DE ME NOIAZEI!!
NAI TA EXO DEI TA PAPAKIA TA MPOYNIA!MOY SPANE TA a@#$Q@$@.....
TO PERA DOTHE PAPOY DEN EXEI STAMATHSEI AKOMA...KAI DEN AKOYO AKOMA APO TO ARISTERO AYTI!
OPOTE MALLON AYTO FTEEI!
DE ME NOIAZEI!!
NAI TA EXO DEI TA PAPAKIA TA MPOYNIA!MOY SPANE TA a@#$Q@$@.....
TO PERA DOTHE PAPOY DEN EXEI STAMATHSEI AKOMA...KAI DEN AKOYO AKOMA APO TO ARISTERO AYTI!
OPOTE MALLON AYTO FTEEI!
Θα απαντήσω ετσι ακριβώς οπως ρώτησα ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ δηλαδή:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αγαπητη almalibera θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου γνωμη ετσι για την τιμη των οπλων!
1)Χα! Μια αμαζονα!!! Very nice, very nice!!! Και την προσπερνώ.
2)![]()
Αααα, μια ΑΜΑΖΟΝΑ!!! Ποτε θα της μοιασω....?
Και με προσπερνά...
(και κανω χωρο κιολας να περασει ανετα....ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...
)
3) Εεε, δεν κανεις δεξιότερα να διευκολυνθούμε ολοι μας???
4) Και ο Χαρος ξεκινάει......
5) Με βλέπει...δεν με βλέπει.....
.....Βλέπει...(γενικότερα)...???
6)Ωχ Παναγια μου πώς ξεφυτρώνουν έτσι? Κάτσε να τον προσπερασω!!!
7) Α, καλα....ο "καρεκλάς". Μα πραγματικά νομίζει οτι θα ρίξει κοπέλα ετσι? Και τί ηλίθιες οσες γουσταρουν...
Εχε χαρη που δέν έχω γκαζι, απο πανω θα σε περναγα!!! Και τον αφήνω να φύγει πρώτος στο φαναρι
8) Απο μακρυα κι αγαπημενοι
Βεβαια τίποτα δεν είναι απολυτο. Μιλαω παντα με βασει αυτα που βλεπω συνήθως..χα!
Αλλα ξερεις κ τι άλλο?
Με το που έβγαλα διπλωμα για αυτοκίνητο (1χρονο μετα την μηχανή) εβλεπα με αλλο ματι ολα τα δίτροχα! ΟΛΑ!
Και να κοψω ταχύτητα, και να δώσω προτεραιότητα....Τους αφήνω να με προσπερνανε με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Γιατί ενα πραγμα που με εκνευρίζει είναι το κομπλεξ που εχουν ορισμενοι "Εγω ειμαι κολλημενος στην κίνηση. Γιατί οχι κ εσυ..?" ΒΡΕ ΟΥΣΤ!! Η μηχανη θα σε προσπεράσει ουτως ή αλλως...
Αυτά!![]()
Επειδη και εγω εχω σχεδον ταυτοχρονα και τα δυο διπλωματα μπορω να σου πω οτι και στις δυο ενοτητες (αυτοκινητο και μηχανη) μπορεις να δεις τα πραγματα με αλλο ματι.Διοτι υπαρχει και η αλλη διασταση.......με εχουν ενοχλησει και μηχανες οταν οδηγαω αυτοκινητο!Και πολλες φορες οταν πιανω τον εαυτο μου να κανει καποια πραγματα με τη μηχανη που θα ενοχλουσαν εως θα ηταν επικινδυνα για ατυχημα και λεω μπραβο μ@λ@κα αμα σε βρισει δικιο θα εχει!!!Σαφως ομως προσεχω τις μοτοσυκλεττες και με το παραπανω οταν οδηγω αυτοκινητο
σωστήΑρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!! Η μηχανη θα σε προσπεράσει ουτως ή αλλως...
και γέννησες μόλις το Νο 9
Κουτί, ανεξαρτήτως χρώματος, μεγέθους και φύλου οδηγού που κάθεται μες τη μέση.
αντίδραση. γκρρρρρρρρρρρρρ που κάθεσαι ρεεεεεεεεε ξεκόλα να περάσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και οχι μονο, ορισμένοι ενοχλούνται κιολας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
σωστή
και γέννησες μόλις το Νο 9
Κουτί, ανεξαρτήτως χρώματος, μεγέθους και φύλου οδηγού που κάθεται μες τη μέση.
