή ή ανοιχτό γκαράζ; Κλάψ’ το από τώρα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κάποιος, κάποια στιγμή θα τους μαγγώσει. Όλα εδώ πληρώνoνται...

Απλά θα θελα νά'μαι κοντά να βλέπω.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε γραψε σε ποια περιοχη εισαι, μπας και δει κανενας τιποτα...

θα το θυμουνται ολοι οσοι το δαν...

"Αν έχεις συνεργείο για μηχανάκια και σου σκάσει το κWλ#παιδάκι βοηθός σου να φτιάξει το Z750 του μετά τη δουλειά, με ανταλλακτικά που δεν ξέρεις που τα βρήκε και τα ανταλλακτικά αυτά είναι αυτά που γράφω πιο πάνω... τότε να ξέρεις ότι τα δανείστηκε από μένα. Το νου σου! Μπορεί να είσαι ο επόμενος που θα δανειστεί πράγματα."

ετσι.να μην αγοραζουμε και μεις μεταχειρισμενα που δεν ξερουμε απο που ειρθαν.ευθυνομαστε οσο και αν δεν το καταλαβαινουμε και δεν το θελουμε.
    κριμα,ευχομαι να το ξαναφτιαξεις φιλε,κουραγιο.
    εκτος απο συνεργεια εγω θα γεμιζα εκαι τη γειτονια με χαρτια σε στυλους αν καποιος εχει δει κατι κλπ.
    λυπαμαι ,το θεαμα ειναι οντως κανιβαλιστικο, εδω λυπασαι μεχρι και τα σιδερα ετσι οπως μεινανε οχι μονο τον παιδι που του το λεηλατησανε.
    ευχομαι τα χειροτερα στους τυπους που το "βιασανε".για περιγραφες και "ευχες" καλυτερα διαβαστε την EVI τα λεει μια χαρα
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Νέο μέλος
    Συναγερμό ενώ έχει πάνω η μηχανή, δεν δούλευε γιατί ήταν ακινητοποιημένη εδώ και δύο μήνες (για διάφορους λόγους), και η μπαταρία τα είχε φτύσει. Φταίω δηλαδή, και σε αυτό το θέμα. Παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι ο συναγερμός δεν θα τους σταμάταγε...

Όσο τώρα γιατί δεν το πήραν σηκωτό να το αδειάσουν με την ησυχία τους... Δεν θα μάθουμε ποτέ. Υποψιάζομαι ότι α) δεν είχαν φορτηγάκι, ή β) δεν είχαν χώρο να το μεταφέρουν. Θα χρειαζόταν κλειστό γκαράζ να το βάλουν μέσα για γδύσιμο, δεν μπορούν να το κάνουν στην πυλωτή της πολυκατοικίας τους εύκολα (ή στο δρόμο έξω από το σπίτι τους).

Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Μακάρι να είμαι ο μοναδικός γκαντέμης που την έφαγε τόσο άσχημα. Όποιος έχει γνωστούς σε συνεργεία, μηχανικούς, ανταλλακτικάδες και λοιπούς... κάντε ένα FWD το thread παιδιά, μήπως έχουν το μ##ν@πανο αυτό στο μαγαζί τους. Δεν περιμένω να το βρω. Μήπως τουλάχιστον φυλαχτούν άλλοι από αυτόν. Η κλοπή έγινε την προηγούμενη Τετάρτη (17 Φεβ. 2010), όποτε αν παρατήρησε κάποιος τις επόμενες μέρες κάποιον να σκάει στο μαγαζί φορτωμένος τα ανταλλακτικά μου ή με ανανεωμένη μηχανή, να την ψάξει.

Πω Πω... μιλαμε για την υπερτατη ξενερα

Παντως δεν νομιζω οτι προσφερεται μερικη ασφαλεια κλοπης
    money cant buy me love !!!

Νέο μέλος
    κουραγιο με τους αλητες να τα φανε σε νοσοκομεια οι πουστηδες,τουλαχιστον σου εμεινε κατι να ελπιζεις. εμενα μου το πηραν ολοκληρο.αδρανησα οπως και εσυ, αυτοι αυτο περιμενουν το δικο μας λαθος.ειναι κριμα πολυ γι αυτο ποτε εξω ποτε!!!!!!! α!!!! και μουνοπανα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια θα γαμηθειτε καποια στιγμη!!!!!!! εχει πεσει πανδημια. σου ευχομαι να τι δεις οπως ηταν. :a29: :a29:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε πστ μου δάκρυσα όπως την είδα κανιβαλισμένη. Ύμαρτον. Τι να πω ρε φίλε τι να πω. Να τα πετύχεις τα πανιά την ώρα που το κανουν να τα ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΕΙΣ εσύ...
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

...Οτι να ναι. Οτι και να πω ειναι λιγο ,αλλα

Οι τυποι σε ξερουν.Και αν οχι τουλαχιστον ποτε μπαινεις ,ποτε βγαινεις. Δεν γινοταν αλλιως.
    Οπως λες και εσυ πηραν αυτα που ηθελαν μονο. Και με τετοια ταχυτητα παει να πει οτι ηξεραν και
    την τελευταια βιδα.....αρα καποιος με ιδιο μηχανακι η σε παρακολουθουσε η σε ηξερε και γνωριζε καλα που θα βρει αντ/κα.
    Αυτο ειναι πολυ προσωπικο... Περαν του οικονομικου ...Εγω θα προτημουσα να το εκλεβαν ολο παρα να το δω ετσι. Δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν εβρισκα ποιος ηταν.

ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.....Ρε στραβωσα τωρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Ξεκινα το ψαξιμο απο τον μηχανικο που πας και το φτιαχνεις.....ξερει και που μενεις και τι μηχανακι εχεις
    σημερα δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Περαστικα σου ρε παληκαρι τι ναπω.............. κριμα.
    Κοιτα αν εχεις κανενα αλανι στην γειτονια σου ............... εκει κοντα.
    Μαλλον καποιος το τρακαρε μπροστα κ θελει να το φτιαξει........?
    Για κοιτα ποιοι τρακαραν με Z teleytaia............
    Balte k kamia kamera h kana skylo.............
    love will save the planet,hate is a good start.

Πεινασμένο Μέλος Το avatar του/της RudeOrc
    Αρχικά, κουράγιο φίλε και εσύ να είσαι καλά....

Το ίδιο ακριβώς έπαθε ένας κολλητός μου με ένα ολοκαίνουργιο GSXR 1000 που είχε.
    Το έβαζε στο ανοιχτο πάρκινγκ που είχε κάτω από την πολυκατοικία του και κατέβηκε μία Δευτέρα του περασμένου Οκτώβρη για να πάει στη δουλειά και το βρήκε σε παρόμοια κατάσταση με το δικό σου.
    Έπαθε αμόκ, ηρέμησε, ρώτησε για επισκευή, ξαναέπαθε αμόκ (4500? μοντέλο 09) και μετά από δύο εβδομάδες το πούλησε... Και έπαθε κατάθληψη....
    Το αστείο είναι ότι την αγόρασε (χρεώθηκε) για να βγεί από κατάθλιψη και απλά χειροτέρεψε πλέον...
    Μην στεναχωριέσαι και όλα φτιάχνονται, ψάξ'το.....

Υ.Γ. Ο κολλητός μένει Βριλήσσια. Είστε κοντά. Μπορεί να είναι κάποιος στην ευρύτερη περιοχή που "δανείζεται" κομμάτια.... :a015:
    Bandit Rules.... sometimes.... :a13:

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Το απόλυτο σοκ.........

Μιλάμε για απίστευτο θράσος .... που να τους γ@μηθεί το σπίτι τους λέμε ...

Αν πιάσω ποτέ στα χέρια μου τέτοιο υποκείμενο θα το κλείσω στο μαγαζί ... και δεν θα βρει παπάς να θάψει ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Mα τι σπειρες τα κανουν αυτα κ δεν τους βρισκουν η ξερουν που ειναι κ δεν τους πειραζουν κ δε συμαζευτε.................... Κατι παιζει .......?
    love will save the planet,hate is a good start.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Mα τι σπειρες τα κανουν αυτα κ δεν τους βρισκουν η ξερουν που ειναι κ δεν τους πειραζουν κ δε συμαζευτε.................... Κατι παιζει .......?
    Δε μου φαίνετε για σπείρα... γιατί θα το σήκωνε ολόκληρο και όχι επιλεκτικά κομματάκια. Κάποιος το είχε δει παρκαρισμένο εδώ (πιθανότατα για πολύ καιρό) και με έπιασε στον ύπνο. Κάποια σχέση θα έχει με τη γειτονιά. Μπορεί να μένει εδώ ή να έχει κανένα γκόμενο εδώ πέρα.

Η ελπίδα να βρεθούν τα κομμάτια είναι πεθαμένη παιδιά, το νόημα του post μου είναι: ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ. Ίσως 30-60 ευρώ το μήνα για κλειστό γκαράζ να αξίζουν. Όποιος τα έχει... να τα δώσει. Εγώ τα είχα... αλλά ήμουν πολύ χαλαρός και δεν το έκανα.

Επίσης κάτι ακόμα: ο μηχανικός μου δεν ξέρει που μένω. Ούτε έχω κάποιο γνωστό με Ζ750. Δεν έβγαινα εκτός Αθηνών με τη μηχανή, δεν έχω «μοτοσικλετιστικό» κύκλο.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 00:46
  2. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο(?)
    από Komisths στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 13:16
  3. Συντονισμοί στο τιμόνι σε CBF-600S
    από tzimakos13 στο forum Honda CBF's