αντίδραση. γκρρρρρρρρρρρρρ που κάθεσαι ρεεεεεεεεε ξεκόλα να περάσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
"Τι θες κι εσυ τώρα....ουφ, ασε μας!"
Ειδικα δε, αν ειναι γυναικα!!!
Δεν ξερω αλλα αυτές για ενα παραξενο λόγο δεν παίρνουν χαμπαρι τίποτα! Τι να παιζεις τα φώτα...τί να πατας κόρνα...τί να φέρεις ολόκληρη την μπαντα του δήμου...δεν καταλαβαινουν διόλου!
Ποσες φορες ανεβαινω προς το φαναρι, και σταματω επειδή με εχει κλεισει μια: την κοιτώ, με κοιτα....αυτα....Δεν συμβαινει τίποτα! Αμφιβάλλω κι αν εχει καταλαβει οτι με εχει κλεισει....
Αλλα υπαρχουν και αυτοι που θα βαλουν και μια οπισθεν ή θα στριψουν λιγακι το τιμόνι να περασουμε.
Τοτε τί κανουμε???? Τους ευχαριστούμε!!!
Ετσι ετσι γιατι εχουμε και μια Α' διαγωγή!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
την κοιτώ, με κοιτα....αυτα....Δεν συμβαινει τίποτα! Αμφιβάλλω κι αν εχει καταλαβει οτι με εχει κλεισει....
σε κοιτώ ...με κοιτάς
και μετά σιωπή...
όπως λέει και το τραγούδι
υπάρχουν κι αυτοί και η μεγάλη έκπληξη είναι που καμιά φορά αυτοί είναι ταρίφες.
Αλλα υπαρχουν και αυτοι που θα βαλουν και μια οπισθεν ή θα στριψουν λιγακι το τιμόνι να περασουμε.
Τοτε τί κανουμε???? Τους ευχαριστούμε!!!
Ετσι ετσι γιατι εχουμε και μια Α' διαγωγή!!
![]()
βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που κουνιούνται γιατί φοβούνται ότι άμα πάμε να περάσουμε θα τους ξίσουμε κάνα φτερό αλλά δεν πειράζει τους ευχαριστούμε κι αυτούς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Από εκεί και πέρα να σου πω την άποψη μου και για το οικονομικό που έθεσες!Ένα παπί παίζει από 500.000 έως 900.000 δρχ!Σωστά???Ένα Scooter από 800.000 έως 1.000.000++
Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές έως πάρα πολλές μοτοσυκλέτες!Ενδεικτικά : CB-1,Bros,SuperFour,Serow,AX-1 και και και πάρα πολλές ακόμα!Οπότε το οικονομικό είναι ΠΟΛΥ σχετικό για μένα!
Ναι βρε αγάπη μου αλλά μεταχειρισμένα όμως... Εγώ ήταν να πάρω ένα μεταχειρισμένο με τα ίδια λεφτά αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάρω τη πάπια επειδή ήταν της κούτας και ήξερα ότι μπορεί να πληρώνω δόσεις αλλά θα ήταν μόνο αυτές και όχι άλλες ζημιές που μπορεί να προκύψουν. Και όταν θα 'χω το πακέτο θα πάρω ένα γκάζι πάλι της κούτας για να ξέρω τι μου γίνεται.
Και τα μυαλά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα!!!
Σαν σκέψη είσαι πολύ σωστή!Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.Ούτε και εγώ είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου.Αλλά δυστυχώς η πρώτη μοτό σχεδόν για όλους μας είναι μεταχειρισμένη.Και αυτό 1)γιατί έχει πολύ λιγότερα χρήματα από καινούργια 2)Σε μια πτώση που δυστυχώς (σαν καινούργιοι οδηγοί είναι σχεδόν αναπόφεκτη ειδικά η χαζοπτώσεις) θα έχεις λιγότερες επιπτώσεις 3)Και γενικά ακόμα είμαστε στην διαδικασία ψαξίματος στο τι μοτό μας αρέσει ή μας κάνει οπότε "δοκιμάζεις" μια μεταχειρισμένη και πάνω κάτω καταλαβαίνεις τα γούστα σου και αρχίζεις να φαντάζεσαι την επόμενη κίνηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από koula01
Ναι βρε αγάπη μου αλλά μεταχειρισμένα όμως... Εγώ ήταν να πάρω ένα μεταχειρισμένο με τα ίδια λεφτά αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάρω τη πάπια επειδή ήταν της κούτας και ήξερα ότι μπορεί να πληρώνω δόσεις αλλά θα ήταν μόνο αυτές και όχι άλλες ζημιές που μπορεί να προκύψουν. Και όταν θα 'χω το πακέτο θα πάρω ένα γκάζι πάλι της κούτας για να ξέρω τι μου γίνεται.
Για αυτούς τους λόγους σου ανέφερα γυμνές μοτό ή Enduro ή Crossοειδή.Γιατί στην ανάποδη έχεις λίγες επιπτώσεις.
Το να ξεκινήσεις με π.χ CBR 400,ZXR 400 ή γενικά ο,τι φεριγκάτο και με σπορ θέση κατέ εμέ είναι λάθος.Όχι γιατί δεν θα μπορείς να την πας.Απλά θα την μάθεις πολύ πιο δύσκολα και σε στραβή απλά την γ@μησες.Τα πλαστικά κοστίζουν.Εκτός αυτού οι περισσότερες αντίστοιχες μοτό είναι καρασκισμένες από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.Δηλαδή προβλήματα...Θα σε φοβήσει το απότομο γκάζι κτλ κτλ.
Αλλά και τα μεταχειρισμένα έχουν και υπέρ όπως πάνω κάτω έχουν ακουστεί πολλά για όλα τα μοντέλα.Π.χ όλοι ξέρουν ότι το Bandit 400 βγάζει ηλεκτρικά προβλήματα.Οπότε ακούγωντας γνωστούς σου, τον μηχανικό σου ή διαβάζοντας παλιά τεύχη περιοδικών καταλήγεις στο μοντέλο που και σου αρέσει, και την τσέπη σου βολεύει, και το χεις ψάξει και έχεις ακούσει τα περισσότερα θετικά.Και εννοείται ΠΡΙΝ το πάρεις έλεγχος από ΔΙΚΟ σου μηχανικό!Και εννοείται αυτό που επέλεξες να ψάξεις αν μπορείς να βρεις ανταλλακτικά!
Και πάνω από όλα να πάρεις κάτι που το θέλεις!!! Καλή τύχη!![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
[B]...(ελάτε, μην βαριέστε!)
Πείτε μου καθαρα και ξάστερα και πανω απ'ολα Α Υ Θ Ο Ρ Μ Η Τ Α, τί σκέφτεστε (ή τί κανετε) την ώρα είστε πανω στα καμαρια σας και βλέπετε :
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πανω
αν δεν ειναι σκουτερ! congratulations!!!!
2)Γυναικα οδηγό μοτο 600cc και πανω
congratulations στο τετραγωνο στο κυβο οπου θελετε!!!πολυ τσαμπουκα κ αγαπη για τη μοτο!ελπιζω κ εγω μεσα στα επομενα 2 χρονακια να ειμαι μια απο αυτες!!!
3)Γυναίκα οδηγό παπιου ή σκουτερ
σκουτερ???? αααααα.... παπι=καμια φορα αναγκη.ανηκω σ αυτη τη κατηγορια....σνιφ! αλλα ευτυχως αξιοπρεπες 125κκ παπι!
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινητου
υπαρχουν και πολυ καλες! αλλα υπαρχουν κ κατι τουβλα...μακρυααααα........
5)Παππούλι οδηγο αυτοκινήτου
ακομη πιο μακρυα!!!θεωρω το πλεον επικινδυνο ειδος στους δρομους! μου εχουν τυχει κατι φασεις και τους φοβαμαι πολυ!!!!
6) 16χρονο ξεκράνωτο παπόβιο
κανω δεξια δεν ειναι να τους προκαλεις!γιατι κριμα τα παιδακια με τις μαλ.....ς που κανουν!
7)18χρονο αμαξόβιο τουρμπάτο αδιαφορω γιατι αυτο που θελουν ειναι να τους προσεξεις!
8)18χρονη αμαξοβια "Ν"
τις προσεχουμε τις κοπελιες και δεν τις κανουμε να ξεχασουν και αυτα που ξερουν!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
...(ελάτε, μην βαριέστε!)
Πείτε μου καθαρα και ξάστερα και πανω απ'ολα Α Υ Θ Ο Ρ Μ Η Τ Α, τί σκέφτεστε (ή τί κανετε) την ώρα είστε πανω στα καμαρια σας και βλέπετε :
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πανω.....ειναι στπο σωστο δρομο....
2)Γυναικα οδηγό μοτο 600cc και πανω ...ειμαι και 50 παραπανω αλλα υστερω λιγο σε ιππους!!!
: ((
3)Γυναίκα οδηγό παπιου ή σκουτερ......ωχ!
αλλα ισως να ναι και μια καλη αρχη
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινητου.....αν το παει ...καλα κανει
.....μην παρειο και μας μαζι του στον αγιο πετρο
7)18χρονο αμαξόβιο τουρμπάτο.......για πολλες σφαλιαρες
8)18χρονη αμαξοβια "Ν".......ας ελπισουμε το θα κρατηθει στη δεξια λωριδα
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πανω
μπραβο!!!
2)Γυναικα οδηγό μοτο 600cc και πανω
Κοιτα τι εχει το μ....ι και εγω εχω 125μπραβο!
3)Γυναίκα οδηγό παπιου ή σκουτερ
στο στιχιο τους
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινητου
Ποθ ειμαι πιο καλιμενος??![]()
πιος τουσ αφινει να οδιγανε![]()
τσογλανακι
7)18χρονο αμαξόβιο τουρμπάτο
Τσογλαναρα
8)18χρονη αμαξοβια "Ν"
εδω παιζει ρολο η εμφανιση
οχ πιοσ εβαλε εδω τη κολονα
rotflmao:![]()
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πάνω
/ζηλεύω...
2)Γυναίκα οδηγό μοτο 600cc και πανω
/εύγε!
3)Γυναίκα οδηγό παπιού ή σκούτερ
/ χμμ ... μόνο εγώ φοράω κράνος?
<μια που το έφερε η κουβέντα ... τώρα είδα τι σκέφτεστε μερικοί μερικοί ... >
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινήτου
/οκ ... θα δείξει...
5)Παππούλι οδηγό αυτοκινήτου
/κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας
/τς τς τς
/σιγά τα ωά
8)18χρονη αμαξοβια "Ν"
/ξανακρατάμε αποστάσεις ασφαλείας
Οσο για τα διάφορα που διάβασα περί σκουτερακίων και λοιπών ... τι να κάνουμε δεν οδηγούμε από τα 14 εμείς...και ναι έχουμε ακόμα το πρώτο μας μηχανάκι... και ναι το πήραμε για απλές μετακινήσεις το κουνούπι (αλλά το προσέχουμε για να έχουμε) ... και καθρέφτες τσεκάρουμε για να δούμε ποιός έρχεται πίσω μας και να κάνουμε στην άκρη... και δεν είμαστε καλομαθημένες, με κρύο, με βροχή (και με χιόνι) με αυτό κινούμαστε...
και bikersonly αυτά δεν μου τα είχες πει!!![]()
(...μόνο ο julius με καταλαβαίνει εμένα)
Και επίσης έχω να πω πως λίγοι σκέφτονται πόσο επικίνδυνο είναι ένα μικρό μηχανάκι... πώς πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα να κοιτάς την άσφαλτο (μαζί με όλα τα άλλα που είναι εναντίον σου) για λακούβες, σαμαράκια και δεν ξέρω γω τι άλλο!
...τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνω ότι ο κύκλος του κουνουπιδίου κλείνει... ώρα για το Νο1![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siren
...τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνω ότι ο κύκλος του κουνουπιδίου κλείνει... ώρα για το Νο1![]()
E άντε επιτέλους με το ρημαδιιιιιι
έχει βγει ειδική διαδικασία απόσυρσης για το μπρίκι, πάρε τρία τέσσερα μπλε κουτάκια λαδομπογιά και πέρνα από το Φάληρο
YΓ. Που το ξεθάψατε το post!!!!
1)Γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc και πάνω
Υπάρχει περίπτωση τώρα στα 23 μου να ψηλώσω και να φτάνουν κάτω τα πόδια μου σε όχημα με ύψος σέλας άνω των 730mm?
2)Γυναίκα οδηγό μοτο 600cc και πανω
Ζηλεύωωωωωωω... Σέλω και εγώωωωωω.....
3)Γυναίκα οδηγό παπιού ή σκούτερ
Χαχα!!! Είμαι πιο γρήγορη λέει...
4)Γυναίκα οδηγό αυτοκινήτου
Φοβάμαι, αλήθεια...
5)Παππούλι οδηγό αυτοκινήτου
Φοβάμαι, ειλικρινά...
Φοβάμαι, υπερβολικά...
Φοβάμαι, περιστασιακά (κάθε φορά που ακούω το τούρμπο του)
8)18χρονη αμαξοβια "Ν"
Και πάλι ζηλεύω, τουλάχιστον αυτή έχει κουτάκι...
Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...